Derin Talu Haberleri Ve Son Dakika Derin Talu Haberleri

Derin Talu Haberleri Ve Son Dakika Derin Talu Haberleri

Ünlü oyuncu Defne Samyeli ve başarılı mimar Eren Talu’nun küçük kızı olan Derin Talu, 2003 yılında, tıpkı ablası Deren gibi New York’ta doğmuştur. Defne ve Eren çiftinin evli oldukları dönemde dünyaya gelen Derin Talu, daha sonra ebeveynlerinin boşanması sebebiyle anne babası ayrı olarak büyümüştür. Modaya ilgisi bulunan genç kızın hedefleri arasında oyuncu ve manken olmak vardır. Atıl Kutoğlu’nun defilesinde yer alarak mankenlik konusundaki ilk deneyimini yaşamıştır. Liseye kadar olan eğitimini İstanbul’da tamamlayan Talu, daha iyi bir eğitim ve kariyer planlaması için Los Angeles’a gitmeye karar vermiştir. Güzelliği sayesinde ilgiyi üzerinde toplayan genç kız, sosyal medya üzerinden de adını duyuruyor.

Derin Talu Haberleri

Annesiyle tatile çıktı! Derin Talu'nun İsviçre tarzı olay oldu

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Derin Talu sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla zaman zaman adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa annesiyle çıktığı İsviçre tatilinden karelerini peş peşe paylaştı. Derin Talu'nun pozlarına yorum yağdı.

Magazin 30-03-2024 10:39

Defne Samyeli ve kızları Derin ile Deren'den transparan şıklığı! Ödül törenine damga vurdular

Eski manken ve sunucu Defne Samyeli, kızları Derin ve Deren ile GQ Dergisi'nin ödül törenine katıldı. Geceye şıklığı ile damga vuran anne ve kızları siyah transparan elbise tercih etti. Samyeli ve kızlarının ödül töreni pozu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-12-2023 19:07

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu sütyensiz tarzıyla dikkat çekti

Defne Samyeli'nin 20 yaşındaki kızı Derin Talu iddialı pozlarıyla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Derin Talu son olarak bir reklam için sütyensiz ceket tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 10-11-2023 09:56

Derin Talu minicik eteğiyle merdivenlere uzandı! Pozları olay oldu

Son dönemde 20'li yaşlarda gibi görünen ve Çinli araştırmacıların ilgisini çeken Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu küçük yaşından beri pozlarıyla gündeme geliyor. Genç kadın son olarak minicik eteği ve yırtmacıyla cesur pozlara imza attı.

Magazin 08-10-2023 14:08

Derin Talu

Derin Talu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Derin Talu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Derin Talu plajda sere serpe uzandı! Bikinili pozlarıyla nefes kesti

Defne Samyeli'nin Eren Talu'dan olan küçük kızı Derin Talu sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. Derin Talu'nun son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-06-2023 08:46

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu bikinili pozlarıyla yürek hoplattı! 'Dünyanın en güzel kadını'

Defne Samyeli ve kızları güzellikleri ve özel hayatları ile magazin basınında büyük bir ilgiyle takip ediliyorlar. Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu, tatilinden yaptığı bikinili paylaşımıyla kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Talu, düzgün fiziği ve kıvrımlı hatlarıyla bakanlara bir daha baktırdı.

Magazin 05-05-2023 00:07

Deren Talu sere serpe uzandı! Minik bikinili pozuna beğeni yağdı

Defne Samyeli ve kızları güzellikleri ve özel hayatları ile sosyal medyada oldukça ilgi görüyorlar. Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu gittiği tatilden yaptığı bikinili paylaşımıyla kısa süre içerisinde birçok beğeni ve yorum aldı. Deren Talu'nun bahar aylarında kıvrımlı vücuduyla paylaştığı gönderi takipçilerini hayran bıraktı.

Magazin 23-04-2023 14:20

Defne Samyeli sessizliğini bozdu ve resmi açıklama geldi! 'Kızım, Derin Talu darp edildi'

Defne Samyeli'nin Eren Talu'dan olan küçük kızı Derin Talu korkunç bir şiddete maruz kaldı. 19 yaşındaki Derin Talu bir süredir birliktelik yaşadığı Emircan Şahin'den şiddet gördü. Defne Samyeli iddiaları doğruladı ve resmi açıklama yaptı.

Magazin 20-04-2023 20:15

Defne Samyeli iddiaları kabul etti! Evet, kızım darp edildi

Defne Samyeli'nin Eren Talu'dan olan küçük kızı 19 yaşındaki Derin Talu korkunç bir olaya maruz kaldı. Genç kız bir süredir birlikte olduğu Emircan Şahin'den şiddet gördü. Defne Samyeli iddiaları ilk kez doğruladı.

Magazin 20-04-2023 11:01

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu mini elbisesiyle tuvalette... Pozları olay oldu

Ünlü oyuncu, şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli'nin 19 yaşındaki kızı Derin Talu, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Derin Talu son olarak ten rengi mini elbisesi ve derin dekoltesiyle tuvalette pozlar verdi.

Magazin 18-04-2023 08:54

Derin Talu kasım ortasında deniz kenarından paylaştı! Annesiyle ilgili yorum dikkat çekti

Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu Instagram paylaşımıyla dikkat çekti. Her zaman iddialı pozlarıyla gündeme gelen Derin Talu, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Magazin 11-11-2022 09:40

Defne Samyeli'nin 19 yaşındaki kızı Derin Talu'dan iddialı paylaşım! Mini eteğin altına file çorap giyip...

Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu Instagram paylaşımıyla dikkat çekti. Her zaman iddialı pozlarıyla gündeme gelen Derin Talu, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Magazin 28-10-2022 15:25

Derin Talu gecelerde! Kombini hayran bıraktı

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, dün akşam Bebek'te objektiflere yansıdı. Kıyafetini pembe ceket, siyah etek ve transparan bir büstiyer ile kombinleyen Talu, gazetecilere "İyi akşamlar" dedi.

Magazin 23-08-2022 13:44

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu bikinili plaj pozlarıyla olay yarattı

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Güzelliği ve fiziğiyle takipçilerinin beğenisini kazanan Derin Talu, cesur pozlarıyla da olay yaratıyor. Talu son olarak bikinisiyle plaj partisinden pozlarını paylaştı. O pozlara beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-07-2022 10:04

Defne Samyeli siyah sahne kıyafetiyle adeta nefes kesti!

İlk olarak sunuculuk kimliğiyle tanınan Defne Samyeli son zamanlarda şarkıcılık performansı ve sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Tüm bunların yanı sıra kızları Derin ve Deren Talu ile de adından söz ettiriyor. Magazin dünyasının tanıdık simalarından biri olan Samyeli, cesur sahne pozuyla göze çarptı.

Magazin 12-06-2022 13:56

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu sütyensiz paylaşımıyla olay oldu

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu sosyal medya pozlarıyla gündeme geliyor. 18 yaşına basmadan önce de yaptığı makyajla ve verdiği pozlarla sık sık eleştirilen genç isim 18 yaşına bastıktan sonra da adından söz ettiriyor. Derin Talu son olarak sütyensiz pozuyla olay oldu.

Magazin 22-04-2022 08:09

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun kıyafetindeki göğüs detayı dikkat çekti! Annesinin kopyası

Ünlü isim Defne Samyeli'nin Deren ve Derin adında iki genç kızı bulunuyor. Deren ve Derin Talu da cesur pozlarını sosyal medya hesaplarından yayınlıyor. Deren Talu, tercih ettiği kıyafetteki göğüs detayıyla dikkat çekti.

Magazin 12-04-2022 22:28

Defne Samyeli yaz sezonunu açtı! Mini şortlu ve sütyenli poz verdi

Son zamanlarda cesur pozlarıyla magazin gündeminde sık sık yer alan Defne Samyeli yaz sezonunu açtı ve kamera karşısına geçti. Samyeli Mini şortu ve sütyeniyle poz verdi.

Magazin 11-04-2022 23:57

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu vücudunu saran göğüs dekolteli elbisesiyle poz verdi

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, Instagram'da cesur paylaşımlarına devam ediyor. En son vücudunu saran göğüs dekolteli elbisesiyle poz veren Deren Talu beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 25-03-2022 21:05

Defne Samyeli'nin sırt ve göğüs dekoltesi Instagram'ı yaktı geçti! Gerçek mi?

Ünlü isim Defne Samyeli son zamanlarda özel hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Samyeli'nin Instagram'da verdiği dekolteli pozlar oldukça konuşuluyor.

Magazin 24-03-2022 19:18

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu göğüs dekoltesini ipli tercih etti!

Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu göğüs kısmında ip detayların olduğu bluzuyla ayna önünde poz verdi. Her zaman iddialı pozlarıyla gündeme gelen Derin Talu kimi hayranı "Çok güzelsin" dedi, kimi savaşı hatırlattı kimi ise sütyensiz olmasından rahatsız oldu.

Magazin 25-02-2022 07:44

Derin Talu'nun Hakan Sabancı ile yakınlaşması babası Eren Talu'yu kızdırdı

Defne Samyeli'nin 18 yaşındaki kızı Derin Talu'nun Hakan Sabancı ile yakınlaşması babası Eren Talu'yu kızdırdı. Ünlü mimar, magazin gündemine sık sık gelmeye başlayan Derin'e 'Dikkatli ol' uyarısı yaptı.

Magazin 31-01-2022 09:35

'Derin Talu ve Hakan Sabancı aşk yaşıyor' iddiası! Aygün Aydın'dan şoke eden sözler

Dilara Aksüyek ile geçtiğimiz hafta görüntülenen Hakan Sabancı aşk iddialarını yalanlamıştı. Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta Hakan Sabancı ve Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu bir aradaydı. İkilinin aşk yaşadığı iddiası sonrası Hakan Sabancı'yı ifşa eden Aygün Aydın yine çıldırdı.

Magazin 24-01-2022 07:13

Defne Samyeli eski kocasıyla ilgili itirafta bulundu! Kızlarımın babası...

Deren Talu ve Derin Talu adında iki kızı olan Defne Samyeli "Şu an biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?” sorusuna yanıt verirken eski eşi Eren Talu hakkında ilginç bir itirafta bulundu. Samyeli'nin kızlarının sosyal medyadaki cesur paylaşımları sık sık gündeme geliyor.

Magazin 18-01-2022 09:08

Derin Talu gecelerde! Süper minisiyle dikkat çekti

Defne Samyeli'nin 18 yaşındaki kızı Derin Talu hem paylaşımlarıyla hem de gece eğlencesinde sık sık görüntülenmesiyle gündeme geliyor. Yine mekan mekan dolaşırken yakalanan Derin Talu süper minisiyle de dikkat çekti.

Magazin 02-01-2022 07:45

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu derin yırtmacıyla poz verdi

Defne Samyeli'nin 18 yaşındaki Derin Talu annesini sahnede yalnız bırakmadı. Derin Talu derin bacak dekolteli kıyafetiyle gecede tüm dikkatleri üstüne çekti.

Magazin 14-12-2021 11:02

Derin Talu ipli göğüs dekoltesini paylaştı! Kendall Jenner sandım

Sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlarla sık sık magazin gündeminde olan Defne Samyeli'nin 18 yaşına giren küçük kızı Derin Talu, yaptığı son paylaşımla dünyaca ünlü model Kendall Jenner'a benzetildi.

Magazin 27-11-2021 08:56

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu: Gelecek planım yok

Sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlarla sık sık magazin gündeminde olan Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu 18 yaşına bastıktan sonra aşk hayatıyla da dikkat çekiyordu. Talu yaptığı açıklamada gelecek planının olmadığını söyledi.

Magazin 19-11-2021 11:49

Defne Samyeli transparan elbisesiyle sahnedeydi! Kızı Derin Talu en önden izledi

Eski sunucu, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Siyah transparan elbisesiyle hayranlarından tam puan alan Defne Samyeli’yi kızı Derin Talu en ön masadan izledi.

Magazin 06-11-2021 20:02

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu öpüşürken yakalandı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Defne Samyeli'nin 18 yaşındaki küçük kızı Derin Talu sevgilisiyle öpüşürken görüntülendi. Görüntü alan gazetecilere sinirlenen Talu, soruları yanıtsız bırakarak mekanı terk etti.

Magazin 05-11-2021 09:19

Defne Samyeli ve kızı Derin Talu Cadılar Bayramı'nda iddialı kostümleriyle dikkat çekti

Sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle sık sık adından söz ettiren Defne Samyeli ve küçük kızı Derin Talu Cadılar Bayramı'nı atlamadı. Anne-kız iddialı kostümleriyle yine dikkat çekti.

Magazin 01-11-2021 09:41

Deniz Akkaya'dan Defne Samyeli ve kızı Derin Talu'ya sert sözler: Cinsellik çağrıştıran...

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'nun iddialı kıyafetine Deniz Akkaya'dan sert tepki geldi. Akkaya bu pozların cinsellik çağrıştırdığı söyleyerek Samyeli'ye kızdı.

Magazin 26-10-2021 13:43

18 yaşına giren Derin Talu işi kaptı! İddialı pozları olay oldu

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla sık sık gündeme gelen 18 yaşındaki Derin Talu bir marka için iddialı pozlar verdi. 18 yaşına basar basmaz iş anlaşması yapan Defne Samyeli'nin kızı takipçilerinin dikkatini çekmeyi de başardı.

Magazin 25-10-2021 09:33

Defne Samyeli'nin desteği sonrası Derin Talu'dan cesur poz

Defne Samyeli'nin 18'ine basan kızı Derin Talu'dan yeni paylaşım geldi. Talu'yu annesi Samyeli "Yaşıtları da koyuyor, bütün kızlar koyuyor neredeyse. 'Elalem ne der?' lafından hiç hoşlanmıyorum" diyerek desteklemişti.

Magazin 17-10-2021 08:19

Defne Samyeli: Kızlarım ne giymek istiyorlarsa giyebilirler

Defne Samyeli, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Aşk hayatında bir süredir yalnız olan ve sosyal medya üzerinden gelen arkadaşlık teklifleri hakkında konuşan şarkıcı, "Bu tarz şeyler bana çok sinsice gibi geliyor, DM yoluyla yürümek nedir? Sosyal medyayı çok ciddiye almıyorum" dedi. Samyeli kızları Deren ve Derin'in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ile ilgili sorulara ise, "Benden miras kalan ün için onları kısıtlayamam, ne giymek istiyorlarsa, onu giyebilirler." dedi.

Magazin 16-10-2021 14:27

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan ayna karşısında bikinili poz!

Geçtiğimiz aylarda 18'inci yaş gününü kutlayan Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, ayna karşısında bikinisiyle poz verdi. Antalya'da tatiline devam eden Talu'nun paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 07-10-2021 23:39

Derin Talu gönlünü ünlü iş insanının oğluna kaptırdı

Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde ablası Deren Talu ile birlikte bir defileye katılan 18 yaşındaki genç kızın Emre Işık ile yakınlaştığı öne sürüldü.

Magazin 23-09-2021 08:26

Derin Talu yine gecelerde! Bu sefer kucak kucağa taksiye sığmaya çalıştılar

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu geçtiğimiz haftalarda erkek arkadaşı ile geç saatlere kadar eğlenmiş ve mekan çıkışında arkadaşlarının taşkın hareketleriyle gündem olmuştu. 18 yaşına giren Talu şimdi de kucak kucağa taksiye sığmaya çalışırken görüntülendi.

Magazin 22-09-2021 11:02

Deren Talu kardeşini paylaştı! Bebeğim artık yasal dedi içkili poz yayınladı

Defne Samyeli'in küçük kızı Derin Talu geçtiğimiz günlerde eğlence çıkışı olaylara karışmış ve 17 yaşında olmasına rağmen barda ailesi olmadan bulunması eleştiri toplamıştı. Talu 18 yaşına girer girmez reşit olmanın keyfini sürmeye başladı. Ablası Deren Talu ile içkili mekanda poz veren Derin Talu'nun o anlarını ablası sosyal medyadan "Benim bebeğim artık yasal" notuyla paylaştı.

Magazin 04-09-2021 08:08

Defne Samyeli'in kızı Derin Talu 18 oldu! Olaylı gecenin ardından bomba mesaj

Defne Samyeli'in kızı Derin Talu geçtiğimiz günlerde eğlence çıkışı olaylara karışmış ve 17 yaşında olmasına rağmen barda ailesi olmadan bulunması eleştiri toplamıştı. Talu 18 yaşına girer girmez bikinili pozunu paylaşıp mesaj verdi.

Magazin 03-09-2021 09:19

Defne Samyeli'nın kızı Derin Talu'nun olaylı gecesi! 17 yaşında ortamlara bak

Defne Samyeli'nın küçük kızı Derin Talu gecelerde yakalandı. 17 yaşındaki Derin Talu'nun erkek arkadaşı kameralara küfürler edip saldırdı.

Magazin 01-09-2021 11:29

Onları tanıyor musunuz? İşte ünlülerin ekranlardan sakladığı çocukları

Magazin dünyasının ünlü çiftlerinin kameralardan uzak büyüyen çocukları birçok kişi tarafından merak ediliyor. Kameralardan uzak bir şekilde hayatlarını süren ünlü çocukları, her ne kadar gündemde yer almasalar da birçok kişi tarafından takip ediliyor. Yıllar önce evlenip ayrılan Hakan Ural ve Sibel Can’ın kızları düğünde buluştu. Hakan Ural ve Sibel Can’ın kızları Melisa Ural, annesine benzerliği ile de dikkat çekti.

Magazin 08-08-2021 14:48

Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu'dan dikkat çeken tatil paylaşımı

Ünlü sunucu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına devam ediyor. Mezuniyetten sonra tatilin tadını çıkaran ünlü ismin paylaşımları çok beğenildi.

Magazin 29-07-2021 14:59

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu paylaştı! İşte babası Eren Talu...

Defne Samyeli ve kızlarının pozları sık sık sosyal medyada gündeme geliyor. Derin Talu dekoltesi ile konuşulurken, Deren Talu da yaşadığı aşkla magazin basınında yer alıyor. İlgiyle takip edilen isimlerin babası merak konusu oldu. İşte Derin- Deren Talu'nun babaları...

Magazin 16-07-2021 09:10

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu: Kıyafetim mütevazıydı

Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Mezuniyette tercih ettiği kıyafetle dikkat çeken Derin Talu eleştirilere yanıt verdi.

Magazin 11-07-2021 09:54

Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu şimdi de mezuniyet gecesi için tercih ettiği kıyafetle gündemde

Defne Samyeli’nin 17 yaşındaki kızı Derin Talu, liseden mezun oldu. Mezuniyet töreninde tercih ettiği derin yırtmaçlı eteğiyle gündem olan genç kız, şimdi de mezuniyet gecesinde giydiği kıyafetle gündemde.

Magazin 03-07-2021 23:20

Deren Talu süper minisiyle Defne Samyeli'nin doğum gününe damga vurdu

Yeni yaşını kızlarıyla kutlayan Defne Samyeli'nin doğum gününe büyük kızı Deren Talu damga vurdu. Deren Talu süper minisiyle olay oldu.

Magazin 02-07-2021 10:15

Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu liseden mezun oldu!

Eski spiker, Türkiye güzeli, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu liseden mezun oldu. 17 yaşındaki Derin Talu’nun mezuniyet töreninde giydiği beline kadar yırtmaçlı eteği olay oldu.

Magazin 30-06-2021 14:11

Defne Samyeli'nin kızından dikkat çeken paylaşım

Defne Samyeli'nin 17 yaşındaki küçük kızı Derin Talu iddialı pozlar vermeye devam ediyor. Talu'nun yaptığı son paylaşım, yaşından büyük davrandığı gerekçesiyle eleştirilerin merkezi oldu.

Magazin 11-06-2021 13:49