Can Maxim Mutaf Haberleri Ve Son Dakika Can Maxim Mutaf Haberleri

Can Maxim Mutaf Haberleri Ve Son Dakika Can Maxim Mutaf Haberleri

Can Maxim Mutaf 9 ocak 1991 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Rus babası Türk’tür. Bu sebeple Türk vatandaşlığının yanı sıra Rus vatandaşlığına da sahiptir. Şuan da 1.94 metre boya ve 85 kilogram ağırlığa sahiptir.

Frutti Extra Bursaspor basketbol takımında oyunculuk kariyerine sürdürmektedir. Şutör gard pozisyonunda görev almaktadır. Profesyonel basketbol kariyerine 2006 yılında Fenerbahçe Ülker ile parkelere adım atarak başlamıştır. İlk profesyonel basketbol maçına Fenerbahçe Ülker Axa Barcelona karşılaşmasında 35 dakika süre alarak çıkmıştır.

Euroleauge 2010-11 sezonunda zaman zaman parkelerde boy göstermiştir. 2012-2013 sezonunun Ocak ayında Fenerbahçe tarafından Pınar Karşıyaka’ya kiralanmıştır. Kariyerinde Fenerbahçe Ülker, FMV Işıkspor İstanbul, Mersin BŞB, Pınar Karşıyaka, Trabzon Medical Park, Banvit, Anadolu Efes, Beşiktaş ve kariyerine devam ettiği Frutti Extra Bursaspor’da oynamıştır.

Can Maxim Mutaf Haberleri

Duygu Özaslan hem yandan hem alttan dekolte verdi! Takipçileri Gülşen Bubikoğlu'na benzetti

İddialı paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü YouTuber Duygu Özaslan, bel ve göğüs dekolteli mini elbisesiyle yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 06-12-2022 18:32

Duygu Özaslan süper minisiyle basketbolcu eşinin kucağına oturdu! 'Çok zorsun ahir zaman' yorumu

Cadılar Bayramı paylaşımlarını hız kesmeden sürdüren Duygu Özaslan, basketbolcu eşi Can Maxim Mutaf'ın kucağında verdiği pozla dikkat çekti.

Magazin 18-11-2022 13:53

Fenomen Duygu Özaslan mayosuyla kumlara uzanarak poz verdi! Yaktın be duygu abla

Fenomen Duygu Özaslan takipçileri için ürettiği içeriklerle magazin gündeminden düşmüyor. Keyifli anlarını paylaşmayı ihmal etmeyen fenomen, mayolu pozuyla beğeni topladı.

Magazin 04-08-2022 00:55

Duygu Özaslan düğün paylaşımlarıyla olay oldu! Damatsız mı evlendin?

Çektiği makyaj videolarıyla şöhreti yakalayan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan Can Maxim Mutaf ile Paris'te evlendi. 3 gün 3 gece eğlence yapan Duygu Özaslan'ın paylaşımları sosyal medyayı salladı. Ayakkabısından elbisesine her şeyini sponsorlu alan fenomene "Damatsız mı evlendin?" yorumları yağdı.

Magazin 24-06-2022 11:26

Can Maxim Mutaf

Can Maxim Mutaf Hakkındaki Haberler Mynet'te. Can Maxim Mutaf Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf kimdir? Can Maxim Mutaf aslen nereli ve kaç yaşında?

Sosyal medyanın fenomen isimlerinden Duygu Özaslan'ın dünyaevine girdiği Can Maxim Mutaf'ın kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. Özaslan'ın uzun süredir basketbolcu Can Maxim Mutaf ile aşk yaşadığı biliniyordu. Çift, Paris'te hayatlarını birleştirdi. Peki Duygu Özaslan'ın eşi Can Maxim Mutaf kimdir? Can Maxim Mutaf aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 16-06-2022 09:09

Güzel fenomen Duygu Özaslan yatak pozunu paylaştı!

Ünlü basketbolcu Can Maxim Mutaf ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren fenomen Duygu Özaslan, Instagram hesabından paylaştığı yatak pozuyla beğeni topladı.

Magazin 04-12-2021 09:24

Duygu Özaslan mavi bikinisiyle hayranlarını mest etti

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan uzun süredir basketbolcu Can Maxim Mutaf ile aşk yaşıyor. Son dönemde evlilik hazırlığına başlayan Duygu Özaslan tatil pozlarını ise paylaşmaya devam ediyor.

Magazin 29-08-2021 11:38

Duygu Özaslan, sevgilisi Can Maxim Mutaf ile dudak dudağa pozlarını paylaştı

Evlilik hazırlığı yaptığı basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf'la birlikte tatil yapan Duygu Özaslan, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Özaslan, sevgilisini dudağından öptüğü anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 25-08-2021 02:44

Ev ve arabaya haciz mi geldi? Duygu Özaslan isyan etti

Duygu Özaslan'ın evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi basketbolcu Can Maxim Mutaf'ın ev ve arabasını haciz geldiği iddiası gündem oldu. Duygu Özaslan bu iddialara isyan etti.

Magazin 09-08-2021 15:21

Duygu Özaslan düğün için hazır değil! Gelecek yaza kaldı

Can Maxim Mutaf'tan evlilik teklifi alan Duygu Özaslan yakın zamnada düğün olmadığını söyledi.

Magazin 09-07-2021 14:41

Duygu Özaslan bikinili pozunu paylaştı! Herkes ayakkabısına bakıp kaldı

YouTuber Duygu Özaslan sevgilisi Can Maxim Mutaf ile tatile çıktı. Bikinili pozlarıyla dikkat çeken Duygu Özaslan tercih ettiği ayakkabıyla yine olay olmayı başardı.

Magazin 06-07-2021 13:56

Duygu Özaslan sevgilisi Can Maxim Mutaf'ın evlilik teklifini kabul etti

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sevgilisi Can Maxim Mutaf'ın evlilik teklifini kabul ettiğini duyurdu. Özaslan paylaşıma, 'I said yes' yazarken, fotoğrafa kısa sürede binlerce beğeni yağdı.

Magazin 04-07-2021 08:58

Can Maxim Mutaf, Darüşşafaka Tekfen'de

Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı, tecrübeli oyuncu Can Maxim Mutaf'ı kadrosuna dahil etti.

Spor 27-06-2021 15:17

Duygu Özaslan eleştirileri umursamadı! Minicik bikinisiyle reklam yaptı

10 gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu babası hayatını kaybeden Duygu Özaslan gelen eleştirilere rağmen bikinili paylaşımlarına devam ediyor.

Magazin 08-06-2021 10:56

Babasını kaybeden Duygu Özaslan’ın paylaşımlarına eleştiri yağdı! | Duygu Özaslan kimdir? Duygu Özaslan ne iş yapıyor?

10 gün önce babasının ölüm haberini duyuran Duygu Özaslan bikinili tatil fotoğraflarını aktif olarak kullandığı Instagram üzerinden paylaşınca sert şekilde eleştirildi. Instagram kullanıcıları fenomen Duygu Özaslan'ın fotoğrafının altına olumsuz yorumlar yaptı.

Magazin 06-06-2021 15:34

10 gün önce babasını kaybeden Duygu Özaslan’ın bikinili paylaşımları tepki çekti

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile yeniden Bodrum’a gitti. 10 gün önce babasını kaybeden genç ismin bikinili fotoğrafları hayranları tarafından tepki çekti.

Magazin 06-06-2021 00:41

Duygu Özaslan: Eskiden yaptığım hataların neresinden dönersem...

Geçtiğimiz seneki bikinili halleri çok konuşulan Duygu Özaslan, bu yıl fit haliyle paylaştığı karelere fotoşop yaptığı iddia edilince takipçilerine cevap verdi.

Magazin 23-05-2021 07:26

Duygu Özaslan sevgilisiyle dalga geçince yine gündem oldu

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, tam kapanmanın sona ermesinin ardından soluğu tatilde aldı. Basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile tatil pozu veren ünlü fenomen yine dalga konusu olmaktan kurtulamadı.

Magazin 20-05-2021 14:05

Duygu Özaslan'dan bikinili tatil pozu: Yaz resmi olarak başlamıştır

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan tam kapanmanın sona ermesinin ardından soluğu tatilde aldı. Basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile güney sahillerine giden Duygu Özaslan, "Yaz resmi olarak başlamıştır" notuyla bikinili fotoğrafını paylaştı.

Magazin 18-05-2021 02:10

Duygu Özaslan paylaştı, yorum yağdı! 'Tanga mı?'

Yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Duygu Özaslan geçtiğimiz yaz aldığı kilolarla gündem olmuştu. Sıkı bir spor yapan Duygu Özaslan zayıflayınca paylaşımları da sıklaştı.

Magazin 04-03-2021 10:51

Duygu Özaslan ayna karşısında anlattı! 'Bu gerçekten bir tanga mı merak etmiştim...'

Yaptığı reklamlarla dalga konusu olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan yine sosyal medyada dikkat çekti. Eşofmanının tanga detayını gösteren Özaslan hayranlarının dikkatini çekti.

Magazin 23-02-2021 09:10

Duygu Özaslan sevgilisi için hazırlıkta! Seksi elbiselerini giydi

Duygu Özaslan sevgilisi Can Maxim Mutaf için hazırlık yapıyor. Sevgililer Günü'nde giyeceği elbiseye karar veremeyen Özaslan seksi elbiselerini giyip takipçilerine sordu.

Magazin 11-02-2021 09:08

Duygu Özarslan'dan sevgili itirafı: 'Ya çirkindir ya da salaktır'

Basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf ile aşk yaşayan Duygu Özarslan sevgilisiyle görücü usulü tanıştıklarını itiraf etti.

Magazin 22-12-2020 16:53

Duygu Özaslan'dan sevgilisi Can Maxim Mutaf ile aşk pozları!

Youtube’da çektiği makyaj videolarıyla ünlenen Duygu Özaslan, basketbolcu sevgilisiyle çekilen aşk pozlarını Instagram'dan paylaştı. Duygu Özaslan, sevgilisi Can Maxim Mutaf ile fotoğraflarına "Hiç kimse paylaştığımız sevgiye sahip olamaz" notunu yazdı.

Magazin 19-10-2020 02:45

Duygu Özaslan yetkilere seslendi! ‘EuroCup acilen...’

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan Youtube kanalında yayınladığı yeni videosuyla dikkatleri üzerine çekti. Bursa’da yaşayan basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf’ı özlediğini söyleyen fenomen videosundan EuroCup’ın iptal edilmesi için çağrı yaptı.

Magazin 07-10-2020 15:05

Duygu Özaslan’ın yeni sevgilisi Can Maxim Mutaf kimdir?

Geçtiğimiz günlerde bikinili fotoğrafları ve aldığı kilolar ile gündeme gelen ünlü YouTuber Duygu Özaslan sevgilisi Can Maxim Mutaf ile çekilmiş keyifli anlarının fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Yeniden gündem olan pozların ardından Can Maxim Mutaf araştırılmaya başladı. Peki, Can Maxim Mutaf kimdir? Can Maxim Mutaf kaç yaşında ve nereli? İşte tüm detaylar…

Magazin 05-08-2020 13:03

Duygu Özaslan'dan sevgilisi Can Maxim Mutaf ile tatil pozları

Geçtiğimiz günlerde bikinili fotoğraflarıyla gündeme gelen Youtuber Duygu Özaslan, yeni sevgilisi basketbolcu Can Maxim Mutaf ile Alaçatı'da tatil yapıyor. Duygu Özaslan Instagram hesabından sevgilisiyle çekilmiş aşk dolu fotoğraflarını paylaştı.

Magazin 04-08-2020 22:27

Duygu Özaslan sevgilisi Can Maxim Mutaf ile fotoğrafını paylaştı

Geçtiğimiz günlerde bikinili fotoğraflarıyla gündeme gelen Youtuber Duygu Özaslan, yeni sevgilisi basketbolcu Can Maxim Mutaf ile ilk kez fotoğrafını yayınladı.

Magazin 30-07-2020 15:56

Duygu Özaslan ve Can Maxim Mutaf aşk mı yaşıyor? Özaslan bu sefer de tanga bikini altıyla yakalandı

Ünlü Youtuber Duygu Özaslan ve basketbolcu Can Maxim Mutaf birlikte görüntülenince aşk dedikoduları gündeme düştü. Ancak Özaslan yine bikinili yakalanınca o halleri ise aşk gündeminin önüne geçti.

Magazin 17-07-2020 13:52

Frutti Extra Bursaspor'da transfer

Yeşil-beyazlı kulüp, Can Maxim Mutaf'ı kadrosuna kattı

Yurthaber 06-11-2019 17:27