Dark Yeni Sezon Ne Zaman Haberleri

Fatih Terim'in sözleşmesinin süresi belli oldu! Panathinaikos cephesinden yeni açıklama geldi

Panathinaikos ile sezon başında 1 yıllık anlaşma yapan Fatih Terim'in önümüzdeki yıl takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olmuştu. Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos, Terim'in sözleşmesiyle ilgili açıklamalarda bulunarak dedikodulara son noktayı koydu.

Spor 2024-04-16 14:37:48

Bilet fiyatları açıklandı! 90 bin TL'ye kadar çıkıyor

Galatasaray kulübü, yeni sezon kombine fiyatlarını açıkladı. 12 bin tl'den başlayan fiyatları duyuran sarı-kırmızılılarda biletlere yoğun talep olduğu öğrenildi. Galatasaraylı taraftarlar şimdiden yeni sezon için adeta sıraya girmiş durumda.

Spor 2024-04-15 14:06:12

Tuvalette belirti gösteriyor! Bu 3 renk acilen doktora gitmenizi işaret ediyor

İdrarın değişen renklerini ve bunların gerçekte ne anlama geldiğini araştıran bir uzman, her zaman sifonu çekmeden önce idrarınızın rengine bakmanız gerektiğini tavsiye etti. Bu sayede bazı hastalıkları erken teşhis edebilir ve sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Haber 2024-04-15 08:49:05

Afrika sıcakları geldi, kavrulacağız! İstanbul, Ankara, İzmir için rakam verildi: İşte Türkiye'ye giriş yapacağı tarih

Yaz bu sene erkenden geliyor, hem de fena kavuracak! 16 Nisan Salı akşamı ve 17 Nisan için yapılan hava durumu uyarısına göre Afrika sıcaklarıyla adeta yanacağız. Yaz gelmeden ikinci kez 30 ve üstü sıcaklık dereceleri görülecek iller açıklandı. Peki Afrika sıcakları ne zaman geliyor, bugün (15 Nisan Pazartesi) hava durumu nasıl? İşte son meteoroloji uyarılarıyla hava durumu raporu...

Haber 2024-04-15 07:55:57

Diğer Haber Etiketleri

sezon Fatih Terim Panathinaikos erden galatasaray kombine idrar hastalık hava durumu meteoroloji meteoroloji genel müdürlüğü Altın dolar borsa emekli zammı İran İsrail besikta erhan iyet portekizli süper li Süper Lig uz son dakika beşiktaş Yunanistan Fernando Santos Teknik Direktör transfer fatih kulaksız ligi spor yaşında Eyüpspor Luka Modric gelinlik düğün fiyat doğal gaz ücretsiz fatih portakal Tuzla 10 ekipleri Juventus Arda Turan modric Ramazan Bayramı Bayram namazı bayram namazı saatleri ankara bayram namazı Murat Boz Oyuncu sevgilisi Ayça Ayşin Turan sosyal medya ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen fenerbahçe ndidi real madrid Arda Güler sevilla Merkez Bankası kredi kartı ons altın rekor zirve J.P. Morgan fed başkanı Jerome Powell gram altın ne kadar çeyrek altın altın fiyatları ele karakteri ünlü oyuncu Eda Ece yasak elma Buğrahan Tuncer Ekrem İmamoğlu Recep Tayyip Erdoğan Seçim 2024 İstanbul ramazan bayramı tatili ramazan bayramı ne zaman bayram ne zaman basliyor emekli Enflasyon Carlo Ancelotti memur zammı Van ak parti yeni Üsküdar Belediyesi Hilmi Türkmen CHP seçim sonuçları bbp Sivas MHP maaş Belediye başkanı Muhtar gram altın cumhuriyet altın İslam Memiş Bayram ikramiyesi bayram ikramiyeleri ne zaman ödeme Trabzonspor trabzonspor, Emre Akbaba İlkay Gündoğan barcelona La Liga kireç çözücü spor ayakkabı spor ayakkabı erkek spor ayakkabı kadın spor ayakkabı markaları adidas beyaz spor ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı adidas spor ayakkabı adidas spor ayakkabı erkek beyaz spor ayakkabı erkek beyaz spor ayakkabı beyaz spor ayakkabı kadın erkek spor ayakkabı erkek spor ayakkabı modelleri Gaziantep Fatma Şahin Devlet Bahçeli istanbul seçim sonuçları Yerel seçim seçim YSK Büyükçekmece Hasan Akgün buruk Okan Buruk emekli banka promosyonu napoli nelsson kulübün bonucci erdoğan EYT yaş tablo

SON DAKİKA: Savaş olursa altın, dolar, borsa ne olur? Hepsinin cevabı belli oldu, İslam Memiş iki senaryoyu birden anlattı: Altın fiyatı tahmini bir kez daha değişti

Son dakika: Tatilin ardından piyasalar yeni haftaya ‘merhaba’ diyor. Altın fiyatları, dolar ve borsa ise Orta Doğu’da yaşanan gerginlikleri takip edecek. Peki savaş çıkarsa altın fiyatları ne olur? Dolar/TL düşer mi yükselir mi? Borsa İstanbul’da kritik seviyeler neler? Yatırımcılar bu sorulara yanıt ararken tahminler ve senaryolar belli oldu. Goldman Sachs ons altın tahminini 400 dolar birden yükseltti. İslam Memiş ise iki senaryoda altın, dolar, borsa, Bitcoin ve gümüş tahminini açıkladı.

Finans 15-04-24 07:45

Son dakika: SSK 2000 öncesi, sonrası, Bağ-Kur emeklisi… Rakam 14.095 lirayı bulacak! Temmuz zammında emekli taban maaş tehlikesi

Son dakika: SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Temmuz verisi ortaya çıktı. 3 aylık enflasyon şimdiden yüzde 15,06 oldu. Emekli maaşları 6 aylık enflasyon rakamları ile netliğe kavuşacak ancak milyonlarca kişi Temmuz 2024 öncesinde yeni emekli zammı için ipuçları arıyor. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Emekliye refah payı gelecek mi? İşte emekli maaşı hesaplaması yapan milyonlara rehber…

Finans 13-04-24 09:38

Dünya, İran ve İsrail gerilimine gözlerini çevirdi! Onay Hamaney'in önünde bekliyor, zaman verdiler: 'En geç...'

İsrail ve İran arasında yaşanan gerginlik bölgede tansiyonu yükseltti. Orta Doğu'da yeni bir savaşın yaşanmasından korkulurken ABD medyası İran'ın düzenleyeceği saldırı için tarih verdi. İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğunu vurması sonucunda 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü.

Haber 12-04-24 19:51

Yerine getirilecek isim yine Türkiye'den! 'Panathinaikos'un hocası Fatih Terim Yunanistan'dan gönderiliyor'

Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim'in yeni takımı ile gösterdiği performans zaman zaman eleştirilirken tecrübeli teknik adam için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 12-04-24 14:51

Eyüpspor'dan resmi Luka Modric açıklaması geldi! ''Emeklemeden yürümek olmaz

Ligin başından bu yana zirvede yer alan Eyüpspor, Trendyol 1.Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantilemiş ve adeta tarih yazmıştı. Yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması geldi.

Spor 11-04-24 16:36

Düğün sezonu yaklaşıyor! Bu haberi okumadan alışverişe çıkmayın: 15 binden başlıyor 150 bine kadar çıkıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber düğün sektöründe çalışmalar hızlandı. Her düğünün olmazsa olmazı gelinlikler de yeni fiyatlarıyla sezona merhaba dedi. Dikimi, modeli ve tasarımına göre değişen gelinlik modelleri 15 bin liradan başlıyor 150 bin liraya kadar çıkıyor. Gelinlik Tasarımcısı Bahar Demir pandemi ve ramazan olmayan yeni sezon için, "Çok kusursuz bir sezona giriş yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 09:51

Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? Detaylar ortaya çıktı: 43 milyar lira…

Geçtiğimiz yıldan bu yana uygulanan 25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması, 1 Mayıs 2024’te sona erecek. Ücretsiz doğal gaz desteği ile birlikte vatandaş faturalarında bu kış bir düşüş yaşamıştı. Mayıs 2024’e kadar devlet tarafından verilen destek miktarının 43 milyar lirayı bulacağı öğrenildi.

Finans 11-04-24 08:58

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 08:39

Juventus'tan Kenan Yıldız planı! Tüm ülkeyi gururlandıracak...

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız ile 2029 yılına kadar yeni bir sözleşme imzalamak istiyor. İtalyan ekibi yeni kontratla 10 numaralı formayı da gelecek sezon Kenan'a teslim etmeyi planlıyor.

Spor 10-04-24 15:26

Eyüpspor'dan tarihi transfer hamlesi! Arda Turan tüm çevresini kullanıp bitirmeye çalışacak

Ligin başından bu yana zirvede yer alan Eyüpspor, Trendyol 1.Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantilemiş ve adeta tarih yazmıştı. Yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Eyüpspor, Arda Turan'ın çevresini kullanarak büyük hamleler yapacak.

Spor 10-04-24 14:42

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

Ayça Ayşin Turan'a umreye giden sevgilisi Mehmet Aslan sorulunca...

Sevmek Zamanı filmiyle gündemde olan Ayça Ayşin Turan, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Mehmet Aslan ile yeni aşka yelken açan oyuncuya umreye giden sevgilisi sorulunca bakın ne dedi.

Magazin 07-04-24 09:12

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen imaj yeniledi! Yeni hali sosyal medyada gündem oldu: Abi ne yaptın kendine!

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Gökhan Türkmen imajını değiştirdi. Şarkıcının yeni tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 06-04-24 17:50

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yeni sezon öncesi transfer çalımı!

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı gelmek üzere... Sarı-kırmızılıların yakından ilgilendiği Wilfred Ndidi ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe yönetimi, 27 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek üzere...

Spor 06-04-24 09:28

Arda Güler'in yeni adresini son dakika olarak duyurdular! Her maçta oynama şansı kabul edildi...

Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi yaşanıyor. Yavaş yavaş maçlarda oynamaya başlayan genç oyuncu için ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı. Gelecek sezon başka bir takıma kiralanma fikrine sıcak bakan Arda Güler'in yeni adresini İspanyol basını duyurdu.

Spor 06-04-24 07:51

Kredi kartı faizleri yükseldi! Merkez Bankası yeni kararları peş peşe duyurdu: O uygulama sona erdi

Kredi kartı faiz oranları ne, yükselecek mi? diye merak edilirken Merkez Bankası'ndan gece yarısı kararı geldi. Buna göre kredi kartı faizleri azami akdi faiz oranı yüzde 3,66’dan yüzde 4,25’e çıkarıldı. Merkez Bankası ayrıca kredi büyümesine göre menkul kıymet tesisine ilişkin uygulamaya da son verdi.

Finans 06-04-24 07:06

Altın fiyatları kritik seviyeyi aşıp rekor kırmıştı! 200 dolar detayı! Dev bankadan altın için yeni zirve tahmini...

Altın fiyatlarında son gelişmeler... Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altın dün rekor tazeledi. Ünlü banka JP Morgan'dan da altın için yeni zirve tahmini geldi. (5 Nisan 2024 gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 05-04-24 08:52

Eda Ece anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik müjdesi veren ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğine kavuştu. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Eda Ece'nin seçimi şaşırttı.

Magazin 04-04-24 16:24

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı! Konuşmaya hazırım diyerek göndermede bulundu: Yeter ki sandalye kırık olmasın!

31 Mart'ta en yakın rakibine yüzde 10 fark atarak seçimleri kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu, "Ben buradan açık ve net söylüyorum ne zaman diler ve arzu ederseniz İstanbul'un geleceğini Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan sizinle konuşmaya hazır bir Ekrem İmamoğlu var. Yeter ki sandalye kırık olmasın" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 11:49

Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor?

Kuran-ı Kerim’de de adı geçen ramazan ayı, aynı zamanda Hz. Muhammed (s.a.v.) hazretlerine Kuran ayetlerinin indirildiği dönemdir. Bu ayın bitiminde ise yine Ramazan Bayramı sürecine girilmektedir. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor?

Haber 03-04-24 18:57

2024 Ramazan Bayramı ne zamandı? 2024 Ramazan Bayramı ne zaman başladı, ne zaman bitti?

Bayram dönemleri tüm insanlar için oldukça önemlidir. Kimi bayramlar resmî bayram olarak ifade edilirken kimisi ise dini bayram kategorisine girmektedir. Ramazan Bayramı da dini bayram olarak bilinen ve İslam âlemi için büyük önem taşıyan bir bayramdır. Oruç tutma ayı olarak tabir edilen Ramazan ayının bitimine denk gelen bu bayram, toplamda 3 gün şeklinde kutlanmaktadır. Peki, 2024 Ramazan Bayramı ne zamandı? 2024 Ramazan Bayramı ne zaman başladı, ne zaman bitti?

Haber 03-04-24 18:56

Emekli kök maaşında yüzde 25 kabusu! Enflasyon rakamlarının ardından SGK Uzmanı İsa Karakaş hesap yaptı! 'Sıfır zam' alacakları açıkladı

TÜİK'in mart ayı enflasyonunu açıklamasının ardından memur ve emekliler için Temmuz hesabı da başladı. Zamda 3 aylık oran kesinleşti. Peki emekli maaşı zammı ne oldu? 3 aylık enflasyon farkı ile memur zammı oranı ne? Kök maaşlar için yeni bir düzenleme gündemde mi? İşte detaylar...

Finans 03-04-24 16:26

Arda Güler'in paylaşımı olay oldu! Son halini görenler inanamıyor: 'Ne yediriyorsunuz buna'

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler sezon içerisinde fazla forma şansı bulamadı. Güler'in forma şansı bulamaması hem Türk hem de İspanyol basınınında Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye tepkilerin oluşmasına yol açmıştı. Arda'nın forma şansı bulmak için çabaları da devam ediyor. Başarılı oyuncu çareyi fiziğini geliştirmede buldu ve sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu. İşte Arda Güler'in son fotoğraflar!

Spor 03-04-24 14:45

Mart ayı enflasyon rakamları ile emekli zammı ve memur zammı ortaya çıktı! 3 aylık enflasyon farkı cepte: SGK Uzmanı Temmuz zammı için 'kök maaş' formülünü anlattı, rakam verdi

Son dakika haberi… Emekli zammı ve memur maaşı zammı için 3 aylık rakam kesinleşti. Mart ayı enflasyon rakamları Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK tarafından açıklandı. Buna göre Mart enflasyonu aylık bazda yüzde 3,16 artış gösterdi. Peki emekli maaşı zammı ne oldu? 3 aylık enflasyon farkı ile memur zammı oranı ne? SGK Başuzmanı İsa Kararaş Temmuz ayında emekli kök maaşı için yeni düzenleme geleceğini açıkladı. Taban aylık ve refah payı formülü ile en düşük emekli maaşı ortaya çıktı.

Finans 03-04-24 13:26

Saat 19.10’a dikkat! Altını olan, gram altın alacak olan herkesin gözü orada… Kritik saat öncesi yeni tahmin geldi

Gram altın bugün ne kadar, kaç TL? Yatırımcılar altın fiyatları için gözünü 19.10’da konuşacak olan ABD Merkez Bankası Fed Başkanı Powell’a çevirdi. Ons altın fiyatı merakla takip edilen konuşma öncesinde rekor seviyelere yükselirken yurt içinde altının gram fiyatı da tarihi zirvesine yakın seyrediyor. Gram altın tahmini için uzman yorumlarını merakla takip edenlere Doç. Dr. Batuhan Tufaner, Önümüzdeki süreçte gram altının 2600’lü seviyeleri denemesi muhtemel” yorumunu yaptı.

Finans 03-04-24 12:01

Son dakika: Mart ayı enflasyonu ile yolun yarısı geçiliyor! Emekli zammı ve memur maaşı zammında yepyeni hesap: TÜİK, tabloyu değiştirecek…

Son dakika: Emekliye ek zam umutları sona ererken gözler bir kez daha Temmuz ayına çevrildi. Emekli maaşı ve memur maaşı Temmuz zammı için bugün yolun yarısı geçilecek. Bu sebeple milyonlarca kişi TÜİK’ten gelecek Mart ayı enflasyon rakamlarına odaklanmış durumda. Şimdiden yüzde 11,53 zam cebe koyan SSK ve Bağ-Kur emeklisi için yeni hesap yapıldı. Peki emekliye zam, memur zammı oranı ne olacak, kim ne kadar alacak? İşte emekli maaşı hesaplama tablosu...

Finans 03-04-24 07:34

Van'da belediye başkanlığı DEM'den AK Parti'ye geçti! İl Seçim Kurulu kararı sonrası ortalık karıştı

DEM Parti'nin 'tulum çıkararak' tüm ilçeleri kazandığı Van'da yeni bir gelişme yaşandı. Van İl Seçim Kurulu, yüzde 55 oy alan Abdullah Zeydan'ın yerine ikinci sıradaki AK Parti adayı Abdulahat Arvas'ın belediye başkanı olmasına karar verdi. DEM Parti'den çok sert bir açıklama gelirken, Van sokakları ise karıştı. Polisin zaman zaman müdahalesi sürüyor.

Haber 02-04-24 14:42

Fenerbahçe'de ilk ayrılık! 5 milyon euro ödenerek alınan Luan Peres'in sözleşmesi feshediliyor

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de ilk ayrılık kapıda. Takımda forma giyemeyen ve İsmail Kartal'ın planları arasında yer almayan Luan Peres'in sözleşmesi feshedilecek.

Spor 02-04-24 12:56

'Ne oluyiii burada ya?' Hilmi Türkmen Sinem Dedetaş'a devir teslimi yapmadan Üsküdar Belediyesi kapandı!

Yerel seçim sonuçları sonrası yıldızı parlayan isimlerin başında Üsküdar'ın yeni belediye başkanı Sinem Dedetaş var. Sinem Dedetaş, AK Parti'nin adayı Hilmi Türkmen'i geride bırakarak seçimi kazandı. Bugün Üsküdar Belediyesi'ne giden Karadenizli bir vatandaşın çektiği görüntüler ise çok konuşulacak cinsten...

Finans 02-04-24 12:40

Yer: Sivas! Yeni belediye başkanı BBP'li Adem Uzun, Ya allah, bismillah, allahuekber sloganını duyunca...

31 Mart'ta yapılan seçimlerde birçok sürpriz sonuç çıktı. Bu sürprizlerden birisi de Sivas'ta gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas adayı Adem Uzun seçimi %43,31'le kazandı. Galibiyet sonrası kutlama sırasında taraftarlarının attığı "Ya allah, bismillah, allahuekber" tezahüratı Uzun'u rahatsız etti. Bunun üzerine Uzun, "Ne tekbiri arkadaşlar, karşımızdakiler de müslüman" yanıtını verdi.

Haber 02-04-24 11:33

Seçim bitti, sıra maaşlara geldi! Belediye başkanlarının 2024 maaşları? Muhtarlar kaç TL alacak? 31 Mart sonrası merak konusu oldu, tek tek hesaplandı

Yerel seçimlerin ardından birçok belediye el değiştirirken, yeni seçilen belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar göreve başlamaya hazırlanıyor. Özellikle mazbatalarını aldıktan sonra devir teslim töreni sonrası göreve başlayacak olan belediye başkanlarının 2024 maaşları merak konusu oldu. Peki belediye başkanlarının maaşları ne kadar? Muhtar maaşları kaç TL? İşte 5 yıl boyunca görev yapacak olan yerel yöneticilerin maaşlarıyla ilgili tüm detaylar...

Finans 02-04-24 10:02

Altın fiyatları yukarı yönlü! İslam Memiş'ten gram altın için yeni zirve tahmini! Rakam verdi

Altın yatırımcıları, seçim sonrası dün rekor tazeleyen altın fiyatlarında yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. 2 Nisan 2024 Salı günü gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın için yeni zirve tahmini ne?

Finans 02-04-24 09:28

SGK'dan emeklilerin beklediği açıklama geldi: Ödemeler başladı!

SGK'dan emekli ikramiyelerine ilişkin son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca emeklinin beklediği gün geldi. 3 bin TL'ye yükseltilen bayram ikramiyelerinin ödemeleri bugün başladı. Ödemeler 5 Nisan'a kadar sürecek. Kimler, ne zaman bayram ikramiyesini alacak? SGK'nın açıklamasında ödeme takvimi de açıklandı.

Finans 02-04-24 08:38

Trabzonspor, eski Galatasaraylı Emre Akbaba'yı transfer etmek üzere!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Emre Akbaba'yı gündemine aldı. 31 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına varan bordo-mavililer, Adana Demirspor ile görüşmelere başladı.

Spor 02-04-24 07:49

İlkay Gündoğan Barcelona yönetimine ayrılık talebini iletti, Galatasaray bunu duyar duymaz harekete geçti!

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları devam ederken, taraftarı oldukça heyecanlandıran bir isim gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar Barcelona'da mutsuz olduğu bilinen İlkay Gündoğan'ı listesine aldı. İşte detaylar...

Spor 01-04-24 22:55

Bir türlü geçmeyen lekelerin korkulu rüyası olacak en iyi kireç sökücü önerileri

Temizlik ve hijyen söz konusu olduğunda kullanacağınız ürünlerin önemi oldukça büyük. Özellikle mutfak ve banyo gibi alanlarda zamanla oluşan inatçı kireç ve paslanma sorunlarıyla başınız dertteyse en etkili kireç sökücü ürünlerle işiniz çok kolay! Üstelik fazla zaman ve efor harcamadan! Peki, kireç sökücü ne işe yarar? Kireç sökücü, su ile devamlı temas hâlinde olan ve kireci emen yüzeyleri temizlemek için kullanılır. Öyleyse gelin, bu mucizevi ürünleri birlikte incelemeye başlayalım.

Haber 01-04-24 17:58

Sokak modasının en gözde spor ayakkabı modellerinde %50'ye varan indirimler

Adımlarınızla tarzınızı konuşturmaya ne dersiniz? Rahatlığıyla ve tarz görünümüyle yediden yetmişe herkesin favorisi olan spor ayakkabılar, bekledikleri yerlerden çıktı ve bahar kombinlerimizi süslemeye çoktan başladı. Siz de yeni sezonda hem tarzınızı yükseltecek hem de ayaklarınızı rahat hissettirecek kaliteli bir spor ayakkabı arayışındaysanız, indirimdeki markalar burada! İşte sizin için seçtiklerimiz...

Haber 01-04-24 14:49

CANLI GAZİANTEP seçim sonuçları! Gaziantep yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Fatma Şahin mi, CHP adayı Muzaffer Ertürk mü kazandı?

Herkes nefesini tuttu yeni belediye başkanları için artık saatler sayılıyor. Sandığa giden vatandaşlar seçim sonuçları için sabırsızlanırken en çok merak edilen illerden biri bu seçimde yine Gaziantep oldu. Fatma Şahin ile AK Parti yönetiminde olan kentte 2024 yerel seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? CHP’nin adayı Muzaffer Ertürk ne kadar oy alacak? İşte Gaziantep seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:22

Devlet Bahçeli'ye ne oldu? Yüzündeki morlukların nedeni belli oldu, Ankara'dan gelen fotoğraflar dikkat çekti!

Türkiye, sandık başında! Seçim heyecanı sürerken oy kullanılan okullardan yeni görüntüler gelmeye de devam ediyor. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamalar sırasında yüzünde bazı morluklar olduğu görüldü. Bu morlukların neden kaynaklandığı merak edilirken Bahçeli'nin kolunda da bir sargı vardı.

Haber 31-03-24 14:10

YSK Başkanı Ahmet Yener'den yerel seçim açıklaması! Yayın yasakları ne zaman kalkacak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Türkiye genelinde oy verme işlemlerinin başladığını belirterek, "Tüm il, ilçe seçim kurullarından son durumlarına ilişkin bilgileri aldık. Şu anda sorunsuz olarak oy verme işlemleri devam ediyor" dedi. Yener, seçim ile ilgili yayın yasakları hakkında da açıklamada bulundu.

Haber 31-03-24 09:59

Canlı Büyükçekmece seçim sonuçları! Büyükçekmece'de Recep Erol mu yoksa Hasan Akgün mü kazanıyor?

Yerel seçim heyecanında artık sona gelindi. Aylardır süren propanda döneminin ardından yeni başkanlar belli oluyor. Gözler ise hem İstanbul'a hem de en önemli ilçelerinden biri olan Büyükçekmece'ye çevrildi. AK Parti Recep Erol'u aday gösterirken CHP Hasan Akgün'ü yeniden sahaya sürdü. Büyükçekmece seçim sonuçlarında son durum ne? Erol mu önde Akgün mü?

Haber 30-03-24 22:43

Okan Buruk'un talipleri birer birer artıyor! Son talip İngiltere'den geldi...

Galatasaray'ın başında gösterdiği başarıyla kendinden söz ettiren Okan Buruk'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Dursun Özbek ve yönetiminin henüz sözleşme önermediği Okan Buruk konusunda yeni bir gelişme yaşandı...

Spor 30-03-24 10:24

Emekli promosyonu 17 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor! Kamu bankalarının 8-12 bin TL adımının ardından özel bankalar da açıkladı... Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Emekli promosyonlarında yeni gelişme! Özel bankalar ne kadar emekli promosyonu veriyor? Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın emekli promosyonlarını 8-12 bin TL'ye kadar yükseltmesi sonrası özel bankalar da emekli promosyon ücretlerinde güncellemeye gitti. Bazı bankalarda emeklilere 17 bin 500 TL'ye varan promosyon fırsatı sunuluyor. Peki, emekli maaşı banka promosyonu 2024 başvurusu nasıl yapılır? Emekli promosyonu ne zaman yatırılacak? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Finans 30-03-24 10:14

Galatasaray'da sezon bitmeden ayrılık kararı! Nelsson, Avrupa deviyle el sıkıştı

Galatasaray'ın 25 yaşındaki yıldız stoperi Victor Nelsson'un yeni adresini duyurdular. Bir süredir takımdan ayrılmak istediği bilinen Nelsson'un Avrupa devi ile el sıkıştığı ifade edildi.

Spor 30-03-24 10:08

Büyük umutlarla kadroya katılan Bonucci sezon sonunda ayrılıyor! İşte yeni takımı

Fenerbahçe'nin devre arasında ses getiren transferlerinden Leandro Bonucci beklentilerin altında kalırken, sezonun tamamlanmasıyla birlikte takımdan ayrılması bekleniyor. Tecrübeli yıldızın yeni adresi ise İtalya. İşte detaylar...

Spor 29-03-24 14:08