Detoks Haberleri

Sağlıklı yaşama adım atmak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu detoks matara modelleri

Modern yaşamın hızlı tempolu temposunda sağlıklı yaşamı sürdürmek her zamankinden daha önemli hale geliyor. Bu bağlamda, taze sebze ve meyvelerin su içerisinde bekletilmesiyle yapılan detoks sularını pratik bir şekilde hazırlamayı sağlayan detoks mataraları vücudu arındırma, enerji artışı ve genel sağlığın desteklenmesi açısından harika bir çözüm sunuyor. Biz de bu seçkimizde sizler için her zevke hitap eden sağlık deposu 10 detoks matarasını derledik. Hadi, birlikte göz atalım.

Yemek 15-01-2024 17:27

Popüler detoks trendi: Internal Shower ile dümdüz bir karına sahip olun!

Son dönemlerin popüler dedoks kürü Internal Shower diğer adıyla iç organ duşu, sindirim sistemini temizliyor ve harekete geçiriyor. Sabah aç karnına içerek mideden başlayıp tüm sindirim sisteminde rahatlık ve hafiflik sağlıyor.

Kadin 17-11-2023 09:31

Her sabah aç karnına içildiğinde karaciğerdeki tüm zehri dışarı atıyor! Cildi tertemiz yapıyor

Vücudumuzun en önemli organlarından biri olan karaciğer, temizlenmediğinde ve toksinlerden arındırılmadığında hayatı tehdit eden birçok sağlık problemine sebep verebiliyor. Her sabah aç karnına bir kaşık içeceğiniz bu karışım hem karaciğerinizi temizliyor hem de cildinizi güzelleştiriyor.

Kadin 07-09-2023 09:33

2, 3, 7 ve 21 günlük detoks diyeti listeleri: Detoks diyeti nasıl yapılır?

Detoks diyetleri vücudu toksinlerden arındırmak, enerji seviyelerini artırmak ve genel sağlığı desteklemek amacıyla popüler hâle gelmiştir. Bu diyetler genellikle belirli bir süre boyunca uygulanır ve besin seçimine ve diğer yaşam tarzı faktörlerine odaklanır. İnsanların genellikle tercih ettiği detoks diyetleri arasında 2, 3, 7 ve 21 günlük seçenekler bulunur. Bu süreler kişinin hedeflerine ve yaşam tarzına bağlı olarak değişebilir.

Haber 30-06-2023 19:37

21 günlük detoks diyeti listesi nedir, kaç kilo verdirir? Detoks diyeti nasıl yapılır, nelere dikkat edilmelidir?

Vücudumuz her ne kadar biriken zararlı maddeleri kendi atabilse de yeterli gelmediği durumlar ortaya çıkabilmektedir. Bu durumda dışardan takviyeler, detokslar ve diyet programları devreye girmektedir. Bunlardan detoks diyetleri son zamanlarda sıklıkla tercih edilen uygulamalardan biri olmuştur. Farklı uygulama şekilleriyle karşımıza çıkan detoks diyetlerinden 21 günlük detoks diyeti kaç kilo verdirir?

Haber 07-04-2023 16:22

Sosyal medya fenomeni Karina Irby, 12 haftalık detoksundan sonra geri döndü! Duştan çekilen fotoğraflarını paylaştı

Sosyal medya fenomeni Karina Irby, beden pozitifliğine yönelik paylaşımları sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarıd. Kadınların beden ölçüleri ne olursa olsun kendileriyle gurur duymaları gerektiğini savunan isim, 12 hafta boyunca şeker ve işlenmiş gıdalardan kurtulmak için yaptığı detoksun sonrasında efsane bir şekilde geri döndü. Detoksunun ardından fenomen isim duştan çekilen pozlarını paylaştı.

Trend 30-03-2023 14:19

Ünlü oyuncudan sosyal medya detoksu! Listesinden yüzlerce kişiyi temizledi

Ünlü isimler sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Bu isimlerden biri de Sefirin Kızı dizisinin Gediz Ağa'sı Uraz Kaygılaroğlu. Ünlü oyuncu, UCİM elçisi olarak Kahramanmaraş depremleri sonrasında uzun süre bölgede kalmış, çocuklara depremi unutturacak keyifli vakitler geçirtmişti. Instagram hesabını oldukça aktif kullanan Kaygılaroğlu, arkadaş listesinden yüzlerce kişiyi takipten çıktı.

Magazin 06-03-2023 01:37

Fazla kilolarınızı vermenize yardımcı olacak detoks tarifler

Çoğu insan hayatının bir döneminde kilo vermek ister. Fakat kilo verme işi her zaman planlandığı kadar kolay olmaz. Hedeflenen kiloya ulaşmayı sağlayacak birkaç basit yöntem ise süreci çok daha keyifli bir hâle getirir. Taze ve doğal malzemelerle yapılmış detoks tarifleri ile siz de sevdiğiniz lezzetlerden vazgeçmeden fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Nasıl olduğunu merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Yemek 17-01-2023 19:54

Dünyanın en güzel kadınlarının paylaştığı güzellik sırları! Pürüzsüz bir cilt için...

Kadınlar güzelliklerini oldukça ön planda tutuyorlar. Her ne kadar iç güzelliği önem verildiği belirtilse de bir insanı tanırken görünümü ön yargılara yol açabiliyor. Güzellik maalesef ki birçok kapının açılmasına veya kapanmasına sebep oluyor. Bazı kadınların saçlarının ve ciltlerinin nasıl bu kadar güzel olduğu ve ne kullandıkları merak ediliyor. İşte dünyanın en güzel kadınlarının güzellik sırları...

Kadin 03-01-2023 09:21

Mevlana'nın her gün içtiği içecek! Osmanlı'nın her derde deva şerbeti

Geçmişten günümüze kadar gelen birçok yiyecek ve içecek bulunuyor. Özellik Osmanlı mutfağının sınırsız lezzetleri günümüzde de kullanılıyor. Sirkengebin şerbeti Osmanlı'da şifa deposu olarak görülüyordu. Ancak şerbetin tarihi çok daha öncelere dayanıyor. Mevlana'nın en sevdiği içecek olarak bilinen sirkengebin şerbetinin vücuda sağladığı etkiler duyanları şaşırtıyor.

Haber 23-12-2022 14:24

Antioksidan deposu, vücudu yeniler! Beyaz çaylı detoks suyu tarifi

En önemli çay çeşidi olan beyaz çay ana vatanı Hindistan’ın Assam Eyaletindendir. Beyaz çay da tıpkı siyah ve yeşil çay gibi aynı çay bitkisinden üretilmektedir. Bahar geldiği zaman çiçek açmayan bu bitkinin yaprakları ve tomurcukları toplanmaktadır. Özellikle yeşil çay, siyah çay gibi oksidasyon işleminden geçirilmemektedir.

Yemek 13-12-2022 09:22

3 günlük detoks diyeti listesi örneği: Detoks diyeti nasıl yapılır, ne işe yarar, kaç kilo verilir?

Normal şartlar altında vücut, çeşitli yöntemlerle almış olduğu toksinleri her gün bilhassa geceleri ve erken sabah saatlerinde kendi temizler. Fakat yaşın ilerlemesi ile beraber vücuttaki metabolik artıkların temizlenme potansiyelinde azalma meydana gelir. Bu durumlarda vücuttan toksinlerin atılması ve metabolizmanın hızlanması adına yapılan pek çok uygulama mevcuttur. Detoks diyeti de bunlardan biridir. Detoks diyeti nedir ve ne işe yarar, 3 günde detoks diyetiyle ne kadar kilo verilir?

Haber 18-11-2022 18:06

7 günlük detoks diyeti listesi: Detoks diyeti nasıl yapılır, kaç kilo verilir?

Gün içerisinde hissedilen yorgunluk, cilt ve saçlarda gözlenen değişikliklerin pek çok nedeni bulunur. Günlük hayatımızda maruz kaldığımız katkı maddeli gıdalar, alkol, kafein, kirli hava ve sigara gibi toksin maddeler de bu nedenlerden birkaçıdır. Bu toksin maddelerden arınmak cilt, saç ve vücudun yenilenmesini sağlamak adına yapılan pek çok uygulama vardır. Bunlardan biri de detoks diyetleridir. Pek çok uygulaması bulunan detoks diyetiyle 7 günde kaç kilo verilir?

Haber 18-11-2022 17:53

Editörlerin seçimi olan bu ayın en etkili güzellik bakım ürünü önerileri

Güzelliğinize güzellik katacak özel bakım ürünlerine ihtiyacınız olabilir. Cildinize, saçlarınıza ve hatta dişlerinize hak ettiği bakımı göstererek olası sorunların önüne geçebilir, doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Saç bakımından cilt bakımına kadar son bir ayın en etkili bakım ürünlerini listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 12-10-2022 16:03

Fazla kilolarından hızlı kurtulmak isteyenlerin tercihi! Bu, tam benlik deyip yapmaya başlıyoruz ama...

Fazla kilolarımızdan hızlıca kurtulmak için "Bu detoks tam benlik" deyip bulduğumuz bir detoksu yapmaya başlıyoruz ancak yanlış detoks başımıza iş açabilir. Yanlış detoks kas kaybına dahi neden olabilir. Uzman diyetisyen ise vatandaşları yanlış detoksa karşı önemle uyardı. Ayrıca, “Çok hızlı verilen kiloların sağlıklı olduğunu savunmuyorum. Çünkü çok hızlı verilen kilo, inanın çok hızlı alınacaktır. Çünkü sağlıklı bir beslenme profili, alışkanlığı oluşturmamış oluyor” ifadelerini kullandı.

Kadin 25-07-2022 15:40

2 günde dümdüz bir karın mümkün! İşte mucize detoks

Yaz aylarının neredeyse ortasına geldik. Henüz istediği kiloya ulaşamayanlar veya son günlerde yemeğin dozunu kaçıranlar hiç panik yapmasın. Son ana saklanan kilo verme süreci yüzünden strese de girmeyin. Unutmayın ki stres, kilo verme sürecini olumsuz yönde etkileyerek kilo verme sürecinin durmasına neden olabilir. Uzmanından iki günlük detoks programıyla karnınızdan sarkan fazla kilolara veda edebilirsiniz.

Haber 14-07-2022 14:50

Cildinizi kuruluktan kurtarıp âdeta ilaç olacak en iyi su bazlı nemlendiriciler

Yaz kış demeden cildi nemlendirmek çok önemli. Cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi sağlamak için kendinize uygun bir ürün seçip cilt bakım rutininize eklemelisiniz. Hafif yapısıyla öne çıkan su bazlı nemlendiriciler, cilt bakımına önem verenler tarafından sıkça tercih ediliyor. ''En iyi su bazlı nemlendiriciler hangileridir?'' sorusunu sizler için yanıtladık. Haydi, listeye detaylı olarak göz atalım.

Haber 27-06-2022 14:26

4 günde 4 kilo verdiren harika tarifi!

Yaz ayları geldikçe kilo vermek için yeni yollar araştırılmaya başlandı. Sporla beraber sağlıklı beslenmeye de dikkat edildiğinde kilo vermemek işten bile değil. Ancak bazı özel beslenme yollarıyla daha kısa zamanda daha fazla kilo verme imkanı da bulunuyor.

Haber 17-05-2022 16:44

Karaciğeri pırıl pırıl yapar, kilo vermeyi hızlandırır! Muhteşem karaciğer detoksu

Detoks vücudumuzdaki toksinleri deri, solunum ve boşaltım ile atmaktır ve başta karaciğerimiz, bağırsağımız ve lenfler olmak üzere birçok organımız detoks yapmak için çalışır. Doğru yiyecekleri beraber tüketerek vücudun detoks görevine destek olabilir ve böylece birçok sağlık sorununa neden olan toksinlerin daha kolay atılmasını sağlayabiliriz.

Haber 06-05-2022 15:56

Vücuttaki zehri bir gecede söküp atar, jet gibi kalori yakar... Ayak detoksu tarifi ile baştan ayağa yenilenin

Ayak detoksu, evdeki malzemelerle kolaylıkla yapacağınız ve sağlığınıza çok faydalı bir uygulamadır. Ayak detoksu, ayak sinir uçlarını harekete geçirerek vücudun yenilenmesinde önemli rol oynuyor. Bağışıklı sistemini düzenleyerek hastalıklara karşı korur. Kalori yakmaya, kan şekerini düzenlemeye ve vücuttaki toksinleri temizlemeye birebir. Uzmanların önerdiği ayak detoksu nedir, nasıl yapılır? İşte ayak detoksu ile ilgili bilmek istediğiniz her şey...

Haber 24-03-2022 07:47

Toksinleri vücudundan atmak isteyenler için harika detoks tarifleri

Özellikle bahar aylarında gerek kilo vermek gerek daha hafif hissetmek için detoks yapmak iyi bir fikir. Hele zayıflama telaşının başladığı bahar ve yaz aylarının yaklaştığı günlerde... Biz de vitaminli, antioksidan etkili ve enerjinizi yükseltecek detoks içecek tariflerini ayağınıza getirdik. Mutlaka bir yere kaydedin, bir gün mutlaka lazım olacak.

Kadin 28-02-2022 15:47

Detox ile toksinlerinizden arınıp zayıflamanız mümkün

Son zamanlarda sosyal medyanın hayatımıza iyice yerleşmesi ile dış görünüm ve sağlıklı yaşam daha büyük bir önem kazanmaya başladı. Dış görünüm ve sağlıklı yaşam denilince ise detox diyetler ve detox tarifleri gündemde kalmaya devam ediyor. Peki detox nedir ve A’dan Z’ye etkili şekilde nasıl uygulanır? Bu yazımızda detox konusunu daha yakından incelemeye ne dersiniz?

Kadin 24-02-2022 18:28

Mucizevi detoks tarifleri ile hafta sonu vücudunuzdaki ödemlere veda edeceksiniz! Karşınızda ödem attırıcı detoks tarifleri...

Bir tür yaşam düzenleme biçimi olan detoks, vücuttaki radikal maddelerin atılmasına yardımcı oluyor. Kendini arındırmak için kusursuz bir sisteme sahip olan metabolizmanın detoks içecekleri ile desteklenmesi, toksinlerin vücuttan daha hızlı uzaklaştırılmasını sağlıyor. Siz de hafta sonu vücudunuzu dinlendirmek istiyorsanız mucizevi detoks tariflerini deneyebilirsiniz!

Kadin 23-02-2022 10:43

Yılbaşı sonrası alınan kiloları kalıcı olmaktan kurtaran 3 günlük detoks tarifleri

Yılbaşı sonrası alınan kilolardan kurtulabilirsiniz. Bunun yollarından biri her biri birbirinden sağlıklı detoks tariflerini yapmak. Üstelik diyet gibi haftalarca değil sadece üç gün boyunca uygulamak yeterli olacak. Bunun için yapmanız gereken, bir ana öğününüz yerine detoks tarifinizi uygulamak ve diğer öğünlerde hafif, sebze yemekleri ya da çorba tercih etmek.

Yemek 23-02-2022 10:23

Bahar gelmeden detoks sularıyla hafiflemeniz mümkün!

Kış aylarında yemek ve tatlı tüketimine daha yatkın olabilirsiniz. Böyle durumlarda ağırlaşıp üstünüze bir yük çökmüş hissi etrafınızı sarıyor mu? Detoks suları, tam da böyle zamanlar için yardımınıza koşuyor. Birbirinden yararlı meyve ve sebzelerle kolayca detoks suları hazırlayıp rahatlama ve hafiflik hissedebilirsiniz. İşte sizi zinde tutacak detoks suyu tarifleri!

Kadin 22-02-2022 10:40

Kış detoksu için neler yapılmalı?

Kışın çok daha fazla ağır yemekler tüketiyoruz. Bu yemekler zaman içerisinde kiloya neden oluyor. Yaza girmeden kış detoksuna başlayarak kendimizi sağlıklı ve fit bir vücuda hazır hale getirebiliriz. Kış detoksu ile ilgi bilgiler için bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 08-02-2022 09:30

1 Ocak’ta bu detoksla yenilenmek mümkün! İlk güne özel yenileyici 7 altın öneri

Yılbaşı sofrasında kalori saymayı ya da kısıtlanmayı kim ister ki? Hal böyle olunca pek çok kişi; katı kurallara, sıkı diyetlere bir geceliğine ara verip, yılbaşı sofrasında alınan kalorileri yeni yılın ilk gününden itibaren telafi etmenin hesabını yapıyor.

Haber 31-12-2021 16:10

Son günlerin yeni trendi! Ispanak detoksuyla toksinleri vücudunuzdan uzaklaştırmaya var mısınız?

Son günlerde çok sık konuşulan ve uygulanan detoks, bir zayıflama yöntemi olarak gündeme gelse de, aslında tek işlevi zayıflamaya yardımcı olmak değil. Yanlış beslenme sonucu oluşan yaşam tarzı ve çevresel faktörlerin etkisiyle zaman zaman vücudumuzda toksinler meydana gelir. İşte detoks bu toksinleri temizlemeye yardımcı olur. Peki son günlerin trendi ıspanak detoksu nasıl yapılır?

Haber 20-10-2021 07:56

Detoks diyetlerin zararı var mı?

Detoks diyetler son zamanlarda en sık başvurulan kilo verme yöntemleri arasında yer alıyor. Hızla yaygınlaşan detoks diyetlerin zararlı mı yoksa faydalı mı olduğu ise diyeti deneyimlemeyenler için önem taşıyor. Detoks nedir, nasıl yapılır sorularını cevaplayan Diyetisyen Aysima Duygu Aksoy konu hakkında bilgiler verdi.

Haber 11-10-2021 10:05

Göbek yağlarınızı eritmeye yardımcı olacak detoks tarifi! Sadece 4 malzemeyle hazırlanıyor

Ne kadar katı diyetler uygularsanız uygulayın bölgesel yağlardan kurtulmak her zaman kolay olmuyor. Sağlığınızdan ödün vermeden haftada 30 kilo vermeniz tıbbi olarak mümkün değil. Ancak diyetinizi destekleyecek bir detoks suyu sayesinden göbek bölgesinde toplanan yağlarınızdan kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Yemek 25-08-2021 17:17

Yağ yakımını hızlandıran kolay tarif! Her evde olan malzemelerle göbek yağlarınızdan kurtulun

Zengin yemek kültürü, iştah ve hazır yemeklerin tüketilmesi derken kilo alımı da kaçınılmaz oluyor. Yaz aylarında daha fit bir görüntüye sahip olmak isteyenler ise bölgesel kilolarından şikayet ediyor. Bunlar yok etmek için kimi zaman düzenli spor yapmaya vakit bulamıyor olabilirsiniz. Birkaç malzeme ile uyurken bile yağ yakmanıza yardımcı olacak bir tarif hazırladık.

Yemek 13-08-2021 10:14

Göbek yağlarınızdan sıkıldıysanız bu tarif tam size göre! Yatmadan önce bu detoksu yapınca farka inanamayacaksınız

Daha sağlıklı, fit ve enerjik olmanıza yardımcı olacak bir detoks suyuna kim hayır diyebilir ki? Sizler için net sonuçlar alabileceğiniz bir detoks suyu tarifi hazırladık.

Yemek 28-07-2021 15:51

Yağ yakımını hızlandıracak mucizevi detoks suyu! Birkaç dakika içinde hazırlanıyor

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber tatil sezonu açıldı. Deniz ve havuz kenarında fit görüntüsüyle boy göstermek isteyenler fazla kilolarından kurtulmak için diyetlere başladı. Bu diyetlerin yanında yağ yakımını hızlandıracak ve vücutta ödemi azaltacak bir detoks suyu tarifiyle karşınızdayız.

Yemek 09-07-2021 16:07

Meğer ödemden hızlıca kurtulmak için yapılması gerekenler çok basitmiş! Sadece birkaç adımda...

Zaman zaman vücudumuzda çeşitli sebeplere bağlı olarak ödem oluşabilir. Öncelikli olarak ödemin nedenlerini bilmek, onu daha sağlıklı bir şekilde vücudunuzdan atmanıza fayda sağlar. Vücutta bulunan ödemi atmak için bazı hareketler yapmanız ve bazı yiyecek ile içecekleri tüketmeniz faydalı olacaktır. Gelin, ödemi atmak için neler yapabilirsiniz, birlikte göz atalım...

Haber 08-07-2021 16:04

Detoks tarifleri ile inatçı kilolarınıza veda edin!

Kilo, sağlıklı olmak için ve hedeflenen beden ağırlığına ve görünümüne kavuşmak isteyenler için ciddi bir sorun haline gelebilir. Bu noktada sağlıklı beslenerek kilo vermek önemlidir. Kilo kaybı yaşarken yeterli vitamin, protein ve minerallerin alınması ve vücudun temizlenmesini sağlamak kişileri daha sağlıklı kılar. Bunun için başvurulan yollardan biri de detokslardır. Kilo verdiren detoks tarifleri ile inatçı kilolardan bile kurtulmak mümkündür. Peki detoksları nasıl kullanmak gerekir?

Haber 08-07-2021 12:27

Anında yağ yakıcı özelliği bulunan mucize detoks suyu tarifi

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sağlıklı beslenmeye olan ilgi arttı. Çoğu kişi fazla kilolarından kurtularak daha fit bir görüntüye kavuşmak için detoks suyu tarifi ve katı diyet programlarını araştırmaya başladı. Sağlıklı beslenme ile birlikte bol su tüketmek kilo vermeye yardımcı olur. Sizlerle içtiğiniz suyu tadını arttıracak bir detoks tarifini paylaşıyoruz.

Yemek 02-07-2021 16:57

Yağ yakımını hızlandıracak mucize içecek! Yapımı sadece birkaç dakika sürüyor

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber fazla kilolarından şikayetçi olanlara katı diyetlere ve detoks sularına yöneldi. Sizler için gece yatmadan önce içebileceğiniz mucize bir detoks suyu tarifi hazırladık. Üstelik bu tarif hem yağ yakımını hızlandırıyor hem de vücutta toplanan ödemi azaltıyor.

Yemek 29-06-2021 16:23

Detoks nedir, nasıl yapılır? İçtiğiniz suyun PH seviyesi bile etki ediyor

Vücudu toksik maddelerden arındırmak için yapılan detoks, faydalarıyla birçok avantaj sağlar. Sebze ve meyvelerden zengin beslenme biçiminin uygulandığı, hazır gıda ve kahve gibi uyarıcılardan uzak durulan detoks sürecinde vücudun temizlenmesi esas amaçtır. Detoksun yararlarını ve nasıl uygulanacağını anlatan Detoks uzmanı Sevilay Öztürk, su tüketimi ile ilgili göz önünde tutulması gereken bilgiler de paylaştı.

Yemek 17-06-2021 15:10

Vücudunuzu yiyeceklerle tamamen doğal bir şekilde arındırmanın 5 basit yolu!

Bilim insanları vücudun düzgün bir şekilde çalışabilmesi için belirli aralıklarla detoks yapmayı tavsiye ediyor. Detoks sayesinde yararlı bakteriler bağırsak dengesini sağlar ve hastalıklara karşı bağışıklık sistemi güçlendirir. Tamamen doğal yöntemlerle arınmaya ne dersiniz?

Yemek 24-05-2021 17:38

Pratik şekilde hazırlayacağınız bu 3 içecek tarifini sabah aç karna içerek çok daha zinde hissedebilirsiniz!

Vücudumuzun gün içerisinde ihtiyaç duyduğu enerjinin anahtarı metabolizmada gizli. Tükettiğimiz yiyecek ve içeceklerle metabolizmamızı hızlandırabiliriz. Siz de sabah aç karnına evinizde hazırladığınız doğal içecekleri tüketerek hızlı bir metabolizmaya sahip olabilirsiniz. Hazırsanız metabolizmanızı harekete geçiren doğal içecek tariflerimizle karşınızdayız.

Yemek 21-05-2021 15:04

Bu tarif ile ödemlerinizden kurtulun

“Detoks” kelimesini son yıllarda çokça duyuyoruz. Genellikle hızlı kilo verdirme formülü olarak bilinse de detoksun asıl amacı vücutta biriken zararlı maddelerin atılması için metobolizmayı hızlandırmaktır. Özellikle yaz aylarına girerken yapacağınız detoks vücudunuzu yenileyecektir.

Yemek 03-05-2021 17:17

Detoks diyetinde sağlığa dikkat

Son günlerde 'detoks' diyetlerin insanlar tarafından sıkça yapıldığını belirten uzmanlar, detoksun vücudun direncini düşürerek toksinlerin daha çok vücuda girmesini sağladığını ve çeşitli hastalıklara zemin hazırladığına dikkat çekiyor.

Haber 31-10-2008 14:51

Detoks ile tazelenin

Doktorlara göre, kış ayları boyunca yanan kaloriferler ve arabalardan çıkan egzos gazları havayı kirleterek zehirli gazlar yayıyor. İstemeden de olsa insan vücudunun bu zehirli gazlardan etkilendiğini belirten uzmanlar, buna sindirim sisteminin oluşturduğu toksin maddeleri de eklenince vücut zehirli gazların etkisinde kalıyor.

Haber 30-11-1999 00:00