Defne Samyelinin Kardesi Haberleri

O ilçede belediye başkanı 'İsraf haramdır' deyip harekete geçti! Artık makam aracı kullanılmayacak... Hepsini satışa çıkardı

Hatay’ın Defne ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkarak göreve başlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, ’israf haramdır’ anlayışıyla kurumda kullanılan 5 makam aracını satma kararı aldı ve kendinden önceki başkanın kullandığı kiralık lüks makam aracını iade etti. Özgün, "Görev sürem boyunca kendi aracıma bineceğim, belediye başkan yardımcılarımız ya da herhangi birimdeki personel makam aracına binmeyecek. Tasarrufa gitmek gerekiyor" dedi.

Haber 2024-04-11 11:07:48

Tanesini 500 dolardan aşağıya satmıyor! Sadece o ilde var 'Kendimi bildim bileli yapıp satarım'

Hatay’ın Defne ilçesinde yaşayan Ali Özalp, babasından öğrendiği serpantin taşı oymacılığında özenle ortaya çıkardığı eserleri 500 dolardan başlayan fiyatlarla satıyor.

Finans 2024-03-31 11:11:53

Annesiyle tatile çıktı! Derin Talu'nun İsviçre tarzı olay oldu

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Derin Talu sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla zaman zaman adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa annesiyle çıktığı İsviçre tatilinden karelerini peş peşe paylaştı. Derin Talu'nun pozlarına yorum yağdı.

Magazin 2024-03-30 10:39:15

Hatay'da evin bahçesinde lahit bulundu

Hatay'ın Defne ilçesinde, bir kişinin evinin bahçesinde bulunan lahit, incelenmek üzere Hatay Müze Müdürlüğüne götürüldü.

Yurthaber 2024-03-29 13:35:18

Cilt sorunlarına doğal çözüm: Egzama ve kepeğin dermanı! Kilosu 450 TL... Gramı gramına ölçülerek yapılıyor

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Defne ağaçlarının meyvesinin tokmakla dövülmesiyle üretilen defne sabunu; egzama ve kepeğe iyi gelirken, saç ve cilde ferahlık veriyor. Bölge halkı tarafından tüketilen sabun, kilogramı 450 TL'den alıcı buluyor.

Haber 22-03-24 11:55

Bakan Yardımcısı Gürgen, Defne’de afetzede vatandaşlarla bir araya geldi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay’ın Defne ilçesinde afetzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Yurthaber 06-03-24 07:46

31 Mart için en ilginç seçim vaadi! SOL Parti adayı atağa geçti: Boğma rakı tesisi kuracağım!

Hatay'ın Defne ilçesinde SOL Parti Belediye Başkan Adayı Serbay Mansuroğlu, yaptığı açıklamada "Tesisler kurabiliriz. Boğma rakı tesisi bunlardan biri" diye konuştu. Mansuroğlu'nun bu sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Haber 01-03-24 14:55

Defne’de yanan çadır kül oldu

Hatay’ın Defne ilçesinde yanan çadır kullanılmaz hale geldi.Defne ilçesi Sümerler Mahallesi’nde bir çadırda yangın meydana geldi.

Yurthaber 19-02-24 10:26

Defne sabunu faydaları nelerdir? Defne sabunu neye iyi gelir?

Sağlık alanında kimyasal içerik barındırmayan birçok farklı bitki, meyve veya yağ türü kullanılmaktadır. Defne sabunu da defne meyvesinin yağı kullanılarak elde edilen bir üründür ve birçok yararı vardır. Hem kuru hem de taşlı topraklarda yetişen, dört mevsim de yaprakları yeşil olan defne ağacının meyvelerinden elde edilen bu sabun, günümüzde çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Peki, defne sabunu faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Haber 15-02-24 10:21

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner kocaman oldu! Defne Joy Foster paylaşımı dikkat çekti

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile hafızalara kazınan ve çok genç yaşta hayatını kaybeden Defne Joy Foster ölüm yıl dönümünde anıldı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.

Magazin 04-02-24 13:26

Defne Samyeli hakkındaki aşk iddiasını duyan Sevda Demirel: Adamsız duramıyorsun...

Defne Samyeli'nin eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın arkadaşıyla yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bir dönemin unutulmaz ismi Sevda Demirel Defne Samyeli'nin aşk hayatına dair olay ifadeler kullandı.

Magazin 25-01-24 08:03

Bomba aşk iddiası! Defne Samyeli eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın arkadaşıyla birlikte...

Sık sık aşk hayatıyla gündeme gelen Defne Samyeli iddialara göre eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın eski ortağı ve yakın arkadaşı Muzaffer Yıldırım ile aşk yaşıyor.

Magazin 24-01-24 16:37

Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni ve yorum yağdı

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Deren Talu tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 24-01-24 08:37

Defne Samyeli paylaştı! Erkek kardeşi Sühan Samyeli görenleri şaşırttı... Defne'nin erkek hali resmen

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan eski haber spikeri Defne Samyeli'nin kendisi kadar ailesi de merak konusu. Yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Defne Samyeli bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Samyeli kardeşi Sühan Samyeli'yle olan pozunu paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-01-24 15:01

Hatay'da otomobilin çarpıp kaçtığı motosikletin sürücüsü öldü

Hatay'ın merkez Defne ilçesinde, otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-01-24 07:43

Bakan Koca duyurdu! İşte yeni yılın ilk bebeği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2024 yılına girilmesiyle birlikte yeni yılın ilk bebeğini paylaştı. Bakan Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Hatay Defne Devlet Hastanesinde yeni yılın ilk bebeği doğdu. Nice, nice yeni yıllar göresin Muhammet Talha bebek" dedi.

Haber 01-01-24 00:28

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu spor salonundan paylaştı! Mini taytıyla ayna karşısında poz verdi

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Deren Talu spor salonundan paylaşım yaptı. Ayna karşısına geçen Talu mini taytıyla bakana bir daha baktırdı.

Magazin 29-12-23 13:01

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı asi kızı Defne yıllar sonra ortaya çıktı! Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Arzu Balkan gibi ünlü isimleri yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Defne karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-23 14:55

Defne Samyeli ve kızları Derin ile Deren'den transparan şıklığı! Ödül törenine damga vurdular

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren ile GQ Dergisi'nin ödül törenine katıldı. Geceye şıklığı ile damga vuran anne ve kızları siyah transparan elbise tercih etti. Samyeli ve kızlarının ödül töreni pozu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-12-23 19:07

Cildi araştırma konusu oldu! Defne Samyeli'nin Çin'e yolculuk tarihi...

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve fit hali ile sık sık gündeme gelen 51 yaşındaki iki çocuk annesi Defne Samyeli'nin güzelliği araştırmalara konu oldu. Samyeli'nin Çin’in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi’nde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacı tarafından incelendiği geçtiğimiz aylarda ileri sürülmüştü. O dönem Çin’e gideceğini belirten ünlü ismin yolculuk tarihi belli oldu.

Magazin 01-12-23 17:17

Sağlık Bakanı Koca, Defne Devlet Hastanesi'nde doğan ilk bebeğin fotoğrafını paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'daki Defne Devlet Hastanesi'nde doğan ilk bebeğin fotoğrafını paylaştı.

Yurthaber 29-11-23 08:02

Hatay’da trafo yangını çıktı

Hatay’ın Defne ilçesinde bir trafoda yangın çıktı.

Yurthaber 23-11-23 08:34

Kilosu 7 TL'den atılıyor, 200 katı fiyatına satılıyor! Hatay'da köylülerin ekmek kapısı tüm dünyada alıcı buluyor

Hatay'da ormandan topluyorlar, tüm dünyaya ihraç ediliyor... Binlerce ton defne yaprağı köylülerin en büyük geçim kaynaklarından. Köylülerin topladığı defne yaprakları birçok işlemden geçtikten sonra kilosu 7 TL'den toptancıya satılıyor, dünya geneline satış fiyatı ise 200 katından daha fazla!

Haber 17-11-23 11:58

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu sütyensiz tarzıyla dikkat çekti

Defne Samyeli'nin 20 yaşındaki kızı Derin Talu iddialı pozlarıyla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Derin Talu son olarak bir reklam için sütyensiz ceket tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 10-11-23 09:56

Jandarma 4 kilo esrar, 105 kök Hint keneviri ele geçirdi

Hatay Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hatay’ın Defne ilçesinde kubar esrar ve kenevir ele geçirdi.Hatay’ın Defne ilçesi Harbiye Mahallesi’nde 4 kilo kubar esrar ve 105 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Yurthaber 10-10-23 08:46

Derin Talu minicik eteğiyle merdivenlere uzandı! Pozları olay oldu

Son dönemde 20'li yaşlarda gibi görünen ve Çinli araştırmacıların ilgisini çeken Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu küçük yaşından beri pozlarıyla gündeme geliyor. Genç kadın son olarak minicik eteği ve yırtmacıyla cesur pozlara imza attı.

Magazin 08-10-23 14:08

Çinli araştırmacılara konu olmuştu! Defne Samyeli'nin son pozlarına beğeni yağdı

Haber sunuculuğunu bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık kariyerine adım adan Defne Samyeli son olarak Çinli araştırmacılara konu olduğu haberleriyle gündeme geldi. İki çocuk annesi Samyeli, son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin gönderisine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 26-09-23 13:01

Defne Samyeli crop giyip karın kaslarını sergiledi! Yorum yağdı...

51 yaşındaki Defne Samyeli sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Özel hayatı ve fit görüntüsü dile çok konuşulan Samyeli, bu defa balkon pozlarıyla olay oldu. Bodrum'da tatilin keyfini çıkaran ünlü isim mini şort ve crop giyip poz verdi. Samyeli'nin karın kasları ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 22-09-23 15:02

Bakan Koca duyurdu! Defne Devlet Hastanesinde hekimi darbeden kişi tutuklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Defne Devlet Hastanesinde bir hekimi darbederek yaralayan şüphelinin tutuklandığını bildirdi.

Haber 15-09-23 17:45

Sağlık Bakanı Koca, Defne Devlet Hastanesinde hekimi darbeden kişinin gözaltına alındığını bildirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Defne Devlet Hastanesinde bir hekimi darbederek yaralayan şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Yurthaber 15-09-23 07:33

51 yaşındaki Defne Samyeli neden yaşlanmıyor? Çinli bilim insanları araştırmaya başladı

Haber sunuculuğunu bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık yapan eski Türkiye güzeli Defne Samyeli adeta yıllara meydan okuyor. Çin’de genetik kökenler ve cilt gençliğine dair araştırma yapan genetik bilimcilerin dikkatini çeken Samyeli araştırma konusu oldu.

Magazin 31-08-23 11:19

Defne Samyeli bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Karın kasları dikkat çekti

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli son paylaşımıyla olay oldu. Turuncu bikinisiyle havuz başında pozlar veren Samyeli'nin bu pozları çok konuşuldu. Ünlü ismin karın kasları dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 23-08-23 09:15

Kaynanalar'ın Dödü'süydü! Defne Yalnız'ın son hali şaşırttı! Ah zalim yıllar

Türk dizi tarihinin en sevilen yapımlarından olan Kaynanalar'da Döndü karakterine hayat veren Defne Yalnız yıllar sonra ortaya çıktı. Dizideki sevecen tavırlarıyla gönüllerde yer edinen usta oyuncunun son halini görenler tanıyamadı. Oldukça değiştiği gözlenen usta oyuncuya ' Ah Döndü ah' yorumları geldi.

Magazin 19-08-23 10:55

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran ayrıldı mı? Samyeli'den iddialara yanıt

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birlikte görüntü vermekten çekinmeyen ünlü çift sık sık paylaşım yapmaya başladı. Son dönemde Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran'ın ayrıldığı konuşulmaya başlandı. Samyeli ayrılık iddialarına cevap verdi.

Magazin 18-08-23 15:29

Konut yangını söndürüldü

Hatay’ın Defne ilçesinde meydana gelen konut yangını söndürüldü.

Yurthaber 18-08-23 13:20

Defne Samyeli Hande Fırat'ın programında söylenenleri duyunca... Melik Yiğitel bağnaz fikirlerini...

CNN Türk'te Gece Görüşü adlı programı sunan Hande Fırat'ın programında yorumcu olarak yer alan Melik Yiğitel Defne Samyeli hakkında söylediği sözlerle tepki çekti. Defne Samyeli'ne sahneye çıktığı için 'hafif kadın' imasında bulunan Yiğitel'e Samyeli'den yanıt gecikmedi.

Magazin 14-08-23 07:30

Hande Fırat, Melik Yiğitel'in Defne Samyeli hakkındaki sözlerine çok kızdı! Telefonu kafana yersin

CNN Türk'te Gece Görüşü adlı programı sunan Hande Fırat canlı yayında kadınlar hakkında çirkin imalar yapan gazeteci Melik Yiğitel'e çok sinirlendi. Defne Samyeli üzerinden imada bulunan Yiğitel'e sinirlenen Hande Fırat 'Telefonu kafana yersin' dedi.

Magazin 13-08-23 09:51

Hatay’da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale edildi

Hatay’ın Defne ilçesinde saat 16.00 sıralarında bir orman yangını çıktı. Ekipler yangına hem havadan hem karadan müdahale etti. Yoğun mücadelenin ardından yangın 18.00 sularında kontrol altına alındı.

Haber 09-08-23 17:21

İki ayda tamamlanan Defne Devlet Hastanesinde 39 bin poliklinik hizmeti verildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu Hatay'da, iki ayda tamamlanıp 21 Mayıs'ta hizmete açılan Defne Devlet Hastanesinde 39 bin poliklinik ve 19 bin acil servis hizmeti verildi.

Yurthaber 07-08-23 11:45

Defne tohumu faydaları: Defne tohumu hangi hastalıklara iyi gelir?

Defne tohumu, tıbbi ve mutfak alanında uzun süredir kullanılan bir bitki bileşenidir. İçeriğindeki uçucu yağlar ve fitokimyasallar sayesinde sindirimi kolaylaştırıcı, antimikrobiyal ve antioksidan özellikler taşır. Mide rahatsızlıklarının hafifletilmesi, solunum yollarının desteklenmesi ve ağrı kesici özellikleriyle bilinir. Peki, defne tohumunun faydaları nelerdir?

Haber 30-07-23 23:22

Mine Tugay gündem oldu! 44 yaşındaki oyuncu “Niye yaşlanmıyorsun” yorumuna bakın ne yanıt verdi!

En son Yalı Çapkını dizisinde Defne karakterine hayat veren Mine Tugay havuz başında verdiği pozları paylaştı. Oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Tugay bir takipçisinin “Niye yaşlanmıyorsun” sorusuna kayıtsız kalamadı.

Magazin 23-07-23 08:56

Defne Samyeli nemlendirici kremin fiyatına isyan etti! Maaş öder gibi

Defne Samyeli kendinden yaşça küçük aranjör Çağrı Telkıvıran ile olan ilişkisiyle magazin gündeminden düşmüyor. Youtube kanalında güzellik ve bakım üzerine program yapan ünlü isim, son videosunda söyledikleriyle gündeme geldi. Ünlü isim nemlendirici kremlerin fiyatlarına isyan etti.

Magazin 18-07-23 23:03

Defne yağının faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Defne yağı nasıl yapılır, saça faydaları nelerdir?

Defne yağı binlerce yıldır sağlık ve güzellik alanında kullanılan doğal bir yağdır. Defne ağacının yapraklarından elde edilen bu yağ yoğun aroma ve bir dizi sağlık faydasıyla bilinir. Defne yağı antik dönemlerden beri tıbbi amaçlarla kullanılmış ve modern tıpta da çeşitli uygulamalara sahip olmuştur. Hem aromaterapi hem de cilt bakımı için kullanılan defne yağı kendine özgü özellikleriyle dikkat çeker.

Haber 18-07-23 11:39

Eklem ve kas ağrılarını dindiriyor! İltihap kurutucu bu çay tam bir şifa deposu

Şifanın kaynağı sadece ilaçlarda değil doğal bitkilerde de bulunuyor. Birçok hastalığın dermanı olan bu doğal bitkiler bilimsel olarak da kanıtlanıyor. Kendine has lezzeti ve kokusuyla özellikle yemeklerde yaygın olarak kullanılan defne yaprağının çayı tam bir şifa kaynağı olarak biliniyor.

Haber 14-07-23 16:03

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı Defne'siydi! Burçak Işımer'i gören tanıyamıyor! Her yaşta asi

En Son Babalar Duyar dizisinin mavi saçlı asi kızı Defne, yıllar sonra ortaya çıktı. Tarzıyla ve yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Burçak Işımer'in son haline yorum yağdı. Kullanıcılar Işımer'e 'Her yaşta asi' yorumlarında bulundu.

Magazin 13-07-23 20:19

Çağrı Telkıvıran ve Zeynep Bastık'ın pozu sosyal medyayı salladı! Defne Samyeli'ye yorum yağdı

Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran'ın aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birlikte görüntü vermekten çekinmeyen ünlü çift sık sık paylaşım yapmaya başladı. Defne Samyeli son paylaşımıyla olay oldu. Samyeli, sevgilisinin Zeynep Bastık'ı kucağına aldığı anları paylaştı. O anlara yorum yağdı.

Magazin 05-07-23 17:31

Sihirli Annem'in Toprak'ıydı! Jennifer Boyner değişimiyle büyülediToprak reise bak sen

Sihirli Annem dizisinde oynadığı Toprak rolü ile tanınan Jennifer Boyner son haliyle gündem oldu. Defne Joy Foster'ın kızı Toprak'ı canlandıran Boyner, güzelliğiyle dikkat çekiyor. İşte bir dönemin ikonik ismi Toprak'ın son hali...

Magazin 30-06-23 14:10

Defne Samyeli ve Feyza Civelek'in tesettür diyaloğu gündem oldu! Eleştiriler gecikmedi

Sosyal medyada iddialı pozlarını paylaşarak gündeme gelen Defne Samyeli Youtube programında tesettüre dair ilginç analizlerde bulundu. Defne Samyeli'nin "Kapanmanın daha güzel ve daha genç gösterdiğine dair bir not" diyerek söylediği sözler dikkat çekti.

Magazin 23-06-23 13:35

Maviye Sürgün'ün Defne'si Damla Sönmez'in yatak pozuyla nefes kesti! Gömleğini indirip...

Çukur dizisinde hayat verdiği Efsun karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Damla Sönmez şimdilerde başrollerinde Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’ın buluştuğu Maviye Sürgün dizisinde Defne rolüyle karşımıza çıkıyor. Güzel oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü isim bu defa yatak pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-06-23 09:06