Dag 2 Filminin Konusu Haberleri

Yunan taraftarlardan skandal tezahürat! UEFA'nın ne ceza vereceği büyük merak konusu oldu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiacos'a deplasmanda 3-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup oldu. Maçta sonradan ortaya çıkan skandal bir detay sosyal medyada paylaşıldı.

Spor 2024-04-12 17:31:58

'Oylar parayla satılıyor' iddiası! Banka dekontunu bile paylaştı... Seçim günü hesabına göndermişler

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin yankıları sürerken, 'oy parası' iddiası gündem yarattı. Banka dekontlarını canlı yayında gösteren gazeteci Saygı Öztürk, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Adayların, kendisine oy vermesi için ya da sandığa gitmemesi için seçmenlere para dağıttığını belirten Öztürk'ün gösterdiği dekontta 'oy parası' yazması da dikkat çekti. Söz konusu paranın seçim günü gönderildiğini söyleyen Öztürk, hesaba geçtiği tarihin ise 2 Nisan olduğunu belirtti.

Haber 2024-04-04 08:00:49

Şanlıurfa'da tehlikeli gerginlik! Toplu oy kullanmak istediler, müşahitler kabul etmeyince...

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde toplu oy kullanmak isteyen kişiler ile sandık müşahitleri arasında arbede çıktı. Arbede sırasında 1 avukat ile Yeniden Refah Partisi'nden 2 sandık müşahidi darbedildi. Olayla ilgili tutanak tutulurken, söz konusu sandıkta oy verme işlemi durduruldu. İşte detaylar...

Haber 2024-03-31 11:31:47

Bergen'in katili Halil Serbest tazminat davasını kaybetti!

Şarkıcı Bergen'i 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest, Bergen filminin yapım şirketine "kişilik haklarına saldırı" iddiasıyla tazminat davası açmıştı. Serbest, yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.

Magazin 2024-03-23 12:36:05

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum." dedi.

Haber 22-03-24 18:50

6.8'e kadar artçı üretme potansiyeli var dedi! 4 il için uyarı: İhtimalin daha yüksek olduğunu görüyoruz

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen 2 büyük deprem nedeniyle binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. 2 büyük deprem, çeşitli araştırmaların da konusu olurken, yapılan bir çalışma ise dikkat çekti. Bu çalışmada 6 şubat depremlerinin meydana geldiği bölgede 1 yıl içerisinde 5 ve üzeri artçı deprem olasılığı hesaplandı. Çalışmayı ise jeoloji uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz yorumladı.

Haber 17-03-24 09:33

En düşük emekli maaşında Nisan ayının sırrı! SGK Uzmanı Murat Bal rakam vererek anlattı: 2 bin liralık dokunuş…

Seçim öncesi emekliler arasında maaşlara seyyanen zam talepleri yükseliyor. Hükümetin ise bu konuda hangi adımları atacağı merak konusu olurken SGK Uzmanı Murat Bal, en düşük emekli maaşı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye seyyanen zam gelecek mi, ne zaman? Nisan ayı detayı dikkat çekerken yeni emekli maaşı tablosu ortaya çıktı. İşte detaylar…

Finans 13-03-24 10:50

Ekrem İmamoğlu 'ilk kez açıklıyorum' dedi, 2 AK Partili başkanın ismini verdi: Beni aradılar...

Siyaset gündeminin ana temel konusu yerel seçimler ancak siyasi rakipler birbirlerine eski konularla ilgili göndermede bulunmaktan çekinmiyor. Geçmişte yaşanan 'temel atmama töreni' de bu polemiklerden biriydi. Hükümet yetkilileri su arıtma tesisinin açılmamasından dolayı Ekrem İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştirmişti. İmamoğlu yıllar sonra o konuyla ilgili ilk kez konuştu ve 2 AK Partiliyle arasında geçen konuşmayı aktardı.

Haber 08-03-24 14:08

İstanbul'da kulisler alev alev, seçim sürprizlere gebe! 3 verip 2 alabilirler: Hilmi Türkmen, Şadi Yazıcı, Şükrü Genç...

Yerel seçimlerde herkes İstanbul'a ve İstanbul'un ilçelerine odaklanmış durumda. 2019'daki yerel seçimlerde 39 ilçenin 24'ünü AK Parti, 14'ünü CHP, birini ise MHP kazanmıştı. Siyaset kulislerinde oldukça hareketlilik söz konusu! İstanbul'da birçok ilçe belediyesi 1 Nisan sabahı el değiştirebilir. İşte detaylar...

Finans 06-03-24 11:01

Ahmet Kaya filminin yönetmeni Kudret Sabancı isyan etti: Tekelci hatta baskıcı...

16 Kasım 2000'de vefat eden Ahmet Kaya'nın hayatını konu alan “Son Şarkı - Ahmet’in Türküsü” filmini yöneten Kudret Sabancı sanatçının ailesinin gösterdiği tepkiye isyan etti. Kaya, “Tarihsel ve somut olaylar üzerinde hiç kimsenin telif hakkı söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Magazin 06-03-24 09:29

Memleket Partisi lideri İnce'den muhalefete sert tepki: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz...

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. İnce CHP'ye çok sert sözlerle yüklendiği açıklamasında, "2 tane oy alacağım diye PKK, FETÖ, Terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar." dedi. İnce ayrıca CHP'nin Atatürkçü çizgiden saptığını vurgulayarak, "İlkeli duruşunuz olmalı" söyleminde bulundu. İnce son dönemde oldukça tartışma konusu olan Hatay konusunda da tahminini söyledi.

Haber 24-02-24 11:16

Yılda sadece 2 kez gerçekleşiyor! Firavun'a güneş vurdu

Yılda sadece iki kez gerçekleşen doğa olayına yerli ve yabancı turistler akın etti. Mısır'ın Asvan kentindeki Ebu Simbel Tapınağı'nda bulunan Firavun II. Ramses'in heykeline güneş ışığı vurdu. Söz konusu tarihi olay sadece, II. Ramses'in "doğum günü" kabul edilen 22 Ekim ve "taç giyme günü" olduğu belirtilen 22 Şubat'ta gerçekleşiyor ve 20 dakika sürüyor.

Haber 22-02-24 20:36

Anya Taylor-Joy kıyafetiyle gündemde! Neden başörtülü?

Başrollerini Timothée Chalamet ve Zendaya'nın paylaştığı Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2 filminin Londra prömiyerinde giyilen kıyafetler gündemden düşmüyor. Anya Taylor-Joy'un başı örtülü pozu sosyal medyada tartışıldı.

Magazin 18-02-24 08:47

Merakla beklenen Joker 2 (Joker: Folie à Deux) filminden yeni kareler paylaşıldı! Vizyon tarihine geri sayım başladı

2019 yılında gösterime giren Joker filminin devamı niteliğindeki Joker 2 (Joker: Folie à Deux) filminden yeni kareler paylaşıldı. DC Comics'teki Joker karakterine dayanan serinin ikinci halkasının 4 Ekim 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 17-02-24 14:28

Canlı yayında Murat Kurum'u işaret edip Matematik ortada dedi: Fatih Portakal'dan 'İmamoğlu' çıkışı! 2 partiye dikkat çekti

31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yarışacak adaylar büyük oranda belli oldu. 5 aday netleşti, DEM Parti ve Memleket Partisi'nin verecekleri kararlar da merak konusu. Gazeteci Fatih Portakal, rekabetin her geçen gün kızıştığı yarışla ilgili "Matematik ortada" diyerek kazanacağını düşündüğü ismi dile getirdi. Canlı yayındaki o anlar ses getirdi.

Haber 30-01-24 08:42

Türkiye onu konuşmuştu... Dilber yine sahnede! Çok Güzel Hareketler 2'den çok konuşulacak 'İnci Taneleri' skeci

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolde oynadığı "İnci Taneleri" dizisinin ikinci tanıtımı sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizide pavyonda çalışan Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü'nün dansı olay olmuştu. İnci Taneleri‘nin gündemden düşmeyen sahnesi Çok Güzel Hareketler 2’de skeç oldu. Skeç henüz televizyonda yayınlanmazken, söz konusu anlar izlemeye giden bir seyirci tarafından kayda alınıp sosyal medyada paylaşıldı.

Magazin 19-01-24 16:59

MSB'den bedelli askerlik ücretlerine ilişkin açıklama

Memur maaş katsayısı oranında Ocak ve Temmuz olmak üzere yılda 2 kez belirlenen bedelli askerlik ücreti de merak konusu oldu. Milli Savunma Bakanlığı, bedelli askerlik ücretlerine ilişkin açıklama yaptı.

Finans 04-01-24 12:08

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu! Bruno Genesio ile 1.5 yıllık anlaşma sağlandı

Beşiktaş'ta teknik direktörlük konusu çözüme kavuştu. Siyah-beyazlılar Fransız teknik adam Bruno Genesio ile anlaşma sağladı. Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Bruno Genesio ile son detayları konuşmak için bugün Monaco'ya uçtu.

Spor 30-12-23 16:32

ARAK DİZİSİ 2. BÖLÜM İZLE! Arak hangi kanalda, hangi gün, bu akşam var mı? İlk bölüm özeti

Arak 2. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi ikinci bölümüyle ekran yolculuğuna devam ediyor. Zeynep ve Kara'nın kesişen hikayesinin anlatılacağı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri 'Arak 2. bölüm izle' konusunu araştırıyorlar. Peki, Arak hangi kanalda, hangi gün, bu akşam var mı? Konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Arak 2. bölüm izle ekranı ve tv yayın akışı

Magazin 28-12-23 19:07

Asgari ücretin açıklanmasının ardından 2024 yemek ücreti zamlandı mı?

Asgari ücret dün yapılan toplantının ardından yüzde 49 oranında zamlandı. Asgari ücretin 17 bin 2 TL olmasının ardından 2024 yemek ücretleri zamları merak konusu oldu. Asgari ücretin ardından yemek ücreti zamlandı mı, yemek ücreti ne kadar olacak?

Finans 28-12-23 17:24

İŞSİZLİK MAAŞI 2024 ne kadar oldu, asgari ücret ile yüzde kaç zam geldi? İşsizlik maaşı alma şartları ve başvuru koşulları!

İşsizlik maaşı 2024 asgari ücret zammının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. İşsizlik maaşında sigortalının son 4 aylık prime esas kazançları baz alınıyor. Bu ödenek en düşük brüt asgari ücretin yüzde 40’ı, en yüksek de brüt asgari ücretin yüzde 80’i kadar olabiliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 2024 yılında uygulanacak yeni asgari ücret maaşının 17 bin 2 TL olarak belirlendiğini belirtti. Peki, 2024 işsizlik maaşı ne kadar oldu? İşte işsizlik maaşı alma şartları...

Finans 28-12-23 12:03

GSS PRİMİ 2024: GSS primi ne kadar oldu, prim borcu nasıl sorgulanır? Genel Sağlık Sigortası primi asgari ücret ile değişti!

GSS primi 2024 asgari ücret zammının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. GSS primi asgari ücrete yapılan Temmuz zammı sonrası 342.06 TL olarak ödeniyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 2024 yılında uygulanacak yeni asgari ücret maaşının 17 bin 2 TL olarak belirlendiğini belirtti. Birçok kişi arama motorlarında, "2024 GSS primi ne kadar oldu, kaç TL?" sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Finans 28-12-23 12:00

Reyting sonuçları açıklandı! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 27 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 27 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 27 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef All Star ve Deliha 2 gibi yapımların ekrana geldiği 27 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 28-12-23 10:56

RAPOR PARASI VE İŞ GÖREMEMEZLİK ÖDENEĞİ 2024: Asgari ücret zammı ile rapor parası ve iş görmezlik ödeneği 2024 ne kadar, kaç TL oldu?

Rapor parası 2024 merak konusu oldu. Yeni asgari ücret yüzde 49 zam ile 17 Bin 2 TL olarak belirlendi. Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği 2024 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretle beraber birçok kalem değişti. Peki, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği 2024 ne kadar, kaç TL oldu? SGK iş görmezlik parası hesaplama nasıl yapılır? İşte rapor parası ve iş görmezlik ödeneği 2024 rakamında son durum...

Finans 28-12-23 08:08

MasterChef'te ceketi kim kazandı? 27 Aralık 2023 MasterChef All Star 3. ceketi kim aldı, 2. finalist hangi yarışmacı oldu?

MasterChef'te üçüncü ceketin sahibi merak konusu oldu. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. MasterChef'in dün yayınlanan bölümüne Şef Osman Sezener konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç olmuştu. Bu isimlerden Tahsin ve Barbaros ilk 2 ceketi almıştı. Peki, MasterChef 27 Aralık'ta 3. ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi üçüncü finalist isim...

Magazin 28-12-23 07:58

SSK BAĞKUR 2024 EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON DURUM: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, yüzde kaç zam gelecek? Gözler enflasyon rakamlarında

Emekli maaşı 2024 zammı ile ilgili detaylar asgari ücretin açıklanmasının ardından merak konusu oldu. Emekli maaşı 2024 Ocak ayı itibarıyla zamlanacak. Öte yandan asgari ücret 17 bin 2 TL oldu. 5 aylık enflasyon verileri TÜİK tarafından yayımlandı. Şimdi gözler Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan Aralık ayı enflasyon oranında. Peki, 2024 emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Finans 28-12-23 07:56

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı! Kabine Toplantısı bugün yapılacak mı?

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Kabine Toplantısı 2 haftada bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştiriliyor. Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi konuları yakından takip edenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 27 Aralık 2023 Kabine Toplantısı var mı, gündem maddeleri neler? İşte ayrıntılar...

Haber 27-12-23 11:06

ASGARİ ÜCRET 3. TOPLANTISI NE ZAMAN? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? Nihai karar açıklanacak!

Asgari ücret 3. toplantısının ne zaman gerçekleştirileceği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından Temmuz ayında alınan kararla brüt 13.414,50 TL, net 11.402,32 TL olmuştu. 2024 yılı için zam görüşmeleri 11 Aralık'ta başladı. 2. toplantı ise 18 Aralık'ta gerçekleştirildi. Şimdi gözler 3. toplantıda. Bu hafta nihai karar açıklanacak. Peki, Asgari ücret 3. toplantısı ne zaman, saat kaçta? 2024 asgari ücret ne zaman belli olacak?

Finans 26-12-23 09:54

ÖMER 37. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ömer dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu ve Star TV yayın akışı!

Ömer dizisi 37. bölüm izle ekranı günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman gibi isimler yer alıyor. 2. sezonunda olan Ömer dizisinin 37. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Ömer yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 25-12-23 20:37

DAĞ 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D'de!

Dağ 2 filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Dağ 2 filminin yönetmen koltuğunda Alper Çağlar oturuyor. İlk filmden daha yüksek bir bütçeyle çekilen Dağ 2 filmi sinemaseverlerin gündeminde yer aldı. Peki, Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Dağ 2 filmi hakkında detaylı bilgliler...

Magazin 25-12-23 20:06

KIZIL GONCALAR 2. BÖLÜM CANLI İZLE! Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir, bu akşam var mı? FOX TV yayın akışı 25 Aralık 2023

Kızıl Goncalar 2. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başladı. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. Ünlü oyuncu Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Öte yandan dizi hakkında RTÜK inceleme başlatmış ve mekan çekimleri iptal edilmişti. Peki, Kızıl Goncalar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, bu akşam var mı?

Magazin 25-12-23 18:48

AÖL SORULARI VE CEVAPLARI 2023! MEB ile 1. Dönem AÖL sınav soruları cevap anahtarı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MEB tarih verdi!

AÖL sınav soruları cevap anahtarı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan AÖL sınavlarının soruları ve cevap anahtarı merak konusu oldu. 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 10.00 ve 14.00'te tamamlanan 1. ve 2. oturumun ardından bugün (24 Aralık 2023 Pazar) saat 10.00'da 3. oturum gerçekleştirildi. İşte AÖL sınav soruları cevap anahtarı ile ilgili detaylar...

Egitim 24-12-23 11:50

AÖL SINAV SONUÇLARI 2023 AOLWEB.MEB.GOV.TR: MEB ile 1. dönem AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte?

AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı Açık Öğretim Lisesi öğrencileri tarafından merak konusu oldu. MEB 1. dönem Açık Öğretim Lisesi sınavlarının 1. ve 2. oturumu geçtiğimiz gün, 3. oturumu ise bugün gerçekleştirildi. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, hangi tarihte? İşte aolweb.meb.gov.tr AÖL sınav sonuçları ekranı...

Egitim 24-12-23 11:47

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hükümet Kadın 2 filminin konusu ve oyuncaları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini üstelenen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aynı zamanda filmin hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Film Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesini anlatmaktadır. Peki, Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 20-12-23 20:20

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi oyuncularının isimleri ve konusu merak ediliyor. Bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanan Düğün Dernek 2: Sünnet'in yapımcılığını Necati Akpınar üstlenirken filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini ise Selçuk Aydemir üstlenmiştir. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte oyuncuların isimleri ve filme dair detaylar...

Magazin 19-12-23 20:44

HAYALİMDEKİ DÜĞÜN KONUSU VE OYUNCULARI: Hayalimdeki Düğün filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Hayalimdeki Düğün konusu ve oyuncuları merak edildi. Jennifer Lopez, Josh Duhamel ve Lenny Kravitz'in başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Hayalimdeki Düğün filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Hayalimdeki Düğün filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı

Magazin 16-12-23 19:42

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: e Devlet 5750 konut için 2+1, 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi vatandaşalar tarafından merak konusu oldu. TOKİ Tuzla kura çekilişi isim listesi canlı yayında yapılan çekiliş ile belli oldu ve 5750 konut sahibini buldu. Bilindiği üzere çarşamba günü gerçekleştirilen kura çekiminde 2+1 konutların hak sahipleri netleşmişti. Peki, TOKİ Tuzla 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi ekranı...

Finans 15-12-23 08:18

SANDIK KOKUSU 2. BÖLÜM FULL İZLE! Show TV Sandık Kokusu dizisi hangi gün yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Sandık Kokusu 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler olacak? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 14-12-23 19:27

SANDIK KOKUSU 2. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Sandık Kokusu dizisi ilk bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu

Sandık Kokusu 2. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar hız kazandı. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyen Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler 2. bölüm izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Sandık Kokusu ilk bölümde neler oldu? Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 13-12-23 18:47

KOPENHAG GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR! Kopenhag Galatasaray maçı TV8,5'ta canlı yayınlanacak mı? 12 Aralık 2023 TV8,5 yayın akışı

Kopenhag Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar sporseverler tarafından merak konusu oldu. Sarı kırmızılı temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nde tur peşinde. Grupta Danimarka ekibiyle İstanbul'da oynanan maç 2-2 eşitlikle sona ermişti. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda çıktığı 5 karşılaşmada 1 üstünlük, 2 eşitlik ve 2 yenilgi yaşayan sarı kırmızılıların 5 puanı bulunuyor. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı TV8,5'ta canlı yayınlanacak mı? İşte, Kopenhag Galatasaray maçını şifresiz veren kanallar...

Spor 13-12-23 00:08

Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato kimdir, nereli ve kaç yaşında? Daniele Orsato Kopenhag Galatasaray maçını yönetecek

Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato, temsilcimizin Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 6. ve son karşılaşması öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Teknik direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı kırmızılı ekip, mücadeleyi kazandığı takdirde 2 milyon 800 bin euro kazanacak. Peki, Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Kopenhag Galatasaray maçının hakemi Daniele Orsato hakkında bilgiler...

Spor 13-12-23 00:07

Buz Yolu filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Buz Yolu filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Buz Yolu filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Buz Yolu filminin yönetmen koltuğunda Jonathan Hensleigh oturuyor. Filmi seyretmek isteyen sinemaseverler Buz Yolu filmi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, Buz Yolu filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Buz Yolu filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte detaylar...

Magazin 12-12-23 20:01

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca kimdir, nereli ve kaç yaşında? Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca tutuklandı

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve 1-1 eşitlikle sonuçlanan Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Bu gelişme sonrası Halil Umut Meler'i yumruklayan MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı ve olaya ilişkin 2 kişi tutuklandı. MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca vatandaşlar tarafından konusu oldu. Peki, Faruk Koca kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Spor 12-12-23 10:53

NE GEMİLER YAKTIM 2. BÖLÜM İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir, hangi gün yayınlanıyor? Show TV yayın akışı

Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu ile ilgili araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizinin izleyicileri 'Ne Gemiler Yaktım hangi gün?' ekranını sorguluyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? NE GEMİLER YAKTIM 2.BÖLÜM İZLE ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin 11-12-23 19:21

ATV CANLI ALTIN KAFES 2. BÖLÜM İZLE! Altın Kafes saat kaçta başlıyor? ATV yayın akışı

ATV canlı ve Altın Kafes 2. bölüm izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Kadrosunda Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi isimleri bulunduran dizi, bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek. 'Altın Kafes oyuncuları ve ,Altın Kafes konusu' merak edildi. Peki, Altın Kafes oyuncuları kimler, konusu ne? Altın Kafes nerede çekiliyor? İşte ALTIN KAFES 2. BÖLÜM ATV CANLI İZLE ve ATV yayın akışı

Magazin 10-12-23 21:01

Vapur seferleri iptal mi? Şehir Hatları 8 Aralık 2023 iptal olan vapur seferleri neler? Fırtına başladı, o tarihte iki adaya feribot seferi iptal

Vapur seferleri iptal mi? Bu sorunun yanıtı Şehir Hatları tarafından yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Öte yandan Marmara ve Ege'de etkili olan fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkilemeye devam ediyor. Tedbir amaçlı Cumartesi günü 2 adaya da feribot seferleri iptal edildi. Birçok kişi arama motorlarında "Vapur seferleri iptal mi?" sorusunu araştırıyor. Peki, Şehir Hatları 8 Aralık 2023 iptal olan vapur seferleri neler?

Haber 08-12-23 13:20

Ölümlü Dünya 2 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Ölümlü Dünya 2 nerede çekildi? Rekor açılış yaptı!

Ölümlü Dünya 2 filmi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak edildi. İlk filmi 2018 yılında çekilen Ölümlü Dünya filminin devamı olan film, 1 Aralık'ta vizyona girdi. Ölümlü Dünya 2 filmi bir rekora imza atarak 400.000 üstü izlenme oranıyla yılın en iyi açılış yapan Türk komedi yapımı oldu. Filmi seyretmek isteyen sinemaseverler Ölümlü Dünya 2 filmine dair detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, Ölümlü Dünya 2 oyuncuları kimdir, konusu nedir? Ölümlü Dünya 2 nerede çekildi?

Magazin 05-12-23 00:09

Galatasaray'ın yıldızı Icardi, tel tel dökülüyor! İstatistikleri taraftarları korkuttu

Galatasaray, Süper Lig’in 14’üncü haftasında deplasmanda Pendikspor’u 2-0 mağlup etti. Bu sezon çıktığı 22 maçta 16 kez fileleri havalandıran Icardi'nin performansındaki düşüşlük ise dikkatlerden kaçmadı. Pendikspor maçını şut atamadan tamamlayan Arjantinli oyuncunun son karşılaşmalardaki performansı eleştiri konusu oldu.

Spor 03-12-23 10:35

FAİZSİZ EVLİLİK KREDİSİ 2023 SON DURUM: Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, şartları neler?

Faizsiz evlilik kredisi başvurularının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Yeni evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz ve faizsiz kredi verilmesini de içeren Aile ve Gençlik Fonu geçtiğimiz gün Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, şartları neler? İşte, faizsiz evlilik kredisi ile ilgili detaylar...

Finans 30-11-23 08:02