Didem Soydan Haberleri Ve Son Dakika Didem Soydan Haberleri

Didem Soydan Haberleri Ve Son Dakika Didem Soydan Haberleri

1984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Didem Soydan'ın anne tarafı Yunanistan ve Bulgaristan göçmeni baba tarafı ise Arnavutluk göçmenidir. Sık sık gündemde yer alan Didem Soydan'ın boyu 1,76 cm olarak biliniyor. Henüz üniversite yıllarındayken Diesel'de çalışan modacı Ümit Ünal'dan gelen modellik teklifi değerlendiren Didem Soydan, çıktığı ilk defilede birçok ünlü fotoğrafçı ve modacıyı kendine hayran bıraktı. Ardından hızlıca modellik kariyerine devam eden Soydan, Türkiye'de birçok ünlü modacıyla çalıştı. Uluslararası Calzedonia Summer Showda 20214 yılında podyuma çıkan Didem Soydan, Uluslararası Calzedonia Summer Showda podyuma çıkan ilk Türk manken oldu. Didem Soydan Fashion Week defilelerinde de tasarımcıların en çok tercih ettiği manken oldu.

Didem Soydan Haberleri

Son haline 'estetik' dendi! Didem Soydan o yoruma kayıtsız kalamadı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan her paylaşımıyla olay oluyor. Bu defa saç renginde değişikliğe giden ünlü model kendisine yapılan 'estetik' yorumuna kayıtsız kalamadı. Verdiği cevap kısa sürede gündem oldu.

Magazin 08-03-2024 08:14

Didem Soydan yine sınır tanımadı! Posta sarınıp, uzandı... Cesur tarzına yorum yağdı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Didem Soydan posta sarınıp uzandı. Ünlü ismin cesur paylaşımına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 27-02-2024 09:39

Didem Soydan aldatıldığını öğrenince sevgilisinden intikamını başkasıyla birlikte olarak almış! Ben şimdi seks yapmaktan geldim

Başarılı modellerden olan Didem Soydan her hareketiyle gündem oluyor. Mirgün Cabas'a konuk olan Didem Soydan 3 yıllık ilişkisinin sonunda aldatıldığını anlayınca eski flörtlerinden birini arayıp onunla seks yaptığını ve bunu da sevgilisine söylediğini anlattı. Didem Soydan'ın intikamı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-02-2024 07:01

İddialı pozlarıyla sık sık gündem olan Didem Soydan'ın iç çamaşırı ayrıntılı videosu olay oldu!

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Her pozuyla magazin gündemine bomba gibi düşen Soydan, bu sefer de iç çamaşırı ayrıntılı videosuyla dillere düştü.

Magazin 05-01-2024 14:35

Didem Soydan

Didem Soydan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Didem Soydan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Didem Soydan sıra dışı elbisesiyle şekilden şekle girdi! Takipçisine yanıtı olay oldu

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak iplikten yapılmış transparan elbisesiyle paylaşım yapan Soydan poz vermek için şekilden şekle girdi. Elbisesini eleştiren takipçisine Soydan'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-12-2023 10:23

Didem Soydan yine çok cesur! Baştan aşağı dantel elbisesiyle poz verdi

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa son paylaşımı ile sosyal medyayı salladı. Baştan aşağı dantel bir elbise giyen Soydan'ın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 27-11-2023 17:31

Didem Soydan derin sırt dekoltesiyle adeta büyüledi! Ayna karşısındaki pozları sosyal medyayı salladı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa ayna karşısındaki pozlarıyla adından söz ettirdi. Derin sırt dekolteli elbisesiyle poz veren ünlü isim pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 20-11-2023 17:19

Didem Soydan takipçisinin o yorumuna kayıtsız kalamadı! Yaptığı gönderme olay oldu

Sosyal medya paylaşımları, iddialı tarzı ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan bu defa takipçisine verdiği bir cevapla gündem oldu. Son pozlarıyla dikkat çeken ünlü mankene takipçisi 'Oyuncu olmasın' yorumunu yaptı. Soydan ise verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-11-2023 14:07

Cesur pozları dikkat çeken Didem Soydan gelen kötü yorumlar için bakın ne dedi

Ünlü model Didem Soydan yer aldığı projeler, özel hayatı ve sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Soydan cesur pozlarına gelen kötü yorumlar ile ilgili bakın ne dedi

Magazin 30-10-2023 08:48

Didem Soydan, gece kulübünde yaşadıklarını böyle anlattı: Seninle ne kahve içerim, ne de seks yaparım

Gerek açıklamaları, gerek takipçilerine verdiği yanıtlar, gerekse de sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren model Didem Soydan, katıldığı bir programda gece kulübünde yaşadıklarını anlattı. Soydan, "Seninle ne kahve içerim, ne cin tonik içerim, ne flört ederim, ne de seks yaparım" şeklinde sözler sarf ettiğini paylaştı.

Magazin 27-10-2023 09:30

Ebrar Karakurt pozlarını peş peşe paylaştı! Survivor'ın yıldızı dayanamadı

Filenin Sultanları'nın parlayan yıldızları arasında yer alan Ebrar Karakurt sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Sevilen isim en son paylaştığı pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 20-10-2023 11:21

Didem Soydan pantolonunu yarıya kadar indirip iç çamaşırlarıyla poz verdi

Gerek açıklamaları gerek takipçilerine verdiği yanıtlar gerekse sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren model Didem Soydan yine sosyal medyayı salladı. Didem Soydan ayna karşısında iç çamaşırlı pozuyla dikkat çekti.

Magazin 16-10-2023 14:52

Didem Soydan'ın nostalji paylaşımı olay oldu! Beğeni yağdı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa takipçilerini yıllar önceye götürdü. Didem Soydan'ın nostalji paylaşımı sosyal medyayı salladı. Ünlü mankenin okul yıllarına ait görüntüsüne yorum yağdı.

Magazin 05-10-2023 17:21

Didem Soydan'ın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü ismin eski fotoğrafını görenler çok şaşırdı. Didem Soydan'ın o görüntüsüne yorum yağdı.

Magazin 28-09-2023 14:46

Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı

Son olarak Didem Soydan ile aşk yaşayan Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir yeni bir aşka yelken açtı. 2.Sayfa’nın özel haberine göre çift en son İtalya'da tatil yaptı.

Magazin 18-09-2023 11:28

Didem Soydan cadde ortasında bikinisini düzeltti! O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu

Her açıklaması ve her paylaşımıyla olay olan Didem Soydan bu defa yine sınırları zorladı. Sosyal medyadaki iddialı ve cesur halleriyle dikkat çeken Didem Soydan cadde ortasında bikini altını düzeltti. O anlarını takipçileriyle paylaşan Didem Soydan'a yorum yağdı.

Magazin 31-08-2023 17:19

Didem Soydan'ın derin yırtmacına yorum yağdı! Mankenin Aç da rahatla sözlerine 'vajina' yanıtı olay oldu

Kariyerinde oldukça başarılı olan model Didem Soydan yaptığı çekimlerden pozlarını da sosyal medyada paylaşıyor. Cesur tarzıyla da adından söz ettiren manken Didem Soydan'ın gelen olumsuz yorumlara da tahammülü olmuyor. Soydan son olarak "Aç da ülkenin merakı bitsin" yorumuna öyle bir yanıt verdi ki haliyle yeniden gündem oldu.

Magazin 23-08-2023 07:02

Didem Soydan'dan yeni Can Bonomo açıklaması! Gerçekten üzgünüm...

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Didem Sonydan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. "Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" sözlerinden sonra akla Can Bonomo gelince Didem Soydan bakın ne dedi.

Magazin 07-08-2023 15:28

Didem Soydan Aşık olduğum kişi evli demişti! Akla Can Bonomo gelince açıklama gecikmedi

Model Didem Soydan, katıldığı bir Youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" açıklamasıyla dikkat çekti. Bu açıklamadan sonra Soydan'ın ismini vermediği kişinin eski aşkı Can Bonomo olduğu konuşulurken ünlü mankenden de açıklama gecikmedi.

Magazin 07-08-2023 07:02

Didem Soydan'dan şoke eden aşk açıklaması! Gözler o isme çevrildi! Aşık olduğum kişi evli

Didem Soydan, verdiği cesur pozlar ve sosyal medya kullanımıyla gündemden düşmeyen isimler arasında yer alıyor. Son olarak bir Youtube kanalına konuk olan Soydan, yaptığı aşk itirafıyla izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

Magazin 06-08-2023 01:30

Manken Didem Soydan belden aşağısı paylaştı! Baban gördüğünde utanmıyor mu? yorumuna olay yanıt

Manken Didem Soydan, takipçilerine verdiği yanıtlarla olay olmaya devam ediyor. Didem Soydan son olarak güneşlendiği sırada çekilen bir pozunu paylaştı. Belden aşağısını paylaşan Soydan yine adından söz ettirdi.

Magazin 28-07-2023 08:07

Burak Deniz'in pozu gündemde! Bestemsu Özdemir ile aşk iddiası

Didem Soydan ile yaşadığı aşkla bir süre gündemde olan Burak Deniz kendisi gibi oyuncu Bestemsu Özdemir ile yakınlaşmıştı. Deniz'in son olarak Özdemir'in evinden yaptığı paylaşımlar "Aşk başlamış" yorumlarına sebep oldu.

Magazin 24-07-2023 08:08

Didem Soydan'ın korkusu ortaya çıktı! Değiştirdiği ev sayısını duyanlar şaştı kaldı

Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya hesabında paylaştığı cesur pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Son evinde rekor kırarak 4 yıldır yaşadığını dile getiren Soydan'ın bu günde kadar değiştirdiği ev sayısını duyanlar inanamadı.

Magazin 23-07-2023 08:55

Didem Soydan göğüslerini elleriyle kapattı! Cesur pozuna beğeni yağdı

Ünlü manken Didem Soydan, birbirinden cesur pozlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından göğüslerini elleriyle kapattığı yarı çıplak pozlarını paylaşan Soydan beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 09-07-2023 21:25

Didem Soydan denize üstsüz girdi! O anları paylaşmaktan çekinmedi

Yaptığı her açıklama, giydiği her kıyafet ve verdiği her poz ayrı olay olan model Didem Soydan da tatil sezonunu açan ünlüler arasında. Güzel model son olarak denize üstsüz girdi ve bu anları ölümsüzleştirdi. Didem Soydan göğüslerini elleriyle kapatarak paylaşım yaptı.

Magazin 04-07-2023 15:15

Transparan giyen Didem Soydan dekolteli pozuyla nefes kesti!

Ünlü model Didem Soydan yer aldığı projeler, özel hayatı ve sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Transparan giyen Soydan bir çekimden dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına yorum yapanlar arasında Şeyma Subaşı da yer aldı.

Magazin 07-06-2023 22:25

Didem Soydan'ın cadde ortasında bikinisiyle halleri gündem oldu! Tepki gelince bakın ne dedi

Yaptığı her açıklama, giydiği her kıyafet ve verdiği her poz ayrı olay olan model Didem Soydan mavi parlak bikinisi üstüne giydiği kısa elbiseyle cadde ortasında verdiği pozlar gündem oldu. Manken kendisine tepki gelince ise bakın ne yanıt verdi.

Magazin 04-06-2023 14:09

Didem Soydan çocukluk fotoğrafını paylaştı! Herkes aynı şeyi söyledi

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan şimdi de çocukluk fotoğrafıyla çok konuşuldu. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncunun o halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 01-06-2023 09:55

Üstsüz pozları dikkat çekmişti... Didem Soydan: Bana çıplak fotoğraf...

Didem Soydan hem cesur pozlarıyla hem de gelen eleştirel sorulara verdiği cevaplarla zaman zaman gündem oluyor. Soydan son olarak mum üflerken bir anını paylaşarak kendisine çıplak fotoğraf atanlara göndermede bulundu.

Magazin 09-05-2023 15:18

Transparan giyen Didem Soydan dekoltesiyle büyüledi! Şeyma Subaşı'nın düğününe bakın nasıl katıldı

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan aylardır beklenen Şeyma Subaşı'nın düğününe katıldı. Önceki gün dünyaevine giren Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi çifti dün Fas'ta düğün yaptı. Subaşı'nın gelinliğinin yanı sıra düğüne katılan davetlilerin tarzı da sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 06-05-2023 17:22

Didem Soydan göğüslerini elleriyle kapadı! Neden elinle kapadın? yorumuna yanıt verdi

Başarılı model Didem Soydan sosyal medyada üstsüz pozlarıyla dikkat çekti. Didem Soydan'ın göğüslerini elleriyle kapattığı pozlara yorum yağdı. Model "Neden elinle kapadın?" yorumuna yanıt verdi.

Magazin 04-05-2023 09:18

Didem Soydan yarı çıplak poz verdi! Göğüslerini sadece elleriyle kapattı

Cesur paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Didem Soydan üstsüz pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü model Soydan dekolteli pozlarında göğüslerini sadece elleriyle kapattı. Ünlü ismin iddialı pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 04-05-2023 08:44

Fas'a giden Didem Soydan dekolteli pozuyla nefes kesti! Beğeni yağdı

Didem Soydan cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Güzel model en son katıldığı bir davette giydiği transparan elbisesi ile gündem olmuştu. Fas’a giden Soydan Sahra Çölü’nde çekindiği fotoğraflarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin sütyensiz pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 11-04-2023 15:49

Didem Soydan Ahirette hiçbiri yanınızda olmayacak diyen takipçisine yanıt verdi: Giymedim full soyundum...

Didem Soydan tanga detaylı transparan elbisesiyle sosyal medyayı salladı. Güzel model iddialı tarzıyla ilgili gelen "Ahirette hiçbiri yanınızda olmayacak" yorumunu da karşılıksız bırakmadı. Soydan'ın yorumu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-03-2023 15:36

Didem Soydan transparan giydi! Bir bakan bir daha baktı

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Didem Soydan son olarak transparan elbisesiyle davette boy gösterdi. Tanga giyen ve arkasını dönerek poz veren modele bir bakan bir daha baktı.

Magazin 23-03-2023 08:26

Didem Soydan sosyal medyayı salladı! Transparan pantolon ve kasık dekoltesi olay oldu

Kendine has tarzı ve açıklamalarıyla dikkat çeken Didem Soydan ne giyse olay oluyor. Güzel model son olarak trasparan pantolonu ve kasık dekoltesiyle dikkat çekti. Soydan'a hayranları yorum yağdırdı.

Magazin 20-03-2023 07:18

Didem Soydan’ın mayolu seksi pozuna büyük tepki! “Dört gözle seni bekliyoduk”

Didem Soydan seksi paylaşımlarına devam ediyor. Verdiği pozlarla adından çokça söz ettiren ünlü manken, Instagram hesabını da oldukça aktif kullanıyor. Didem Soydan, son paylaşımına yorum yapan bir takipçisine verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 13-03-2023 01:00

Didem Soydan Bunları söylemek suç olamaz diyerek sitem etti! Kalbim acıyor

Model Didem Soydan Kızılay çadırlarının AHBAP'a satılması gündemine dair sessiz kalamadı. Didem Soydan "Ülkenin tüm bireylerinin canla başla çalışarak ödediği vergiler 'kimin içindir?' yine kendimiz, ailemiz, ülkemiz içindir" diyerek sitem etti.

Magazin 27-02-2023 09:34

Didem Soydan eski haline döndü! Herkes kendine gelsin

Uzun zamandır sarıya boyatarak kullandığı saçlarını koyu tonlara çeviren Didem Soydan, marka anlaşması bitince özüne döndü. Sarı saçlarına yeniden kavuşan modele "Herkes kendine gelsin" yorumları yağdı.

Magazin 03-02-2023 09:29

Didem Soydan'ın son pozlarına beğeni yağdı! Sere serpe uzanıp bacaklarını gösterdi

Model Didem Soydan sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Güzel isim son olarak reklam için verdiği pozlarla dikkat çekti. Sere serpe uzanıp muhteşem fiziğini sergileyen Soydan'a beğeni yağdı.

Magazin 20-01-2023 14:54

Didem Soydan dekolteli fotoğrafını paylaştı! Seksi pozuna beğeni yağdı!

Didem Soydan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yine adından söz ettiriyor. Magazin gündeminden düşmeyen Didem Soydan kürklü bir fotoğrafını paylaştı. Kürkün içine giydiği kalça dekolteli deri tulumu ile ünlü model yine çok konuşulacak.

Magazin 08-01-2023 22:36

Sütyensiz transparan kıyafeti olay olmuştu! Didem Soydan’dan yeni seksi poz

Didem Soydan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Burak Deniz’le doludizgin aşklarına devam eden Soydan geçtiğimiz günlerde paylaştığı transparan kıyafetiyle olay olmuştu. Güzel manken motor üstünde poz verdi.

Magazin 02-01-2023 17:59

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in aşk yaşadığı iddiası Yılın son aşkı olarak çıktı! Yılın son yanlış haberi yanıtı

Didem Soydan ile kısa süre önce ayrılan Burak Deniz'in Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Serenay Sarıkaya ise "Yılın son aşk bombası" söylemleriyle gündem olan haberi "Yılın son yanlış haberi" diyerek yalanladı.

Magazin 30-12-2022 13:25

Sütyensiz hali gündemden düşmüyor! Model Didem Soydan tepkilere sessiz kalmıyor

Bir çekim için transparan elbise giyen model Didem Soydan günlerdir gündemde. Göğüslerini tamamen ortaya çıkaran elbiseyle pozlarını paylaşan güzel model gelen eleştirilere de sessiz kalmıyor. Soydan bir takipçisi "Allah akıl fikir versin" deyince bakın ne dedi.

Magazin 29-12-2022 12:20

Didem soydan'ın transparan pozuna yorum yağdı! Gonca Vuslateri dayanamadı

İddialı pozlarıyla sınırları zorlayan güzel model Didem Soydan bu kez transparan kıyafetiyle adından söz ettirdi. Soydan'ın sütyensiz paylaşımına Gonca Vuslateri de yorum yaptı.

Magazin 29-12-2022 09:55

Didem Soydan sütyensiz fotoğrafını paylaştı! Transparan kıyafetine yorum yağdı

Cesur pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Didem Soydan bir çekimden videosunu yayınladı. Sütyensiz poz veren Soydan’ın transparan kıyafeti takipçileri tarafından çok beğenildi.

Magazin 25-12-2022 21:13

Didem Soydan ve Burak Deniz ikinci kez ayrıldı

Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine bir şans daha vererek barışan Didem Soydan ve Burak Deniz çift, bir kez daha yollarını ayırdı. Çiftin iki haftadır görüşmediği, Deniz'in ayrılık sonrası menajeriyle yurt dışına çıktığı öğrenildi.

Magazin 24-12-2022 12:05

Didem Soydan ve Burak Deniz ayrıldı! Şoke eden Serenay Sarıkaya detayı

Geçtiğimiz günlerde takipçisinin “Külodunu da çıkar” yorumuna verdiği cevap olay olan Didem Soydan ve sevgilisi Burak Deniz’den üzen haber geldi. Bir süre önce Burak Deniz'in Serenay Sarıkaya ile birlikte olduğu iddia edilmişti.

Magazin 23-12-2022 20:32

'Komple açın da kurtulun'dan sonra 'Külodunu da çıkar!' tepkisi! Didem Soydan bakın ne dedi

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken model Didem Soydan son olarak sütyensiz halleriyle gündeme gelmişti. Bir takipçi ise Soydan'a 'Komple açın da kurtulun' demişti! Bir takipçi ise Didem Soydan'ın sütyensiz haline "Külodunu da çıkar tam olsun" yazınca ünlü model bakın ne yanıt verdi.

Magazin 22-12-2022 15:04