Caner Kurtaran Haberleri Ve Son Dakika Caner Kurtaran Haberleri

Caner Kurtaran Haberleri Ve Son Dakika Caner Kurtaran Haberleri

Caner Kurtaran 26 ekim 1978 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Uzun yıllar ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşamını sürdüren yetenekli oyuncu Anadolu üniversitesi devlet konservatuarını kazanmasının ardından Eskişehir’de yaşamaya başlamıştır. İlk yılın ardından kaydını Mimar Sinan Üniversitesi’ne aldırarak eğitimine burada devam etmiştir. Konservatuarı tiyatro alanında bitiren yetenekli aktör bir süre İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda sözleşmeli olarak çalıştı. Ekranlara ilk defa Yılan Hikayesinde canlandırdığı bir rol ile çıktı. Türk film ve dizi tarihinde önemli yere sahip büyük küçük bir çok projede yer aldı. Yaprak dökümü, Huzur Sokağı, Kalbimdeki Deniz ve Ramo gibi dizilerde oyunculuğuyla seyirci karşısına çıkan sanatçı Kurtlar Vadisi Irak ve Ayla filmleriyle de izleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

Caner Kurtaran Haberleri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184. son bölümde İlyas'ın vurduğu İshak öldü mü? Caner Kurtaran EDHO'dan ayrıldı mı?

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 184. son bölümüyle ekrana geldi. EDHO son bölümde saldırı sonrasında hastaneden çıkan Alpaslan hayatına tekerlekli sandalyede devam etmek zorunda kaldı. Hızır ise kurulan kumpas nedeniyle girdiği cezaevine zor zamanlar yaşadı. İlyas hem ailesinin intikamını almak hem de kendisine yapılan saldırılara karşı koymak için plan yaptı. Finalde ise İlyas, İshak'ı dürbünlü tüfekle vurdu. Peki EDHO'da İshak öldü mü? Caner Kurtaran diziden ayrıldı mı?

Magazin 03-03-2021 02:23

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a iki bomba transfer! Caner Kurtaran ve Bahtiyar Engin EDHO'ya katıldı

atv'nin salı akşamları yayınlanan, başrolünde Oktay Kaynarca'nın olduğu ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iki bomba transfer birden gerçekleştirdi. Ünlü oyuncular Caner Kurtaran ve Bahtiyar Engin, diziye damga vuracak karakterleri canlandıracak.

Magazin 16-02-2021 20:21

Kimse Bilmez dizisinde büyük şok! Engin Hepileri diziden ayrılıyor mu?

Başrollerinde Keremcem ile Özgü Kaya'nın olduğu Kimse Bilmez dizisinin bir diğer başrol oyuncusu olan Engin Hepileri diziden ayrılıyor

Magazin 02-12-2019 20:50

5 yeni dizi geliyor

5 yeni dizi daha yayınlanmak için sırasını bekliyor? Bunlardan hangileri ekran sınavını başarıyla verecek?

Magazin 13-01-2011 14:46

Caner Kurtaran

Caner Kurtaran Hakkındaki Haberler Mynet'te. Caner Kurtaran Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.