Defne Samyeli Kac Yasinda Haberleri

Defne Samyeli hakkındaki aşk iddiasını duyan Sevda Demirel: Adamsız duramıyorsun...

Defne Samyeli'nin eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın arkadaşıyla yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bir dönemin unutulmaz ismi Sevda Demirel Defne Samyeli'nin aşk hayatına dair olay ifadeler kullandı.

Magazin 2024-01-25 08:03:11

Bomba aşk iddiası! Defne Samyeli eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın arkadaşıyla birlikte...

Sık sık aşk hayatıyla gündeme gelen Defne Samyeli iddialara göre eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın eski ortağı ve yakın arkadaşı Muzaffer Yıldırım ile aşk yaşıyor.

Magazin 2024-01-24 16:37:38

Defne Samyeli paylaştı! Erkek kardeşi Sühan Samyeli görenleri şaşırttı... Defne'nin erkek hali resmen

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan eski haber spikeri Defne Samyeli'nin kendisi kadar ailesi de merak konusu. Yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Defne Samyeli bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Samyeli kardeşi Sühan Samyeli'yle olan pozunu paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-01-13 15:01:51

Defne Samyeli ve kızları Derin ile Deren'den transparan şıklığı! Ödül törenine damga vurdular

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren ile GQ Dergisi'nin ödül törenine katıldı. Geceye şıklığı ile damga vuran anne ve kızları siyah transparan elbise tercih etti. Samyeli ve kızlarının ödül töreni pozu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2023-12-19 19:07:14

Çinli araştırmacılara konu olmuştu! Defne Samyeli'nin son pozlarına beğeni yağdı

Haber sunuculuğunu bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık kariyerine adım adan Defne Samyeli son olarak Çinli araştırmacılara konu olduğu haberleriyle gündeme geldi. İki çocuk annesi Samyeli, son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 26-09-23 13:01

Defne Samyeli crop giyip karın kaslarını sergiledi! Yorum yağdı...

51 yaşındaki Defne Samyeli sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Özel hayatı ve fit görüntüsü dile çok konuşulan Samyeli, bu defa balkon pozlarıyla olay oldu. Bodrum'da tatilin keyfini çıkaran ünlü isim mini şort ve crop giyip poz verdi. Samyeli'nin karın kasları ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 22-09-23 15:02

51 yaşındaki Defne Samyeli neden yaşlanmıyor? Çinli bilim insanları araştırmaya başladı

Haber sunuculuğunu bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski Türkiye güzeli Defne Samyeli adeta yıllara meydan okuyor. Çin’de genetik kökenler ve cilt gençliğine dair araştırma yapan genetik bilimcilerin dikkatini çeken Samyeli araştırma konusu oldu.

Magazin 31-08-23 11:19

Defne Samyeli bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Karın kasları dikkat çekti

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli son paylaşımıyla olay oldu. Turuncu bikinisiyle havuz başında pozlar veren Samyeli'nin bu pozları çok konuşuldu. Ünlü ismin karın kasları dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 23-08-23 09:15

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran ayrıldı mı? Samyeli'den iddialara yanıt

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birlikte görüntü vermekten çekinmeyen ünlü çift sık sık paylaşım yapmaya başladı. Son dönemde Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran'ın ayrıldığı konuşulmaya başlandı. Samyeli ayrılık iddialarına cevap verdi.

Magazin 18-08-23 15:29

Defne Samyeli Hande Fırat'ın programında söylenenleri duyunca... Melik Yiğitel bağnaz fikirlerini...

CNN Türk'te Gece Görüşü adlı programı sunan Hande Fırat'ın programında yorumcu olarak yer alan Melik Yiğitel Defne Samyeli hakkında söylediği sözlerle tepki çekti. Defne Samyeli'ne sahneye çıktığı için 'hafif kadın' imasında bulunan Yiğitel'e Samyeli'den yanıt gecikmedi.

Magazin 14-08-23 07:30

Hande Fırat, Melik Yiğitel'in Defne Samyeli hakkındaki sözlerine çok kızdı! Telefonu kafana yersin

CNN Türk'te Gece Görüşü adlı programı sunan Hande Fırat canlı yayında kadınlar hakkında çirkin imalar yapan gazeteci Melik Yiğitel'e çok sinirlendi. Defne Samyeli üzerinden imada bulunan Yiğitel'e sinirlenen Hande Fırat 'Telefonu kafana yersin' dedi.

Magazin 13-08-23 09:51

Defne Samyeli nemlendirici kremin fiyatına isyan etti! Maaş öder gibi

Defne Samyeli kendinden yaşça küçük aranjör Çağrı Telkıvıran ile olan ilişkisiyle magazin gündeminden düşmüyor. Youtube kanalında güzellik ve bakım üzerine program yapan ünlü isim, son videosunda söyledikleriyle gündeme geldi. Ünlü isim nemlendirici kremlerin fiyatlarına isyan etti.

Magazin 18-07-23 23:03

Çağrı Telkıvıran ve Zeynep Bastık'ın pozu sosyal medyayı salladı! Defne Samyeli'ye yorum yağdı

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran'ın aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birlikte görüntü vermekten çekinmeyen ünlü çift sık sık paylaşım yapmaya başladı. Defne Samyeli son paylaşımıyla olay oldu. Samyeli, sevgilisinin Zeynep Bastık'ı kucağına aldığı anları paylaştı. O anlara yorum yağdı.

Magazin 05-07-23 17:31

Defne Samyeli ve Feyza Civelek'in tesettür diyaloğu gündem oldu! Eleştiriler gecikmedi

Sosyal medyada iddialı pozlarını paylaşarak gündeme gelen Defne Samyeli Youtube programında tesettüre dair ilginç analizlerde bulundu. Defne Samyeli'nin "Kapanmanın daha güzel ve daha genç gösterdiğine dair bir not" diyerek söylediği sözler dikkat çekti.

Magazin 23-06-23 13:35

Defne Samyeli mi yoksa Serenay Sarıkaya mı? Cem Yılmaz'dan kafa karıştıran paylaşım: Unutamıyorum, sürekli aklımdasın

Ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabında yaptığı "Unutamıyorum, sürekli aklımdasın" paylaşımıyla görenleri şaşırttı. Yılmaz'ın bu paylaşımı “Kimi unutamadı?” , “Kimi düşünüyor?” gibi yorumları beraberinde getirdi. Bu ifadelerin ardından Cem Yılmaz'ın bir dönem Defne Samyeli ve Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşk tekrar gündeme geldi.

Magazin 18-06-23 15:42

Defne Samyeli'nin 'Aşkın Olayım' yorumu sosyal medyayı salladı! 'Icardi daha iyi söylüyor'

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli geçtiğimiz günlerde Müzisyen Çağrı Telkıvıran ile ilişkisini doğrulamıştı. Samyeli, son olarak Simge'nin 'Aşkın Olayım' şarkısını söyledi. Ünlü ismin bu yorumu sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-06-23 17:32

Aşk iddialarını yalanlamıştı! Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran aşkı belgelendi

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Samyeli, geçtiğimiz haftalarda aşk iddiasını yalanladığı müzisyen Çağrı Telkıvıran ile sosyal medya hesabından romantik bir karesini yayınlayarak aşkını ilan etti.

Magazin 07-06-23 08:59

Transparan giyen Defne Samyeli göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti

Haber sunuculuğunu bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski Türkiye güzeli Defne Samyeli sahnede giydiği iddialı sık sık dikkat çekiyor. Transparan giyen Samyeli göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 12-05-23 11:38

Defne Samyeli ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Sinan Akçıl'dan canlı yayında itiraf geldi

Son dönemde imam nikahı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Sinan Akçıl yine olay açıklamalara imza attı. Bugün katıldığı programda eski sevgilileri için yaptırdığı dövmelerden bahseden Sinan Akçıl, bir dönem kendisinden 10 yaş büyük Defne Samyeli ile birlikte olduğunu da itiraf etti.

Magazin 10-05-23 17:34

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu bikinili pozlarıyla yürek hoplattı! 'Dünyanın en güzel kadını'

Defne Samyeli ve kızları güzellikleri ve özel hayatları ile magazin basınında büyük bir ilgiyle takip ediliyorlar. Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu, tatilinden yaptığı bikinili paylaşımıyla kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Talu, düzgün fiziği ve kıvrımlı hatlarıyla bakanlara bir daha baktırdı.

Magazin 05-05-23 00:07

Deren Talu sere serpe uzandı! Minik bikinili pozuna beğeni yağdı

Defne Samyeli ve kızları güzellikleri ve özel hayatları ile sosyal medyada oldukça ilgi görüyorlar. Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu gittiği tatilden yaptığı bikinili paylaşımıyla kısa süre içerisinde birçok beğeni ve yorum aldı. Deren Talu'nun bahar aylarında kıvrımlı vücuduyla paylaştığı gönderi takipçilerini hayran bıraktı.

Magazin 23-04-23 14:20

Defne Samyeli sessizliğini bozdu ve resmi açıklama geldi! 'Kızım, Derin Talu darp edildi'

Defne Samyeli'nin Eren Talu'dan olan küçük kızı Derin Talu korkunç bir şiddete maruz kaldı. 19 yaşındaki Derin Talu bir süredir birliktelik yaşadığı Emircan Şahin'den şiddet gördü. Defne Samyeli iddiaları doğruladı ve resmi açıklama yaptı.

Magazin 20-04-23 20:15

Defne Samyeli iddiaları kabul etti! Evet, kızım darp edildi

Defne Samyeli'nin Eren Talu'dan olan küçük kızı 19 yaşındaki Derin Talu korkunç bir olaya maruz kaldı. Genç kız bir süredir birlikte olduğu Emircan Şahin'den şiddet gördü. Defne Samyeli iddiaları ilk kez doğruladı.

Magazin 20-04-23 11:01

Aşk iddiası gündemdeydi! Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran açıklaması

Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin adı müzisyen Çağrı Telkıvıran'la aşk dedikodularına karışmıştı. Samyeli, önceki gün Etiler'deki bir mekanda arkadaşlarıyla kameralara takıldı. Samyeli, 'aşk' iddiasına son noktayı koydu.

Magazin 17-03-23 09:53

Defne Samyeli bakın kimle yakalandı! Muhabirleri görünce telaşlandı

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla uzun süre gündemde kalan Defne Samyeli iddialara göre gönlünü müzisyen Çağrı Telkıvıran’a kaptırdı. İkilinin yaklaşık 10 gündür birlikte olduğu ve yakın arkadaşlarının bu ilişkiyi desteklediği öğrenildi.

Magazin 09-03-23 15:28

Kim inanır 50 yaşında olduğuna! Defne Samyeli iddialı projede kendi gençliğini oynadı

Defne Samyeli özel hayatı ve sahneleri ile gündemden düşmüyor. Son zamanlarda Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddialarıyla çok konuşulan Defne Samyeli bu kez iddialı projede kendi gençliğini oynadı. Samyeli, Mahsun Kırmızıgül’ün dev kadrolu “Prestij Meselesi” filminde rol aldı...

Magazin 06-01-23 15:53

ALDATMAK YENİ BÖLÜM ne zaman? Aldatmak dizisi bu akşam var mı, neden yok? İşte 5 Ocak ATV yayın akışı

Aldatmak dizisi yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği merak ediliyor. ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak her hafta perşembe akşamları ekranlara geliyor. Oyuncuları arasında Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Defne Samyeli gibi isimler yer alıyor. Yılbaşı tatili sebebiyle bazı dizilerin ekrana gelmemesi akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Peki, Aldatmak yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, bu akşam var mı? Aldatmak dizisi neden yok?

Magazin 05-01-23 19:57

Defne Samyeli'yi transparanla görenler Kendall Jenner'ı hatırladı! Petek Dinçöz ise...

Hem aşk hayatıyla hem kızlarıyla hem de cesur tercihleriyle çok konuşulan Defne Samyeli, transparan tarzıyla dikkat çekti. Samyeli'yi görenlerin aklına ise Kendall Jenner geldi. Pek çok sosyal medya hesabı "Hangisine yakışmış" anketi yaparken Petek Dinçöz ise Samyeli'yi tanıyamadı.

Magazin 29-12-22 13:38

Adı Sinan Akçıl'la anılıyordu! Defne Samyeli açıkladı...

Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli ile müzisyen Sinan Akçıl'ın aşk yaşadığı iddia edildi. İddialara iki çocuk annesi Defne Samyeli'den açıklama geldi.

Magazin 28-12-22 15:50

Defne Samyeli deri elbiseyle sahnede! Göğüs detayı dikkat çekti

Bir döneme spiker olarak damga vuran Defne Samyeli son dönemde şarkıcılık yapıyor. Sahnede iddialı tarzlarıyla dikkat çeken Samyeli son pozlarıyla yine olay oldu. Deri elbisesiyle pozlar veren Samyeli meme uçlarının belli olmasını ise umursamadı.

Magazin 20-12-22 15:23

Aldatmak dizisinin Elmas'ı Defne Samyeli kimdir, kaç yaşında? Defne Samyeli’nin eski eşi bakın kim çıktı

Aldatmak dizisi oyuncuları arasına Defne Samyeli’de katıldı. Sevilen isim her hafta perşembe akşamları ekrana gelen ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizide Elmas karakterine hayat verecek. Peki, Defne Samyeli kimdir, kaç yaşında? İşte Defne Samyeli ve eski eşi hakkında bilgiler

Magazin 08-12-22 16:55

Aldatmak dizisi Elmas kimdir? Defne Samyeli kimdir, kaç yaşında ve nereli? Aldatma dizisine transfer oldu!

Defne Samyeli, her perşembe yayınlanan Aldatmak dizisine transfer oldu. Samyeli, dizinin tanıtımında görüldü. Dizde, Güzide'nin avukatı Elmas rolüne hayat verecek. Bununla birlikte Defne Samyeli'nin hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Defne Samyeli kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 06-12-22 11:12

Defne Samyeli göğüs dekolteli deri elbisesiyle şov yaptı!

Defne Samyeli adeta yıllara meydan okuyor. Siyah deri elbisesi ve iddialı göğüs dekoltesiyle dikkat çeken Defne Samyeli'yi görenler "Zaman onun için geriye sarıyor sanki" yorumları yaptı.

Magazin 05-12-22 17:18

Yalı Çapkını kararı şaşırmıştı... Defne Samyeli'den iddialı göğüs dekoltesi! Zaman geriye sarıyor sanki

Fenomen dizi Yalı Çapkını için gelen teklifleri kabul etmeyen ve Aldatmak dizisinin kadrosuna katılan Defne Samyeli adeta yıllara meydan okuyor. Siyah elbisesi ve iddialı göğüs dekoltesiyle dikkat çeken Samyeli'yi görenler "Zaman onun için geriye sarıyor sanki" yorumları yaptı.

Magazin 04-12-22 12:04

Defne Samyeli, Aldatmak diziyle ekranlara dönüyor! İşte yeni rolü

Bir süredir ekranlardan uzak olan Defne Samyeli, iddialı bir diziyle ekranlara dönüyor. Yalı Çapkını ve Ömer dizilerinden aldığı teklifi reddeden Defne Samyeli, Atv'de yayınlanan Aldatmak dizisiyle anlaştı.

Magazin 30-11-22 00:13

Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya'dan sonra... Cem Yılmaz ile Seda Akman aşkından ilk fotoğraf

49 yaşındaki Cem Yılmaz'ın aşk hayatıyla ilgili ortaya atılan iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü komedyenin, Bir İstanbul Masalı, Emret Komutanım, Arka Sokaklar, Masumlar Apartmanı, Annem gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 44 yaşındaki güzel oyuncu Seda Akman ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Ünlü çiftin haftalar önce beraber görüntülendiği ortaya çıktı.

Magazin 15-11-22 14:46

Defne Samyeli Taksim'deki hain saldırı sonrası isyan etti! 'Ne politikaymış'

Taksim/İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı sonrasında 6 vatandaş hayatını kaybetti. 81 yaralının olduğu hain saldırıda bombayı meydana bırakan terörist yakalandı. Saldırı sonrası ünlü isimlerden paylaşımlar geldi. Bu isimlerden biri de Defne Samyeli oldu.

Magazin 14-11-22 12:14

Defne Samyeli'den frikik! Sahnede eğilince...

Eski model ve ana haber spikeri Defne Samyeli son dönemlerde sahne hayatıyla gündemde. Son aldığı sahne sırasında Defne Samyeli'nin iç çamaşırının gözükmesi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Fotoğrafa kısa süre içerisinde binlerce yorum geldi.

Magazin 31-10-22 15:21

50 yaşındaki Defne Samyeli süper mini elbisesiyle sahneye çıktı!

Defne Samyeli görüntüsü ve düzgün fiziğiyle genç kızları kıskandırmaya devam ediyor. Oyunculuk, sunuculuk deneyimlerinin yanında şarkıcılık deneyimi de bulunan ünlü isim, iddialı üstüyle sahne aldı.

Magazin 19-09-22 23:05

Defne Samyeli leopar desenli üstüyle olay yarattı!

Defne Samyeli, son zamanlarda iddialı paylaşımlarıyla ön plana çıkıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Samyeli, bu defa son pozuyla olay oldu.

Magazin 14-09-22 22:46

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu göğüs dekolteli pozuyla yıktı geçti!

Ünlü isim Defne Samyeli, kendi pozlarının yanı sıra kızı Deren Talu'nun pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Samyeli'nin kızı Deren Talu, bu defa göğüs dekolteli pozuyla olay oldu.

Magazin 11-09-22 22:25

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu uzanarak bikinili poz verdi!

Ünlü isim Defne Samyeli hem kendi özel yaşamıyla hem de kızı Deren Talu'nun sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiriyor. Deren Talu, bikinili pozlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Magazin 19-08-22 09:15

Gençlik sırrını vermişti! Defne Samyeli bikinili pozlarıyla yine olay oldu

Defne Samyeli yeşil bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı. 50 yaşında olmasına rağmen fiziğiyle mankenlere taş çıkaran Defne Samyeli'nin pozlarına "Kızlarından bile genç duruyor" yorumları yağdı. Samyeli kısa süre önce "Daha genç görünmek gibi bir kaygım yok. Yaşı büyük olanları daha değerli buluyorum" demişti. Samyeli adeta yıllara meydan okuyor.

Magazin 17-08-22 07:39

Defne Samyeli güzelliğiyle büyüledi! Pozlarına yorum yağdı...

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, sosyal medya pozlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. 50 yaşındaki başarılı isim fiziğiyle gençlere adeta meydan okuyor. Son olarak mini şortlu pozlarıyla gündeme gelen Samyeli, güzelliğiyle sosyal medyaya adeta damga vurdu.

Magazin 13-08-22 16:40

Defne Samyeli sahnede eteğini çıkarıp attı! İzleyiciler çığlığı bastı

Haber sunuculuğunu bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski Türkiye güzeli Defne Samyeli, konserinde yaptığı hareketle hayranlarını şaşkına uğrattı. Samyeli, sahnede eteğini çıkarıp atınca ardından konuklar çığlık çığlığa bağırdı.

Magazin 06-08-22 14:31

Bikinili pozlarıyla gündemdeydi... Defne Samyeli güzellik sırrını verdi

Seksi pozlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli son dönemde fiziğiyle adından söz ettiriyor. "15 yıldır neredeyse yaşlanma etkilerini hissetmiyorum bile" diyen Defne Samyeli sırrını açıkladı. Samyeli bir pozunu paylaşıp açıklama yapınca gündem oldu.

Magazin 17-07-22 11:02

Defne Samyeli mayolu pozuyla Instagram'ı yaktı!

Yaz aylarının gelmesiyle tatil paylaşımlarına sosyal medya hesabında yer veren Defne Samyeli, bu paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Mayolu poz veren 50 yaşındaki Defne Samyeli, genç kızlara taş çıkarttı.

Magazin 14-07-22 19:03

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu sütyensiz poz verdi! Annesine çekmiş

Ünlü isim Defne Samyeli, kendi paylaşımlarının yanı sıra kızlarının paylaşımlarıyla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden olan kızı Deren Talu, sosyal medya pozlarıyla fenomenleri aratmıyor.

Magazin 06-07-22 18:29

Defne Samyeli'nin 50. yaş pozu olay oldu! Herkesi harcamış

Ünlü isim Defne Samyeli, 50'nci yaş gününü yakın dostları ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen bir organizasyon ile kutladı. Partide tüy detaylı mini bir elbise tercih eden Samyeli'nin yaş gününde verdiği pozlar sosyal medyaya düştü. Ünlü şarkıcının fotoğraflarda kendini incelttiği iddiası sosyal medyada tartışma yarattı.

Magazin 06-07-22 15:49