Cansu Taşkın Haberleri

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor' iddialarına yanıt! Erdoğan'dan açıklama geldi

Yılmaz Erdoğan'ın bir süredir aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Taşkın ve kız kardeşine dava açacağı iddia edilmişti. Erdoğan'ın Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'u dava edeceği haberleri asılsız çıktı. Erdoğan sosyal medya hesabından açıklama yaptı.İşte detaylar....

Magazin 16-04-2024 23:11

Dudak dudağa görüntüleri olay olmuştu... Gizli video sonrası Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi merak edildi! Cansu Taşkın'dan açıklama gecikmedi

Son dönemde İnci Taneleri dizisiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan günlerdir özel hayatıyla gündemde. Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle dudak dudağa görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu görüntülerin ardından Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi merak edilirken Cansu Taşkın'a dava açacağı iddia edildi. Taşkın'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 16-04-2024 13:58

Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın ile aşk iddialarıyla gündemdeydi! O video gizliymiş... Şaşkın ve üzgün

Yılmaz Erdoğan ile sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın arasında olup bitenler gündeme bomba gibi düştü. Aşk açıklaması sonrası gelen pozlara dair Yılmaz Erdoğan ne düşünüyor? İşte gündem olan iddia...

Magazin 14-04-2024 14:26

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan gündemden düşmüyor! Hatice'den bomba yorum

Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la ilişkileri olduğunu açıklamıştı. Aşk açıklaması sonrası ortaya çıkan ilişkiye dair görüntüler de gündem oldu. İkilinin aşk pozlarına şarkıcı Hatice de sessiz kalamadı.

Magazin 12-04-2024 09:49

Cansu Taşkın

Cansu Taşkın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cansu Taşkın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cansu Taşkın'ın kardeşi bu sefer Sinan Akçıl'ın mesajını ifşa etti! Yılmaz Erdoğan'ın aşk pozları gündemdeydi

Ekranlara uzun zaman sonra dönen Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın’ın aşk görüntüleri gündem olmuştu. Videoyu yayınlayan Elif Vurgun bu sefer Sinan Akçıl'dan kendisine gelen mesajı paylaştı.

Magazin 11-04-2024 15:05

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın dudak dudağa görüntüleri ortaya çıktı

Hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi ile son dönemde adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan'ın adı kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile anılmıştı. Taşkın geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katılmış ve 'Haberler doğru' demişti. Daha sonra ise aşk olmadığı iddiaları da gündeme gelmişti. Magazin gündemini uzun süre meşgul eden Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın dudak dudağa görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 09-04-2024 15:04

Cansu Taşkın Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını kabul etmişti! Gerçek başka çıktı dendi ama...

Son dönemde hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi ile adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan özel hayatıyla da gündemde. Ünlü ismin kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Cansu Taşkın'dan çok konuşulacak aşk itirafı geldi ancak gerçek bambaşka çıktı dendi...

Magazin 09-04-2024 08:03

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını sonunda itiraf etti! Cansu Taşkın: Biz kötü bir şey yapmadık

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan aşk hayatıyla gündemdeydi. Cansu Taşkın ile 2 yıldır birlikte olduğu iddia edilen Erdoğan sessizliğini koruyordu. İtiraf bir dönem adından sık sık söz ettiren Cansu Taşkın'dan geldi. Erdoğan'dan 25 yaş küçük olan model aşk itirafında bulundu.

Magazin 08-04-2024 14:28

Cansu Taşkın'ı başörtülü gören takipçisi dayanamadı! Kızılcık Şerbeti...

Son olarak Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Cansu Taşkın sosyal medyadan başörtülü halini paylaştı. Bir takipçisinden ise Kızılcık Şerbeti yorumu gecikmedi.

Magazin 07-04-2024 13:54

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Cansu Taşkın süper minisi ve göğüs dekoltesiyle poz verdi

İnci Taneleri ile ekrana dönen Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Cansu Taşkın sosyal medyada son paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Magazin 21-02-2024 09:07

Transparan giyen Cansu Taşkın dekolteli pozuyla mest etti!

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın Instagram'da paylaştığı iddialı pozlarla adından söz ettiriyor. Güzelliği ile adeta büyüleyen Taşkın, transparan giyip dekolteli poz verdi.

Magazin 16-05-2023 08:44

Cansu Taşkın takipçilerini şoke etti! Sevdiğim insanla hayatımı birleştirdim

Instagram fenomeni Cansu Taşkın takipçilerini şaşırttı. "Sevdiğim insanla hayatımı birleştirdim" diyen Cansu Taşkın, Instagram'dan evlilik haberini paylaştı

Magazin 01-04-2022 18:35

Ebru Gündeş'in sevgilisi olduğu iddia edilen Rassan Khoshnaw'un Cansu Taşkın ile fotoğrafları sızdı

Ebru Gündeş'in Reza Zarrab ile boşanmasından sonra aşk hayatını gözlerden uzak yaşadığı biliniyordu. Son olarak Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde olan Gündeş'i şaşırtacak bazı fotoğraflar gündeme geldi. Rassan Khoshnaw'un Cansu Taşkın ile fotoğrafları sızdı.

Magazin 25-02-2022 14:04

Cansu Taşkın'dan bikinili poz!: Kışın yaz sezonunu açtım!

Manken Cansu Taşkın, Bodrum'a gitti. Şubat ayında bikinisiyle poz veren Taşkın, fotoğrafını "Kışın sezonunda yaz sezonunu açtım" notuyla yayınladı.

Magazin 10-02-2022 12:05

Cansu Taşkın, Erkan Petekkaya ile aynı projede

Ünlü manken ve oyuncu Cansu Taşkın, önceki gün gün bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Ailesiyle birlikte yemek yemeğe çıkan genç isim açıklamaları dikkat çekti. Yemek çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cansu Taşkın, Erkan Petekkaya ile aynı filmde rol aldığını açıkladı.

Magazin 26-10-2021 14:11

Fenomen Cansu Taşkın'dan bacak şov! Cesur pozlarıyla yürek hoplattı!

Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın, iddialı pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavurmaya devam ediyor. Taşkın'ın cüretkar pozlarına yorum ve beğeni yağıyor.

Magazin 09-10-2021 13:39

Fotoğraflarına yaptığı filtrelerle dikkat çeken Cansu Taşkın tatilden paylaştı

28 yaşındaki sosyal medya fenomeni ve manken Cansu Taşkın, Çeşme'de tatilden her anını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Magazin 24-08-2021 16:34

Cansu Taşkın’ın işleri açıldı: Sayenizde

Instagram fenomeni ve model Cansu Taşkın, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde makyajsız olarak objektiflere yansımıştı. Cansu Taşkın makyajsız fotoğraflarından sonra iki markanın reklam yüzü oldu.

Magazin 05-07-2021 21:39

Makyajsız görüntülenmişti! Cansu Taşkın tüm kötü yorumlara inat makyajsız halini paylaştı

Cansu Taşkın'ın makyajsız fotoğrafları sosyal medyada çok konuşuldu. Kötü yorumlara maruz kalan Taşkın yaptığı açıklamada “Beni eleştirenlerin yüzde 90’ı kadın. Bu kadının kadına yaptığı şiddettir” dedi.

Magazin 24-06-2021 14:29

Cansu Taşkın'ın makyajsız hali şoke etti!

Ünlü model Cansu Taşkın önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı. Taşkın'ın makyajsız hali şoke etti.

Magazin 22-06-2021 11:36

Cansu Taşkın sezonu Çeşme'de açtı! Üst üste paylaştı

28 yaşındaki Cansu Taşkın, iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Taşkın tatil için Çeşme'yi tercih etti.

Magazin 28-05-2021 15:34

Cansu Taşkın'ın iç çamaşırsız fotoğrafına Kadir Çöpdemir'den olay yorum

İddialı pozlarıyla gündemden düşmeyen Cansu Taşkın, geçtiğimiz gün elbisesinin içine iç çamaşır giymeden poz verdi. Taşkın'ın cüretkar pozunun yanı sıra oyuncu Kadir Çöpdemir'in yaptığı yorum olay oldu.

Magazin 24-03-2021 13:34

Cansu Taşkın sütyensiz haliyle olay oldu

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan isimlerin başında gelen fenomen Cansu Taşkın, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek sütyensiz pozunu hayranlarının beğenisine sundu.

Magazin 18-03-2021 16:56