Cem Gelinoğlu Haberleri Ve Son Dakika Cem Gelinoğlu Haberleri

Cem Gelinoğlu Haberleri Ve Son Dakika Cem Gelinoğlu Haberleri

Cem Gelinoğlu 20 Temmuz 1983 yılında Düzce’de dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Düzce’de tamamlayan Gelinoğlu, Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur. 10 yıl boyunca reklamcılık sektöründe yer alan Cem Gelinoğlu, sosyal medya üzerinden açtığı Vine sayfasından videolar paylaşarak kısa sürede binlerce takipçi kazandı ve en çok izlenenler arasına girmeyi başardı.

Cem Gelinoğlu, takipçilerinin ve yönetmen Faruk Aksoy’un desteğiyle 2015 yılında Ali Kundilli filmini kaleme almıştır ve başrolünde oynamıştır ve devamı niteliğinde olan Ali Kundilli 2’yi de seyircisiyle buluşturmuştur. Başarılı oyuncu, Yok Artık adlı komedi filminde rol almıştır. 2017 yılı yapımı olan Şansımı Seveyim filminde de başrol oyuncusu olmuştur. 2019 yılında Aykut Enişte adlı filminin ve 2021 Aykut Enişte 2 filminin hem senaristliğini yapmıştır hem de başrolünde oynamıştır.

Cem Gelinoğlu Haberleri

Fox'tan şaşırtan final kararı! İki dizinin fişini çekti

Fox Tv iki yazlık dizisi için final kararı aldı. Reytinglerde beklentiyi karşılamayan iki dizinin peş peşe final yapacağı açıklandı. Nilsu Berfin Aktaş ve Mustafa Mert Koç’un başrolünde yer aldığı Yaz Şarkısı'nın ekran macerası 8. bölümde son bulacak. Final kararı alınan diğer dizinin Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar'ı buluşturan Kısmet dizisi olduğu öğrenildi.

Magazin 14-08-2023 15:24

Aykut Enişte 2 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Aykut Enişte 2 filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Aykut Enişte 2 filmi bu akşam Star TV'de izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Filmin başrollerinde Cem Gelinoğlu ve Melis Babadağ yer alıyor. Zaman zaman ekranlara gelen Aykut Enişte 2 filmini seyretmek isteyenler filmin detaylarına ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdılar. Peki, Aykut Enişte 2 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Aykut Enişte 2 filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 31-07-2023 20:59

KISMET 5. BÖLÜM FULL İZLE! Kısmet dizisi hangi gün yayınlanıyor? 4. bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı

Kısmet 5. bölüm izle ekranı, dizinin Fox TV yayın akışı listesine yer almasıyla birlikte merak edildi. Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın başrolde olduğu dizi, ikili ilişkileri konu alıyor. Geçtiğimiz ay ekran yolculuğuna başlayan dizinin hangi gün yayınlandığı da merak edilen bir diğer konu oldu. Peki, Kısmet dizisi hangi gün yayınlanıyor? 4. bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 21-07-2023 19:09

Aykut Enişte 2 filmi nerede ve kaç yılında çekildi? Aykut Enişte 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Aykut Enişte 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı, yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali'nin yazdığı Aykut Enişte 2 filmi durum komedisi türünü ele alıyor. Peki, Aykut Enişte 2 filmi nerede ve kaç yılında çekildi? Aykut Enişte 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Magazin 06-06-2023 19:01

Cem Gelinoğlu

Cem Gelinoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cem Gelinoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aykut Enişte filmi konusu nedir? Aykut Enişte filmi oyuncuları kimlerdir? Aykut Enişte nerede çekildi?

Aykut Enişte filmi konusu ve oyuncuları ile birlikte araştırılmaktadır. Aykut Enişte komedi filmi izlemek isteyenlere tavsiye edilebilecek bir yapımdır. Konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile Aykut Enişte dikkat çeken filmler arasında yer almaktadır. İşte Aykut Enişte filmine dair detaylar!

Trend 03-05-2022 18:04

Ali Kundilli 2 filmi nerede çekildi? Ali Kundilli 2 filmi konusu nedir?

Cem Gelinoğlu’nun ve pek çok başarılı ismin başrolde oynadığı Ali Kundilli 2 filmi bu akşam ekrana geliyor. Sevilen filmin çekim yeri ve konusu merak konusu oldu. Peki Ali Kundilli 2 filmi nerede çekildi? Ali Kundilli 2 filmi konusu nedir? İşte merak edilenler...

Magazin 11-09-2021 23:03

Aykut Enişte ne zaman ve nerede çekildi? İşte Aykut Enişte filminin oyuncuları...

Evlenmeyi düşünen ve aile özlemi çeken Aykut’un hayatını konu edinen Aykut Enişte filmi, her izlendirdiğinde güldürmeye devam ediyor. Sevgilisi Nurcan’la beraber evlenmek için gün sayan Aykut Enişte’yi bekleyen bir sorun vardır…

Trend 07-04-2021 12:58

Aykut Enişte 2 filminin çekimleri başlıyor! Aykut Enişte 2 oyuncuları kimler?

Aykut Enişte 2 filminin hazırlıkları başladı. Cem Gelinoğlu’nun Giray Altınok ve Muammer Tali’yle birlikte kaleme aldığı hikayenin ilk okuma provası, kahkahalar eşliğinde gerçekleşti.Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz da yeni filmin kadrosuna katıldı.

Magazin 23-07-2020 21:19

Şansımı Seveyim nerede çekildi? Şansımı Seveyim oyuncuları ve konusu!

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Şansımı Seveyim filmi ile ilgili Şansımı Seveyim nerede çekildi ve Şansımı Seveyim oyuncuları hakkında araştırma yapılmaya başlandı. İşte komedi filmi Şansımı Seveyim ile ilgili tüm detaylar...

Trend 17-07-2020 12:56

Ali Kundilli filmi nerede ve kaç yılında çekildi? Ali Kundilli filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

14 Temmuz akşamı Fox TV ekranlarında yerli sinema kuşağında seyircisini gülme krizine sokmaya hazırlanan Ali Kundilli filmi yer alacak. 2015 yapımı olan komedi türündeki filmin senaryosu Vine fenomeni Cem Gelinoğlu’na ait. Cem Gelinoğlu’nun başrolünü üstlendiği Ali Kundilli filmi “Haydi Türkiye Elele Gülmeye” sloganıyla seyircisiyle buluştu. Film Ali Kundilli karakterinin başına gelen trajikomik maceraları anlatır.

Magazin 14-07-2020 14:44

Şansımı Seveyim nerede ve ne zaman çekildi? Şansımı Seveyim filmi konusu nedir?

Ünlü komedyen Cem Gelinoğlu'nun başrolde oynadığı Şansımı Seveyim filmi bu akşam ATV'de yayınlanıyor. Şanssızlığı yüzünden herkesin kendisinden kaçtığı ve başı sürekli belaya giren Sebahattin'in macerasının anlatıldığı komedi filmi Şansımı Seveyim 2017 yılında çekildi? Peki Şansımı Seveyim oyuncuları kimler, konusu nedir? Şansımı Seveyim nerede çekildi?

Magazin 17-05-2020 19:49

Düzce'de Aykut Enişte filmine özel gösterim

Düzce'de, oyuncu Cem Gelinoğlu ile Giray Altınok'un senaryosunu kaleme aldığı "Aykut Enişte" filminin özel gösterimi yapıldı.

Trend 27-05-2019 11:54