Dağhan Külegeç Haberleri

Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeç 7 yıllık sevgilisiyle evlendi! Eşi bakın kim

Bir döneme damga vuran Kavak Yelleri dizisinde Efe karakterine hayat veren Dağhan Külegeç 7 yıldır beraber olduğu sevgilisiyle nikah masasına oturdu. Ünlü isim sosyal medya hesabından mutlu gününden pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 19-04-2023 11:07

Kavak Yelleri'nin Deniz'i İbrahim Kendirci'nin son hali şaşırttı! Şimdi onlar düşünsün

Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Deniz karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu İbrahim Kendirci'nin son hali görenleri şaşırttı. Bir dönem genç kızların hayallerini süsleyen başarılı oyuncu aradan geçen 12 senede neredeyse hiç değişmedi. Aktif bir spor hayatı olan ve yüzmeyle ilgilenen İbrahim Kendirci kaslı vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 14-04-2023 15:27

Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz final bölümü ne zaman? Fox TV'nin kararı sonrası ekrana veda ediyor!

Dokuz Oğuz dizisi ile ilgili erken final kararı alındı. Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen ve Dağhan Külegeç gibi oyuncuların yer aldığı FOX TV'nin yeni dizisi Dokuz Oğuz 6. bölümde final yapacak. Peki, Dokuz Oğuz neden final yapıyor? İşte detaylar...

Magazin 19-03-2023 17:19

Fox'un yeni dizisi Dokuz Oğuz'da şaşırtan hata! Afişleri de olay olmuştu

Fox TV'nin yeni dizisi Dokuz Oğuz ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Ancak başrollerini Kubilay Aka ve Yasemin Kay Allen'in paylaştığı Dokuz Oğuz'daki yazım hatası, gören herkesi şaşırttı. Dizinin ilk tanıtım afişlerinde kullanılan uçak görselleri de sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Magazin 01-02-2023 22:36

Dağhan Külegeç

Dağhan Külegeç Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Dağhan Külegeç Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

O ünlü oyuncunun teyzesi çıktı! Sevinç Erbulak’tan çarpıcı itiraf: 'Bir öpseydin' dedi ve…

Sevilen ünlü oyuncu Sevinç Erbulak katıldığı YouTube programında hayatına dair çok özel itiraflarda bulundu. Kavak Yelleri dizisindeki Efe karakteriyle ünlenen Dağhan Külegeç'in teyzesi olduğunu da söyleyen Erbulak, babası Altan Erbulak’ın vefatıyla ilgili anlattıklarıyla programı izleyen herkesi duygulandırdı. Babasını son gördüğünde kendisine “Kızım bir öpseydin” dediğini söyleyen Erbulak, sonra iki saat içerisinde babasını kaybettiklerini ve onu öpemediğini anlattı.

Magazin 14-12-2022 13:35

Dağhan Külegeç o diziyle ekrana dönüyor!

Kavak Yelleri'nde 'Efe' karakteri ile özdeşleşen başarılı oyuncu Dağhan Külegeç, Eskişehir’de çekilecek olan 9 Oğuz dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Magazin 25-10-2022 15:12

Kavak Yelleri dizisinin Efe'si Dağhan Külegeç'in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? Dağhan Külegeç Tuğba Aytaş evleniyor mu?

Kavak Yelleri dizisinin Efe'si Dağhan Külegeç'in nişanlısı Tuğba Aytaş, ünlü oyuncunun annesi Ayşe Erbulak Özgürdal'ın sosyal medya hesabında yaptığı 'nişan' paylaşımı sonrası merak konusu oldu. Çift, evlilik yolunda ilk adımı attı. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Kanal D'de ekrana gelen ve bir döneme damga vuran Kavak Yelleri dizisinin Efe'si Dağhan Külegeç'in nişanlısı Tuğba Aytaş kimdir? İşte Dağhan Külegeç ve Tuğba Aytaş ile ilgili merak edilenler...

Magazin 17-10-2022 08:44

Kavak Yelleri’nin Efe’si Dağhan Külegeç'in mutlu günü! Nişanlandı

Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan ve bir süre Güldür Güldür Show'da da yer alan Dağhan Külegeç nişanlandı. Kavak Yelleri’nin Efe’si Dağhan Külegeç'in mutlu anları sosyal medyadan da paylaşıldı.

Magazin 16-10-2022 15:08

Kavak Yelleri’nin Efe’si Dağhan Külegeç şimdi ne yapıyor? Sevilen oyuncunun son hali şaşırttı!

Bir neslin sevdiği Kavak Yelleri dizisinin başrol oyuncusu Dağhan Külegeç’in ekrandan uzak olduğunu dönemde ne yaptığı merak ediliyor. Dağhan Külegeç Kavak Yelleri’nin ardından yöneticiliğe de soyundu. İşte sevilen oyuncunun son hali...

Magazin 21-10-2021 16:27

Dağhan Külegeç’in teyzesinin çok ünlü bir oyuncu olduğunu biliyor muydunuz?

Kavak Yelleri dizisinde Efe karakteriyle ilk başrolünü oynayan Dağhan Külegeç o dönem adeta genç kızların sevgilisi oldu. Oyunculuğun yanında yardımcı yönetmenlik de yapan Külegeç’in teyzesinin de çok ünlü bir oyuncu olduğunu biliyor muydunuz?

Magazin 07-10-2021 17:12