Deniz Akkaya Estetik Haberleri

Songül Karlı üst üste estetik yaptırdı! Kalçasını da yaptıran türkücü kıvrımlarını sergiledi

Songül Karlı son dönemde estetikli görüntüsüyle adından söz ettiriyor. Kalçasını da yaptırdığı iddia edilen Karlı son haliyle poz verince yine türkücüye yorum yağdı.

Magazin 2024-04-14 13:39:41

Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Açıklamalar peş peşe geldi

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kurtarma çalışmalarının hala devam ettiği 605 rakımlı teleferik hattında şu ana kadar 137 kişi kurtarıldı. Kazanın neden olduğuna dair hem AFAD Başkanı Okay Memiş hem de CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Haber 2024-04-13 14:12:31

Zayıflamasıyla gündemdeydi! Ünlü şarkıcı Zara'dan estetik itirafı

Son dönemde özel hayatı ve zayıflamasıyla adından sıkça söz ettiren Zara şimdi de estetik itirafıyla gündem oldu. Ünlülerin estetik furyası hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Zara estetiğin herkese yakışmadığını da dile getirdi.

Magazin 2024-04-13 13:15:44

Hadise deniz sezonunu açtı! Havluya sarınıp makyajsız halini paylaştı

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve iddialı sahne tarzı ile adından sıkça söz ettiren Hadise deniz sezonunu açtı. Bikinili pozlarını peş peşe takipçilerinin beğenisine sunan ünlü popçu havluya sarınıp makyajsız halini de paylaştı. Hadise'nın son pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-04-13 08:58:44

CHP'li eski ve yeni başkanlar arasında kriz çözülemedi! Esenyurt atışmasında sosyal medyadan tansiyon yükseliyor: Boş kasayla aldık

Yerel seçimlerde aralarında görev değişimi gerçekleşen CHP'li eski ve yeni Esenyurt Belediyesi başkanları arasındaki tartışmanın dozu daha da arttı. Yeni başkan Ahmet Özer, kendisini hedef alan Kemal Deniz Bozkurt'a yanıtını kamuoyuna yazılı açıklama olarak paylaştı. Özer'in '3 milyon TL'nin üstünde borç' iddiası dikkat çekti.

Haber 12-04-24 10:10

Dışişleri Bakanlığından Yunanistan’ın Deniz Parkı duyurusuna tepki

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan’ın Ege Denizi’nde ilan edeceğini duyurduğu ‘Deniz Parkı’ duyurusuyla ilgili, "Yunanistan’ın, Ege sorunları bağlamında öteden beri hemen her platformdan istifade etme çabası içinde olduğu bilinmektedir. İlişkilerimizde son dönemde görülen yumuşamaya rağmen, Yunanistan’ın bu defa da çevreyle ilgili hususları istismar ettiği görülmektedir" açıklamasını yaptı.

Haber 10-04-24 00:03

Türk doktoru gizli kameraya aldılar! Avrupa'da 9 bin, Türkiye'de 5 bin sterlin: Odada çamaşırını indirip kalçasını elledi

Son yıllarda dövizde yaşanan büyük hareketlilik Türkiye'deki sağlık turizmini de yakından etkiledi. Tatil için gelen birçok turist kendilerine gelen uygun fiyattan dolayı burada estetik ameliyatlarını da olabiliyorlar. Türkiye'nin adından sıkça söz ettirdiği alan bu kez başka bir yönüyle gündem oldu. İngiltere'de gizli kameraya alınan Türk doktor izleyenleri hayrete düşürdü. Gizli kamera görüntüleri yayınlanan Türk doktor Avrupa'nın gündemine oturdu.

Haber 08-04-24 09:41

Arzu Sabancı Hakan Sabancı'nın eski halini paylaştı! Görenler Turabi sandı

Bir süredir oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşayan Hakan Sabancı sevgilisi gibi estetik haberleriyle gündem oldu. Annesi Arzu Sabancı tarafından gençlik halleri paylaşılan Hakan Sabancı, sosyal medyanın diline düştü. Sabancı'nın o halleri Turabi'nin eski haline benzetildi.

Magazin 07-04-24 15:07

Sabah denizde görüldü, paniğe neden oldu! Yüzlerce var... Yer: Antalya

Antalya'da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Korkulacak bir durum yok. Deniz sezonu açılmadan denizanalarının da geçişi tamamlanmış olacak" dedi.

Haber 06-04-24 10:37

Deniz Akkaya 'Siyaset bitti ise...' dedi! O yoruma dayanamadı! Küfürler havada uçuştu

Ünlü manken Deniz Akkaya açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her açıklaması olay olan ünlü isim bu defa bir takipçisine verdiği yanıtla adından söz ettirdi. Akkaya kendisine 'abla' denmesine çok sinirlendi ve küfürler havada uçuştu.

Magazin 06-04-24 08:34

Esra Dermancıoğlu Hudusuz Sevda'ya veda etti! 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu projeye veda etti. Dermancıoğlu'nun 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti.

Magazin 05-04-24 13:09

CHP'de 'Esenyurt' polemiği! Belediyeyi partilisinden devralan yeni başkan isyan etti: Bizi zora sokmak için yapmışlar

CHP son seçimde Esenyurt Belediyesi'ni elinde korumayı başarsa da dikkat çeken bir tartışma doğdu. Koltuğu eski başkan Kemal Deniz Bozkurt'tan devralan Ahmet Özer, eski yönetim tarafından "yeni yönetimi zora sokmak için adımlar atıldığını" belirtti. Özer sert sözlerle eleştirdiği bu adımın 31 Mart'tan sonra da devam ettiğini açıkladı.

Haber 05-04-24 09:52

'Hayatım komple karardı' Estetik yaptırdı... Düğününü iptal etmek zorunda kaldı Doktor dalga geçer gibi 'sen de ne kadar şanssızsın' dedi

Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras (25), 3 yıl önce özel hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

Haber 04-04-24 12:57

Anne olmak için gün sayıyor! Ünlü oyuncu Burcu Biricik deniz sezonunu açtı

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği 'Nalan' karakteri ile hafızalara kazınan Burcu Biricik deniz sezonunu açtı. 5 aylık aylık hamile olan Biricik kırmızı bikinisiyle verdiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-04-24 19:53

Jawline dolgusu hakkında ne biliyorsunuz? Hem kadınlar hem erkekler yaptırıyor…

Jawline dolgusu, etkileyici ve karakteristik bir yüze kavuşma imkânı verdiğinden, en sık tercih edilen yüz dolgusu çeşitlerinden ve son yılların en popüler medikal estetik prosedürlerinden biridir.

Haber 03-04-24 13:27

'Makam odasından çıktı' denilerek paylaşılmıştı... Eyüpsultan'da seçimi kaybeden AK Partili Deniz Köken'den o görüntülere sert tepki

Yıllar sonra AK Parti'den CHP'ye geçen Eyüpsultan'da belediye başkanının makam odasında çekildiği iddia edilen görüntüler gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde seçimi kaybeden AK Partili Deniz Köken'in makam odasında yüzlerce hediye paketi olduğu iddia edildi. Köken'den ise görüntülerin ardından çok sert bir açıklama geldi.

Haber 03-04-24 08:07

Eyüpsultan Belediye Başkanı Köken'den hediye kutularının görüntüleriyle ilgili açıklama:

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sosyal medyada paylaşılan "hediye kutularının görüntüleriyle" ilgili, "Bu tür manipülatif içeriklerin toplumda yanlış algı ve kamu kurumlarına güvensizlik duygusu oluşturmasını şiddetle kınıyorum." ifadesini kullandı.

Yurthaber 03-04-24 07:07

Petek Dinçöz’ün annesi Esra Süay Toğuş yüz gençleştirme ameliyatı oldu!

Boşandıktan sonra gençlik aşkıyla evlenen ve yeniden sahnelere dönen Petek Dinçöz’ün annesi Esra Süay Toğuş yüz gençleştirme ameliyatı oldu. Toğuş'un estetik öncesi ameliyat görüntüleri gündem oldu.

Magazin 02-04-24 13:52

Hudutsuz Sevda'da bomba ayrılık! Tüm dengeler değişecek

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde bomba bir ayrılık yaşanacak. Tüm dengelerin değişeceği dizide ana karakterlerden bir isim diziye veda edecek.

Magazin 02-04-24 08:45

Kirli Sepeti'nin güzeli Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç Duymadım' dedi dillere düştü

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Yasemin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir estetik açıklamasıyla gündem oldu. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Özdemir 'Ben estetiğe ihtiyaç duymadım' deyince dillere düştü. Bestemsu Özdemir'e sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 02-04-24 08:09

Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu seçim zaferini 'Erik Dalı' ile kutladı! O anlar gündem oldu

Behzat Ç. dizisindeki 'Behzat Amir' karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde CHP'nin adayı olarak katıldığı seçimleri açık farkla kazandı. Beşikçioğlu seçim zaferini ise Etimesgut'ta otobüsün üzerinde 'Erik Dalı' oynayarak kutladı. CHP Milletvekili Deniz Demir'in paylaştığı görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 01-04-24 18:54

Seçimler sonrası canlı yayında çarpıcı 'Mehmet Şimşek' kulisi! Bu işin sorumlusu sensin' denilmiş

Yerel seçim maratonu sürprizlerle sona erdi. 7 ilde belediye el değiştirirken CHP ülke genelinde birinci parti olarak çıktı. Seçimler sonrası AK Parti kulisleri de hareketlendi. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Parti kurmaylarının dün akşam toplantı yaptığını belirtirken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili de önemli iddiaları paylaştı.

Finans 01-04-24 10:57

CANLI | ESENLER EYÜP seçim sonuçları! Sandıklar kapandı oy sayımı sonrası seçim sonucu belli oluyor! Esenler ve Eyüp yerel seçim sonucunda kim kazandı?

Türkiye'nin merakla beklediği yerel seçim sonuçları belli oluyor. Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. İstanbul'un merakla beklenen bir başka ilçesi Esenler'de AK Parti'nin adayı Mehmet Tevfik Göksu mu, CHP'nin adayı Hasan Dalkıran mı kazanıyor? İşte İstanbul Esenler ve Eyüpsultan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:23

Canlı Eyüpsultan seçim sonuçları! Eyüpsultan'da Deniz Köken mi Mithat Bülent Özmen mi önde?

İstanbul'da sandıkların kapanmasıyla seçim sonuçları merak ediliyor. Kafa kafaya süren İstanbul'daki seçim yarışı bazı ilçelerde de görülüyor. Özellikle 2019 seçimlerinde rekabete sahne olan Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşlar, Eyüpsultan seçim sonuçlarını yakından takip ederken hangi ismin önde olduğunu araştırıyor. İşte Eyüpsultan seçim sonuçları ile ilgili detaylar…

Haber 30-03-24 23:28

Yonca Evcimik 'Bundan sonra yaşlanmak yok' dedi! Yaptırdığı estetiği açıkladı: Bebek kordonundan...

Son dönemde ünlüler arasında popüler olan estetik furyasına 60 yaşındaki Yonca Evcimik de dahil oldu. Yüzüne yaptırdığı estetiği açıklayan Evcimik, “Bundan sonra yaşlanmak yok” dedi.

Magazin 30-03-24 17:07

Yeni aşkıyla gündemdeydi... Ceyda Düvenci'den estetik itirafı geldi!

Bülent Şakrak ile tek celsede boşandıktan sonra Güçlü Mete ile yeni bir aşka başlayan Ceyda Düvenci son olarak yaptığı estetik açıklamasıyla gündeme geldi.

Magazin 30-03-24 14:46

Hudutsuz Sevda'nın Asiye'si Esra Dermancıoğlu Hülya Avşar'a konuk oldu! Cinsellik sorusunu duyunca... 'İstiyorsan kessinler'

Şimdilerde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Programda Avşar'a soru soran Dermancıoğlu 'cinsellik' sorusuyla herkesi şaşırttı.

Magazin 30-03-24 07:36

Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü

Gölcük’te askeriyeden devralınan ve Donanma Parkı olarak ilçeye kazandırılacak 53 dönümlük alanda yıkım çalışmaları tamamlandı.

Yurthaber 28-03-24 11:41

700 bin TL'lik yüz gerdirme ameliyatı ile gündemdeydi! Selen Görgüzel şarkı söylerken kendinden geçti

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde açıklamaları ve estetikleriyle gündemden düşmüyor. Son olarak 'Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor' diyen Görgüzel 9 saat süren estetik operasyonla yüz gerdirme işlemi yaptırmıştı. Selen Görgüzel bu defa şarkı söylerken kendinden geçti. Sesini ve yüzünü sürekli değiştiren ünlü ismin o anlarına yorum yağdı.

Magazin 27-03-24 16:59

Kılıçdaroğlu için '1 Nisan' iddiası! Çok konuşulacak anketi paylaştı... Hala hesap yapıyor

Seçime günler kaldı ancak eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin kampanya sürecine katılmadı. Bu duruma dikkat çeken gazeteci Deniz Zeyrek, Kılıçdaroğlu'nun 1 Nisan için "hesap yaptığını" öne sürdü. Zeyrek, Kılıçdaroğlu hakkındaki anketi de paylaşarak "Buralardan ders çıkarın artık" dedi.

Haber 27-03-24 16:43

Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti; kulüp gelirleri yarı yarıya düştü

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan “Artık deniz bitti; kulüplerin gelirleri yarı yarıya düştü. Başta pandemi dönemi, ardından dövizde yaşanan aşırı yükselme borçların artmasına yol açtı. Buradan çıkışın yolu; yeni gelir kaynakları için projeler üretmek, doğru transfer politikası ve sponsorluklardır” dedi.

Spor 27-03-24 15:53

Kayseri'deki o evle ilgili ihbar üzerine harekete geçildi! Tam 8 tane çıktı: 10 milyon yıllık...

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 10 milyon yıllık 8 parça fosil ele geçirildi. 8 parça kabuklu deniz canlılarına ait fosilin, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, Erkilet Mahallesi'nde Ç.Y'nin evinde tarihi eser bulunduğu ihbarı üzerine operasyon düzenlediği operasyonda, ikamette yapılan aramada ele geçirildiği öğrenildi.

Haber 27-03-24 14:38

Ukraynalı kadın Antalya'da 2+1 ev kiraladı... Baskında daireden çıkanlar şoke etti! Bakın neye dönüştürmüş

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yetkisiz botoks, estetik işlemi, dolgu, yüz germe ve gençlik aşısı yapılan eve İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından baskın düzenlendi. Kiraladığı evi iş yerine çevirerek ruhsatsız ve belgesiz olarak işlem yaptığı belirlenen Ukraynalı kadın hakkında işlem başlatıldı.

Haber 27-03-24 11:43

Mezoterapi nedir, ne işe yarar? Mezoterapi ne kadar kalıcı?

Günümüzde kozmetik amaçlı gerçekleştirilen birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bunlar, hem cildi destekler hem de estetik bir görünüm sağlar. Bu noktada gündeme gelen mezoterapi de birçok estetik işlemde sıklıkla kullanılan bir tekniktir. Vücudun pek çok bölgesine mezoterapi uygulanabilmektedir. Peki, Mezoterapi nedir, ne işe yarar?

Haber 26-03-24 23:50

Gostivar’a “Eyüpsultan Kültür Evi” müjdesi

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçede ve Türkiye’nin ve dünyanın birçok farklı noktasına da hizmet üretmeye devam ediyor.

Yurthaber 26-03-24 10:02

Burak Deniz'in yeni dizisindeki partneri sosyal medyada gündem oldu! Aralarında 15 yaş fark var...

Şehrazad dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Burak Deniz'e kadın başrol arayışları bir süredir devam ediyordu. Deniz'in partneri uzun uğraşlar sonucu belli oldu. Burak Deniz için kendisinden 15 yaş küçük partner seçilmesi sosyal medyada tepki topladı.

Magazin 25-03-24 18:31

Bursa Deniz Otobüslerinin 5 seferi iptal edildi

Bursa Deniz Otobüslerinin 5 seferi iptal edildi

Yurthaber 25-03-24 12:36

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmara Denizi ile ilgili önemli karar! Tepki gecikmedi: “Marmara’nın sonunu getirebilir”

Marmara Denizi ile ilgili çok önemli bir karar alındı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na, Marmara Denizi'ndeki 3 ayrı bölge için petrol arama ruhsatı verildi. Bu karara ilk tepki ise Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nden geldi. Yapılan açıklamada "Olası bir petrol sızıntısı ise kapalı bir deniz olan ve Marmara Denizi’nde yaşamın sonu demektir" ifadeleri kullanıldı.

Finans 23-03-24 14:15

Estetik ameliyatı 9 saat sürdü! Selen Görgüzel yapılan tüm işlemlere bakın kadar ödemiş?

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Şarkıcı bu kez yaptırdığı estetik ameliyatla gündeme geldi. İddiaya göre tam 9 saat süren ameliyat 700 bin liraya mal olmuş.

Magazin 23-03-24 13:54

Selen Görgüzel, “Çok gergin olduğum doğrudur” notuyla paylaştı! Spermden sonra şimdi de...

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Şarkıcı bu kez estetik ameliyatı oldu. Yüzünü ve boynunu gerdiren şarkıcı sosyal medya hesabından paylaştığı suratı bandajlı fotoğrafı kısa süre sonra sildi.

Magazin 22-03-24 15:06

Gökçeada ve Bozcaada feribot hatlarında bayram tatilinde günlük 42 sefer düzenlenecek

Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında deniz ulaşımını sağlayan firma, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Gökçeada ve Bozcaada seferlerini artıracak.

Yurthaber 22-03-24 14:08

İnsanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi! 30 yaş fark çıktı... Yorumlar şoke etti 'Bu akıma katılmayın'

Yaş almanın vücutta bıraktığı etkiler kişiden kişiye göre değişiyor. Ancak son yıllarda hem sosyal medyada fotoğraflara uygulanan filtreler hem de bazı estetik uygulamalar insanların yaş algısını ve yaşlanma belirtilerine dair fikirlerini değiştirdi. Sosyal medyada viral olan akım katılan bir kadın da bu durumu kullanıcılara sorduğu bir soruyla bir kez daha gördü. 34 yaşındaki Kate Winney, insanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi ve 60'larında göründüğünü söyleyenler yüzünden şoke oldu.

Kadin 22-03-24 12:54

Değişimiyle gündemdeydi! Cenk Eren estetik ameliyatları için bakın ne kadar ödemiş

Dillere pelesenk olan şarkıları ve sempatik tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Cenk Eren son dönemde değişimiyle gündemdeydi. Estetikli ünlüler kervanına katılan Eren, son haliyle herkesi şaşırtmıştı. Yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü ismin ameliyatlarının faturası ortaya çıktı.

Magazin 22-03-24 12:27

İmamoğlu'na 2028'in önünü açtı! Penaltıyı atar, kazanırız Özgür Özel, Deniz Zeyrek'in sözlerini duyunca gerginlik yaşandı

CHP'nin 31 Mart'ta kazanma konusunda en iddialı olduğu büyükşehirlerden Ankara ve İstanbul'a ilişkin masasındaki son anketleri Özgür Özel açıkladı. Özel, hem Mansur Yavaş hem de Ekrem İmamoğlu için büyük bir farka işaret etti. Canlı yayında gazeteci Deniz Zeyrek ile 'genel başkanlık' tartışması yaşayan Özel ayrıca CHP'nin sıradaki cumhurbaşkanı adayıyla ilgili soruya yanıtlarken verdiği '90. dakikada penaltı' örneğiyle dikkat çekti.

Haber 22-03-24 08:45

Kayseri'de bir kadının estetik ameliyatı olduğu hastanede ölümüyle ilgili soruşturma açıldı

Kayseri'de bir kadının estetik ameliyatı olduğu hastanede yaşamını yitirmesine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 21-03-24 12:44

Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda 200 ton atık toplandı

Garanti BBVA'nın, DenizTemiz Derneği/TURMEPA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi'nde başlattığı "Mavi Nefes Projesi" devam ediyor.

Yurthaber 21-03-24 11:37

Estetik ameliyatı geçirdi... Hayatını kaybetti! 'Kekeleyerek konuşuyorlar' Korkunç iddia

Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi kadın, 9 saatlik ameliyattan sonra 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden kardeşi "Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının kim ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi. Şikayet üzerine savcılık soruşturma başlatırken hastane konunun adli mercilere intikal ettiğini belirtip açıklama yapmadı.

Haber 20-03-24 19:09

SMA’lı Aren bebek için deniz altında bayrak açtılar

Gömeç ilçesinde, Gömeç Dalış Okulunda görevli dalgıçlar, SMA hastası Aren bebek için suyun altında bayrak açtılar. Dalgıçlar, Aren bebeğin hem nefesi hem de sesi oldular.

Yurthaber 20-03-24 12:24

Deniz bisikletiyle gölde mahsur kalan gençleri sualtı polisleri kurtardı

Adana’da deniz bisikletiyle gölde gezen 3 genç, hava şartlarının kötü olması sebebiyle mahsur kaldı.

Yurthaber 20-03-24 09:45