Defne Joy Foster Haberleri

Defne Joy Foster'ın annesinden olay açıklama! Defne, Hıncal Uluç'u kapıda bekliyor

Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster, kızının vefatı sonrası bir köşe yazısı kaleme alıp 'Su testisi su yolunda kırılır' diyen Hıncal Uluç'un ölümünün ardından suskunluğunu bozdu. Foster, Hıncal Uluç için "Defne onu kapıda bekliyor" dedi.

Magazin 22-11-2022 12:42

Cem Seymen Hıncal Uluç'un Defne Joy Foster hakkındaki o sözlerini hatırlatıp ekledi: Bir kibir anıtının derin zalimliği...

83 yaşında hayatını kaybeden Türk basınının usta isimlerinden gazeteci ve televizyoncu Hıncal Uluç, vefatının ardından sosyal medyada gündem oldu. Defne Joy Foster hakkında 'Su testisi su yolunda kırılır' diyen Uluç'un o sözleri tekrar gündem olurken, ünlü gazeteci Cem Seymen, yaptığı paylaşımda, Uluç için, "Bir kibir anıtının derin zalimliği..." ifadesini kullandı. Pek çok ünlü isim Hıncal Uluç'un vefatının ardından Defne Joy Foster'ı paylaşarak, tepkilerini gösterdi.

Magazin 21-11-2022 16:46

Yunus Günçe Defne Joy Foster'ı hatırlattı! Hıncal Uluç ölse üzülür müyüm?

"Hıncal Ulaç öldü mü?" sorusu sosyal medyada gündem olurken Nazif Karaman Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Hıncal Uluç’un vefat ettiği bilgisi doğru değildir. Hastanedeki tedavisi devam etmektedir” ifadelerini kullandı. Oyuncu Yunus Günçe ise "Hıncal Uluç ölse üzülür müyüm?" notuyla yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Yunus Günçe açıklamasında Defne Joy Foster'ı hatırlattı.

Magazin 17-07-2022 15:48

Sihirli Annem'in Eda'sı Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz büyüdü! Gülüşü bile annesi

Sihirli Annem'in Eda'sı Defne Joy Foster 2011 yılında hayatını kaybetti. Başarılı oyuncu geride bir erkek çocuğu bıraktı. Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz, kocaman oldu. Foster'ın eşi Yasin Solmaz, 13 yaşındaki oğlu Can'ın son halini paylaştı. Defne Joy Foster'ın oğlunu görenler gülüşünü bile annesine benzetti.

Magazin 13-06-2022 12:13

Defne Joy Foster

Defne Joy Foster Hakkındaki Haberler Mynet'te. Defne Joy Foster Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Defne Joy Foster'ın oğlu büyüdü! 12 yaşına giren Can'ın son hali görenleri şaşırttı

Bir dönem müzik kanallarında VJ'lik yaparak ünlenen ve çok sevilen dizi 'Sihirli Annem'de 'Eda' karakterine hayat veren Defne Joy Foster, 2011 yılında 35 yaşında yaşamını yitirdi. Vefat etmeden önce mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu, bu evliliğinden bir de çocuk sahibiydi. Oğlu doğduktan iki yıl sonra hayatını kaybeden Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz, büyüdü. 12 yaşında olan Can annesine benzerliği ile de dikkat çekti.

Magazin 05-02-2022 08:38

Defne Joy Foster unutulmadı! Yattığın yer incinmesin

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile hafızlara kazınan Defne Joy Foster, ölümünün 11. yılında unutulmadı. Eski rol arkadaşları İnci Türkay ve Jess Molho yaptıkları Instagram paylaşımları ile Foster'a özlemlerini dile getirdiler.

Magazin 02-02-2022 12:10

Defne Joy Foster kimdir? Neden öldü? Defne Joy Foster ölümü ile ilgili soruşturma nasıl sonuçlandı?

Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster kızının hayatını kaybetmesi ile ilgili soruşturmanın etkili yürütülmediği gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi’ne başvuruda bulunmuştu. Defne Joy Foster'ın ölümü ile ilgili davada flaş bir gelişme yaşandı. Basında yer alan haberlerin ardından Defner Joy Foster'ın ölümü internette yeniden araştırılmaya başlandı. Peki Defne Joy Foster kimdir? Neden öldü? Defne Joy Foster ölümü ile ilgili soruşturma nasıl sonuçlandı? Detaylar haberimizde...

Magazin 31-01-2022 17:16

Sihirli Annem'in Yavuz'una yıllar işlemiyor! Son hali inanılmaz

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği 'Yavuz' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Jess Molho, son haliyle şaşırttı. Yakışıklı oyuncuyu görenler ''Yıllara meydan okuyor'' demekten kendini alamadı.

Magazin 21-09-2021 10:08

Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğmuştu! Defne Joy Foster'ın oğlu Can büyüdü

2011 yılında vefat ederek sevenlerini yasa boğan Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz'ın son halini görenler hayret etti. Annesi vefat ettiğinde henüz bebek olan Can, geçtiğimiz Haziran ayında 12. yaşını kutladı.

Magazin 18-09-2021 13:10

İnci Türkay Defne Joy Foster'ı unutmadı

Oyuncu Defne Joy Foster, aramızdan ayrılalı 10 yıl oldu. Foster'ın 'Sihirli Annem' dizisindeki rol arkadaşaı İnci Türkay da bu günü unutmadı.

Magazin 02-02-2021 12:24