Didem Devay Haberleri

Oryantal Didem Hadise'yi eleştiren Sevda Türküsev'e sert çıktı! Konuyu cinsel hayatına getirdi!

Son konserinde kendisini alt açıdan çekmek isteyen bir kameramana sinirlenen Hadise'ye Sevda Türküsev sert sözler söylemişti. Oryantal Didem Kınalı, Hadise'ye destek vererek Sevda Türküsev'in sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 2024-04-17 11:47:46

Didem Soydan'dan şaşırtan Murat Kurum paylaşımı: Senin bıyığın...

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen model Didem Soydan'dan İstanbul'da aday olan ve seçimi kaybeden Murat Kurum'a teşekkür mesajı geldi. Soydan'ın mesajı sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-02 15:10:57

Şahane Hayatım’ın Didem’i Gökçe Eyüboğlu imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrolünü paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği Didem karakteri ile beğeni toplayan Gökçe Eyüboğlu imaj tazeledi. Dizide saçlarını rastalı olarak kullanan ünlü ismin yeni hali çok beğenildi.

Magazin 2024-03-20 11:01:34

Son haline 'estetik' dendi! Didem Soydan o yoruma kayıtsız kalamadı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan her paylaşımıyla olay oluyor. Bu defa saç renginde değişikliğe giden ünlü model kendisine yapılan 'estetik' yorumuna kayıtsız kalamadı. Verdiği cevap kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-03-08 08:14:39

Oyuncu Didem Uzel'den yıllar sonra gelen itiraf: Bugünkü aklım olsa asla paylaşmazdım!

Oyuncu Didem Uzel, oğlu Aslan'la ilgili artık paylaşım gerçekleştirmeme kararı aldığını açıkladı. Uzel, tüm dünyada çocuk kaçırma ve pedofili olaylarının sıklıkla yaşandığına vurgu yaparak, "Çocuğunuzun kimliğini açığa çıkarmak hiç doğru değil. Bugünkü aklım olsa Aslan’ın tek bir kare fotoğrafını paylaşmaz ve yüzünü göstermezdim” ifadelerini kullandı.

Magazin 04-03-24 16:44

İbo Show'un yıldızıydı... Oryantal Didem Kınalı'dan taciz itirafı geldi! Beni erkeklerden daha çok...

Dansözlüğün yanı sıra şarkıcılık yapmaya da başlayan Didem Kınalı 'Pembe Masa' programına konuk oldu. 37 yaşındaki Kınalı, kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Magazin 27-02-24 16:52

30 yaş küçük sevgilisiyle yüzleşirken çileden çıktı, üstünü başını yırttı! Didem Arslan ne yapacağını bilemedi! 'Uygunsuz fotoğraflar gönderdi'

Hafta içi her gün Show Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında işlenen konular zaman zaman sosyal medyada gündem oluyor. Programa bu defa 30 yaş küçük sevgilisiyle canlı yayında yüzleşen Necmettin Bey damga vurdu. 73 yaşındaki Necmettin Bey bir anda çileden çıktı ve üstünü başını yırttı.

Magazin 27-02-24 15:18

Didem Soydan yine sınır tanımadı! Posta sarınıp, uzandı... Cesur tarzına yorum yağdı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Didem Soydan posta sarınıp uzandı. Ünlü ismin cesur paylaşımına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 27-02-24 09:39

Didem Soydan aldatıldığını öğrenince sevgilisinden intikamını başkasıyla birlikte olarak almış! Ben şimdi seks yapmaktan geldim

Başarılı modellerden olan Didem Soydan her hareketiyle gündem oluyor. Mirgün Cabas'a konuk olan Didem Soydan 3 yıllık ilişkisinin sonunda aldatıldığını anlayınca eski flörtlerinden birini arayıp onunla seks yaptığını ve bunu da sevgilisine söylediğini anlattı. Didem Soydan'ın intikamı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-02-24 07:01

Kahramanmaraş'taki depremde 82 kişinin öldüğü apartman yönetmeliğe uygun yapılmamış

Kahramanmaraş'ta, 6 Şubat 2023'teki depremlerde 82 kişinin hayatını kaybettiği Didem Apartmanı'nın yapımında mevzuat hükümlerine yeterince uyulmadığı tespit edildi.

Yurthaber 02-02-24 10:43

Erkan Petekkaya oğlu Cem Cano'yu paylaştı! Baba-oğulun benzerliği olay oldu

Başarılı oyunculuğu, sempatik halleri ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya bu defa oğlu Cem Cano ile gündem oldu. Didem Petekkaya ile mutlu bir evliliği olan Petekkaya'nın oğlunu görenler çok şaşırdı. Baba-oğulun benzerliğine yorum yağdı.

Magazin 20-01-24 15:32

İddialı pozlarıyla sık sık gündem olan Didem Soydan'ın iç çamaşırı ayrıntılı videosu olay oldu!

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Her pozuyla magazin gündemine bomba gibi düşen Soydan, bu sefer de iç çamaşırı ayrıntılı videosuyla dillere düştü.

Magazin 05-01-24 14:35

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de tansiyon yükseldi! Küçük kızı kaybolan anneden tepki: Oğlumun evli ve 3 çocuk babası arkadaşı...

Didem Arslan Yılmaz 15 yaşındaki Helin'in bir anda ortadan kaybolmasına ilişkin sır perdesini aralıyor. 19 yaşındaki Görkem Akın Beder, 10 gün önce kaybolan kız kardeşini bulmak için ünlü sunucudan yardım istedi. Anne Nurgül Hanım, canlı yayına telefonla bağladı. “Oğlumun evli ve 3 çocuk babası arkadaşı İsa’dan şüpheleniyorum!" sözleri ise izleyenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-23 14:26

Çocuklarının öldüğü aracı, düğün arabası yapmıştı! Didem Arslan'ı şoke eden detay

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında bir anne ve 5 çocuğunun hayatını kaybettiği kaza ele alınmaya devam ediliyor. Özlem Çetin ve 5 çocuğu 6 Mayıs 2023 tarihinde içinde bulundukları otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Çetin'in ailesi olayın kaza değil, cinayet olduğunu öne sürdü. Özlem Çetin'in eşi Hasan Bey iddialar üzerine aile ile yüzleşti. Stüdyoda ortam bir anda gerildi.

Magazin 22-12-23 13:04

Türkiye'nin günlerce konuştuğu kaza! Didem Arslan şoke oldu! Meğer çocuklarının öldüğü aracı, düğün arabası yapmış

Özlem Çetin ve 5 çocuğu 6 Mayıs 2023 tarihinde içinde bulundukları otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Çetin'in ailesi Türkiye'nin konuştuğu kazanın cinayet olduğunu iddia etti. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. Özlem Çetin’in kocası Hasan'ın çocuklarının öldüğü aracı düğün arabası yaptığı ortaya çıktı.

Magazin 19-12-23 14:28

Didem Soydan sıra dışı elbisesiyle şekilden şekle girdi! Takipçisine yanıtı olay oldu

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak iplikten yapılmış transparan elbisesiyle paylaşım yapan Soydan poz vermek için şekilden şekle girdi. Elbisesini eleştiren takipçisine Soydan'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-12-23 10:23

Bebeğini bırakıp sevdiği adama kaçmıştı! 'Gözyaşları sahte' dedi, Didem Arslan bile şoke oldu: Onu bırakmamam için ayaklarıma kapandı

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına 19 yaşındaki Zahide Hanım'ın gözyaşları damga vurdu. Mehmet isimli bir adama kaçıp dini nikah yapan Zahide Hanım, evliliğinde yaşadığı sorunlar nedeniyle ailesinin yanında doğum yapmış ve 1,5 yaşına geldiğinde onu ailesine bırakıp yeniden hayat arkadaşına dönmüştü. Genç kadının, Mehmet Bey'in barışma ve resmi nikah vaatlerine kandığını belirtip "Ortada kaldım" açıklamasında bulunması izleyenleri şaşırttı.

Magazin 12-12-23 13:20

Oryantal Didem Kınalı'ya kapkaççı şoku! 'Bunlar çete ve her yerdeler'

İstanbul Beyoğlu Cihangir'de, köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkartan ünlü oryantal Didem Kınalı'nın başına gelmeyen kalmadı. 70 bin TL'lik telefonu kapkaççılar tarafından çalınan Kınalı, “Telefon elinizde yürümeyin. Bunlar çete ve her yerdeler. Maalesef insafları yok, duyguları yok. Beni takip etmişler. Kamerada izledim. Çok korkunçtu" dedi.

Magazin 11-12-23 18:19

'20 tane TikTok hesabı var' dediği eşi evden kaçtı! Karı-koca canlı yayınında yüzleşti! 'Amcamın oğlu' dedi gerçek başka çıktı

Hafta içi her gün ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı işlediği konularla gündemden düşmüyor. Her bölümü sosyal medyada gündem olan programa bu defa bir karı kocanın yüzleştiği anlar damga vurdu. '20 tane TikTok hesabı var' dediği eşi evden kaçan Musa Bey, Didem Arslan Yılmaz'dan yardım istemek için programa başvurdu. Musa Bey ve eşinin anlattıkları herkesi şoke etti.

Magazin 05-12-23 14:43

Didem Arslan kan donduran cinayetin otopsi raporunu açıkladı! Ölüm nedeni 'bıçaklama' demişti, bakın ne çıktı

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında, Manisa'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden İsmail Kür olayı ele alınıyor. Kanamaların Seher'in dediği gibi bıçaklama olayından değil, asılma sırasında oluşan yaralardan kaynaklandığı ortaya çıktı. Öte yandan Seher'in telefon rehbere ismini 'dayım' diye kaydettiği kişinin, bir rehabilitasyon merkezinde görevli eğitimci olduğu ortaya çıktı.

Magazin 29-11-23 13:38

Didem Soydan yine çok cesur! Baştan aşağı dantel elbisesiyle poz verdi

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa son paylaşımı ile sosyal medyayı salladı. Baştan aşağı dantel bir elbise giyen Soydan'ın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 27-11-23 17:31

Ağaca asılı halde bulunmuştu! Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de şoke eden ihbar! Bir bacağından ben, bir bacağından o tuttu

Didem Arslan Yılmaz Manisa'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden İsmail Kür olayını ele almaya devam ediyor. Programa gelen ihbar sonrası stüdyoda yer yerinden oynadı. Gizli tanık, İsmail'in ölümünün Seher'in aylardır anlattığından çok daha farklı olduğunu vurguladı. Elinde kayıtlar olduğunu söyleyen tanık Faruk'un Taner'e "O kız konuşamaz! Konuşsa daha önceki işte konuşurdu. Zaten biz bunu öldürürken bir bacağını da tutan bu değil miydi?" dediğini söyledi.

Magazin 21-11-23 13:18

Didem Soydan derin sırt dekoltesiyle adeta büyüledi! Ayna karşısındaki pozları sosyal medyayı salladı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa ayna karşısındaki pozlarıyla adından söz ettirdi. Derin sırt dekolteli elbisesiyle poz veren ünlü isim pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 20-11-23 17:19

Didem Kınalı'dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'e tepki! Torunları yaşındaki kızlara...

İbo Show ile yıldızı parlayan oryantal Didem Kınalı eski patronu İbrahim Tatlıses'i ve Mehmet Ali Erbil'i kızdıracak sözler söyledi. Kınalı, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in kendinden yaşça küçük kadınlarla evlenmek istemeleriyle ilgili sert açıklamalar yaptı.

Magazin 19-11-23 09:09

112 Acil'in ses kaydında kan donduran detay! Didem Arslan Yılmaz şoke oldu! Çocuğun ayakkabı bağcığını almış!

4 sezon boyunca Show TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ programında kan donduran bir gelişme yaşandı. Manisa'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden İsmail Kür olayına ilişkin 112 Acil Servisi'n ses kaydı incelendi. Dipten gelen sesin ne dediği ortaya çıktı.

Magazin 17-11-23 10:59

Memati'nin sevgilisiydi! Kurtlar Vadisi'nin Gamze'si Didem Taslan son haliyle gündem oldu! Gören aynı şeyi söyledi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran güçlü kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği 'Gamze Güneş' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Didem Taslan, dizide Memati'nin sevgilisine hayat veriyordu. Şimdilerde 49 yaşında olan ünlü isim son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 16-11-23 17:31

Canlı yayında 'aldatma' iddiası! Gizli tanığın sözleri Didem Arslan'ı şoke etti! Banyoda başka kadınlarla görüşüyor!

Didem Arslan Yılmaz programında Süleyman-Hatice çiftini ağırladı. 5 yıl önce kaçarak evlenen çiftin evlilikleri Süleyman Bey'in sosyal medya bağımlılığı yüzünden bitme noktasına geldi. Süleyman Bey, oradan gelen mesajlar yüzünden eşiyle kavga ettiğini, bu sebeple kayınpederi Fevzi’nin geçtiğimiz Haziran ayında karısı ve çocuğunu götürdüğünü vurguladı. Çift canlı yayında yüzleşirken programa bağlanan gizli tanığın sözleri ortalığı karıştırdı.

Magazin 14-11-23 10:15

Canlı yayında büyük yüzleşme! Fenomen Mahir'in savunması Didem Arslan'ı şoke etti: Onu reddettiğim için bana iftira atıyor!

Fenomen Mahir, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına bağlanarak herkesin konuştuğu iddialara yanıt verdi. Fenomen Mahir Düz tarafından 15 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Esra Çömelek, Mahir Düz'ün "Onu reddettiğim için bana iftira atıyor!" sözleri üzerine sinirlendi.

Magazin 10-11-23 11:29

Yasak aşk iddiası gündem olmuştu! Doğuş sessizliğini bozdu! Avukatı Feyza Altun'dan açıklama gedi

Hafta içi her gün ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında ünlü şarkıcı Doğuş hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Programa çıkan Esra adından bir kadın Doğuş ile aşk yaşadığını iddia etmiş ve 'Dini nikah kıydık' açıklamasını yapmıştı. Ünlü şarkıcı sonunda sessizliğini bozdu. Avukatı Feyza Altun'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 07-11-23 16:27

Kandilli'den korkutan tsunami açıklaması! 'Olası İstanbul depreminde...'

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Musavver Didem Cambaz, olası İstanbul depreminden sonra tetiklenebilecek deniz altı heyelanından dolayı tsunami beklediklerini söyledi. Cambaz, "Deniz seviyesinin 2-3 metre yükselmesini azımsamamak gerekiyor. Yarım metre de olsa insanlar 'Ben yüzerim' diye düşünüyor ama 30 santimetrenin üzerindeki su dalgası sizi sürükleyebilme özelliğine sahip" dedi.

Haber 05-11-23 16:59

Didem Soydan takipçisinin o yorumuna kayıtsız kalamadı! Yaptığı gönderme olay oldu

Sosyal medya paylaşımları, iddialı tarzı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan bu defa takipçisine verdiği bir cevapla gündem oldu. Son pozlarıyla dikkat çeken ünlü mankene takipçisi 'Oyuncu olmasın' yorumunu yaptı. Soydan ise verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-11-23 14:07

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de bomba iddia! Eşi Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak bilinen Doğuş'un yasak aşkı ortaya çıktı! 'Dini nikah kıydık'

Hafta içi her gün ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında gündeme gelen iddialar herkesi şoke etti. Fenomen Mahir Düz tarafından 15 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Esra Çömelek, canlı yayında "Fenomen Mahir'in bana karşı elindeki kozu şarkıcı Doğuş'la olan dini nikahım" ifadelerini kullandı. Esra Hanım'ın bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-11-23 14:35

Kirli çamaşırlar ortalığa döküldü! Fenomen Mahir'e yönelik ihbar üstüne ihbar: Bu psikopat! Çok güzel oynuyor

Didem Arslan Yılmaz programında 'Fenomen Mahir' konusunu ele almaya devam ediyor. Esra Çömelek'in "Fenomen Mahir" olarak tanınan Mahir Düz'e milyonlarca lirasını kaptırdığını belirtmesinin ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Polonyalı bir kadın, 3 sene boyunca aynı şahıs tarafından dolandırıldığını belirtip yaşadıklarını anlattı. Didem Arslan Yılmaz bile anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 01-11-23 11:56

Cesur pozları dikkat çeken Didem Soydan gelen kötü yorumlar için bakın ne dedi

Ünlü model Didem Soydan yer aldığı projeler, özel hayatı ve sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Soydan cesur pozlarına gelen kötü yorumlar ile ilgili bakın ne dedi

Magazin 30-10-23 08:48

Didem Soydan, gece kulübünde yaşadıklarını böyle anlattı: Seninle ne kahve içerim, ne de seks yaparım

Gerek açıklamaları, gerek takipçilerine verdiği yanıtlar, gerekse de sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren model Didem Soydan, katıldığı bir programda gece kulübünde yaşadıklarını anlattı. Soydan, "Seninle ne kahve içerim, ne cin tonik içerim, ne flört ederim, ne de seks yaparım" şeklinde sözler sarf ettiğini paylaştı.

Magazin 27-10-23 09:30

Didem Soydan pantolonunu yarıya kadar indirip iç çamaşırlarıyla poz verdi

Gerek açıklamaları gerek takipçilerine verdiği yanıtlar gerekse sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren model Didem Soydan yine sosyal medyayı salladı. Didem Soydan ayna karşısında iç çamaşırlı pozuyla dikkat çekti.

Magazin 16-10-23 14:52

DÖNENCE FİNAL BÖLÜMÜ izle! KANAL D Dönence dizisi 14. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Dönence dizisi final bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Her çarşamba akşamı yayınlanan dizi 14. bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki, Dönence 14. bölümde neler yaşanacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 11-10-23 20:15

Didem Soydan'ın nostalji paylaşımı olay oldu! Beğeni yağdı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa takipçilerini yıllar önceye götürdü. Didem Soydan'ın nostalji paylaşımı sosyal medyayı salladı. Ünlü mankenin okul yıllarına ait görüntüsüne yorum yağdı.

Magazin 05-10-23 17:21

Didem Soydan'ın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü ismin eski fotoğrafını görenler çok şaşırdı. Didem Soydan'ın o görüntüsüne yorum yağdı.

Magazin 28-09-23 14:46

Selen Görgüzel canlı yayında fenalaştı! Didem Delen isyan etti! 'Lanet olsun...'

Hafta içi her gün Beyaz Tv'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz ağırladığı konukları ve işlediği konularla gündemden düşmüyor. Programa son olarak Selen Görgüzel'in fenalaşması damga vurdu. Didem Delen ise o anlara isyan etti. Delen'in, 'Lanet olsun... Niye bizim programda böyle şeyler oluyor' sözleri dikkat çekti.

Magazin 22-09-23 14:32

DÖNENCE 11. BÖLÜM İZLE! KANAL D DÖNENCE dizisi son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm konusu

Dönence dizisi 11. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Her çarşamba akşamı yayınlanan dizi yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin bu hafta 11. bölümü yayınlanacak. Peki, Dönence 11. bölümde neler yaşanacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 20-09-23 19:43

Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı

Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.

Magazin 18-09-23 11:28

Erkan Petekkaya'nın eşi güzelliğiyle büyüledi! 20. yıl dönüm sürprizi olay oldu

En son O Kız dizisinde Kadir karakterine hayat veren Erkan Petekkaya eşi Didem Petekkaya'ya yaptığı sürprizle gündem oldu. 20. yıl dönümünü kutlayan Petekkaya'nın sürprizine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 15-09-23 14:51

DÖNENCE 10. BÖLÜM tek parça izle! KANAL D DÖNENCE dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Dönence dizisi 10. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Her salı akşamı yayınlanan dizi yeni yayın günü olan çarşamba gününde ilk defa yayınlanacak. Dizinin bu hafta 10. bölümü ekranlara gelecek. Peki, Dönence 10. bölümde neler olacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 13-09-23 18:55

DÖNENCE bu akşam yok mu, neden yok? DÖNENCE yeni bölüm ne zaman? 12 Eylül 2023 KANAL D yayın akışı

Dönence dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar yoğunlaştı. Oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer gibi isimlerin yer aldığı Dönence dizisinin yeni bölümü Kanal D'nin 12 Eylül 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Dönence'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Dönence bugün var mı, neden yok? Dönence yeni bölüm ne zaman?

Magazin 12-09-23 21:08

DÖNENCE 9. BÖLÜM tek parça izle! KANAL D DÖNENCE dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Dönence dizisi 9. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizi, her salı akşamı seyircileriyle buluşuyor. Dizinin bu hafta 9. bölümü yayınlanacak. Peki, Dönence 9. bölümde neler olacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 05-09-23 18:27

Didem Soydan cadde ortasında bikinisini düzeltti! O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu

Her açıklaması ve her paylaşımıyla olay olan Didem Soydan bu defa yine sınırları zorladı. Sosyal medyadaki iddialı ve cesur halleriyle dikkat çeken Didem Soydan cadde ortasında bikini altını düzeltti. O anlarını takipçileriyle paylaşan Didem Soydan'a yorum yağdı.

Magazin 31-08-23 17:19

Kınalı Kar'ın Lamia'sıydı! Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Didem Uğurlu'nun son hali olay oldu

Bir dönemin efsane dizisi Kınalı Kar'da hayat verdiği Lamia karakteriyle hafızalarımıza kazınan Didem Uğurlu uzun zamandır ekranlardan uzak sakin bir hayat sürüyor. 1990’lı yılların sonlarından itibaren oyunculuk kariyerine başlayan Uğurlu, Aynalı Tahir dizisinde Melek karakteri ile iyi bir çıkış yaptı. Kınalı Kar’da Lamia olarak tanındı. Didem Uğurlu'nun son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-08-23 17:27

Daha yeni evlenmişti... Patlamada feci şekilde can verdi! Kahreden detayı ailenin avukatı açıkladı

MUĞLA'nın Menteşe ilçesinde, hidrojen gazı üretim ve dolum tesisindeki patlamada ölen muhasebe görevlisi olarak çalışan Nur Hayat Karataş'ın (25) ailesinin avukatı Didem Alaca, genç kadının o gün resmi tatil olmasına rağmen acil yetiştirilmesi gereken işler olduğu gerekçesiyle, iş yerine çağrıldığını öne sürdü. Alaca, "25 yaşında yeni evlenmiş bir insan trajik bir şekilde hayata gözlerini yumdu. İhmali olan herkesin peşinde olacağız. Nur Hayat'ın ailesi zor durumda" dedi.

Haber 28-08-23 15:59