Daria Kyryliuk Haberleri

Çeşme’de darp edilen Ukraynalı model Daria Kyryliuk'tan cesur pozlar

Geçtiğimiz yıl Çeşme'de mekanda güvenlik görevlileri tarafından darp edildiği görüntülerden sonra gündeme bomba gibi düşen Daria Kyryliuk, Meksika’da tatilde. Ünlü model cesur pozlarıyla gündemden düşmüyor.

Magazin 05-05-2021 08:26

Eğlence mekanında darbedilen Ukraynalı model Daria Kyryliuk özrü kabul etti

İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir eğlence mekanında güvenlik görevlileri tarafından darbedilen Ukraynalı model Daria Kyryliuk, şüphelilerin özür dilemesi üzerine şikayetinden vazgeçti.

Haber 12-12-2020 11:40

Çeşme'de darp edildiğini iddia eden Daria Kyryliuk koronavirüse yakalandı

İzmir'in ünlü tatil beldesi Çeşme'de darp edildiği iddiasıyla gündeme gelen Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, sosyal medya hesabından Kovid- 19'a yakalandığını açıkladı.

Haber 19-09-2020 14:22

Çeşme'de dövüldüğünü öne süren Ukraynalı model Daria Kyryliuk'in soruşturmasında yeni gelişme!

Çeşme'de 31 Temmuz akşamında Momo Beach Clup’te çalışan güvenlik görevlilerince darp edildiğini öne sürerek suç duyurusunda bulunan Ukraynalı model Daria Kyryliuk’un yürütülen soruşturmasında bilirkişi raporları hazırlandı

Magazin 04-09-2020 16:02

Ukraynalı model Daria Kyryliuk'a 'darp' iddiasıyla ilgili görgü tanığı ifadesi ortaya çıktı

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un, eğlenmeye gittiği İzmir'in Çeşme ilçesindeki ünlü beach club'ın otoparkında darp edildiği iddiası üzerine başlatılan soruşturmada görgü tanığının ifadesi ortaya çıktı.

Magazin 05-08-2020 15:18

Daria Kyryliuk'a saldırıda çifte şüphe! Polisler sevgilisini teşhis etti

Daria Kyryliuk kendisini eğlence mekânı Momo’da çalışan güvenlik görevlisi Kadir K.’nın darp ettiğini öne sürdü. Ancak başka bulgulara göre de sevgilisi Baran Güneş tarafından dövüldüğü iddia edildi.

Magazin 05-08-2020 09:52

Ukraynalı model Daria Kyryliuk'e dayak iddiasında yeni görüntüler ortaya çıktı

Ukraynalı manken Daria Kyryliuk'un Çeşme'deki bir işletmenin çalışanları tarafından darp edildiği iddiası üzerine, bir görgü tanığının sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrası modelin erkek arkadaşı tarafından darp edildiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili soruşturma devam ederken, yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haber 04-08-2020 23:12

Ukraynalı model Daria Kyryliuk ve erkek arkadaşı darp iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu

İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki bir sahilde yer alan beach clupta güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğrayıp darp edildiği iddia edilen Ukraynalı model Daria Kyryliuk ve erkek arkadaşı Baran Güneş yaşadıklarını anlattı. Daria Kyryliuk o anları anlatarak "İki kişi bana vurmaya başladı. Beni yere düşürdüler. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Magazin 04-08-2020 21:13

Ukraynalı model Daria Kyryliuk darp iddiasıyla ilgili konuştu

İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki bir sahil plajında yer alan beach clupta güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğrayıp darp edildiği iddia edilen Daria Kyryliuk ve erkek arkadaşı Baran Güneş, konuştu.

Haber 04-08-2020 18:39

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Daria Kyryliuk'a yönelik saldırıya tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İzmir Çeşme'de tatil yapan Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un darbedilmesine ilişkin "Çeşme'de yaşanan ve ülkemizde 'misafirimiz' olan turistlere dönük şiddeti kınıyoruz. Ülkemizin tamamı ve gözde bölgemiz Çeşme, misafirperverliğin tüm değerleriyle eşsizdir" dedi.

Haber 04-08-2020 13:41

Model Daria Kyryliuk'un şiddet gördüğü olaylı gecenin görüntüleri ortaya çıktı

Dünyaca ünlü model Daria Kyryliuk, sosyal medya hesabından kanlar içinde kalan yüzünün fotoğrafını paylaşarak Çeşme'deki bir mekanın güvenlik görevlisi tarafından darp edildiğini söyledi. Kısa sürede gündem olan modelin şiddet gördüğü geceye ait görüntüler ortaya çıktı.

Magazin 04-08-2020 10:41

Daria Kyryliuk'u kim darp etti! Mekandan açıklama geldi

Ukraynalı model Daria Kyryliuk'un önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı şiddet iddiası gündemin tam göbeğine oturdu. Arkadaş grubuyla gitti The Beach of Momo'da darp edildiğini iddia eden ve polise şikayet de bulunan Daria Kyryliuk’a mekan yetkililerinden yanıt geldi .

Magazin 04-08-2020 09:42

Dünyaca ünlü model Daria Kyryliuk darp edildiğini iddia etmişti! Yeni gelişme

Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, erkek arkadaşının da aralarında olduğu bir grup ile gittiği İzmir'in Çeşme ilçesindeki ünlü beach club'da darbedildiğini ileri sürüp, polise şikayetçi oldu. Beach club tarafından yapılan açıklamada, ünlü modelin iddiaları kabul edilmezken, polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz" açıklamasını yaptı.

Haber 03-08-2020 07:28

Şeyma Subaşı'nın model arkadaşı Daria Kyryliuk güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradı

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşları Çeşme'deki bir sahil plajında yer alan beach club güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğrayıp darbedildi. Daria Kyryliuk, maruz kaldığı şiddeti gösteren fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Daria, “Plajın güvenliği bize saldırdı. Ben dahil dört kız arkadaşımın yüzüne yumruk atıldı" dedi. Şeyma Subaşı da yakın arkadaşına yapılan saldırıya "Korkunçsunuz" diyerek olaya tepki gösterdi.

Magazin 03-08-2020 02:25