Cati Kati Ask Haberleri

Feci şekilde yakıp yanışını izlemişti! Eski eşinin yaktığı Elvan’a kati rapor istemi

Ordu'da 12 Ocak'ta eski eşi Elvan Sözkesen'i yakan Erkan Emiroğlu 3'üncü kez hakim karşısına çıktı. Duruşma ertelenirken, Sözkesen için Adli Tıp Kurumu'ndan kati rapor talep edildi. Mahkeme heyeti, Erkan Emiroğlu için Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nden istenen akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair raporun mahkemeye ulaşmaması nedeniyle duruşmayı erteleyerek, tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber 2022-08-25 15:17:51

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 10 soru sormuştu! Yanıtlar geldi

Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van'da yaptığı konuşmayla ilgili sözlerini hatırlatıp, Kılıçdaroğlu'na 10 soru yöneltmişti. Erdoğan, "Kesin, kati, net cevap bekliyorum" demişti. Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın sorularına yanıt geldi. Kılıçdaroğlu da Erdoğan'a 10 soru yöneltti.

Haber 2022-06-01 21:25:06

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez 'Yeni safhaya geçiyoruz' diyerek duyurdu! Suriye operasyonu açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Van'da yaptığı konuşmayla ilgili "Kılıçdaroğlu Van'da terör örgütünün ağzıyla konuşarak aklınca Kandil'e selam çakıyor" sözlerini kullandı. Kılıçdaroğlu'na 10 soru yönelten Erdoğan, "Kesin, kati, net cevap bekliyorum" dedi. Yunanistan'la ikili görüşme yapmayacaklarını açıklayan Erdoğan, Suriye operasyonuyla ilgili konuşurken ise "Yeni safhaya geçiyoruz" diyerek ilk kez harekat bölgeleriyle ilgili bilgi verdi.

Haber 2022-06-01 12:17:43

Kati teminat ne demek? Kati teminat birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İşaretlerin farklı varyasyonlarla bir araya gelmesi kelimeleri oluşturur. Anlamlarına göre ekler alarak bir araya gelen iki kelime ise yüzlerce sayıda birleşik kelimeyi doğurur. Bu durum da Türkçeyi zenginleştirerek Türkçe konuşan kişilere kullanabilmeleri için geniş bir kelime çeşitliliği sunar. Türkçenin kelime haznesi içinde yer alan Kati teminat birleşik kelimesi de sıkça kullanılan birleşik sözcükler arasındadır. Peki, Kati teminat ne demektir?

Egitim 2022-05-23 21:07:16

Kati ne demek? Kati kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sanat yapıtlarında kullanılmak için oldukça elverişli bir zenginliğe sahiptir. Özellikle roman ve şiir gibi edebi sanatlarda Türkçenin ifade zenginliği sıkça ön plana çıkar. Bu zenginlik tarih boyunca pek çok önemli edebi eserin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Ancak bu zenginlik beraberinde pek çok yeni kelimeyle karşılaşmayı da getirmiştir. Kati kelimesine de sıkça karşılaşılan kelimelerden bir tanesidir. Kati TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 20:23

Ask ne demek? Ask kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Ask kelimesinin TDK sözlük anlamı, TDK’nın görevlendirdiği uzman çalışanlar tarafından yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda belirlenmiştir. Kelime anlamları çıkarılırken kelimelerin kökenleri de dikkate alınarak incelemeler yapılır. Zengin bir dil olmasıyla ön plana çıkan Türkçede farklı anlamlara sahip çok sayıda kelime vardır. Dilimizi oluşturan kelimeler arasında bulunan Ask ne demektir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 20:53

Cani baba 2 aylık bebeğini öldüresiye dövmüştü! Kan donduran olayda yeni gelişme

Gaziantep'te Yunus Göç'ün, ağladığı için 2 aylık bebeği Cihan'ı öldüresiye dövdüğü görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. Dehşete düşüren olayla ilgili Yunus Göç'ün tutuklu yargılanmasına devam edildi. Duruşmada sanık Göç'ün tahliye talebi reddedilirken, Cihan bebekte kalıcı hasar oluşup oluşmadığının tespit edilebilmesi için hastaneden gelecek kati raporun beklenmesi kararlaştırıldı. İşte kan donduran olayla ilgili tüm detaylar!

Haber 17-05-22 12:02

Süt ve kremada yeni karar! Resmi Gazete'de yayımlandı

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan Bazı Tarım Ürünlerinin İhracatına İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tebliğle, Tarım ve Orman Bakanlığına dönemsel düzenlemeler yapma yetkisi verilen ürünlere "süt ve krema (konsantre edilmiş veya ilave şeker ya da diğer tatlandırıcı maddeleri içerenler)" kati ihracatı da eklendi.

Finans 21-04-22 09:21

Yargı dizisi Eren komiseri Uğur Aslan kimdir, evli mi? Uğur Aslan kaç yaşında ve nereli?

Uğur Aslan, fenomen dizi Yargı'da komiser Eren Duman karakterine hayat veriyor. Her Pazar akşamı seyircilerle buluşan Yargı dizisinin oyuncuları da dizi kadar konuşuluyor. Yargı dizisinin Eren'i bu kez Şarkılar Bizi Söyler programına katıldı. Uğur Aslan Çukur, Siyah Beyaz Ask, Kara Sevda, Kuruluş Osman gibi projelerde rol almıştı. Peki Yargı dizisi Eren komiseri Uğur Aslan kimdir? İşte hayatı...

Magazin 28-11-21 23:04

Son Dakika: Mali’de Geçiş Konseyinin Başkanı ve Başbakan, Kati askeri kampına götürüldü

Afrika ülkesi Mali'de, Geçiş Konseyi Başkanı Bah Ndaw ve Başbakan Moctar Ouane'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda üst düzey yetkilinin, ordu birlikleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Haber 24-05-21 23:47

Eski AP Türkiye Raportörü Kati Piri ve partisine 'Türk hacker saldırısı'

Avrupa Parlamentosu milletvekili ve eski Türkiye Raportörü Kati Piri ile üyesi olduğu Hollanda'daki sosyal demokrat eğilimli İşçi Partisi'nin (PvdA) internet siteleri, "Türk hackerların" saldırısına uğradı.

Haber 14-02-21 18:16

Bakan Soylu'dan Kati Piri'ye cevap: Kirli taleplerinle yaşlanacaksın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Parlamentosu'nda Hollanda'yı temsilen bulunan Kati Piri'nin açıklamalarına cevap verdi. Soylu, Piri'ye "Kirli taleplerinde yaşlanacaksın" dedi.

Haber 08-02-21 01:29

Yeşilyurt Başkanı Çınar, Doğu Anadolu’nun en iyi belediye başkanı seçildi

Malatya’nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ORC Araştırma Şirketi tarafından Türkiye genelinde 30 Büyükşehirde yapılan ‘2020’nin En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları’ anketinde yüzde 58,3 oranıyla 7’nci sırada yer alırken, Doğu Anadolu’nun ise en iyi İlçe Belediye Başkanı seçildi.ORC Araştırma Şirketi tarafından 01-19 Aralık 2020 tarihleri arasında 30 Büyükşehir ve 51 İl’de toplam 42 bin 510 kişi ile yüz yüze anket ve bilgisayar destekli telefon görüşmesi (CATI) yöntemi ile yapılan anketin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.Nüfusu 50 binin altında kalan belediyelerin dâhil edilmediği araştırmada, ‘2020’nin En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları’ kategorisinde yüzde 58,3 oranıyla 7’nci sırada yer alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, büyük bir başarının altına imza attı.Anket sonuçlarına göre Doğu Anadolu’daki İlçe Belediyeleri arasında birinci sırada yer alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın, Türkiye geneli 30 Büyükşehir ilçelerinde yüzlerce İlçe Belediye Başkanını geride bırakarak üst sıralarda yer alması Yeşilyurt’ta büyük bir sevinçle karşılandı.320 bine ulaşan nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık bir nüfusa sahip Yeşilyurt’un Türkiye genelinde ‘örnek ve marka bir ilçe’ hüviyetine ulaştırmak adına her alanda çalıştıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Türkiye genelindeki 30 Büyükşehir ve 51 kent genelinde gerçekleşen anket sonuçlarına göre ilk 7’de yer almaktan büyük bir onur duyduğunu söyledi.Yeşilyurt’u her alanda geliştirmek adına gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Çınar, “Anadolu’nun en güzel mozaiklerini içinde barındıran, kadim medeniyeti, doğal ve tarihi güzellikleri, yöresel lezzetleri, misafirperver, güler yüzlü ve çalışkan insanlarının huzur ve refah içerisinde yaşadığı Yeşilyurt’umuzu, modern, katılımcı, şeffaf ve yerinden yönetim ilkeleriyle yönetmeye büyük bir kararlılıkla devam ediyoruz.

Yurthaber 21-12-20 13:05

Japonya’da 9 kişiyi öldüren seri katil idam cezasına çarptırıldı

Japonya’da sosyal medya platformu Twitter üzerinden bulduğu 9 kişiyi öldüren seri kati idam cezasına çarptırıldı.

Haber 15-12-20 14:45

Keltepe Kayak Merkezi yeniden ihaleye çıkıyor

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ve ihaleyi kazanan firmanın sözleşmeyi imzalamadığı Keltepe Kayak Merkezi Tesisleri’nin, yeniden kiralama ihalesi yapılacağı bildirildi.Merkeze bağlı Karaağaç Köyü Mevkisi’nde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait Keltepe Kayak Merkezi alt ve üst günübirlik tesisleri kafeterya, mutfak, kayak malzemeleri kiralama işletmesi için bir yıl süreyle açık teklif usulü (açık arttırma) ile kiraya verilmek üzere ihale edileceği belirtildi.Keltepe Kayak Merkezi Alt ve Üst Günübirlik kafeterya-mutfak, kayak malzemeleri kiralama işletmesi kiralama ihalesi İhale Komisyonu marifeti ile 04 Aralık 2020 Cuma günü saat 11.00’de, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İdari Binası’nda yapılacak.Kiralama ihalesinin yıllık toplam muhammen kira bedelinin yüzde 5 çeşitli paylar, yüzde 18 KDV, damga vergisi, sözleşme pulu bedeli ve yüzde 6 kati teminat hariç 90 bin TL olduğu kaydedildi.Geçtiğimiz ay ihaleye çıkan ve ihaleyi kazanan firmanın sözleşme imzalamadığından tesisin yeniden kiralama ihalesine çıktığı öğrenildi.

Yurthaber 20-11-20 14:42

Keltepe Kayak Merkezi tesisleri ihaleye veriliyor

Karabük İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Keltepe Kayak Merkezi tesislerinin 1 yıllığına kiraya verilmek üzere ihaleye çıktığı bildirildi.Merkeze bağlı Karaağaç köyü mevkisinde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait Keltepe Kayak Merkezi alt ve üst günübirlik tesisleri kafeterya, mutfak, kayak malzemeleri kiralama işletmesi için için 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35’nci maddesi uyarınca bir yıl süreyle açık teklif usulü (açık arttırma) ile kiraya verilmek üzere ihale edileceği belirtildi.İhalenin 13 Ekim 2020 Salı günü saat 14.00’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü idari binasında yapılacağı, Keltepe Kayak Merkezi alt ve üst günübirlik kafeterya-mutfak, kayak malzemeleri kiralama işletmesi kiralama ihalesinin yıllık toplam muhammen kira bedelinin yüzde 5 çeşitli paylar, yüzde 18 KDV, damga vergisi, sözleşme pulu bedeli ve yüzde 6 kati teminat hariç 90 bin TL olduğu kaydedildi.

Yurthaber 29-09-20 17:29

Giresun Valisi'nden İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili açıklama

Son dakika haberine göre Giresun Valisi Enver Ünlü, Bulancak ilçesinde derede ölü bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'yle ilgili açıklama yaptı. Ünlü, "Şu anda ilk bulgulara göre herhangi bir cinsel istismar, cinayet vesaireden söz etmemiz mümkün değil. Bu bilgileri şimdilik paylaşabilirim sizinle ama tabii kesin sonucu Adli Tıp Kurumunun vereceği kati yazılı rapor belirleyecek." dedi.

Haber 01-07-20 15:48

Giresun Valisi Enver Ünlü: (7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin ölümü) Şu anda ilk bulgulara göre herhangi bir cinsel istismar, cinayet vesaireden söz etmemiz mümkün değil. Bu bilgileri şimdilik paylaşabilirim sizinle ama tabii kesin sonucu Adli Tıp Kurumunun

Giresun Valisi Enver Ünlü: "(7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin ölümü) Şu anda ilk bulgulara göre herhangi bir cinsel istismar, cinayet vesaireden söz etmemiz mümkün değil. Bu bilgileri şimdilik paylaşabilirim sizinle ama tabii kesin sonucu Adli Tıp Kurumunun vereceği kati yazılı rapor belirleyecek."

Yurthaber 01-07-20 15:34

Giresun Valisi Enver Ünlü: (7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin ölümü) Şu anda ilk bulgulara göre herhangi bir cinsel istismar, cinayet vesaireden söz etmemiz mümkün değil. Bu bilgileri şimdilik paylaşabilirim sizinle ama tabii kesin sonucu Adli Tıp Kurumunun

Giresun Valisi Enver Ünlü: "(7 yaşındaki İkra Nur Tirsi'nin ölümü) Şu anda ilk bulgulara göre herhangi bir cinsel istismar, cinayet vesaireden söz etmemiz mümkün değil. Bu bilgileri şimdilik paylaşabilirim sizinle ama tabii kesin sonucu Adli Tıp Kurumunun vereceği kati yazılı rapor belirleyecek."

Yurthaber 01-07-20 15:34

Vali’den habersiz denetim

Ordu Vali Seddar Yavuz, sık sık sokağa çıkarak, kovid-19 salgınını engellemek amacıyla ulusal düzeyde ve İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan tedbir kararlarının uygulanıp uygulanmadığını yerinde denetliyor.Zaman zaman Altınordu ilçesinde sokağa çıkan ve sokaktaki sosyal hareketliği, banka ve ATM önlerindeki sosyal mesafe kuralını, toplu taşıma araçlarındaki yolcu taşıma kurallarını, market ve pazar yerlerinde maske takma zorunluluğunu ve sosyal mesafe kuralını yerinde denetleyen Vali Seddar Yavuz, Fatsa ve Ünye ilçelerine giderek, habersiz denetimlerde bulundu.Fatsa ve Ünye ilçesinde yaya trafiğinin ve sosyal hareketliliği yoğun olduğu cadde ve sokakları gezen Vali Yavuz, market ve iş yerlerine girerek, sosyal mesafe kuralına, maske kullanım zorunluluğuna uyulup uyulmadığını denetledi.Cadde ve sokaklarda bulunan banka ve ATM önlerindeki sosyal hareketliliği de denetleyen Vali Yavuz, buralarda bulunan vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulundu.Vali Yavuz, yapmış olduğu denetimlerde sokaktaki sosyal hareketliliğin azaltılması, vatandaşların maske takmalarının sağlanması, toplu taşıma araçları, market ve pazar yerleri için belirlenen kuralların kati şekilde uygulanması için İlçe Kaymakamlarına talimat verdi."Sosyal hareketlilikte artış var"Yapmış olduğu denetimlere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Vali Seddar Yavuz, iki günlük sokağa çıkma yasağının ardından, dün Altınordu ilçesinde, bugün da Fatsa ve Ünye ilçelerinde denetimlerde bulunduğunu ancak sokaktaki sosyal hareketliliğin arttığını gözlemlediğini söyledi."Vatandaşlarımızın alınan tedbirlere riayet etmelerini istiyoruz”Bu durumun kovid-19 salgınının yayılımını önleme çabaları açısından hiçte hoş bir görüntü oluşturmadığını belirten Vali Yavuz, “Sokaklardaki sosyal hareketliliğin artması, bulaşmayı artıracaktır.

Yurthaber 14-04-20 17:39

Vali’den habersiz denetim

Ordu Vali Seddar Yavuz, sık sık sokağa çıkarak, kovid-19 salgınını engellemek amacıyla ulusal düzeyde ve İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan tedbir kararlarının uygulanıp uygulanmadığını yerinde denetliyor.Zaman zaman Altınordu ilçesinde sokağa çıkan ve sokaktaki sosyal hareketliği, banka ve ATM önlerindeki sosyal mesafe kuralını, toplu taşıma araçlarındaki yolcu taşıma kurallarını, market ve pazar yerlerinde maske takma zorunluluğunu ve sosyal mesafe kuralını yerinde denetleyen Vali Seddar Yavuz, Fatsa ve Ünye ilçelerine giderek, habersiz denetimlerde bulundu.Fatsa ve Ünye ilçesinde yaya trafiğinin ve sosyal hareketliliği yoğun olduğu cadde ve sokakları gezen Vali Yavuz, market ve iş yerlerine girerek, sosyal mesafe kuralına, maske kullanım zorunluluğuna uyulup uyulmadığını denetledi.Cadde ve sokaklarda bulunan banka ve ATM önlerindeki sosyal hareketliliği de denetleyen Vali Yavuz, buralarda bulunan vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulundu.Vali Yavuz, yapmış olduğu denetimlerde sokaktaki sosyal hareketliliğin azaltılması, vatandaşların maske takmalarının sağlanması, toplu taşıma araçları, market ve pazar yerleri için belirlenen kuralların kati şekilde uygulanması için İlçe Kaymakamlarına talimat verdi."Sosyal hareketlilikte artış var"Yapmış olduğu denetimlere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Vali Seddar Yavuz, iki günlük sokağa çıkma yasağının ardından, dün Altınordu ilçesinde, bugün da Fatsa ve Ünye ilçelerinde denetimlerde bulunduğunu ancak sokaktaki sosyal hareketliliğin arttığını gözlemlediğini söyledi."Vatandaşlarımızın alınan tedbirlere riayet etmelerini istiyoruz”Bu durumun kovid-19 salgınının yayılımını önleme çabaları açısından hiçte hoş bir görüntü oluşturmadığını belirten Vali Yavuz, “Sokaklardaki sosyal hareketliliğin artması, bulaşmayı artıracaktır.

Yurthaber 14-04-20 17:38

Melikgazi Belediyesi Kayseri’de 1. Türkiye’de 9. sırada

Bir araştırma şirketince yerel seçimlerin birinci yıl dönümünde İstanbul hariç 20 Büyükşehir’deki nüfusu yüksek olan 147 ilçenin belediye başkanlarının başarı performansının değerlendirildiği ankette, Kayseri’de ilçeler bazında Melikgazi Belediyesi birinci olurken, Türkiye çapında yer alan ilçeler bazında dokuzuncu sırada yer aldı.Araştırma 15 Ocak - 15 Mart tarihleri arasında, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine dayanarak 20 büyükşehirin 333 ilçesinin 147’sinde ’CATI- yüz yüze görüşme’ yöntemiyle gerçekleştirilen ankette, ’En Başarılı Belediye Başkanları’ listesinde yüzde 52’nin üzerinde başarı oranı yakalayan belediye başkanları yer aldı.

Yurthaber 17-03-20 12:10

 ESENLER'DE ÇIKAN YANGINDA ÇATI KATI KÜL OLDU

ESENLER'de Suriyeli ailenin kaldığı çatı katı sobadan çıkan yangın nedeniyle kül oldu.

Haber 06-12-19 13:27

Bakan Kurum: Guterres iklim değişikliği müzakerelerinde Türkiye'yi destekliyor

"Ülkemizin, iklim rejiminde geri bırakılmasına kati surette izin vermeyeceğiz"

Haber 02-12-19 13:55

Tüketiciler, yatırım ve emeklilik portföylerini iklim değişikliği için kullanabilir

İngiltere Etki Yatırımı Enstitüsü Başdanışmanı Jamie Broderick: - "İklim değişikliği toplumsal gereksinimlerle sermaye arasındaki bağı kuvvetlendiriyor. Tüketiciler de iklim değişikliği konusunda bir şey yapmak istiyorlarsa yatırım ve emeklilik portföylerini buna yönelik olarak kullanabilirler" - Aalto Üniversitesi Yatırımlardan Sorumlu Direktör Kati Eriksson: - "Emeklilik fonu bir yerde bitecek. Bağış sonsuza kadar gider. Bu yüzden büyük bir açı veriyor, özellikle varlık paylaşımı noktasında"

Finans 16-10-19 16:40

AP'nin yeni Türkiye raportörü Amor oldu

İspanyol Nacho Sanchez Amor, görevi Kati Piri'den devralacak

Haber 08-10-19 16:43

AVCILAR'DA ÇATI KATI YANDI

AVCILAR'daki bir binanın çatı katında 0çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Haber 08-10-19 10:28

Terör oluşumuna müsaade etmeme konusunda kararlıyız

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: - "Biz sınırlarımızın hemen bitişiğinde, hemen öbür tarafında bir terör oluşumuna müsaade etmeme konusunda kati bir kararlılık içerisindeyiz. Bunu kimsenin test etmeye kalkmaması lazım. Bunu Suriye'de aktif olarak bulunan tüm güçlerin fark ettiği kanaatindeyim"

Haber 07-10-19 19:08

DHA YURT BÜLTENİ - 17

TBMM Başkanı Şentop: Sınırlarımızın bitişiğinde terör oluşumuna müsaade etmeme kararlılığındayız TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Suriye sınırında güvenli bölge oluşturulmadığı taktirde Türkiye'nin o bölgede sınır ötesini terörden temizleme gücüne sahip olduğu belirterek, "Biz sınırlarımızın hemen bitişiğinde, öbür tarafında bir terör oluşumuna müsaade etmeme konusunda kati bir kararlılık içerisindeyiz.

Haber 07-10-19 18:38
Haber 29-09-19 16:05
Haber 29-09-19 15:43
Haber 29-09-19 14:46

Barışmak istediği eski eşini sokak ortasında 30 yerinden bıçakladı (2)

ÇOCUKLARINI ARADI İzmir'in Tire ilçesinde, boşandığı eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanan hemşire Fatma Tüfenkçi, Tire Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından İzmir Kati Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Haber 22-09-19 22:54

DHA YURT BÜLTENİ-13

Barışmak istediği eski eşini sokak ortasında 30 yerinden bıçakladı (2)   ÇOCUKLARINI ARADI İzmir'in Tire ilçesinde, boşandığı eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanan hemşire Fatma Tüfenkçi, Tire Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından İzmir Kati Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Haber 22-09-19 16:47

Barışmak istediği eski eşini sokak ortasında 30 yerinden bıçakladı (2)

ÇOCUKLARINI ARADI İzmir'in Tire ilçesinde, boşandığı eşi tarafından sokak ortasında bıçaklanan hemşire Fatma Tüfenkçi, Tire Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından İzmir Kati Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Haber 22-09-19 15:40

TİKA’dan Hırvatistan’da dostluk spor buluşması

Hırvatistan’daki bölgesel dostluk projelerini sürdüren Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Hırvatistan ve Bosna-Hersek’ten 8-14 yaş arası çocuklardan oluşan futbol ve hentbol takımlarını Slunj şehrinde düzenlediği Dostluk Spor Buluşmasında bir araya getirdi.Geçtiğimiz yıl Halk Eğitim Merkezi ve Şehir Kütüphanesinin yenilenmesi projeleriyle işbirliği kurulmuş olan Slunj şehrinde, bu yıl da dostluk spor buluşması düzenlendi.Hırvatistan’dan Slunj, Rakovica, Karlovac, Vojnic şehirlerinden gelen takımlarla Bosna- Hersek’ten Cazin ve Bosanski Krupe şehirlerinden gelen takımlar gün boyu futbol ve hentbol kategorilerinde mücadele etti.Açılış töreninde yapılan konuşmalarda, Slunj Belediye Başkanı Jure Kati, “Sporun gençleri dostluk etrafında buluşturacağını biliyoruz.

Haber 05-09-19 14:14

KADIKÖY'DE ÇATI KATI ALEV ALEV YANDI

Haber-Kamera:Ali Kerem BENGİ/ İstanbul DHA Kadıköy'de 4 katlı binanın çatı katı alev alev yandı.

Haber 13-08-19 05:03

ŞİŞLİ GÜNE ALEVLERLE UYANDI, ÇATI KATI ALEV ALEV YANDI

  Şişli'de, çoğunlukla Afrika uyruklu kişilerin yaşadığı bir apartmanın çatı katında yangın çıktı.

Haber 03-08-19 07:29

ŞİŞLİ GÜNE ALEVLERLE UYANDI, ÇATI KATI ALEV ALEV YANDI

  Şişli'de, çoğunlukla Afrika uyruklu kişilerin yaşadığı bir apartmanın çatı katında yangın çıktı.

Haber 03-08-19 07:26

Hindistan'dan ABD Başkanı Trump'ın Keşmir iddiasına yalanlama

Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar: - "Başbakan tarafından ABD Başkanı'na (Keşmir konusunda "ara bulucu" olması) böyle bir talepte bulunulmadığına dair meclisi kati surette temin etmek istiyorum"

Haber 23-07-19 10:49

Mortal Kombat tekrardan sinemaya uyarlanıyor

Genel olarak dövüş oyunu denildiğinde akla Street Fighter ve Mortal Kombat isimleri gelir. Bu durumun temel sebebi, iki oyunun da atari salonlarında sıkça karşımıza çıkmasıydı. Eğer siz de çocukluğunuzu 90’lı yıllarda geçirdiyseniz, kati suretle bu iki oyun için bolca jeton harcamışsınız demektir.

Trend 19-07-19 09:18

DHA İSTANBUL - YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ YOLUNDA KATI ATIK TANTERİ YANDI

Yavuz Sultan Selim Köprüsü yolu Riva Kavşağı'nda katı atık tankeri kaza sonrası yandı.

Haber 13-07-19 15:23

GRAFİKLİ - AP seçimlerinden değişim talebi çıktı

AB'nin geleceğini yakından ilgilendiren Avrupa Parlamentosu seçimleri, merkez partilerin geleneksel hakimiyetini sona erdirdi - Merkez sağ ve merkez sol her ne kadar en büyük gruplar olarak parlamentoda yer almaya devam etse de çoğunluğu kaybetti - AP seçimlerinde en büyük oy artışı kaydeden Yeşiller, Almanya'da Merkel'in CDU'sundan sonra en büyük parti konumuna geldi - Aşırı sağcılar Brexit Partisi ile İngiltere'de, Lig Partisi ile İtalya'da, Ulusal Birlik Partisi ile Fransa'da en büyük partiler oldu - Sosyalistler İspanya, Hollanda ve Portekiz'de kazandı - Almanya 3 Türk kökenli vekili AP'ye gönderirken, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nden bir Kıbrıslı Türk parlamentoya seçilmeyi başardı - Eski İtalya Başbakanı Berlusconi, AP Türkiye Raportörü Kati Piri, ayrılıkçı Katalan lider Puidgemont AP'ye seçilenler arasında yer aldı

Haber 27-05-19 12:57

Hollanda'da AP seçimlerini Timmermans kazandı, Wilders kaybetti

Resmi olmayan sonuçlara göre, seçimleri Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri'nin 4. sıradan aday olduğu, AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans liderliğindeki İşçi Partisi kazandı - Geert Wilders liderliğindeki aşırı sağcı Özgürlük Partisi, en büyük kaybı yaşayan parti oldu - Çoğunluğunu Türk ve göçmenlerin oluşturduğu Denk Partisi parlamentoya üye gönderemedi

Haber 27-05-19 01:19

BİNALİ YILDIRIM: KAMU GÖREVLİSİ, İHTİYACIN 7 KATI VAR İSTANBUL'DA

Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN / İstanbul DHA Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Perşembe Pazarı esnafını ziyaret etti.

Haber 24-05-19 16:29

Hollanda'da oy kullanma işlemi sona erdi

Avrupa Parlamentosu seçimlerini, ilk sandık çıkışı anketlerine göre, Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri'nin 4. sıradan aday olduğu İşçi Partisi kazandı

Haber 23-05-19 22:53

DHA YURT BÜLTENİ -16

KATI ATIK TOPLAMA KUTULARINI ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI KOCAELİ'nin Kartepe ilçesinde, bir işyerinde okullar için üretilen katı atık toplama kutularını çalan Ö.B.(30) yakalandı.

Haber 03-05-19 16:52

SULTANBEYLİ'DE 4 KATLI BİNANIN ÇATI KATI ALEV ALEV YANDI(havadan görüntüler)

DHA İSTANBUL -Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ-Gamze ŞİMŞEK- Çağrı ÇALIŞKAN  Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi'nde 4 katlı apartmanın çatı katı alev alev yandı.

Haber 27-04-19 22:53