Çılgın Bediş Haberleri

Çılgın Bediş'in yıldızı Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı! 'Filistin halkı ve Araplar...'

Bir dönemin efsane dizisi Çılgın Bediş'de hayat verdiği 'Necmi Dede' karakteriyle hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen Filistin yorumuyla gündem oldu. Bir sokak röportajında konuşan ünlü oyuncu Taşdöğen’in, 'Filistin halkı ve Araplar bunu hak ediyor' sözleri tartışma yarattı.

Magazin 21-10-2023 14:31

Çılgın Bediş'in Mükü'sü iğne ipliğe döndü! Çiçek Dilligil'in son hali olay! Güzellik genlerden

90'lı yılların fenomen dizisi Çılgın Bediş'in oyuncuları dönem dönem gündeme gelmeye devam ediyor. Sevilen dizide Bediş'in yakın arkadaşı Mükü'yü canlandıran Çiçek Dilligil son haliyle olay oldu. Oldukça zayıflayan ünü oyuncu görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 25-08-2023 21:04

Yeşilçam'ın efsanesi Belkıs Dilligil'in kızı da oyuncu çıktı! Meğer Çılgın Bediş'in yıldızıymış

Yedi Bela Hüsnü, Korkusuz Korkak, Severek Ayrılalım, Damga ve Çarıklı Milyoner gibi Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarında rol alan dönemin popüler isimlerinden olan Belkıs Dilligil, 66 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Ünlü ismin kızı da herkesin tanıdığı ünlü bir oyuncu çıktı. Belkıs Dilligil'in kızının Çılgın Bediş'in yıldızı olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 06-07-2023 14:51

Çılgın Bediş'in yıldızı Yonca Evcimik'ten yıllar sonra gelen itiraf! Bakın neden çocuk sahibi olmamış

90'lı yıllara damga vuran Çılgın Bediş dizisinin yıldızı Yonca Evcimik bir süre önce katıldığı programda özel hayatına dair konuştu. Bir soru üzerine neden çocuk sahibi olmadığını anlatan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik'in sözleri izleyenleri şaşırttı.

Magazin 17-05-2023 15:09

Çılgın Bediş

Çılgın Bediş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çılgın Bediş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Genç kızların gözdesiydi! Çılgın Bediş'in yakışıklı Oktay'ı Cenk Torun son haliyle hayran bıraktı! Yıllar sana uğramamış

Başrollerinde Yonca Evcimik ve Cenk Torun'un rol aldığı dizide Oktay karakterini canlandıran Cenk Torun genç kızların sevgilisiydi. Çılgın Bediş'ten sonra çok fazla ekranlarda görünmeyen Torun, yıllar sonra ortaya çıktı. Görenler yakışıklı oyuncunun değişimine inanamadı. Birçok kişi yakışıklı oyuncuya ' Yakışıklılığını hiç kaybetmemiş' yorumlarında bulundu.

Magazin 05-05-2023 19:17

Çılgın Bediş’in Banu’su Sonay Aydın'ı görenler tanıyamıyor! Eski halinden eser yok

Bir dönemin unutulmaz yapımları arasında yer alan Çılgın Bediş'te Banu karakteri ile hafızalarımıza kazınan Sonay Aydın'ın son halini görenler tanıyamıyor. Dizide Bediş'in en yakın arkadaşı, Savaş'a aşık Banu sempatik tavırları ve komik sahneleri ile dikkat çekmişti. Çılgın Bediş’in Banu’su şimdi ise bambaşka biri...

Magazin 30-03-2023 11:23

71 yaşındaki ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen’e büyük şok! 'Cinsel gücü artırıcı ilaç siparişi…'

Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen'in başına akılalmaz bir olay geldi. Trajikomik olaya göre Taşdöğen sözde bir hukuk bürosundan telefonuna gelen mesajla şoke oldu. Mesajda ünlü ismin cinsel gücü artırıcı ilaç sipariş edip teslim almadığı için 20 bin TL tazminat ödemesi gerektiği yazıyordu. Yaşadıklarını büyük bir şaşkınlıkla anlatan Taşdöğen, ilaçların ne olduğunu bile bilmediğini söyledi ve olayın ardından pek çok kişinin kendisine bu tip mesajlar geldiğini anlattığını belirtti. İşte detaylar...

Magazin 19-12-2022 15:05

Çılgın Bediş'in Oktay'ı Cenk Torun'un son hali dudak uçuklattı! Ünlü oyuncu yıllara meydan okumuş

Bir dönemler televizyon ekranlarında yayınlanan Çılgın Bediş dizisinin karakterleri seneler sonra gündeme gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Yonca Evcimik ve Cenk Torun'un rol aldığı dizide Oktay karakterini canlandıran Cenk Torun'un son hali ise dudak uçuklatıyor. Ünlü oyuncuyu görenler "Yıllara meyyan okumuş" demekten kendini alamıyor.

Magazin 03-09-2022 15:58