Devin Özgür Çınar Haberleri

Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün boşrolündeki Arayış dizisindeki 'soyunma' sahnesi olay oldu! 'Soyun' diye bağırdı ve...

Başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı Arayış dizisi yayınlanır yayınlanmaz gündem oldu. Disney+'ın yeni dizisi 'Arayış'ta Mehmet Günsür'ün "Soyun" diyerek bir gruba hitap ettiği anlar ve herkesin soyunması sosyal medyayı salladı.

Magazin 16-06-2023 09:11

Türk Malı dizisinin Seval'iydi! Devin Özgür Çınar'ın son hali şaşırttı

Bir zamanlara damga vuran komedi türündeki Türk Malı dizisinde başrolde Şafak Sezer ve Binnur Kaya, Erman-Abiye Kuzu rolüyle yer aldı. İkilinin trajikomik evliliğinin işlendiği bu dizide Devin Özgür Çınar, Kuzu ailesinin komşusunu canlandırıyordu. Devin Özgür Çınar'ın son hali şaşırttı...

Magazin 30-05-2022 20:20

10 Bin Adım'ın 2. sezon çekimleri başladı! Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'dan set fotoğrafı

Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın başrollerinde oynadığı 10 Bin Adım’ın 2 sezon çekimleri başladı. Ünlü oyuncu Devin Özgür Çınar, sosyal medya hesabından yeni sezonun müjdesini verdi.

Magazin 21-10-2021 02:51

Gain yayın hayatına bomba gibi başlıyor

Türkiye’nin yeni nesil çevrimiçi içerik platformu GAİN, 30 Aralık’ta yayın hayatına başlıyor. Dikey formatıyla, kısa, çarpıcı ve eğlenceli birçok içeriği bir arada sunacak olan platform, aynı zamanda kişiye özel yayın akışı ile kullanıcıların zaman kaybı yaşamadan içeriklere ulaşmasına da imkân sağlıyor.

Trend 25-12-2020 16:12

Devin Özgür Çınar

Devin Özgür Çınar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Devin Özgür Çınar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Devin Özgür Çınar’dan sosyal medyaya damga vuran mesaj

Devin Özgür Çınar'ın Twitter'da bir hesabın Bade İşçil'in "Fakir kadın rollerine tipim müsait değil" açıklamasına yaptığı yorum sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-07-2020 11:07

Devin Özgür Çınar'ın keyfi yok!

Devin Özgür Çınar ve Esra Dermancıoğlu geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi! Çınar'ın keyifsiz hali gözlerden kaçmadı.

Magazin 13-11-2018 16:34