Cansel Çördük Haberleri

Kısmetse Olur Cansel Çördük hayranlarından tam not aldı! Çok değişmişsin yorumları gecikmedi

Kısmetse Olur yarışmasıyla hafızalara kazınan Cansel Çördük sık sık değişimiyle gündeme geliyor. Yurt dışında yaşayan Çördük yine seçimleriyle adından söz ettirdi. Cansel' "Bu halin çok güzel" yorumları yağdı.

Magazin 26-03-2024 10:33

Kısmetse Olur Cansel Çördük göğüslerini bantladı! Pozları ağızları açık bıraktı

Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından biri olan Cansel Çördük, Eser West ile yaşadığı aşkla hafızalara kazındı. Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 30-01-2024 14:15

Kısmetse Olur Cansel Çördük frikik vermemek için emojili önlem aldı! Son hali dikkat çekti

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük değişimiyle sık sık gündeme geliyordu. Son dönemde verdiği pozlarla dikkat çeken Çördük sütyensiz tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 28-01-2024 08:25

Kısmetse Olur Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı! İddialı pozlarına yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından biri olan Cansel Çördük, Eser West ile yaşadığı aşkla hafızalarımıza kazındı. Programdan sonra Amerika'ya taşınıp kendine yeni bir hayat kuran Cansel şimdilerde değişimiyle adından söz ettiriyor. Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu. Son halini görenler tanıyamadı...

Magazin 02-12-2023 16:48

Cansel Çördük

Cansel Çördük Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cansel Çördük Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kısmetse Olur Cansel Çördük değişimiyle şaşırtıyor! Deri tarzıyla dikkat çekti

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmıştı. Erotik paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cansel Çördük son pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 06-11-2023 13:34

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün tarzı olay oldu! Göğüslerinin yarısı açık kaldı, yırtmacını ise zar zor kapadı

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı izdivaç programında gelin adayı olan Cansel Çördük yurt dışında yaşıyor. Değişimiyle sık sık adından söz ettiren eski yarışmacı müstehcen pozlarıyla da dikkat çekiyor. Cansel son olarak göğüs dekoltesi ve kasığına kadar uzana yırtmacıyla olay oldu.

Magazin 30-06-2023 09:42

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün son pozlarını görenler Silikon mu taktırdın? dedi

Kısmetse Olur eski yarışmacısı olarak tanındıktan sonra Türkiye'yi terk eden ve müstehcen pozlarıyla adından söz ettiren Cansel Çördük son pozlarıyla yine dikkat çekti. Kısmetse Olur Cansel'in son pozlarını görenler "Silikon mu taktırdın?" dedi.

Magazin 14-04-2023 11:43

Erotik pozları tepki çeken Cansel Çördük isyan etti! Müslümanlığımı, ülkeme sevgimi sorgulamak...

Deprem sonrası çekimlerinden pozları paylaşan Kısmetse Olur eski yarışmacısı sosyal medyada dikkat çekmişti. Kısmetse Olur Cansel daha sonra da tangalı pozlarını paylaşınca büyük tepki gördü. Cansel Çördük tepkilerden sonra isyan etti.

Magazin 26-02-2023 07:22

Kısmetse Olur Cansel Çördük paylaşımları yüzünden tepki çekince... 'Para kazanmak zorundayız'

Kısmetse Olur eski yarışmacılarından Cansel Çördük ülkemizden büyük yıkımlara sebep olan depremler sonrasında işlerine döndü. Kısmetse Olur Cansel arkadaşıyla samimi anlarını paylaşınca tepki çekti. Çördük tepkilerden sonra kendini savundu.

Magazin 21-02-2023 09:10

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yırtmacı olay oldu! Her yeri açıktı

Kısmetse Olur'un eski gelin adaylarından biri olan Cansel Çördük değişimi ve tarzıyla dikkat çekmiyor. Kısmetse Olur Cansel son olarak öyle bir kıyafet giydi ki görenler şaştı kaldı.

Magazin 04-02-2023 14:10

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten üstsüz poz! Göğsünü bakın nasıl sansürledi

Bir dönemin fenomen evlilik yarışması Kısmetse Olur ile ünlenen Cansel Çördük son haliyle adından sıkça söz ettiriyordu. Cansel Çördük müstehcen pozlarına bir yenisini ekledi. Üstsüz poz veren Cansel göğsünü ise emojiyle sansürleyip "En iyi hayatımı yaşıyorum" dedi.

Magazin 08-01-2023 13:28

'Ucuz seks işçisi' göndermesi şoke etmişti! Kısmetse Olur Cansel Çördük eski aşkı Eser West hakkında konuştu

Erotik videolarıyla son dönemde dikkat çeken Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel Çördük bu paylaşımlardan birini yapınca eski aşkı Eser West 'Ucuz seks işçisi' göndermesi yaparak şoke etmişti. Cansel bu yoruma yanıt vermemişti ancak ilk kez bir canlı yayında eski aşkı hakkında konuştu.

Magazin 30-12-2022 08:01

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten 'Noel Anne' paylaşımı!

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük sık sık değişimiyle adından söz ettiriyor. Program bittikten sonra Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen Cansel, bu defa 'Noel Anne' kombiniyle verdiği pozlarla dikkat çekti.

Magazin 28-12-2022 13:39

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten seksi 'Noel Anne' paylaşımı! Yatakta çektiği video olay oldu

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük sık sık değişimiyle adından söz ettiriyor. Program bittikten sonra Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen Cansel, bu defa 'Noel Anne' kombiniyle yatakta çektiği video ile dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 24-12-2022 07:24

Kısmetse Olur Cansel Çördük gecelikle poz verdi! Yatakta...

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük sık sık değişimiyle adından söz ettiriyor. Program bittikten sonra Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşen Cansel gecelikle yatağa girdi ve ayıya sarıldı.

Magazin 22-12-2022 11:38

Cansel Çördük dekolteli pozuyla dikkat çekti! Görenler Kısmetse Olur sensiz eksik dedi

Kısmetse Olur yarışmasının öne çıkan eski yarışmacılarından Cansel Çördük son pozuyla ve değişimiyle yine sosyal medyada gündem oldu. Cansel Çördül'ün dekolteli pozunu görenler hem eski yarışmacının son haline şaşırdı hem de yeniden yayınlanan yarışmayı hatırlatarak "Kısmetse Olur sensiz eksik" dedi.

Magazin 15-12-2022 09:58

Kısmetse Olur Cansel Çördük imaj değiştirdi! Siyah saçlarını sarı yaptı

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Kısmetse Olur yarışmasından sonra ünlenen Cansel Çördük şarkıcılığa soyunmuştu. Yaptığı paylaşımlarla ve değişimiyle dikkat çeken Kısmetse Olur Cansel siyah saçlarını sarı yaptı. Cansel Çördük'ün son hali sosyal medyada bolca yorum aldı.

Magazin 11-12-2022 14:39

Kısmetse Olur Cansel Çördük sitem etti! Kalçan, göğsün büyümüş diyenler...

Kadın şarkıcının kafasında bardak kırmasıyla gündeme bomba gibi düşen Kısmetse Olur Cansel Çördük takipçilerine sitem etti. "Vücudum kum saati gibi" diyen Kısmetse Olur Cansel ayrıca bir itirafta da bulundu. Cansel Çördük yaşadığı zor dönemi anlatarak "Yeter" dedi.

Magazin 03-11-2022 12:22

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün görüntüleri olay oldu! Gece mekanında kadın şarkıcının kafasında bardak kırdı

Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak, bir gece mekanında şarkı söyleyen kadının kafasında bardak kırdığı görüntülerle gündem olan Cansel'in açıklaması dikkat çekti. Olay anının görüntüleri ise sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 01-11-2022 16:10

Kısmetse Olur Cansel Çördük, minicik şortuyla kalça dansı yaptı, yorum yağdı! Of bırak hemen çok kötü

Son dönemde yurt dışında şarkıcılığa soyunan Kısmetse Olur Cansel Çördük dans çalışması yaptığı anları paylaştı. Minicik şortuyla kalça dansı yaptığı anları paylaşan Cansel Çördük'e yorum yağdı. Kısmetse Olur Cansel'in performansına "Erotik olma çaban boşuna" yorumları geldi.

Magazin 27-10-2022 11:16

Kısmetse Olur Cansel önünü açıp paylaştı! Sosyal medya coştu

Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Cesur pozları ve değişimiyle sık sık adından söz ettiren Cansel Çördük, bu defa yeleğinin önünü açarak verdiği pozla dikkat çekti.

Magazin 25-10-2022 14:45

Kısmetse Olur Cansel'den seksi yatak paylaşımı! Değişimiyle gündemde

Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Cesur pozları ve değişimiyle sık sık adından söz ettiren Cansel Çördük, bu defa yatakta verdiği seksi pozla dikkatleri çekti.

Magazin 22-10-2022 11:23

Uzun süredir paylaşım yapmıyordu! Kısmetse Olur Cansel'i görenler Bu kim? dedi

Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük son dönemde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Cesur pozları ve değişimiyle sık sık adından söz ettiren Cansel Çördük uzun zaman sonra paylaşım yaptı. Kısmetse Olur Cansel'i görenler "Bu kim?" yorumlarında bulundu.

Magazin 20-10-2022 10:03

Kısmetse Olur programıyla ünlenen Cansel Çördük son haliyle şaşırttı! Mini elbiseli salıncak pozu olay oldu

Bir dönem Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Kısmetse Olur yarışması, yıllar geçmesine rağmen YouTube'da en çok izlenen programlar arasında yer alıyor. Melis Buse Betkayan, Mehtap Taşkıran, Ceyda Kırıcı, Hazal Atabek, Nur Erkoç, Adnan Kızıltaş, Eser West ve Emre Ubeyli gibi yarışmacıların katıldığı program, sosyal medyada ses getirmeye devam ediyor. Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük, yıllar içerisindeki değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 30-09-2022 12:38

Cesur pozları olay olmuştu! Cansel Çördük çirkin mesajları ifşa etti

Cansel Çördük, bir döneme damga vuran evlilik yarışması Kısmetse Olur programıyla adını geniş kitlelere duyurmuştu. Pozlarıyla sık sık gündeme gelen Cansel Çördük son olarak kendisine gelen kötü yorumları ifşa etti.

Magazin 25-09-2022 13:36

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten şoke eden Mehmet Ali Erbil paylaşımı! Paralı sapıklar...

"Eşcinsellik benim için sapkınlıktır" diyerek tepki çeken Mehmet Ali Erbil hakkında Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten şoke eden bir paylaşım geldi. Ece Ronay'ı taciz mesajları ifşa olan Mehmet Ali Erbil hakkında Cansel Çördük "Paralı sapık" dedi. İşte Cansel Çördük'ün gündem olan iddiaları...

Magazin 06-09-2022 13:25

Kısmetse Olur Cansel modellik yaptı! Takipçilerinden şoke eden yorumlar geldi

Kısmetse Olur yarışmasında Eser ile yaşadığı aşkla tanınan ve sosyal medyada fenomen olan Cansel Çördük yurt dışında modellik yaptı. İddialı bir mayoyla verdiği pozu paylaşan Cansel'in takipçileri ünlü yarışmacının son halinden pek memnun değildi. Kısmetse Olur Cansel'e "Kaybolan güzelliğini makyaj bile getirmiyor" yorumları yağdı.

Magazin 02-09-2022 15:34

Cansel Çördük minik bikinisiyle sere serpe! Göğsünün yarısını eliyle kapadı

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Cansel Çördük minik bikinisiyle sere serpe verdiği pozu paylaştı. Cansel Çördük çektiği pozda bir eliyle göğsünün yarısını da eliyle kapadı.

Magazin 30-08-2022 14:39

Kısmetse Olur Cansel'e bikinisi küçük geldi! Paylaşımı olay oldu

Bir dönem geniş yankı uyandıran Kısmetse Olur'un üyelerinden olan Cansel Çördük bitmeyen tatilinden bir paylaşım daha yaptı. Kırmızı bikini tercih eden eski yarışmacıya bikinisi resmen küçük geldi. Kıvrımlarını videoya alarak paylaşım yapan Kısmetse Olur Cansel'e "Abartıyorsun artık" yorumları yapıldı.

Magazin 17-08-2022 15:15

Cansel Çördük meydan okudu! Benim güzelliğimle rekabet edemez

Kısmetse Olur Cansel Çördük sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Yarışma sonrasındaki değişimiyle ağızları açık bırakan Cansel Çördük açıldıkça açıldı. Son olarak turuncu mayokini benzeri bir tulumla poz veren Cansel, paylaşımına düştüğü notla meydan okudu.

Magazin 16-08-2022 09:48

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Cansel Çördük'ten iddialı pozlar!

Kısmetse Olur yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Cansel Çördük, şimdilerde hayatını Amerika'da sürdürüyor. Cesur Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Cansel Çördük, son olarak spor salonunda cüretkar pozlarıyla gündeme geldi.

Magazin 13-08-2022 12:55

Cansel Çördük durmuyor! Siyah dantelli iç çamaşırlarıyla mutfakta

Kısmetse Olur Cansel Çördük sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Yarışma sonrasındaki değişimiyle ağızları açık bırakan Cansel Çördük açıldıkça açıldı. Son olarak siyah dantelli iç çamaşırlarını giyip beline silah takarak poz veren Cansel ardından ise mutfağa girdi. Kısmetse Olur Cansel'i gören bazı takipçileri "N'aptın kendine" yorumlarında bulundu.

Magazin 05-08-2022 11:40

Kısmetse Olur Cansel Çördük minicik bikinisiyle teknede poz verdi

Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük değişimi ve paylaşımlarıyla sosyal medyada öne çıkan bir isim. Bir süredir Miami'de olan Cansel Çördük yeni saç rengiyle dikkat çekti. Kısmetse Olur Cansel minicik bikinisini giyip teknede poz vermeyi de ihmal etmedi.

Magazin 28-07-2022 11:16

Kısmetse Olur ile ünlenen Cansel Çördük dekoltesiyle hayran bıraktı! Kasığına kadar...

Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük son haliyle sık sık adından söz ettiriyor. Yarışmadaki hallerini unutturan pozlara imza atan Cansel Çördük son paylaşımında kasığına kadar uzanan dekoltesiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 19-07-2022 17:45

Cansel Çördük tatilde! Sere serpe uzanıp bikini altını gösterdi

Kısmetse Olur yarışmasının gelin adayı olarak tanınan Cansel Çördük son haliyle ve erotik paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yarışmadaki hallerini unutturan pozlara imza atan Cansel Çördük son olarak bikinisiyle sere serpe uzanıp fotoğraf çekti.

Magazin 14-07-2022 15:40

Erotik pozları olay olmuştu! Kısmetse Olur'un Cansel Çördük'ü tangalı ayna pozuyla yürek hoplattı

Geçtiğimiz günlerde paylaştığı erotik pozlarıyla adeta olay yaratan Kısmetse Olur'un Cansel Çördük'ü, Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla olay yaratmaya devam ediyor. Son olarak tangalı kostümüyle ayna pozu veren Cansel Çördük adeta takipçilerini mest etti.

Magazin 29-06-2022 13:27

Cansel Çördük paylaşımlarıyla gündemde! Mardinli Barbie

Kısmetse Olur yarışması bitse de yarışmacılar, gündem olmaya devam ediyor. Yarışmada önce çıkan Cansel Çördük cesaretinin dozunu artırdı. Kısmetse Olur Cansel son dönemde erotik pozlarıyla gündeme geliyordu. Cansel Çördük, son yaptığı paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 22-06-2022 15:57

İlker İnanoğlu Cansel Çördük'ün pozlarına yorum yapınca... Arka Sokaklar'da canın sıkılınca...

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan ve son dönemde erotik klibiyle gündeme gelen Cansel Çördük podyumda boy gösterdi. Oyuncu İlker İnanoğlu ile bu pozlara tepkisiz kalamadı. Cansel'in takipçileri İlker İnanoğlu'nun yorumunu görünce ünlü oyuncuya hemen mesaj yağdı.

Magazin 20-06-2022 13:48

Cansel Çördük yeni pozlarıyla gündemde! Yine tangasıyla poz verdi... Onlyfans'a gir bari

Kısmetse Olur yarışması bitse de yarışmacıların popülerliği bitmedi. Yarışmada önce çıkan Cansel Çördük cesaretinin dozunu artırdı. Kısmetse Olur Cansel son dönemde erotik pozlarıyla gündeme geliyordu. Cansel Çördük yine tanga bikinisiyle poz verince tepki çekti.

Magazin 07-06-2022 14:21

Erotik pozlarıyla gündeme gelmişti! Kısmetse Olur'un Cansel Çördük'ü kırmızı bikinili pozuyla olay yarattı!

Kısmetse Olur adlı evlilik yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Cansel Çördük, cesur paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak iç çamaşırlarıyla erotik pozları ortaya çıkan Çördük, birçok takipçisi tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Gelen eleştirilere aldırmayan Cansel Çördük, Instagram hesabından yeni bir cüretkar pozunu paylaştı.

Magazin 06-06-2022 16:47

Erotik videosu olay olan Kısmetse Olur Cansel Çördük'ten tanga iç çamaşırlı poz

Kısmetse Olur yarışmasıyla ünlenen Cansel Çördük son olarak bir şarkıcıyla çektiği erotik video ile gündeme gelmişti. Kısmetse Olur Cansel'in bu sefer de tanga iç çamaşırıyla verdiği pozlar paylaşıldı. Eski yarışmacıyı görenler "Abartı bu pozlar" yorumları yaptı.

Magazin 02-06-2022 14:40

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün erotik videosu olay oldu! Eski aşkı Eser West kendini tutamadı

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan ve yarışmadan sonra paylaşımlarıyla ve değişimiyle adından söz ettiren Cansel Çördük erotik videosuyla gündeme bomba gibi düştü. FBG Goat isimli bir müzisyenle öpüşme videosu paylaşılan Kısmetse Olur Cansel'in bu halini gören eski aşkı Eser West kendini tutamadı.

Magazin 24-05-2022 14:51

Kısmetse Olur'da Cansel Çördük'ün aşkıydı! İşte eski damat adayı Eser West'in son hali

Eser West Kısmetse Olur adlı izdivaç programında popüler eski damat adaylarından biriydi. Cansel Çördük ile yaşadığı aşkla bilinen Eser West, programdaki konuşmalarıyla sosyal medyada halen gündeme geliyor.

Magazin 18-05-2022 14:10

Kısmetse Olur Cansel Çördük cesur tarzıyla olay oldu! Bu ne hal böyle

Kısmetse Olur yarışmasının öne çıkan isimlerinden, bir dönem Arda Turan ile mesajlaşmasıyla da tanınan Cansel Çördük iddialı tarzıyla sosyal medyayı salladı. Kısmetse Olur Cansel Çördük pozunu paylaşınca yine değişimine dair yorumlara da maruz kaldı.

Magazin 16-05-2022 17:49

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Cansel Çördük bambaşka biri oldu! Son paylaşımındaki detay gözlerden kaçmadı

Bir dönemin fenomen evlilik programı Kısmetse Olur'da yer alan Cansel Çördük, son haliyle adeta tanınmaz hale geldi. Instagram'dan yaptığı müstehcen paylaşımlarıyla takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutulan Cansel Çördük'ün son pozundaki Turabi detayı gözlerden kaçmadı. Sütyensiz pozunu paylaşan Cansel Çördük'e birçok kişi yorum ve beğeni yağdırdı.

Magazin 05-05-2022 14:26

Cansel Çördük bikinili pozuna gelen yorumlara kızdı! Duymaktan sıkıldım

Eski yarışmacı Cansel Çördük yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. 'Kısmetse Olur' yarışmasıyla ünlenen Cansel Çördük minicik bikinisiyle verdiği poza gelen yorumlara sinirlendi ve "Duymaktan sıkıldım" diyerek açıklama yaptı.

Magazin 28-04-2022 11:54

'Kısmetse Olur' yarışmacısı Cansel Çördük'ün minik bikinili pozu olay oldu! Hiç giymeseydin

'Kısmetse Olur' yarışmasıyla adını duyuran ve sosyal medyada aktif olan Cansel Çördük iddialı pozlarına yenisini ekledi. Cansel Çördük'ün son hali ve minik bikinisiyle verdiği pozuna takipçilerinden yorum yağdı.

Magazin 07-04-2022 09:24

'Kısmetse Olur' yarışmacısı Cansel Çördük minicik şortuyla poz verdi! Herkes Bahar Candan sandı

'Kısmetse Olur' yarışmasıyla ünlenen Cansel Çördük, minicik şortuyla verdiği pozu paylaşınca olay oldu. Bir dönem Arda Turan ile mesajlaşmalarıyla gündeme gelen Çördük'ün pozunu görenler "Bahar Candan olmuşsun" yorumlarında bulundu.

Magazin 21-03-2022 15:21

Kısmetse Olur Cansel Çördük yeni mesleğiyle şaşırttı

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan bir dönem Arda Turan'la yazışmalarıyla gündeme gelen gelin adayı Cansel Çördük yeni mesleğiyle şaşırttı. Son dönemde yurt dışında modellik yapan gelin adayı Cansel şimdi de şarkıcı oldu.

Magazin 01-02-2022 11:32