Can Maxim Mutaf Sevgilisi Haberleri

Arzum Onan, oğlu Can ve sevgilisi Lal ile tatilde! Gelin kaynana benzerliği olay oldu

Mehmet Aslantuğ ile 27 yıllık evliliğini tek celsede sonlandıran Arzum Onan boşanmanın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son dönemde sık sık tatile çıkan Arzum Onan bayramda oğlu Can ve sevgilisi Lal ile birlikteydi. Arzum Onan'ın oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile benzerliği dikkat çekti.

Magazin 2024-04-13 11:28:43

Sevgilisinin evinde feci şekilde can vermişti! Korkunç olayın bilirkişi raporu çıktı

Zonguldak’ta 3 yıl önce Ayşe Özgecan Usta’nın (28) terastan düştüğü ölümüyle ilgili sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36), tutuksuz yargılandığı davada bilirkişi raporu ortaya çıktı. Raporda, Usta’nın 26,12 metre yüksekten saatte 81,36 kilometre hızla 2,3 saniyede yere düştüğü belirtilirken, Akkışla’nın korkuluklardan sarkan ve tutmaya çalıştığı sevgilisinin ağırlığını yukarı çekemeyeceği değerlendirildi. İşte detaylar...

Haber 2024-02-23 18:00:44

Sevgilisinin evinde feci şekilde can vermişti! Şoke eden mermi detayı

Zonguldak’ta Ayşe Özgecan Usta (28), sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36) evinde terastan düşerek hayatını kaybetti. Genç kızın ölümüyle ilgili sevgilisinin tutuksuz yargılandığı davada dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Baba Kenan Usta, evde 1 tane mermi bulunduğunu ve sanığın kızını bu mermi ile tehdit ettiğini öne sürdü. İşte detaylar...

Haber 2024-02-20 15:59:42

Mide bulandıran görüntü! Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'un sevgilisiyle yaptığını görenler İğrenç dedi

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Mika Can Raun son olarak Tayland'a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yaptırdığı estetiklerin ardından kavuştuğu yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Mika Can şimdi de son paylaşımı ile dikkat çekti. Mika'nın sevgilisi ile paylaştığı videosu eleştirilerin hedefi oldu.

Magazin 2024-01-31 07:50:06

Doktor sevgilisinin evinde feci şekilde can vermişti! Genç hemşirenin ölümünde adli tıp raporu ortaya çıktı

Aksaray'da, doktor sevgilisi Halil İbrahim A.'nın (43) oturduğu rezidansın balkonundan düşüp, hayatını kaybeden hemşire Saliha Tuncel'in (25) ölümüyle ilgili adli tıp raporu çıktı. Ankara Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan bilirkişi raporunda, Tuncel'in dengesini kaybedip düştüğü belirtildi. Raporda, "zorlamaya bağlı bir düşme bulgusunun olmadığı değerlendirilmektedir" denildi. İşte detaylar...

Haber 22-12-23 14:36

Zeynep Bastık eski kocası ve yeni sevgilisiyle parti yaptı, sosyal medya yıkıldı! Açıklaması gündem yarattı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık şimdi de eski kocası Tolga Akış ile yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile bir mekanda eğlenmesiyle çok konuşuldu. Ünlü şarkıcının "Yıl olmuş 2024 biz o kafalarda değiliz aştık bunları" açıklaması ise gündem yarattı.

Magazin 13-12-23 14:22

Zeynep Bastık dudak dudağa pozdan sonra dekoltesini sergiledi

Şarkıcı Zeynep Bastık sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile dudak dudağa kareleri paylaştı. Ardından ise kırmızı elbisesiyle verdiği pozlarla yine adından söz ettirdi.

Magazin 27-11-23 10:03

Evleneceği iddia edilmişti! Zeynep Bastık'tan açıklama gecikmedi

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcının sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile yarın evleneceği iddia edilmişti. Ünlü isim hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Magazin 23-11-23 15:34

Sevgilisini bir kadınla çıplak şekilde bastı! Hasan Can Kaya'da bomba anlar...

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan genç bir kadın evlilik arifesinde nasıl aldatıldığını anlattı. O dönem sevgilisi olan kişiyi evinde bir kadının üstünde yakalayan kadın yaşadıklarını anlatırken herkesi gülme krizine soktu.

Magazin 13-11-23 07:01

Işın Karaca 19 yaş küçük sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi! Nikahtan ilk kare

Son dönemde "Alopesi üniversalis" hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı Işın Karaca sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam'da sessiz sedasız evlendi. Ünlü isim nikahtan ilk kareyi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 27-10-23 17:27

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Hasan Can Kaya'yı galada yalnız bırakmadı! Ayça Çağla'nın tarzı dikkat çekti

Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'in başrolünde olduğu Çok Aşk filminin galası yapıldı. Acun Ilıcalı ve sevgilisi Hasan Can Kaya'yı galada yalnız bırakmadı! Ayça Çağla'nın tarzı da dikkat çekti.

Magazin 25-10-23 14:38

Yüzyüzeyken Konuşuruz'un gitaristi Can Tunaboylu sevgilisini darp ettiği iddialarıyla gündemde! Soruşturma açıldı

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun gitaristi olan Can Tunaboylu, sevgilisi Aybike Çelik ile şiddet iddiasıyla gündeme geldi. Aybike Çelik'in Instagram hesabı üzerinden paylaştığı darp görüntüleri sonrası gitariste soruşturma açıldı.

Magazin 16-10-23 15:38

Işın Karaca'dan sevgilisiyle dudak dudağa poz! Erkek erkeğe tatil yorumuna bakın ne yanıt verdi

Açıklamaları, sosyal medya paylaşımları ve güçlü sesiyle adından sıkça söz ettiren Işın Karaca kendisi gibi müzisyen sevgilisi Can Yapıcıoğlu’yla tatile çıktı. Dudak dudağa pozları gündem olan Karaca "Erkek erkeğe tatil" yorumunu yazan kişiye sert çıktı.

Magazin 24-08-23 08:44

Genç kadın feci şekilde can vermişti! Bakanlıktan mahkemenin kararına itiraz

Eskişehir’de Zerin Kılınç (36), evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Kılınç'ın ölümüne ilişkin soruşturmada tutuklu yargılanan sevgilisi Yılmaz Sazak (34) hakkında, mahkeme beraat kararı verdi. Davaya katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, karara itiraz etti. Bakanlığın itiraz dilekçesinde Sazak’ın çelişkili ifadeler verdiği belirtilerek, “Verilen bu karar hem olacak benzer olaylardaki muhtemel sanıklara cesaret vermekte hem de kamu vicdanında derin yaralar açmaktadır” denildi.

Haber 22-08-23 17:15

Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen'le romantik pozu sosyal medyada gündem oldu

Ünlü oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer ile ayrıldıktan sonra gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Ünlü çiftin birlikteliği magazin gündemine bomba gibi düştü. Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncunun son paylaşımı olay oldu.

Magazin 15-08-23 14:35

Arzum Onan oğlu ve kendisine çok benzetilen müstakbel geliniyle poz verdi

Oyuncu Mehmet Aslantuğ ile boşanarak herkesi şaşırtan ve boşanmaya el ele giden Arzum Onan sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Arzum Onan son olarak oğlu Can Aslantuğ ve onun sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile poz verdi. Müstakbel gelini görenler bakın ne dedi.

Magazin 07-08-23 07:03

Gündemden düşmüyor! Zeynep Bastık'ın beline kadar uzanan yırtmacı olay oldu

Yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Bodrum'da tatil yapan şarkıcı Zeynep Bastık sosyal medya pozlarıyla gündemde. Tuvalet pozuyla adından söz ettiren Zeynep Bastık bu sefer de beline kadar uzanan yırtmacıyla olay oldu.

Magazin 06-08-23 15:43

Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde yeni gelişme! Sevgilisi başına bir şey gelmesin diye engellemiş

Zonguldak'ta, 2 yıl önce sevgilisi Bartu Can Akkışla'ya (35) ait 8'inci kattaki evin terasından atladığı öne sürülen Ayşe Özgecan Usta'nın (28) ölümüyle ilgili süren dava kapsamında ek iddianame hazırlandı. Akkışla hakkında Usta'nın dışarı çıkmasına izin vermediği gerekçesiyle 'Kişiyi hürriyetten yoksun kılma' suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle yeni dava açıldı. İddianamede, Akkışla'nın ifadesinde başına bir şey gelmesin diye Usta'nın dışarı çıkmasına engel olduğunu söylediğine yer verildi.

Haber 01-08-23 15:21

Zeynep Bastık sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile aşka geldi! Boynuna sarılıp öpmelere doyamadı

Tolga Akış’la evliliğini bitirdikten sonra Ali Can Ayyıldız'la yeni bir aşka yelken açan Zeynep Bastık, sevgilisi ile pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı. Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan çift aşka geldi ve birbirine sarılıp öpmelere doyamadı.

Magazin 18-07-23 12:52

Yeni boşanmıştı! Arzum Onan oğlu ve oğlunun sevgilisiyle tatilde

Arzum Onan Mehmet Aslantuğ’la 27 yıllık evliliğini bitirmişti. İddialara göre boşanmayı güzel oyuncu istemişti. Evliliği son bulan Arzum Onan oğlu Can ve Can'ın sevgilisi Lal ile tatile çıktı. Güzel isimden makyajsız tatil pozları geldi.

Magazin 07-07-23 08:22

Sevgilisinin evinde feci şekilde can vermişti! Özgecan'ın ölümüyle ilgili dikkat çeken gelişme

Zonguldak'ta, 2 yıl önce sevgilisi Bartu Can Akkışla’ya (35) ait 8’inci kattaki evin terasından atladığı öne sürülen Ayşe Özgecan Usta’nın (28) ölümüyle ilgili bilirkişi raporu hazırlandı. Raporda Akkışla’nın, Özgecan’ın psikolojik sorunları olduğunu bilmesine rağmen ‘kendimi atacağım’ şeklindeki ikazını ciddiye almadığı ve olaya müdahale etmek için geç kaldığı tespit edildiği belirtildi. Hakim, sanık hakkında ‘kişiyi hürriyetten yoksun kılma’ suçundan suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.

Haber 20-06-23 10:55

Rezidansta feci şekilde can vermişti! Şüpheli ölümü kan testi çözecek

Aksaray'da hemşire Saliha Tuncel (25), doktor sevgilisi H.İ.A.'nın (43) oturduğu rezidansın balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Şüpheli ölümle ilgili soruşturma kapsamında Tuncel'den alınan kan örneği, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Buradaki testle Tuncel'in alkol, uyuşturucu ya da ilaç alıp, almadığı belirlenecek. Daha sonra kendi isteğiyle aldığı veya zorla verilen herhangi bir maddenin tesiri altında atladığı veya atıldığının belirlenmesi için uzmanlar değerlendirmede bulunacak.

Haber 09-06-23 14:59

Muğla'da Hasret Çakır'ı öldürmeden önce bu mesajı göndermiş: 'Gerekirse can gidecek üçünüzden biri, bunu unutma'

Muğla'da 2 çocuk annesi Hasret Çakır, sevgilisi Murat Bozkurt tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülmüştü. Olay sonrası gözaltına alınıp tutuklanan Bozkurt'un Çakır'ın oğluna 'Gerekirse can gidecek üçünüzden biri, bunu unutma. Sonra söylemedin deme' şeklinde tehdit mesajı gönderdiği ortaya çıktı.

Haber 01-06-23 10:16

Genç hemşire feci şekilde can vermişti! Doktor sevgilisi hakkında yeni karar!

Aksaray'da kan donduran bir olay yaşandı. Hemşire Saliha Tuncel (25), doktor sevgilisi Halil İbrahim A. (43)'nın rezidansta bulunan 7’nci kattaki dairesinden 3’üncü katın balkonuna düşüp yaşamını yitirdi. İfadesinde ''O sırada ben içerdeydim, düştüğünü görmedim'' diyen doktor Halil İbrahim A., yeniden gözaltına alındı. Tuncel'in babası Salim Tuncel, kızının cinayete kurban gittiğini söyleyerek, ''Kızımın olayı kadın cinayeti. Sevgilisi dedikleri doktor İbrahim, benim kızımı katletti'' dedi.

Haber 26-05-23 14:55

Rezidansta korkunç ölüm! Genç hemşire, doktor sevgilisinin evinde feci şekilde can verdi

Aksaray’da korkunç bir olay meydana geldi. Hemşire Saliha Tuncel (25), birlikte yaşadığı doktor sevgilisi H.İ.A.'nın (43) 7'nci kattaki dairesinin balkonundan 3'üncü kattaki terasa düşerek hayatını kaybetti. Şüphe üzerine gözaltına alınan doktor H.İ.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İşte olayın detayları...

Haber 25-05-23 09:50

Hasan Can Kaya ısrar etti ama... Futbolcu sevgilisi olduğunu söyleyen kadın konuk gündem oldu

Konuşanlar programıyla 7'den 77'e herkesin beğenisini toplayan komedyen Hasan Can Kaya'nın programında yine ilginç anlar yaşandı. "Erkekleri akıllı bulmuyorum" diyen genç kadın daha sonra futbolcu bir sevgilisi olduğunu söyleyince ortalık karıştı.

Magazin 16-05-23 15:42

Sevgilisinin evinde feci şekilde can vermişti! Genç kızın şüpheli ölümünde her şey sil baştan

Zonguldak'ta Ayşe Özgecan Usta'nın (28), sevgilisi Bartu Can Akkışla’ya (35) ait 8’inci kattaki evin terasından atladığı öne sürüldü. Genç kızın şüpheli ölümüyle ilgili süren dava kapsamında, sevgilisinin yaşadığı dairede keşif yapıldı, tanıkların ve olay yerine ilk gelen polislerin yeniden ifadesi alındı. Baba Kenan Usta, delillerin karartılabilmiş olacağını öne sürerek, kızının olay gününün bulunmayan ertesi gün kırık halde bulunan telefonunda deliller olabileceğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 14-04-23 15:59

'Kağıda yazıp mezarının baş kısmına...' Şüpheli ölümün ardından sevgilisinin ifadesi ve mesajları ortaya çıktı! 'Can çekiştireceğim sana'

Eskişehir'de geçtiğimiz yıl meydana gelen korkunç ölümde yeni detaylar ortaya çıktı. 2. kattan düşüp hayatını kaybeden Zerin Kılınç'ın ölümüyle alakalı soruşturmada tutuklanan sevgilisi Y.S.'nin ifadesinde, tehdit mesajları hakkında yaptığı savunma ve "Bu mesajlardan dolayı herhangi bir şiddet uygulamadım" dediği öğrenildi. Öte yandan Y.S., Kılınç'ın cenazesine katılmama nedeni ve mezarının başına gittiğinde yaptıklarını anlattı. Ayrıca Y.S.'nin mesajlarındaki sözleri de ortaya çıktı.

Haber 06-04-23 13:47

Hasan Can Kaya'ya katılan genç kadın İki kere yüzük attım diyerek anlattı stüdyodakiler de şaşırdı

Konuşanlar ile adından söz ettiren Hasan Can Kaya'ya ilginç karakterler konuk oluyor. Hasan Can Kaya son programında bir kadına sevgilisi olup olmadığını sordu. Genç kadın "İki kere yüzük attım" dedi. Kadının nişanlılarına dair verdiği detaylar ise herkesi şoke etti.

Magazin 29-03-23 10:09

Depremde sevgilisini kaybetmişti! Survivor Aşkım Burçe yürekleri sızlattı: 'Zaman geçtikçe...'

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde sevgilisi Yiğit Can Datlı'yı kaybeden Survivor Aşkım Burçe'nin özlemi gün geçtikçe artıyor. "Yarım kalmadık, mahşere kaldık" sözleriyle yürek burkan Aşkım Burçe sevgilisi için peş peşe paylaşımlar yaparak yürekleri bir kez daha sızlattı...

Magazin 04-03-23 15:05

Veda Mektubu'nun yıldızı Rabia Soytürk'ün eski aşkı rol arkadaşı çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

Rabia Soytürk, Veda Mektubu adlı yeni dizide 'Aslı Yıldız' karakterine can veriyor. Son olarak Duy Beni dizisinde 'Ekim' rolüyle hafızalara kazınan Rabia Soytürk, yeni dizisi Veda Mektubu ile ekranlara geri döndü. Oyunculuğunun yanında özel hayatı da merak edilen Rabia Soytürk'ün daha önce rol arkadaşı olan eski aşkını görenler gözlerine inanamadı. İşte oyuncunun eski sevgilisi...

Magazin 27-02-23 20:00

Depremde sevgilisini kaybeden Survivor Aşkım’dan duygusal mesaj: “Gelemiyorum sana”

Survivor’ın eski sezon yarışmacılarından olan Aşkım Burçe’nin Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde sevgilisi Yiğit Can Datlı hayatını kaybetmişti. Survivor ile tanınan Aşkım Burçe acı haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu. Burçe son paylaşımında duygusal bir mesaj yayınladı.

Magazin 25-02-23 11:04

Survivor Aşkım Burçe depremde sevgilisini kaybetmişti... Mezarından ayrılmıyor! Senden başka nereye gidilir...

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ili vuran yıkıcı depremlerde Survivor Aşkım Burçe de sevgilisi Yiğit Can Datlı'nın acısıyla sarsıldı. Sevgilisini bir hafta önce toprağa veren ünlü isim sık sık mezarlığa gidiyor. Genç yarışmacının yazdıkları yürek dağladı.

Magazin 17-02-23 10:49

Survivor Aşkım Burçe depremde hayatını kaybeden sevgilisinin mezarını paylaştı! Affet çok ağlıyorum

Türkiye'yi yasa boğan yıkıcı depremlerde binlerce insan hayatını kaybetti. Survivor Aşkım Burçe de sevgilisi Yiğit Can Datlı'nın acısıyla yıkıldı. Aşkım Burçe sevgilisinin mezarını paylaşarak "Yarım kalmadık, mahşere kaldık” dedi.

Magazin 14-02-23 10:24

Tuğçe Can'ın cenazesinde annenin feryadı yürekleri yaktı! Vahşi cinayette 10'dan fazla bıçak darbesi ve ilaç detayı...

Eskişehir'de 10'dan fazla bıçak darbesiyle vahşice öldürülen 25 yaşındaki Tuğçe Can, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede acılı anne 'Beni de götürün' dieye feryat ederken, gözyaşları sel oldu. Öte yandan katil zanlısı olarak yakalanan ve sevgilisi olduğu iddia edilen Onur K.'nın da yakalanmadan önce ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği anlaşıldı.

Haber 13-01-23 15:27

Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı! Muhteşem Yüzyıl'ın yıldızıymış

İsmail Hacıoğlu, ekranların yeni dizisi Taçsız Prenses'de 'Evgin' rolüne can verecek. FOX ekranlarında başlayacak dizinin başrolünde yer alan İsmail Hacıoğlu'nun kendisi gibi oyuncu bir sevgilisi bulunuyor. Bir dönemin efsane dizisi Muhteşem Yüzyıl'da da rol alan bu isimi görenler şaşırıyor. İşte İsmail Hacıoğlu'nun oyuncu sevgilisi...

Magazin 10-01-23 19:44

Bomba iddia! Hadise ile Hasan Can Kaya sevgili mi? Boşanalı 3 ay olmuştu

Mehmet Dinçerler ile 30 Eylül'de boşanan ünlü şarkıcı Hadise'nin Hasan Can Kaya ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Hasan Can Kaya 2.5 yıllık sevgilisi Sultan San ile ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. İkilinin ilişki yaşadığına dair detaylar ortalığı salladı.

Magazin 28-12-22 15:49

Aynı evde yaşıyorlardı... Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan ayrıldı!

Dünyayla Benim Aramda dizisindeki mastürbasyon sahneleriyle uzun süre adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan birlikte yaşadığı sevgilisi Deniz Can Aktaş ile ayrıldı.

Magazin 18-12-22 11:52

Öykü Karayel'in eski aşkını görenler şaştı kaldı! O da çok ünlü çıktı

Son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde 'Asiye' rolüyle karşımıza çıkan Öykü Karayel şarkıcı Can Bonomo ile evliliğini sürdürüyor. Başarılı oyuncunun özel hayatı merak ediliyor. Öykü Karayel'in eski sevgilisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yıldızı olan ünlü bir oyuncuymuş.

Magazin 02-12-22 23:42

Duygu Özaslan'ın göğüs dekolteli sokak stiline takipçileri sessiz kalamadı! 'Ruh emici kombinim...'

Cadılar Bayramı'nda kocası Can Maxim Mutaf'ın kucağında poz veren Duygu Özaslan, bu defa iddialı sokak stiliyle dikkat çekti. Duygu Özaslan, paylaşımına ''Ruh emici kombinim'' notunu düştü.

Magazin 25-11-22 13:02

Duygu Özaslan süper minisiyle basketbolcu eşinin kucağına oturdu! 'Çok zorsun ahir zaman' yorumu

Cadılar Bayramı paylaşımlarını hız kesmeden sürdüren Duygu Özaslan, basketbolcu eşi Can Maxim Mutaf'ın kucağında verdiği pozla dikkat çekti.

Magazin 18-11-22 13:53

Genç kız feci şekilde can vermişti! Dikkat çeken parmak izi detayı

Kırıkkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Elif Sinan (24), kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti. Sevgilisi Tuğrul Akan (27), Sinan'ın intihar ettiğini öne sürdü. Savcı, Akan'ın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada Akan'ın, Elif Sinan'ın intihar ettiği yönündeki savunmasının suçtan kurtulmaya yönelik olduğuna, Adli Tıp kurumu raporunda bıçakta sanığın parmak izi bulunurken, Elif'in parmak izinin bulunmadığına dikkat çekildi.

Haber 17-11-22 14:38

Emir Can İğrek'in sevgilisi de tanıdık çıktı! Görenin nutku tutuldu

Şarkılarıyla müzik listelerini altüst eden ünlü müzisyen Emir Can İğrek'in sevgilisi de tanıdık çıktı.

Magazin 07-11-22 10:43

Kaan Yıldırım sevgilisi Pınar Deniz'in doğum gününü romantik karelerle kutladı

Yargı dizisinde Ceylin karakterine can veren Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım çifti geçtiğimiz günlerde el ele geldikleri konserde aşklarını ilan etmişlerdi. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım çifti ilişkileriyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son olarak çiçeği burnunda çiftten Kaan Yıldırım, Pınar Deniz'in yeni yaşını Instagram hesabından paylaştığı romantik pozlarla kutladı.

Magazin 05-11-22 09:17

Duygu Özaslan Cadılar Bayramı tarzıyla nefes kesti! Göğüs dekolteli pozlarına yorum yağdı

Geçtiğimiz aylarda ünlü basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evlenen sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, iddialı paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Duygu Özaslan'ın Cadılar Bayramı tarzına takipçileri kayıtsız kalamadı.

Magazin 27-10-22 17:34

Duygu Özaslan göğüs dekolteli pozuyla yorum yağmuruna tutuldu! ''Esmerlik yakışacak''

Geçtiğimiz aylarda ünlü basketbolcu Can Maxim Mutaf ile dünyaevine giren fenomen Duygu Özaslan, cesur paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Duygu Özaslan, bu defa göğüs dekolteli pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 21-10-22 11:49

Ben Bu Cihana Sığmazam Suna kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Suna'sı Mina Derman nereli, sevgilisi var mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam Suna hakkında birçok detay dizinin seyircileri tarafından araştırılıyor. Dizide Suna rolüne can veren Mina Derman'ın biyografisi, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak konusu oldu. Genç ve başarılı oyuncu Mina Derman, Ben Bu Cihana Sığmazam'ın dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Suna kimdir, kaç yaşında? Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Suna'sı Mina Derman nereli, sevgilisi var mı? İşte Mina Derman hakkında detaylar...

Magazin 18-10-22 22:00

Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğulları Engincan Ural ile sevgilisi Merve Kaya evlendi! İşte düğünden görüntüler

Ünlü şarkıcı Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğulları Engincan Ural, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya evlendi. Bodrum'da düzenlenen düğünde Sibel Can sahneye çıkarak şarkılarını oğlu ve gelini için söyledi.

Magazin 09-10-22 21:18

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un oğlu Can sevgilisiyle poz verdi! Kız arkadaşın annene benziyor

Oyuncu Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can, sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Can Aslantuğ'un sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu'nu görenler kendini tutamadı. Kimi Can Aslantuğ'un sevgilisini anne Arzum Onan'a benzetirken kimi ise "Birbirinize benziyorsunuz" yorumları yaptı.

Magazin 03-10-22 08:34