Doga Rutkay Esi Haberleri

Ben şehir insanı değilim! diyen Doğa Rutkay İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleşti! Sebebini de açıkladı

Uzun yıllardır "Güldür Güldür Show"da yer alan Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal ile 2014'te nikah masasına oturmuştu. Çift, 2018'de ikiz çocukları Piraye ile Rutkay Kerim'i kucaklarına almıştı. Rutkay eşini ikna ederek İstanbul'u terk etti ve Urla'da ailesiyle yeni bir yaşam kurdu.

Magazin 2024-01-23 14:04:01

Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? Berk Hakman'ın oynadığı diziler

Berk Hakman, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Rutkay karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Deniz Baysal Yurtcu gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 2023-12-04 20:11:33

Güldür Güldür Mehtap'ı anne oluyor! Karnı burnunda poz verdi

Alper Kul, Doğa Rutkay, Ali Sunal, Onur Atilla, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Güldür Güldür'ün yıldızlarından Meltem Yılmazkaya anne olmak için gün sayıyor. Kadir Doğan ile geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren ünlü isim karnı burnunda poz verdi.

Magazin 2023-05-05 12:36:34

Güldür Güldür’ün Mehtap’ı Meltem Yılmazkaya evlendi! Eşi bakın kim çıktı

Oyuncuları arasında Alper Kul, Aziz Aslan, Doğa Rutkay, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show'da Mehtap karakterine hayat veren Meltem Yılmazkaya evlendi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Yılmazkaya eşi ile fotoğraflarını peş peşe paylaştı.

Magazin 2023-03-15 08:27:02

Doğa Rutkay deprem uzmanı Naci Görür’e isyan etti! Ama artık yeter

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden 10 il etkilendi. 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Sosyal medya hesabından depremin ardından destek paylaşımlarında bulunan ünlü oyuncu Doğa Rutkay Kamal, son açıklamasında deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür’e isyan etti.

Magazin 15-02-23 11:12

Doğa Rutkay'dan 'maske' çağrısı!

Domuz gribine yakalanan Doğa Rutkay Kamal, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. "Çok ağır bir hastalık" diyen Rutkay, takipçilerine, "Maskelerinize geri dönün" çağrısında bulundu

Magazin 13-01-23 14:40

Doğa Rutkay'dan Güldür Güldür yorumu! 'Herkes kendine göre bir star' deyince...

Gör Beni serisinin konuğu Güldür Güldür'de yer alan Doğa Rutkay oldu. Armağan Çağlayan oyuncuya 'Güldür Güldür'de herkes kendine göre bir star. Öyle bir yerde çalışmak zor mu?' diye sordu. Doğa Rutkay ise bakın bu soruya nasıl yanıt verdi.

Magazin 07-11-22 09:50

Doğa Rutkay'dan çok konuşulacak 'annelik' itirafı! '40 günlükken suya attım'

Oyuncu Doğa Rutkay, Armağan Çağlayan'ın Youtube'da programına katıldı. Çocuk yaşlarından bugünlere kadar hayat hikayesini samimi bir dille yanıtlayan Rutkay'ın verdiği cevaplar şaşırttı. Armağan Çağlayan'ın annelik üzerine sorduğu soruyla ilgili ise "Hiç mükemmel bir anne değilim" yanıtını verdi.

Magazin 03-11-22 21:38

Güldür Güldür'ün Fikri'si Aziz Aslan'ın eşine bakın! Güzelliğiyle parmak ısırttı

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür programı, cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alıyor. Ali Sunal'ın sunumuyla ekrana gelen Güldür Güldür'ün kadrosunda Onur Buldu, Onur Atilla, Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay gibi isimler yer alıyor. Sevilen programda 'Fikri' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aziz Aslan'ın eşi, güzelliğiyle görenleri büyüledi.

Magazin 01-10-22 11:31

Seda Sayan bu defa silikonlarını yeniletti! Dekoltesi dikkat çekti

25 yaşı küçük esi Çağlar Ökten ile Mykanos'a tatile giden taze gelin Seda Sayan'ın göğüslerindeki değişiklik dikkati çekti. Göğüs silikonlarını yenileten Seda Sayan'ın derin dekoltesine bakanlar gözlerine inanamadı.

Magazin 26-07-22 10:45

Güldür Güldür Show ekibi düğünde! Özgün Aydın ve Dilan Saltık evlendi

'Güldür Güldür Show'un oyuncusu Özgün Aydın ve Dilan Saltık geçtiğimiz akşam Fenerbahçe'de gerçekleşen törenle evlendi. Güldür Güldür Show ekibi arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Ali Sunal, Doğa Rutkay gibi oyuncular düğünde yer aldı.

Magazin 06-06-22 10:07

Doğa Rutkay'dan Güldür Güldür itirafı

Güldür Güldür'de yer alan Doğa Rutkay Fatih Altaylı'nın programına katıldı. Oyuncu Doğa Rutkay açıklamasında Gerçekten zor iş ama deli bir sevdayla yapıyoruz. İnsanlar 'sayenizde gülüyoruz' diyor" dedi.

Magazin 19-05-22 15:45

Doğa Rutkay'dan duygulandıran Onur Bayraktar paylaşımı

Oyuncu Doğa Rutkay, 12 yıl önce geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden meslektaşı Onur Bayraktar'ı doğum gününde andı. Duygusal bir paylaşımda bulunan Rutkay, Bayraktar ile birlikte geçirdikleri son akşamın fotoğrafını "Nereden bilebilirdim o akşam seni son kez gördüğümü" notuyla yayınladı.

Magazin 16-05-22 14:21

Canan Arıtman kimdir? Eski CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Canan Arıtman yaşamını yitirdi. CHP'nin 22'nci ve 23’üncü dönem İzmir Milletvekilinin hayatı ve biyografisine ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Canan Arıtman kimdir? Eski CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte Cumhuriyet Halk Partili esi vekile ilişkin bilgiler...

Haber 07-05-22 20:14

Güldür Güldür'ün Çiçek'i Açelya Topaloğlu'nun eski aşkını gören şaşıp kaldı! Meğer Demet Özdemir'in...

Kadrosunda Aziz Aslan, Onur Buldu, Aylin Kontente, Onur Atilla, Doğa Rutkay gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür programı, SHOW TV'nin sevilen yapımlarından arasında yer alıyor. Güldür Güldür'e güzelliği ve sempatikliğiyle damga vuran ünlü oyuncu Açelya Topaloğlu hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 20-02-22 10:27

Güldür Güldür'ün Kudret'i Ünal Yeter'in kızını gören inanamadı! Babasının kopyası

Kadrosunda Uğur Bilgin, Aziz Aslan, Onur Buldu, Doğa Rutkay ve Açelya Topaloğlu gibi oyuncuların yer aldığı Güldür Güldür programı, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Güldür Güldür'de hayat verdiği 'Kudret' karakteriyle seyirciyi kahkahaya boğan Ünal Yeter'in gözlerden uzak büyüttüğü kızını görenler şaşıp kaldı.

Magazin 15-02-22 15:47

Güldür Güldür'ün İsmail'i Alper Kul hakkında şoke eden gerçek! Meğer Aşk-ı Memnu'nun güzel oyuncusuyla...

Kadrosunda Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Açelya Topaloğlu, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Onur Atilla, Uğur Bilgin ve Mahir İpek gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür programı, uzun yıllardır izleyiciyi kahkahaya boğmaya devam ediyor. Güldür Güldür'ün yönetmenliğini Meltem Bozoflu, senaristliğini ise Murat Kepez üstleniyor. Sevilen programda 'İsmail' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Alper Kul hakkında şaşkına çeviren bir detay ortaya çıktı.

Magazin 13-02-22 11:13

Esra Erol'a Elif Yıldırım konusunda tepkiler dinmiyor! Doğa Rutkay da paylaşım yaptı

Esra Erol'un 18 yaşındaki Elif Yıldırım’ı azarlayarak yayına çıkmamasına kızması sosyal medyada günlerdir konuşuluyor. Esra Erol'a Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Doğa Rutkay'dan geldi. Rutkay o anları izledikten sonra "Bu nasıl bir yayın?" diyerek isyan etti.

Magazin 31-01-22 10:21

İbrahim Tatlıses'e dolandırıcılık şoku! Zararı görünce tehdit mesajı attı: Kanınızı içsem...

İbrahim Tatlıses’i esi çalışanları dolandırdı. Müdür Fulya Akbay ve Özlem P. Tatlıses'in şirket hesabından kiralık araç tahsis edip, eşini ve bebek bakıcısını şirkette çalışır göstererek haksız kazanç elde etti. Bu olayların ortaya çıkmasının ardından çalışanlar hakkında, ‘Güveni kötüye kullanma’ suçundan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Tatlıses zararı görünce çalışanlarına tehdit mesajı attı.

Magazin 10-01-22 07:24

Güldür Güldür'ün sevilen ismi Toygan Avanoğlu'nun eşi hem şarkıcı hem de oyuncu çıktı!

Kadrosunda Onur Buldu, Alper Kul, Doğa Rutkay, Aziz Aslan gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show adlı eğlence programının yeni sezonuna dahil olan Toygan Avanoğlu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Sefer karakteriyle adını geniş kitlelere duyurmuştu. Her iki yapımda da sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Avanoğlu'nun özel hayatı ise merak konusu oldu.

Magazin 15-12-21 10:34

Doğa Rutkay spor yaparken yaralandı! Kanamalı yırtık

Spor tutkunu Doğa Rutkay'a nazar değdi. Sağ baldırındaki kaslarda yırtılma meydana gelen 43 yaşındaki oyuncu, üç ay fizik tedavi görecek.

Magazin 16-11-21 12:03

Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay'ın son hali şaşırttı! Resmen eridi: Tam 13 kilo birden...

Güldür Güldür'de Yeter karakterine hayat veren başarılı oyuncu Doğa Rutkay'ın son hali sevenlerini şaşırttı. Daha önce de tam 13 kilo verdiği bilinen ünlü oyuncunun yaptığı paylaşımda incecik oluşu dikkat çekti. İki çocuk annesi Rutkay, şimdilerde çocuklarıyla sıkça vakit geçirip tatil paylaşımlarında bulunuyor. İşte son günlerde adeta eriyen Doğa Rutkay'ın çok konuşulan son hali...

Magazin 09-08-21 11:31

Doğa Rutkay'dan duygulandıran paylaşım: Evlatlarıma bu kahramanları anlatacağım

Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, Adana'da nöbet sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 46 yaşındaki itfaiye eri Mustafa Kılınç'ın fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncu duygusal paylaşımında "Ne büyük bir acı. Şimdi gel de anlat evlatlarına! 'Yandı ülken'de. 'Vatanın yandı' de. Kahramanlar can verdi vatanı yaşatmak için' de. Ama evlatlarıma bu kahramanları anlatacağım" dedi.

Magazin 03-08-21 21:46

Doğa Rutkay'ın ikizleri 3 yaşında

Oyuncu Doğa Rutkay, 3 yaşına basan ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim'in doğum gününü kutladı. Duygusal bir yazı kaleme alan Rutkay, "Başıma gelen en güzel şeylersiniz, babanızla birlikte tabii... Anneniz aslan gibi arkanızda! Özgür olun, çılgın olun, meraklı olun, iştahlı olun, gerisini ben hallederim" ifadelerini kullandı.

Magazin 14-07-21 17:15

Doğa Rutkay'dan romantik paylaşım

Oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından televizyoncu ve yazar eşi Kerimcan Kamal ile romantik bir karesini yayınladı.

Magazin 05-07-21 16:07

Meşhur fotoğrafta o da varmış! Doğa Rutkay annesi hakkındaki ilginç bir gerçeği açıkladı

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, annesi hakkındaki ilginç bir gerçeği açıkladı. Böylece, annesinin de en az babası Rutkay Aziz kadar tanınan bir isim olduğu ortaya çıktı.

Magazin 01-07-21 13:38

13 kilo veren Doğa Rutkay incecik oldu! Bikinili pozu sosyal medyayı salladı

Oyuncu Doğa Rutkay, televizyoncu Kerimcan Kamal ile 2014 yılında evlenmişti. Ünlü çift, 2018'de ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim'i kucağına almıştı. 13 kilo verdiği bilinen Doğa Rutkay'dan havuz başı paylaşımı geldi.

Magazin 30-06-21 11:44

Doğa Rutkay: TikTok tam bir facia!

Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal, Bebek'te görüntülendi. Çift, "Çocuklarınız büyüdüğü zaman TikTok gibi uygulamalar kullanmalarına izin verir misiniz?" sorusuna, "Tiktok olayı tam bir facia zaten. Ne biz kullanıyoruz ne de çocuklarımızın kullanmasını isteriz." diye yanıt verdi.

Magazin 24-04-21 14:42

Kongre’de Görevli İki Polis Memuru Trump’a Dava Açtı

Polis memurları, Kongre binasının Trump yanlısı gösterilerce işgal edilmesi sonucunda uğradıkları fiziksel ve duygusal hasarlardan esi başkanın sorumlu olduğunu öne sürüyor

Haber 31-03-21 20:07

Doğa Rutkay kaç yaşında ve aslen nereli? Doğa Rutkay evli mi?

Usta oyuncu Rutkay Aziz’in kızı olan Doğa Rutkay, küçük yaşlardan beri tiyatro ve sinemanın içinde yer aldı. 2000’de konservatuvar bölümünden mezun olan Doğa Rutkay, 27 Numara, Terk ve Averaj Takımı gibi oyunlarda yer aldı…

Magazin 20-03-21 11:45

Erman Özgür'den Tyler Boyd'a sert tepki: Boşu boşuna 'şikeci' damgası yiyeceksin ne gerek var!

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Sivasspor maçının ardından Sivasspor forması giyen Boyd'un açıklamaları gündem yarattı. Türk Telekom Stadı'nda 2-2 tamamlanan karşılaşmanın ardından Beşiktaş'ın esi futbolcusu Boyd, yaptığı açıklamada "Gol attığım için mutluyum. Hem Sivasspor'a hem de Beşiktaş'a yardım ettiğim için çok mutluyum." ifadeleriyle tepki topladı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Boyd'un açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi.

Spor 08-03-21 19:39

Sadakatsiz dizisi Güldür Güldür Show'da skeç oldu! Doğa Rutkay'dan Asya taklidi

Güldür Güldür Show'un yeni bölüm tanıtımındaki Sadakatsiz dizisi skeci izleyenleri güldürdü. Güldür Güldür'deki Sadakatsiz skecinde Asya'yı ise Doğa Rutkay canlandırdı.

Magazin 20-01-21 20:10

Doğa Rutkay'dan çocuk itirafı! 'Kendimi emzirirken hayal ettim ve...'

Güldür Güldür Show'un oyuncusu Doğa Rutkay Kamal, bilinmeyenlerini anlattı. Kamal, "Kerimcan'ı görene kadar evlilik hissi bana hiç gelmemişti. Aşkımız başladığında kafamda hiç 'çocuk' düşüncesi yoktu. Kerimcan, 'Sen artık anne olmalısın’ deyince, kendimi emzirirken hayal ettim ve 2-3 ay sonra hamile kaldım" dedi.

Magazin 15-01-21 13:46

Doğa Rutkay'ın eşiyle dudak dudağa pozuna beğeni yağdı

Oyuncu Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ve ikiz bebekleri ile birlikte çekilen eski bir karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Rutkay'ın paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 18-12-20 09:54

Doğa Rutkay: Eşinizi kenarda köşede sıkıştırıp...

Kerimcan Kamal ile mutlu bir yaşam sürdüren oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından karantina günlerini evde geçiren çiftlere tavsiyelerde bulundu.

Magazin 10-12-20 14:27

Güldür Güldür Show son bölüme Masumlar Apartmanı skeci damga vurdu! Doğa Rutkay Safiye oldu!

Show TV'de ekrana gelen Güldür Güldür Show'un son bölümünde Masumlar Apartmanı skeci izleyenlere keyifli anlar yaşattı. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı, Güldür Güldür'de Malumlar Apartmanı olarak adlandırıldı. Güldür Güldür'deki skeçte Doğa Rutkay Safiye olurken, Gülben'i ise Meltem Yılmazkaya canlandırdı.

Magazin 09-12-20 01:59

Doğa Rutkay: Evimizde teknoloji yasak

İkizleri Rutkay Kerim ve Piraye'yi geleneksel yollarla büyüttüğünü ifade eden oyuncu Doğa Rutkay Kamal, "Evimizde teknoloji yasak" açıklamasını yaptı.

Magazin 22-11-20 15:08

Songül Ülkü'den bir çıkış daha! 'Rutkay Aziz benim kaderim'

Özcan Deniz hakkında yaptığı itiraflarla magazin gündemini alt üst eden Songül Ülkü, bugün de UçanKuş TV ekranlarında yayınlanan “Hayatın İçinden” programına konuk oldu. İddialı açıklamalarına devam eden Ülkü, 'Rutkay Aziz benim kaderim' diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 20-11-20 16:45

Doğa Rutkay Kamal: Ben çalışıyorum, eşim çocuklara bakıyor

Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, önceki gün eşi Kerimcan Kamal ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Rutkay, "Doktora geldik. Kontrol amaçlı. Her şey normal, güzel çıktı. Gayet sağlıklıyız. Pandemi sürecinde ben çalışıyorum. Eşim çocuklara bakıyor" şeklinde konuştu.

Magazin 19-11-20 09:06

Doğa Rutkay'ın boyama saati! Beğeni yağdı

Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, sosyal medya hesabından eşi Kerimcan Kamal, ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim ile birlikte çekilen aile pozlarını yayınladı.

Magazin 09-11-20 17:22

Çocuktan Al Haberi sunucu Doğa Rutkay’a Evrim Akın’dan tam destek geldi!

2017 yılında Show TV ekranlarına gelmeye başlayan Çocuktan Al Haberi sunuculuğunu sevilen oyuncu Evrim Akın yapıyordu. Ara veren programın yeni sezonunda sunucu değişikliği yaşandı. Evrim Akın’ın yerine başarılı oyuncu Doğa Rutkay Kamal sunuculuk görevini üstlendi. Çocuktan Al Haberi programının yeni sezonda yayınlanan birinci bölümünün sonrasında ilk yorum Evrim Akın’dan geldi.

Magazin 05-10-20 12:00

Çocuktan Al Haberi sunucusu Doğa Rutkay kimdir? Doğa Rutkay eşi kim? Doğa Rutkay kaç yaşında, nereli?

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay Çocuktan Al Haberi programı ile ekranlara geri döndü. İkiz çocuk annesi Doğa Rutkay yeni sezonda Çocuktan Al Haberi programıyla eğlenceli sunumu ve çocuklarla olan keyifli diyaloglarıyla ekranlarda olacak. Programın yeni sezon ilk bölümü bugün 17.00’de Show TV’deydi. Peki, Doğa Rutkay kimdir? Doğa Rutkay eşi kim? Doğa Rutkay kaç yaşında, nereli?

Magazin 03-10-20 18:08

Rutkay Aziz ödülünü TTB’ye adadı! Sosyal medyayı salladı

Altın Koza Film Festivali'nde 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görülen usta oyuncu Rutkay Aziz, yaptığı konuşmada ödülünü Türk Tabipleri Birliği'ne (TTB) ve tüm sağlık emekçilerine adadı.

Magazin 21-09-20 09:05

Doğa Rutkay Kamal: Güldür Güldür'e test yaptırarak geliyoruz

SHOW TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show'un başarılı oyuncusu Doğa Rutkay Kamal, eşi Kerimcan Kamal ile birlikte önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi. Son zamanlarda dizi setlerinde oyuncuların koronavirüs testlerinin pozitif çıkması hakkında konuşan Kamal, "Biz tiyatroda, Güldür Güldür'de test yaptırarak geliyoruz, önlemlerimizi alıyoruz" dedi

Magazin 11-09-20 11:18

Altın Kozada onur ve emek ödüllerinin sahipleri belirlendi

Festivalde, "Yaşam Boyu Onur Ödülü" oyuncu Nur Sürer ile oyuncu ve yönetmen Rutkay Aziz'e, "Orhan Kemal Emek Ödülü" ise yönetmen Orhan Oğuz'a verilecek

Yurthaber 08-09-20 11:58

Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal evlilik yıl dönümlerinde aşka geldi!

Sanat camiasının örnek çiftleri arasında yer alan Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal evliliklerindeki 6. yılı sosyal medyada yaptıkları romantik paylaşımlarla kutladı. İkizleri Rutkay Kerim ve Piraye ile mutlu aile tablosunu tamamlayan çiftin gönderileri kısa süre içerisinde beğeni topladı.

Magazin 03-09-20 17:32

Doğa Rutkay annesini paylaştı beğeni yağdı

Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, sosyal medya hesabından annesi Nuran Duru'nun doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Doğa Rutkay annesini paylaştıktan sonra beğeni topladı.

Magazin 28-08-20 07:05

Şükran Ovalı ve Doğa Rutkay hasret giderdi

Sanat dünyasının taze anneleri Doğa Rutkay ve Şükran Ovalı yaz tatili yaptıkları sırada karşılaştı. Birbirilerine yakın yaşlarda çocukları olan güzel oyuncular bol bol hasret giderdi. Bu neşeli anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen başarılı oyuncuların mutlulukları takipçilerini de gülümsetti.

Magazin 10-08-20 17:45

Demet Özdemir sete mola verdi! Muhteşem üçlü yeniden bir arada!

TV 8 ekranlarının sevilen “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlerine ara vermişti. 1 Haziran’da atılan normalleşme adımlarını fırsat bilen güzel oyuncu Demet Özdemir dizi çekimleri başlamadan kısa bir tekne tatili yaptı. Tekne tatilinde oyuncu Demet Özdemir’e yakın arkadaşları Rutkay Öziş ve Saadet Özsırkıntı eşlik etti. Tatilden dönen arkadaşlar bu seferde İstanbul’da bir araya geldi.

Magazin 24-07-20 10:56