Derya Tuna Haberleri Ve Son Dakika Derya Tuna Haberleri

Derya Tuna Haberleri Ve Son Dakika Derya Tuna Haberleri

1965 doğumlu Derya Tuna, Yenikapı gaziinolarında uvertür çalışırken İbrahim Tatlıses ile tanışmış ve onunla birlikte yaşamaya başlamıştır. Bu şekilde sahne hayatı kısa süren Tuna, İbrahim Tatlıses ile birlikte yaşamaya başlamış ve bu dönemde yani 1983 yılında Günah, 1985'de Yalnızım ve 1987 yılında Gülüm Benim isimli filmlerde İbrahim Tatlıses ile birlikte rol almıştır. Çift 2001 yılında 18 yıllık beraberlikten sonra ayrılmışlardır. Çiftin İdo adlı bir oğlu vardır. Derya Tuna 14 Ekim 2002’de Hüseyin Bozan tarafından bacağından vurulmuştur. Kanal D ekranlarında yayınlanan "4 Kadın Zamanı" isimli programda Eylül Öztürk, Hande Ataizi ve Seray Sever ile birlikte sunuculuk yapmıştır.

Derya Tuna Haberleri

İbrahim Tatlıses'in torunu İbrahim Ayel ikinci kez ameliyat masasına yattı... Yasemin Şefkatli oğlu için dua istedi

İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri geçtiğimiz aylarda dünyaya geldi. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran Şefkatli, kalbinde sorun olan İbrahim Ayel'in operasyon geçireceğini duyurmuştu. Oğlunun ameliyata alındığını duyuran Şefkatli, takipçilerinden dua istedi.

Magazin 25-04-2024 12:26

İbrahim Tatlıses torunu için dua istemişti! Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in son durumunu paylaştı

Geçtiğimiz günlerde bebeklerini kucağına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden birinin kalbinde sorun olduğunu ve operasyon geçireceğinin haberi İbrahim Tatlıses vermişti. Taze anne Yasemin Şefkatli minik İbrahim Ayel'in sağlık durumunu açıkladı.

Magazin 27-01-2024 07:39

Caner Erkin'den sonra o da yaptı! İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo karısı Yasemin Şefkatli'yi koluna kazıttı

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses karısı Yasemin Şefkatli'nin yüzünü dövme yaptırdı. Futbolcu Caner Erkin de yıllar önce Şükran Ovalı'yı koluna kazıtmıştı.

Magazin 09-01-2024 14:59

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda pozlar! Beğeni butonu çöktü

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli ilk kez anne olmak için gün sayıyor. Heyecanı günden güne artan Şefkatli, karnı burnunda pozlarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. İkiz bebek bekleyen ünlü ismin gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 03-11-2023 15:34

Derya Tuna

Derya Tuna Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Derya Tuna Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli'den karnı burnunda poz! İkizler göründü...

Derya Tuna-İbrahim Tatlıses çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile mutlu bir evliliği olan ve şimdilerde ilk kez anne olmak için gün sayan Yasemin Şefkatli karnı burnunda pozunu paylaştı. 5 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli'nin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 07-10-2023 17:32

İkiz bekliyorlardı! İdo ve Yasemin Şefkatli çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu Sen yetmiyordun çünkü

İdo - Yasemin Şefkatli çifti son dönemin en sevilen çiftleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde iki bebek beklediklerini açıklayan ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyetleri belli oldu. Haberi sosyal medyadan duyuran İdo, sevinciyle gündem oldu.

Magazin 30-08-2023 11:38

İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli tüp bebek tedavisi mi gördü? Serumlarla beslendim...

Derya Tuna-İbrahim Tatlıses çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli, şimdilerde anne olmaya hazırlanıyor. İkiz bebek bekleyen Şefkatli serum aldığı anları paylaşarak tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığına dair yorumlara noktayı koydu.

Magazin 29-08-2023 15:17

İdo Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'i Mavişim klibinde oynattı! Yeni barıştığı kardeşi Dilan'dan destek geldi

İdo Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'in Mavişim şarkısı seslendirerek şarkıya bir de klip çekti. Klibinden türkücü İbrahim Tatlıses'i de oynatan İdo'ya ilk destek uzun süre küs kalıp geçen ay barıştığı kardeşi Dilan Çıtak'tan destek geldi.

Magazin 27-11-2022 14:56

İdo Tatlıses karısı Yasemin Şefkatli'yi öpmeye doyamadı! 'Sesi kısmak zorundayım'

Geçtiğimiz yıl Yasemin Şefkatli ile dünyaevine giren İdo Tatlıses, eşini öpmelere doyamadı. O anları paylaşan Yasemin Şefkatli, ''Sesi kısmak zorundayım'' notunu düştü.

Magazin 11-11-2022 12:29

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın duygusal anları! Eski hayat arkadaşını zor gününde yalnız bırakmadı

Derya Tuna'nın annesi Ayşe Tuna hayatını kaybetti. Türkücü İbrahim Tatlıses de eski hayat arkadaşı Derya Tuna'yı acı gününde yalnız bırakmadı. Cenazeye katılan Tatlıses ile Derya Tuna birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Magazin 03-11-2022 13:50

Erman Toroğlu Derya Tuna'nın sözlerini pas geçmedi! Çapkın erkek değil kadındır

Kendisinden 34 yaş küçük Ezgi Yavuz ile evlenmesiyle gündeme gelen Erman Toroğlu, Derya Tuna'nın çok konuşulan sözlerine dair açıklama yaptı. Küpeli imajını sevdiğini söyleyen Toroğlu tartışma yaratacak bir açıklama yaptı. Erman Toroğlu'na göre çapkın olan erkek değil kadınmış...

Magazin 26-05-2022 08:08

Safiye Soyman'dan tepki çeken aldatma yorumu! Kadınlar cilve yapmazsa...

Safiye Soyman Derya Tuna'nın sözlerine destek verip ilginç yorumlarda bulundu. Şarkıcı Safiye Soyman'ın aldatmakla ilgili sözleri tepki çekti. Safiye Soyman kadınları suçlayarak erkekleri savundu ve "Her erkek yapar, bana hissettirmiyorsa yapsın" diyerek şoke etti.

Magazin 23-05-2022 09:11

Yasemin Şefkatli'ye Derya Tuna'nın sözleri sorulunca... Onun üzerine bir söz söylemeyeyim

İbrahim Tatlıses'in eski eşi şarkıcı Derya Tuna'nın "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence." sözleri tartışma konusu olmuştu. Tuna'nın bu açıklaması gelini Yasemin Şefkatli'ye soruldu

Magazin 20-05-2022 16:28

Derya Tuna'dan bomba İbrahim Tatlıses açıklaması! İbrahim Bey'in hayatına giren kadınlar...

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna çapkınlık yorumuyla tepki çekince yeni açıklama yaptı. Derya Tuna "İbrahim Bey'in hayatına giren kadınlar benim evime girip çıkan insanlardı. Ben bu sözleri yaşadığım için, yani tecrübelerimden yola çıkarak dedim" yorumunda bulundu.

Magazin 20-05-2022 13:26

Derya Tuna'dan tepki çekecek çıkış: Çapkınlıkta erkeğin suçu yok

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, katıldığı bir etkinlikte hem cinslerini kızdıracak bir açıklama yaptı. Çapkınlıkta erkeklerin suçunun olmadığını belirten Tuna, "Kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz" dedi.

Magazin 18-05-2022 14:33

Derya Tuna'dan evliliğe yeşil ışık!

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, samimi açıklamalarda bulundu. 27 yıl boyunca Tatlıses ile hayat arkadaşlığı yapan Tuna, yakında evlenebileceği yönünde espri yaptı.

Magazin 17-05-2022 15:03

Derya Tuna, İbrahim Tatlıses'in yakın dostu Hülya Avşar'ı düğüne istemedi mi?

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin düğününde gözler İbrahim Tatlıses'in yakın dostu Hülya Avşar'ı aradı. İddialara göre Derya Tuna Avşar'ı istemedi. Bu iddialar sonra Tatlıses açıklama yaptı.

Magazin 17-10-2021 13:50

Derya Tuna ve komşusunun kavgası kamerada! Aile siteden taşındı

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın oturduğu sitenin bahçesinde çıkan kavga, Tuna ve komşusunu karşı karşıya getirdi. İki taraf birbirini suçlarken kavga güvenlik kamerasına yansıdı.

Magazin 14-10-2021 13:56

Derya Tuna komşularını İbrahim Tatlıses ile mi tehdit etti? Derya Tuna'dan açıklama

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna komşusunu ölümle tehdit ettiği iddialarıyla gündem oldu. Derya Tuna'dan konuya dair açıklama geldi.

Magazin 14-10-2021 09:24

İdo'nun düğününde Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses’in samimi görüntüleri gündemde

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, pandemi nedeniyle düğünlerini ertelemişti. Ünlü çift dün dünya evine girdi. Düğünde Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses’in samimi görüntüleri gündem oldu.

Magazin 08-10-2021 09:08

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli bu akşam evleniyor! Davullu zurnalı kız almaya gittiler

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, bugün uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Yasemin Şefkatli ile dünya evine giriyor. Tatlıses'in, gelini evinden davulla zurnayla aldığı görüntüler sosyal medyaya yansıdı.

Magazin 07-10-2021 11:42

Yasemin Şefkatli’nin hareketi İdo Tatlıses’i kızdırdı

İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses, annesi Derya Tuna ve nişanlısı Yasemin Şefkatli ile düğün hazırlıkları için alışverişe çıktı. Yasemin Şefkatli’nin nişanlısı ve kayınvalidesinden önde yürümesi, İdo Tatlıses’i kızdırdı.

Magazin 24-09-2021 15:57

İbrahim Tatlıses konseri ve oğlunun düğünü için resmen para saçtı

Yaşadığı talihsiz olay sonrası zor zamanlar geçiren ve 12 yıl sonra ilk kez konser verecek olan İbrahim Tatlıses paraya kıydı. İbrahim Tatlıses tasarım için öyle bir para harcadı ki duyanlar şoke oldu.

Magazin 22-09-2021 14:55

Eski oryantal Asena'nın son halini görenler gözlerine inanamadı!

İbo Show programındaki performansıyla bir döneme damga vuran eski oryantal Asena Çakmak, son haliyle sevenlerini şaşırttı. Şimdilerde mutlu bir evliliği olan Asena'yı görenler ''aşk yaramış'' demekten kendini alamadı.

Magazin 11-09-2021 14:50

İbrahim Tatlıses'in eski aşkı Derya Tuna son haliyle takipçilerini ikiye böldü

İbrahim Tatlıses ile 18 birlikte olan Derya Tuna sosyal medyayı aktif kullanıyor. Hayatından kesitleri paylaşan Derya Tuna son haliyle dikkat çekti.

Magazin 23-08-2021 09:59

İbrahim Tatlıses 'Timsah gözyaşları mı döküyor?' Derya Tuna konuştu

İbo Show ekranlara geri döndü ve gündem olmayı başardı. İbrahim Tatlıses'in programda ağlamasına dair yapılan yorumlara eski eşi Derya Tuna yanıt verdi.

Magazin 17-12-2020 10:43

Derya Tuna, eski eşi İbrahim Tatlıses'in programıyla ilgili konuştu! Konuk olmuyor çünkü...

Derya Tuna, eski eşi İbrahim Tatlıses'in dokuz sene sonra yeniden ekrana döndüğü 'İbo Show' için açıklama yaptı. Sanatçı, "Sesim güzel olsa gidip bir türkü söylerdim" dedi.

Magazin 24-11-2020 10:25

Derya Tuna'nın gelini Yasemin Şefkatli için söyledikleri dikkat çekti!

Uzun süredir beraber olan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli evlilik yolunda ilk adımı atarak önceki gün nişanlandı. Nişanda ailece çekilmiş bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Derya Tuna gelini Yasemin Şefkatli ile ilgili çok konuşulan yorumlar yaptı…

Magazin 17-10-2020 15:10

İbrahim Tatlıses'ın Pınar Gültekin paylaşımı tepki çekti!

İbrahim Tatlıses, eski sevgilisi tarafından öldürülen Pınar Gültekin hakkında bir yazı yazdı. Sosyal medya kullanıcısı pek çok kadın ise Tatlıses'e, geçmişte kadınlara uyguladığı şiddeti hatırlattı.

Magazin 23-07-2020 11:49

Derya Tuna eldiven ve maske kullanmadan alışveriş yaptı

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna önceki gün Sarıyer’de objektiflere yansıdı. Tuna eldiven ve maske kullanmadan alışveriş yaptı.

Magazin 29-03-2020 17:10

İbrahim Tatlıses'ten İzmir itirafı! Aşk

İzmir’de yeni bir restoran açan sanatçı İbrahim Tatlıses, hayatını kaybeden şarkıcı Dilber Ay için başsağlığı dileklerini iletti. İzmir’i sevdiğini, aşık olduğunu belirten Tatlıses, "Yerleşmekle kalmadım, herkesi buraya getirdim. Hep birlikte İzmirlileştik” dedi.

Magazin 30-04-2019 21:58

Merdivenden yuvarlanan Derya Tuna taburcu oldu

Yürüyen merdivenden düştükten sonra hastanelik olan Derya Tuna taburcu oldu. Tuna sosyal medyadan yaptığı açıklama ile kendisini arayanlara teşekkür etti.

Magazin 12-02-2019 16:48

Derya Tuna'dan itiraf! İbo'nun onu nasıl aldattığını açıkladı

Kanal D’nin hafta içi her sabah canlı yayınla ekrana gelen programı 4 Kadın Zamanı’n da bugün Derya Tuna’dan büyük bir itiraf geldi

Magazin 09-10-2018 16:42

Derya Tuna oğlu İdo'nun eski sevgilisi hakkında konuştu

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses mimar sevgilisi Yasemin Şefkatli ile geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı almıştı. Tuna oğlunun sevgilisi hakkında konuştu

Magazin 18-09-2018 13:43

Derya Tuna'dan oğlu İdo Tatlıses'e 10 milyonluk hediye!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'ya annesi Derya Tuna'dan dudak uçuklatan hediye... Derya Tuna evini oğluna verdi

Magazin 09-09-2018 12:06

İbrahim Tatlıses: Sekizinci çocuğu bekliyorum!

Kanal D’nin yeni sohbet programı “4 Kadın Zamanı”na katılan İbrahim Tatlıses'ten samimi açıklamalar. İbo çocuk açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü

Magazin 13-08-2018 12:16

İdo Tatlıses açıkladı: Annem ve babam aynı evde kalıyor

İdo Tatlıses hakkında merak edilenleri anlattı... Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, "Annen-baban tekrar evlense ne hissedersin?" sorusuna bakın ne dedi

Magazin 11-08-2018 11:01

Ünlü isimler 4 Kadın'da buluştu!

Kanal D'nin yeni sezonda gündüz kuşağındaki iddialı programı 4 Kadın'ın yayın tarihi belli oldu.

Magazin 06-08-2018 21:36

İbrahim Tatlıses'ten oğlu İdo'ya övgü dolu sözler

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ile olan evliliğinden doğan oğlu İdo hakkında dikkate değer satırlar paylaştı.

Magazin 04-08-2018 12:33

Seda Akgül TV8'den neden ayrıldı? Seda Akgül hangi kanalda program yapacak?

TV8'de sunuculuğunu yaptığı Gel Konuşalım programından ayrılan Seda Akgül'ün yeni kanalı ve programı belli oldu.

Magazin 27-07-2018 23:57

Ayşegül Yıldız'dan olay açıklamalar!

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Yıldız'ın bu sözlerini Derya Tuna duymasın!

Magazin 30-06-2018 10:35

Derya Tuna müstakbel gelinine yetişmeye çalıştı

Derya Tuna’nın ortağı olduğu Bebek 15, önceki akşam renkli bir partiyle kapılarını açtı. Derya Tuna'yı oğlu İdo ve sevgilisi yalnız bırakmadı

Magazin 06-02-2018 17:03

Derya Tuna'dan İdo'ya sert uyarı!

İdo Tatlıses’in sadece iki ay içinde 15 kilo vermesi annesi Derya Tuna’yı çok kızdırdı. Tuna, oğlu İdo’yu sert bir dille uyardı.

Magazin 12-11-2017 14:15

İdo sahneden annesine sitem etti

İdo Tatlıses, önceki gece Asmalımescit'te bir mekanda sahne aldı. İdo'yu annesi Derya Tuna da yalnız bırakmadı.

Magazin 23-12-2016 03:34

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından dert yandı

Son günlerde asistanı Damla Buket Çakıcı ile evleneceği yönündeki haberlerle konuşulan İbrahim Tatlıses, eski eşi Ayşegül Yıldız ve sevgilileri arasında kaldı. Bu konuda hiçbir açıklama yapmayan Tatlıses, küçük kızı Elif Ada'nın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak dert yandı.

Magazin 19-08-2016 19:37

İdo Tatlıses emlak sektörüne yatırıma başladı

Aşk hayatında mutluluğu oyuncu Hilal Altınbilek'le yakalayan İdo Tatlıses, başarısını müzik sektöründe de devam ettiriyor. Tatlıses en son oynadığı bir hamburger firmasının reklam filminden kazandığı parayı yeni evine yatırdı.

Magazin 28-07-2016 09:38

İdo Tatlıses'ten annesi Derya Tuna ve babası İbrahim Tatlıses'e aşk isyanı

İbrahim Tatlıses'in 1983 yılında Günah filmini çekerken tanıştığı Derya Tuna ile ilişkisinden doğan oğlu İdo Tatlıses, anne ve babasının yıllar önce çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. O yıllara ait karelere ise ilginç yorumlar geldi.

Magazin 13-06-2016 14:25

Reza Zarrab'ın flyboard şovu

Reza Zarrab-Ebru Gündeş, Bodrum'a demirledikleri lüks teknelerinde İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'yı ağırladı. Zarrab'ın flyboard şovu objektife böyle yansıdı.

Magazin 25-07-2015 10:45

İdo sevgilisini ailesiyle tanıştırdı

Ünlü şarkıcı annesi Derya Tuna'nın 50'nci yaş gününe sevgilisiyle katıldı. İbrahim Tatlıses'in de hazır bulunduğu partide İdo, kız arkadaşını tüm aileyle tanıştırdı.

Magazin 22-07-2015 14:12