Coskun Sabah Haberleri Ve Son Dakika Coskun Sabah Haberleri

Coskun Sabah Haberleri Ve Son Dakika Coskun Sabah Haberleri

16 Ekim 1952 senesinde Diyarbakır’da dünyaya gelen Coşkun Sabah, Süryani asıllı Türk şarkıcı, besteci ve udidir. İlk olarak 1979 senesinde çıkardığı ‘’Bir Tanrıyı Bir de Beni Unutma’’ isimli albümüyle kariyerine başlamıştır. Ünlü şarkıcılar verdiği besteleri hit olarak rekor kırmıştır. Kendi özgün tarzında yaptığı müzikleri ""Coşkun Sabah tarzı"" ismiyle adlandırmıştır. 1990 senesinde piyasaya sürdüğü Beni Unutma-Aşığım Sana isimli albümü 3 milyon satarak rekor kırmıştır. En iyi bestesinin Anılar olduğunu söyleyen Coşkun Sabah, önemli bir Ud virtüözüdür. 1997’de elektro ud tasarımı yaparak aktif olarak kullanmış ancak patentini almamıştır. Popüler olarak müzik yaptığı dönemlerde ‘’Sies’’ isimli bir mekanın işletmeciliğini yapmış, aynı zamanda kendisi de mekanda sahne almıştır.

Coşkun Sabah Haberleri

Coşkun Sabah kaç yaşında, nereli? İşte Şarkılar Bizi Söyler konuğu Coşkun Sabah'ın hayatı ve yaşı

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki yeni bölümünde Coşkun Sabah konuk edildi. 15 Nisan 2023 tarihinde yayınlanan yeni bölümde türkü rüzgarı esiyor. İzleyiciler Coşkun Sabah'ın yaşını ve hayatını merak etti. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konuğu Coşkun Sabah kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı...

Magazin 15-04-2023 21:27

Şarkılar Bizi Söyler geçen haftaki konukları kimlerdi, bu hafta kimler? İşte Türk Halk Müziği konseptiyle bu hafta Şarkılar Bizi Söyler konukları

Şarkılar Bizi Söyler konukları müzik severler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Her hafta Kanal D ekranlarında izleyenlere müzik ziyafeti yaşatan programda geçtiğimiz hafta Türk sanat müziği parçaları seslendirildi. Şarkılar Bizi Söyler geçen haftaki konukları Türk Sanat Müziğinin değerli sesleri Zekai Tunca, Yıldırım Bekçi, Umut Akyürek ve Ayşen Birgör oldu. Peki, bu hafta Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?

Magazin 15-04-2023 21:02

Coşkun Sabah'tan maçlardaki sloganlara tepki! TOKİ binalarına övdü... Apartmanda yaşayacak olsam...

Şarkıcı Coşkun Sabah, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tribünlerdeki sloganlara tepki gösterdi. Sabah ayrıca TOKİ evlerine dair yorumlarıyla da gündem oldu. Coşkun Sabah konuşmasında "Cumhurbaşkanımız yaşanan eksikliklerden dolayı 'helallik' isteyecek kadar samimi bir lider" dedi.

Magazin 06-03-2023 15:07

Coşkun Sabah Bolu'da konser verdi

Coşkun Sabah Bolu'da konser verdi

Yurthaber 10-09-2022 00:21

Coşkun Sabah

Coskun Sabah Hakkındaki Haberler Mynet'te. Coskun Sabah Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Coşkun Sabah'tan olay itiraf! Askerdeyken Hülya Avşar beni Tanju Çolak'la aldattı

Haber Bahane programına konuk olan usta sanatçı Coşkun Sabah, pek az kişinin bildiği olayı itiraf etti. Bir dönemin en çok konuşulan ilişkisi olan Coşkun Sabah, Hülya Avşar aşkı usta sanatçının itiraflarıyla yeniden gündeme geldi. Sabah açıklamasında "Hülya ben askerdeyken beni Tanju Çolak'la aldattı' dedi.

Magazin 06-07-2022 15:48

Coşkun Sabah kimdir, aslen nereli? Coşkun Sabah kaç yaşında ve evli mi?

Özellikle 90'lı senelerin başında yaptığı büyük çıkışla bilinen Coşkun Sabah, önemli bir ud sanatçısı olarak bilinmekte. Sabah, Beni Unutma - Aşığım Sana isimli albümleriyle adını duyuran Coşkun Sabah, sahne performanslarında elektro ud ile öne çıkmakta. Peki Coşkun Sabah kimdir, aslen nereli? Coşkun Sabah kaç yaşında ve evli mi? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 18-05-2022 22:00

Ünlülerden iftar açıklaması! Sanatçı politik fikirlerini içinde saklar

Dolmabahçe Sarayı'ndaki iftar programına katılan sanatçılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ev sahipliğinden memnun kaldığını dile getirdi. Coşkun Sabah, "Bu programın sosyal medyada bazı yerlere çekilmesini çok anlamsız buluyorum. Bir sanatçı politik fikirlerini içinde saklar, dışarı vermez ama bu bir devlettir, Cumhurbaşkanının davetidir."

Magazin 18-04-2022 11:31

Coşkun Sabah şikayetçi oldu! Yumurtaları el altından satıp parayı cebine indirmiş

Eskişehir'de, kurduğu tavuk çiftliğinde yumurta üretimi yapan şarkıcı Coşkun Sabah, eski ortağı Ö.A. hakkında, kendisinden habersiz yumurta sattığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Magazin 01-02-2022 16:01

Tavuk çiftliği kuran Coşkun Sabah dolandırıldı! Yumurtaları hep el altından satmış

Ünlü şarkıcı Coşkun Sabah, tavuk çiftliği yatırımında dolandırıldığını iddia etti. 69 yaşındaki şarkıcı ortağıyla yollarını ayırma kararı aldı. Coşkun Sabah, "Güvendiğim kişi beni dolandırmış, yumurtaları hep el altından satmış" dedi.

Magazin 30-01-2022 20:48

Sanatçı Coşkun Sabah: Yarın ölsem gözüm arkada kalmaz

Sanatçı Coşkun Sabah: "Yarın ölsem gözüm arkada kalmaz"

Yurthaber 20-01-2022 20:36

Coşkun Sabah'tan Ahmet Selçuk İlkan'a sert tepki

Ahmet Selçuk İlkan’ın verdiği röportajda Coşkun Sabah hakkında yaptığı “20 yıldır onu uyarmama rağmen sahnede adımı anmadı. Şarkılarımda cayma hakkımı kullansam sahneye çıkıp söyleyecek başka şarkısı yok” açıklamasına yanıt gecikmedi... Canlı yayında isyan eden Sabah, 'sen müzik adamı değilsin şairsin' sözleriyle tepki gösterdi.

Magazin 05-10-2021 12:20

Coşkun Sabah'tan üzen yumurta açıklaması

Usta sanatçı Coşkun Sabah, bir süre önce Eskişehir’de bir tavuk çitfliği kurarak yumurta işine girmişti. Coşkun Sabah, artan yem maliyetleri nedeniyle yumurta fiyatlarının zamlandığını söyleyip, "Üzülerek söylüyorum, içim kan ağlıyor ama vatandaş bu kış yumurtanın tanesini 2.5 ya da 3 liraya yiyecek" dedi.

Magazin 01-10-2021 19:59

Coşkun Sabah kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Coşkun Sabah kimdir?

Kanal D ekranlarının sevilen müzik programı Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Coşkun Sabah gündemin aranan isimlerinden oldu. Türk şarkıcı, besteci ve udi olan Coşkun Sabah'ın yaşı ve hayatı merak ediliyor. Peki, Coşkun Sabah kimdir ve nerelidir? İşte, ayrıntılar...

Magazin 10-05-2021 22:08

Şarkılar Bizi Söyler fragman| Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları kimler?

Her Pazartesi izleyiciyi müziğe doyuran program Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta da adından söz ettirmeyi başarıyor. Her hafta ünlü konukları ile izleyicisine eğlenceli anlar yaşatan program, Kanal D ekranlarında 10 Mayıs Pazartesi günü izleyici ile buluşuyor. Sibel Can’ın sunumuyla gerçekleşen programın bu haftaki konukları da belli oldu.

Magazin 09-05-2021 23:26

Coşkun Sabah’ın eski eşi Ceyda Okay garsoniyer baskınından ceza aldı

Coşkun Sabah’ın eski eşi Ceyda Okay’ın tıpkı “Küçük Esnaf” filminin bir sahnesinde olduğu gibi çilingir yardımıyla eşine ait olduğunu düşündüğü eve baskın yapması yıllar sonra başına iş açtı.

Magazin 01-05-2021 11:46

Coşkun Sabah, Eskişehir'de tavuk çiftliği kurdu

Şarkıcı Coşkun Sabah, Eskişehir’de 15 bin tavuğun bulunduğu bir tavuk çiftliği kurarak yumurta üretimine başladı.

Magazin 08-04-2021 15:26

Coşkun Sabah yine gündemde! 'Bülent Ersoy kıskanıyordu beni...'

Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Coşkun Sabah, kariyerinin ilk yıllarında Bülent Ersoy’un kendisini kıskandığını söyledi! Sabah kızıyla ilgili de yine açıklama yaptı.

Magazin 01-04-2021 09:07

Coşkun Sabah çiftçi oldu! 'Tavukları sigortalattık'

Son dönemde müzisyen kimliğinden çok tartışma yaratan açıklamaları ile gündeme gelen Coşkun Sabah, arkadaşıyla beraber iyi gelir getireceğini düşündüğü bir işe girdi.

Magazin 17-02-2021 09:38

Coşkun Sabah'tan bekarlık isyanı! Evde hanımın seslenmesini özledim

Yeni şarkısı Gönlümün Kıymetlisi için basın toplantısı düzenleyen Coşkun Sabah, özel hayatından bahsederken bekarlığın kendisine göre bir şey olmadığını belirterek "Evlenmek istiyorum ve evleneceğim. Evde hanımın 'Haydi, yemek hazır' diye seslenmesini özledim" dedi.

Magazin 16-01-2021 09:40

Coşkun Sabah'ın ses kaydı gündemde... 'Kızımın bikinili fotoğraflarına...'

Coşkun Sabah’ın verdiği röportajda kızının bikinili fotoğrafları üzerine yaptığı yorum tepki çekmişti. Sabah'ın itirazları sonrası ses kaydı ortaya çıktı.

Magazin 21-12-2020 16:48

Hülya Avşar itirafıyla gündem olan Coşkun Sabah şoke etti! 'Ben öyle bir şey demedim'

Coşkun Sabah Hülya Avşar ile ilgili itirafıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Sabah açıklamalarından üç sonra söylediklerini yalanladı. Sabah'ın yeni açıklamaları herkesi şoke etti.

Magazin 18-12-2020 09:38

Coşkun Sabah'tan Hülya Avşar itirafı! 'Beni Tanju Çolak'la aldattı'

Bir dönemin en bomba aşkı olan Coşkun Sabah-Hülya Avşar aşkı yeniden gündemde... Coşkun Sabah yıllar sonra bomba bir ihanet itirafıyla olay oldu. Sabah açıklamasında "Hülya beni Tanju Çolak'la aldattı' dedi.

Magazin 14-12-2020 11:20

Coşkun Sabah'ın kızı Roza'ya beğeni yağıyor! 'Kızımla sorunumuz yok'

Coşkun Sabah'ın kızı Roza instagram fotoğraflarıyla dikkat çekmişti. Pozları yüzünden babasıyla arası bozulan Roza hesabını yeniden açtı. Ünlü şarkıcı ise kızıyla arasında sorun olmadığını söyledi.

Magazin 25-10-2020 15:11

Coşkun Sabah: Nota bilen şarkıcı sayısı 10’u geçmez

Sanatçı Coşkun Sabah, konuk olduğu programda müzik dünyasında tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-09-2020 16:21

Coşkun Sabah kızı Roza ile gündemde! 'Kimse benim babalığımı sorgulayamaz'

Pandemi döneminde yaptığı “Parası olmayan beni anlayamaz, geçinemiyorum” açıklamasıyla uzun süre gündemde yer almıştı. Ünlü müzisyen bu defa kızı Roza Sabah ile gündemde. Bikinili pozlar paylaştığından ötürü kızı Roza'nın Instagram hesabını kapattırdığını açıklayan Coşkun Sabah gelen tepkilere sosyal medyadan yanıt verdi.

Magazin 02-08-2020 10:16

Kızının Instagram hesabını kapattıran Coşkun Sabah sosyal medya gündeminde

Bikinili pozlar paylaştığından ötürü kızı Roza'nın Instagram hesabını kapattırdığını açıklayan Coşkun Sabah'ın takip ettiği hesaplar, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 01-08-2020 09:27

Nilgün Belgün’den yıllara meydan paylaşım! Nilgün Belgün'ün bikinili pozları şok etti!

18 Mart 1953 yılında doğan Nilgün Belgün genç kızlara meydan okuyan enerjisi ve şarap gibi güzelliğiyle sanat camiasının en başarılı oyuncuları arasında yer alıyor. Tiyatro sahnelerinin yıldızı olan Nilgün Belgün, dizi ve filmlerinde de oyunculuk performansıyla alkış toplamayı başarıyor. Oyunculuğun yanında yazarlık da yapan güzel usta Nilgün Belgün şen şakrak haliyle tanınıyor.

Magazin 20-07-2020 18:04

Coşkun Sabah'ın kızı Roza Sabah Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor

Coşkun Sabah'ın bir süre önce polemik olan "Geçinemiyorum" dediği iddiası, Sabah tarafından bizzat yalanlanmıştı. Coşkun Sabah "Ben hazıra dağ dayanmaz" dedim derken kızını yurt dışında okutmak için iyi para ödediğini söylemişti. Coşkun Sabah'ın kızı Roza ise instagram fotoğraflarıyla dikkat çekti.

Magazin 15-07-2020 12:18

Coşkun Sabah: Twitter bataklıktır, çamurluktur

Coşkun Sabah geçtiğimiz gün İzmir'de sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, pandemiye rağmen kendisini yalnız bırakmayan ve mekanı tamamen dolduran hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Sabah, sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sabah, Ozan Güven ile ilgili soruya da "Şiddet savaşta, harpte olur. Bir kadına asla yumruk atılmaz, el kaldırılmaz" dedi.

Magazin 06-07-2020 11:55

Coşkun Sabah: Arkadaşlarımdan üçü koronavirüsünden öldü

İzmir Mordoğan'da vereceği konser öncesi açıklama yapan sanatçı Coşkun Sabah, koronavirüs nedeniyle üç arkadaşının hayatını kaybettiğini belirtti.

Magazin 04-07-2020 13:37

Coşkun Sabah: ‘Geçinemiyorum’ dediğimi ispat edene 1 milyon dolar

Coşkun Sabah yeni şarkısı 'Yalan Yıllar'ı düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Sanatçı dostlarını da davet eden ama pek çoğunun salgın nedeniyle ve şehir dışında olmalarından dolayı gelemediğini söyleyen Sabah, son dönemde eleştirilen 'Geçinemiyorum' açıklamasıyla ilgili 'Bu kelimeyi demedim. Söylediğimi ispat edene noter huzurunda 1 milyon dolar vereceğim' dedi.

Magazin 26-06-2020 09:52

Coşkun Sabah klibinde avukatını oynatacak

Sanatçı Coşkun Sabah ve avukat Gülnur Tutumoğlu, önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sabah, "Klibimde Gülnur Hanım'ı oynatacağım. Herhalde klibinde avukat oynayan ilk sanatçı ben olacağım" şeklinde konuştu.

Magazin 24-06-2020 09:54

Coşkun Sabah: Fakirliği bana mı öğretiyorsunuz?

Koronavirüs yüzünden konserlerinin iptal edildiğini ve maddi zarara uğradığını ifade eden sanatçı Coşkun Sabah, "Benim demek istediğimi çok parası olan, 50-60 milyon cirosu olan anlar. Parası olmayan ne demek istediğimi anlamaz" ifadelerini kullanmıştı. Sabah, bu sözlerine açıklık getirdi.

Magazin 13-06-2020 13:45

Coşkun Sabah'tan bomba sözler: Parası olmayan beni anlamaz

Karantina döneminde dikkat çeken açıklamalarda bulunan Coşkun Sabah yine gündem olacak açıklamalarda bulundu. "3 ay idare edebilirim sonra zor duruma düşerim" diyen Coşkun Sabah bu yüzden hedef gösterildiğini söyledi.

Magazin 07-06-2020 15:33

Nurseli İdiz'den Serdar Ortaç ve Coşkun Sabah'a sitem! 'Büyük ayıp'

Coşkun Sabah ile Serdar Ortaç salgın nedeniyle konserleri iptal edilince, ‘Masraflarımız çok, hazıra dağ dayanmaz’ açıklamasını yapmıştı.

Magazin 04-05-2020 11:18

Coşkun Sabah parasız mı kaldı? ' 3-4 ay dayanırım ama...'

Şarkıcı Coşkun Sabah, Kanal D ekranlarında yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına telefonla bağlandı. Sabah, koronavirüs yüzünden konserlerinin iptal edildiği ve maddi zarara uğradığını açıkladı.

Magazin 12-04-2020 15:31

Coşkun Sabah eski eşiyle tatile çıktı! Ortalık karıştı...

Coşkun Sabah, geçen yıl yollarını ayırdığı eski eşi Ceyda Okay ve iki kızıyla birlikte Bodrum’da tatil yapıyor.

Magazin 01-08-2019 11:35

'Evleneceği insanın başımızın üstünde yeri var'

Coşkun Sabah ile 19 yıllık evliliğini bitiren Ceyda Okay, Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.

Magazin 31-10-2018 14:06

Coşkun Sabah kız arkadaşıyla yakalandı!

AVM'ye giriş yapmadan önce objektiflere yansıyan Coşkun Sabah, AVM'ye birlikte geldiği kız arkadaşıyla aynı kareye girmemeye çalıştı.

Magazin 27-07-2018 09:36

'Amerika'nın Santana'sı varsa Türkiye'nin de Coşkun Sabah'ı var'

Azka Otel’de bayram coşkusu Coşkun Sabah konseri ile sona erdi. Bayram boyunca Ayla Çelik, Rober Hatemo ve Linet'i misafirleri ile buluşturarak muhteşem yaz gecelerinin açılışını yapan Azka Otel, bayramın son gününde de hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir Coşkun Sabah konserine ev sahipliği yaptı.

Magazin 18-06-2018 17:14

MESAM maalesef çok kötü yönetildi

MESAM Basın Sözcüsü Recep Ergül: - "MESAM maalesef çok kötü yönetildiği için 2006 ve 2008 yıllarında asıl üyeliğe alınan toplam 655 üye, yönetim kurulu kararı olmadığından hukuken yok hükmünde görülmektedir. Bunlarla ilgili gerekli çalışma yapılacaktır" - "Yaşanan sorun, kesinlikle Arif Sağ ve Orhan Gencebay sorunu değildir" - "MESAM, 31 Mayıs'ta 9. olağanüstü ve 15. olağan genel kurullarını bir arada aynı gün yapacaktır"

Haber 16-05-2018 04:54

Coşkun Sabah Ukraynalı güzelle yakalandı!

Coşkun Sabah eşinden boşandıktan sonra Ukraynalı bir güzelle Kabataş'ta görüntülendi. Coşkun Sabah yanındaki kadın arkadaşı için, "10 gün sonra çekeceğim klipte rol alacak" açıklamasında bulundu

Magazin 21-04-2018 10:35

Coşkun Sabah ile Ceyda Sabah boşandı

Şarkıcı Coşkun Sabah ile 19 yıllık eşi Ceyda Sabah, evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdirdi. Ceyda Sabah, Coşkun Sabah'tan 2 milyon liralık tazminatın yanı sıra toplam 20 bin lira nafaka istemişti.

Magazin 27-03-2018 17:04

Coşkun Sabah MESAM Başkanlığıyla ilgili ilk kez konuştu

Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği(MESAM)'ne kayyum olarak atanan ve daha sonra gerçekleşen ilk toplantıda başkanlık görevine getirilen sanatçı Coşkun Sabah, başkan olduktan sonra ilk konserini Gaziosmanpaşa'da düzenledi.

Magazin 22-03-2018 09:24

Coşkun Sabah, 'Yasaklarım' dediği Twitter'dan açıklama yaptı

MESAM'a kayyum olarak atanan şarkıcı Coşkun Sabah, "Yetkim olsa Twitter'i yasaklarım" dediği sosyal medya üzerinden bu sözleriyle ilgili açıklama yaptı

Magazin 19-03-2018 14:14

Coşkun Sabah: Yetkim olsa Türkiye’de Twitter’ı yasaklarım

MESAM'a kayyum olarak atanan Coşkun Sabah'tan olay açıklamalar. Coşkun Sabah sosyal medyaya tepki gösterdi "yasaklarım" dedi

Magazin 18-03-2018 10:53

MESAM'ın yeni başkanı Coşkun Sabah oldu

MESAM’ın yeni başkanı sanatçı Coşkun Sabah seçildi. Kültür Bakanlığı tarafından görevlendirilen 7 kişi arasından başkanlığa aday gösterilen Coşkun Sabah diğer yönetim kurulu üyelerininde başkanlık adaylığına destek vermesiyle ilk oylamada başkan seçildi.

Magazin 13-03-2018 17:23

Coşkun Sabah'tan MESAM açıklaması

Kültür Bakanlığı tarafından Türkiye Musiki Eser Sahipleri Meslek Birliği’ne (MESAM) kayyum olarak atanan yönetim kurulu üyeleri arasından seçilen Yavuz Bingöl'ün istifa etmesinin ardından yerine Coşkun Sabah getirildi

Magazin 09-03-2018 10:06

Coşkun Sabah'ın eski eşinin konut dokunulmazlığını ihlal davası

Sanatçı Coşkun Sabah'ın kendisini aldattığından şüphelenmesi üzerine kendilerine ait Etiler'deki daireyi çilingirle açtırdığı iddia edilen eski eşi Ceyda Sabah'ın "konut dokunulmazlığını ihlal etme" suçundan yargılandığı davada verilen beraat kararının istinaf tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılanmasına başlandı - Mahkeme, Coşkun Sabah'ın "tanık" sıfatıyla duruşmaya çağrılmasına karar verirken, dosyanın Uzlaştırma Bürosu'na gönderilmesini kararlaştırdı

Haber 08-02-2018 12:19