Dua Lipa Haberleri Ve Son Dakika Dua Lipa Haberleri

Dua Lipa Haberleri Ve Son Dakika Dua Lipa Haberleri

Dua Lipa 22 Ağustos 1995 yılında doğdu. İngiliz asıllı sanatçı, şarkı sözleri yazmasının yanı sıra büyüleyici sesi ile hayranlarını etkiliyor. Kariyerine ise modellik ile başladı. Bunun ardından 2015'de bir müzik şirketi ile anlaşarak kariyer yolunu değiştirdi. Birçok albüm ve single çıkardı. Sanatçının şarkıları İngiltere ve Amerika'da çeşitli listelerde üst sıralarda uzun süre kaldı. Sanatçının One Kiss şarkısı, İngiletere'de listelerin 1 numarası olarak en uzun süre kalan parçası oldu. Dua Lipa, 2019 yılında en iyi sanatçı kategorisinde Grammy ödülü kazandı. Sanatçı son şarkılarını 2020 yılının mart ayında yayınladı. Birçok farklı yaş grubundan sevenleri olan Dua Lipa, müzik kariyerine hız kesmeden devam ediyor.

Dua Lipa Haberleri

Dua Lipa eski aşkını çabuk unuttu! Balkonda dudak dudağa yakalandı

Fransız yönetmen Romain Gavras ile bir süredir birlikte olan Dua Lipa iş yoğunluğu sebebiyle ayrılık kararı almıştı. Eski aşkını unutan şarkıcı İngiliz oyuncu Callum Turner ile balkonda dudak dudağa yakalandı.

Magazin 18-01-2024 11:24

Dua Lipa Altın Küre'de giydiği Şamdana benzetilen elbiseyle zor anlar yaşadı! Şarkıcı oturamadı...

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Ünlü şarkıcı cesur ve iddialı tarzı ile büyük beğeni topluyor. Ünlü şarkıcının Altın Küre ödüllerinde giydiği kıyafet gündem oldu. Kıyafet o kadar dardı ki şarkıcı oturmakta güçlük çekti.

Magazin 10-01-2024 18:39

Şükrü Özyıldız dünyaca ünlü kadın şarkıcıya benzetildiğini itiraf etti! Duyan çok şaşırdı

Ekranların sevilen oyuncusu Şükrü Özyıldız dünyaca ünlü kadın şarkıcıya benzetildiğini söyledi. Bir YouTube programının konuğu olan Özyıldız, samimi sohbetiyle dikkat çekti. Şükrü Özyıldız'ın benzetildiği dünyaca ünlü kadın şarkıcıyı duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 19-12-2023 21:58

Başrolünü Dua Lipa ve Henry Cavill'in paylaştığı Argylle: Gizli Casus filminden ilk kareler geldi! Hayranlarını heyecanladırmayı başardı

Yönetmenliğini Matthew Vaughn'ın üstlendiği Argylle: Gizli Casus filminden ilk kareler geldi. Başrolünü Dua Lipa ve Henry Cavill'in paylaştığı film vizyona girmeden hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 28-09-2023 15:51

Dua Lipa mini şortuyla poz verdi! Giymesen de olurdu

Kısa bir süre önce kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras ile yeni bir aşka yelken açan Dua Lipa, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Güzel şarkıcı minicik şortuyla son olarak kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 28-08-2023 14:33

Dua Lipa kendisinden 14 yaş büyük sevgilisinin kucağında poz verdi! Frikik dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Dua Lipa bir süredir Fransız yönetmen Romain Gavras ile birlikte. Yaş farkından dolayı sık sık eleştirilen çiftten Dua Lipa, yeni yaşını kutladı. Yaş gününde sevgilisinin kucağında poz veren Lipa'nın frikik vermesi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 24-08-2023 15:47

Rahatlık da şıklık kadar önemli! Rihanna'dan Emrata'ya ünlülerin seyahat kombinlerini sizler için derledik

Tatile çıkmadan önce dolabını karıştırıp "Yolculukta ne giysem acaba?" diyenler buraya! Ünlüler, birbirinden renkli ve iddialı kombin seçimleriyle her yerde şıklığını sürdürüyor. Biz de Dua Lipa, Rihanna, Madonna gibi pek çok ünlünün tarzından ilham alarak seyahatlerde şıklık ve rahatlık sunacak ürünleri bir araya getirdik. Gelin, tatil yolculuğu sırasında dikkatleri üzerinize çekecek kombin önerilerine birlikte göz atalım.

Magazin 23-08-2023 14:38

Barbie filmi ne zaman çıkacak, Türkiye'de hangi gün vizyona girecek? Margot Robbie ve Ryan Gosling'li Barbie çıkış tarihi

Barbie filminin çıkış tarihi merakla sorgulanıyor. Başrollerinde Margot Robbie ve Ryan Gosling'i buluşturan film henüz vizyona çıkmadan büyük ses getirdi. Dünyaca ünlü oyuncak bebeğin günümüz dünyasına uyarlanmış halini beyaz perdeye aktaran Barbie filmi Türkiye'de izlemek isteyen sinema severler tarih araştırmalarına hız verdi. Peki, Barbie filmi ne zaman çıkacak, Türkiye'de hangi gün vizyona girecek? Barbie filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir?

Magazin 20-07-2023 12:37

Dua Lipa'nın banyo pozu tepki çekti! Yorum yağdı

Kendisinden 14 yaş büyük olan Fransız yönetmen Romain Gavras ile aşk yaşamasıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Dua Lipa tatilde yaptığı banyo paylaşımıyla tepki çekti. Lipa'nın hayranlarından beklenmedik yorumlar geldi.

Magazin 11-07-2023 07:47

Dua Lipa Yunanistan tatilinden paylaştı! Sörf tahtasına sere serpe uzandı

Fransız yönetmen Romain Gavras ile ilişkisiyle adından söz ettiren dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, tatil için rotalarını Yunanistan'a çevirdi. Renkli karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Lipa tanga bikinisiyle sörf tahtasına uzandı. Pozları ise olay oldu.

Magazin 09-07-2023 07:46

Dua Lipa beyaz sütyeniyle poz verdi! Görenler Giymesen de olurmuş dedi

Hazırladığı mayo koleksiyonunu tanıttığı pozlarla dikkat çeken şarkıcı Dua Lipa şimdi ise kahverengi etek-ceket takımı içine girdiği beyaz sütyen ile verdiği pozlarla olay oldu. Karın kasları sık sık gündeme gelen şarkıcı Dua Lipa'nın sırrı da ortaya çıktı.

Magazin 26-06-2023 08:42

Dua Lipa pembe bikinisiyle arabanın önünde fiziğini sergiledi! Yaşayan en seksi kadın

41 yaşındaki yönetmen sevgilisi Romain Gavras ile Cannes'da boy göstermesiyle uzun süre gündemde kalan şarkıcı Dua Lipa tatil pozlarıyla dikkat çekti. Pembe bikinisiyle fiziğini sergileyen Lipa hayranlarını mest etti.

Magazin 22-06-2023 14:44

Dua Lipa göğüs dekoltesiyle yine büyüledi

Kosova asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Cesur ve iddialı tarzı ile büyük beğeni toplayan Dua Lipa bu defa siyah göğüs dekolteli elbisesiyle olay oldu. Ünlü isim sütyensiz tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 30-05-2023 17:18

Dua Lipa kendisinden 14 yaş büyük sevgilisiyle paylaşım yaptı! Sosyal medyada yorum yağdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, 2021'de Anwar Hadid'den yoğunluğu sebebiyle ayrıldıktan sonra kimseyle görüntülenmemişti. 27 yaşındaki yıldız şimdilerde kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras ile aşk yaşıyor. Şarkıcı son olarak pozlarıyla gündeme geldi.

Magazin 22-05-2023 09:48

Dua Lipa bornozuyla ayna karşısına geçti! Beğeni butonu çöktü

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Cesur ve iddialı tarzı ile büyük beğeni toplayan Dua Lipa bu defa bornozuyla ayna karşısına geçip poz verdi. Ünlü ismin son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 19-05-2023 15:42

Nazlı Sabancı Dua Lipa’nın MET Gala’da giydiği elbiseyle paylaşım yaptı! Sosyal medyanın diline düştü

İki yıl önce ünlü iş insanı Hacı Sabancı ile nikah masasına oturan ve şimdilerde 4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı, Dua Lipa’nın MET Gala’da giydiği elbiseyle paylaşım yaptı. Elbiseyi daha önce giydiğini ilan eden Nazlı Sabancı bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-05-2023 12:31

Dua Lipa'nın 100 karatlık elmas kolyesi Met Gala'ya damga vurdu! Fiyatı dudak uçuklattı

Dünya modasının en önemli etkinliği olan Met Gala ABD’nin New York kentinde gerçekleşti. Gösteri dünyasının en büyük yıldızları her yıl olduğu gibi bu yıl da en şık halleri ile kırmızı halıda boy gösterdiler. Met Gala'nın en çok konuşulan isimlerinden biri de 100 karat elmasla süslenen kolyesiyle ünlü şarkıcı Dua Lipa oldu. Lipa'nın elmas kolyesinin fiyatını duyanlar şoke oldu.

Magazin 03-05-2023 10:48

Dua Lipa'ya bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekolteli pozlarına beğeni yağdı

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Cesur ve iddialı tarzı ile büyük beğeni toplayan Dua Lipa göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 31-03-2023 16:53

Dua Lipa Hello Kitty'li bikinisiyle poz verdi görenler ünlü şarkıcıdan gözünü alamadı!

Kosova aslıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlara beğeni üstüne beğeni yağdı. Güzel şarkıcı Hello Kitty'li bikinisiyle poz verdi, görenler gözlerini alamadı.

Magazin 26-03-2023 22:02

Dua Lipa ünlü isimle aşk yaşıyordu! Öpüşürken görüntülendi

Rita Ora'nın eski erkek arkadaşı Romain Gavras ile gizlice aşk yaşamaya başlayan Dua Lipa artık aşkını saklamıyor. Lipa yeni aşkıyla YSL defilesinde öpüşürken görüntülendi ve mekandan el ele çıktı.

Magazin 02-03-2023 07:45

Dua Lipa Rita Ora'nın eski erkek arkadaşıyla birlikte...

Son dönemlerde hem paylaşımlarıyla hem de şarkılarıyla popüler olan Dua Lipa, rakibi Rita Ora'nın eski erkek arkadaşı Romain Gavras ile gizlice aşk yaşamaya başladı. Lipa uzun süre Bella-Gigi Hadid'in kardeşiyle sevgili olmuştu.

Magazin 26-02-2023 10:23

Bella Hadid'ten Türkiye'ye destek mesajı: Bütün bedenim üşüyor, yardım için yollar arıyorum...

Türkiye'nin yakın tarihte yaşadığı en büyük deprem felaketi olan Kahramanmaraş Depremi'nde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Tüm ülkenin büyük bir sınavdan geçtiği zorlu süreçte Bella Hadid, Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi isimler peş peşe destek mesajları yayınladı.

Magazin 08-02-2023 11:45

Dünyaca ünlü isimlerden Türkiye'ye destek mesajı!

Dünyaca ünlü isimler, deprem dolayısıyla Türkiye'ye destek mesajı gönderdi. Russell Crowe, Antonio Banderas, Mark Ruffalo, Dua Lipa, Mark Eliyahu, George Takei, Evgeny Grinko, Yngwie Malmsteen ve Manowar, üzüntülerini sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Magazin 07-02-2023 00:01

Dua Lipa'yla öpüşen Miley Cyrus'un derin göğüs dekoltesine beğeni yağdı

Hannah Montana dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Miley Cyrus, cesur açıklamaları ve pozlarıyla magazin gündeminin renki figürleri arasında yer alıyor. Miley Cyrus, bu defa göbeğine kadar inen dekoltesiyle adından söz ettirdi.

Magazin 02-02-2023 10:50

İrem Derici Dua Lipa'nın izinde! Bana daha çok yakıştı meme gücü

Şarkıcı İrem Derici, Dua Lipa'nın giydiği elbisenin benzerini giydi. Sosyal medyada "Kime daha çok yakıştı?" anketine de kayıtsız kalamayan Derici "Bana daha çok yakıştı meme gücü" dedi.

Magazin 31-01-2023 10:28

İbrahim Tatlıses ünlü şarkıcı Dua Lipa'yı yanlış anladı! Cesur ve güzel kızımıza teşekkür ederim notuyla paylaştı

Türkücü İbrahim Tatlıses, dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'yı yanlış anladı. Dua Lipa'nın sırtına İbrahim Tatlıses dövmesi olan fotoşoplu görseli gerçek sanan İbrahim Tatlıses, o görseli sosyal medya hesabında paylaştı. Tatlıses, paylaşımına "Güzel ve cesur kızımıza teşekkür ederim" diye ekledi. İşte o paylaşımı...

Magazin 03-01-2023 00:39

Dua Lipa'nın elbisesinin arkasını görenler şaştı kaldı! Bile bile frikik verdi

Albümleri İngiltere ve ABD listelerinde en çok satanlar arasında yer alan şarkıcı Dua Lipa, arkadaşlarıyla çılgın bir gece geçirdi. Şarkıcı yeni yıl için fazla iddialı bir elbise seçti. Lipa'nın tangasına kadar inen dekoltesini görenler şaştı kaldı.

Magazin 02-01-2023 13:29

Dua Lipa dekoltesini göstermek için şekilden şekle girdi! Göğüslerini...

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, 90 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı cesur stiliyle takipçilerinden tam puan aldı. Göğüs estetiği yaptırmayan nadir ünlüler arasında yer alan yıldız, dekoltesini sergilemekten geri durmadı.

Magazin 13-12-2022 09:53

Makatına dövme yaptıran ünlü şarkıcı Anitta bikinisini kasığına kadar çekti

Seksi şarkıcı Anitta cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Stüdyoda iddialı pozlar veren Brezilyalı şarkıcı, bikinisini kasığına kadar çekti.

Magazin 05-12-2022 17:32

Dua Lipa Arnavutluk vatandaşı oldu

Arnavut kökenli İngiliz pop yıldızı Dua Lipa, Arnavutluk vatandaşlığı aldı. Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj, Lipa'ya, müziği aracılığıyla Arnavutların ününü uluslararası alanda yaymadaki rolü nedeniyle vatandaşlık verildiğini açıkladı.

Magazin 28-11-2022 15:41

Zeynep Bastık'tan bornozlu poz! Dua Lipa'yı taklit etmeyi bırak

İç çamaşırlı pozlarıyla sık sık gündeme gelen Zeynep Bastık İtalya'da keyif yapıyor. Yoğun konser maratonundan sonra İtalya'da eğlenen Bastık bornozlu ve iç çamaşırlı pozlarıyla yine dikkat çekti. Bastık'ın çömelerek verdiği pozu görenler "Dua Lipa'yı taklit etmeyi bırak" dedi.

Magazin 17-11-2022 08:55

Dua Lipa şeffaf pareosuyla vücut kıvrımlarını sergiledi! Arkasını dönüp...

Dünya turnesine çıkan ünlü şarkıcı Dua Lipa, kasım ortasında denize girdi. Şeffaf pareosuyla poz veren Dua Lipa, düzgün fiziğiyle beğeni topladı.

Magazin 16-11-2022 18:34

Dua Lipa eteğini indirip iç çamaşırını göstermekten çekinmedi

Dünya Kupası’nda sahne almayacağını açıklayan şarkıcı Dua Lipa sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor. Dua, son olarak beyaz tangasını göstermek için arkasını döndü.

Magazin 15-11-2022 13:05

'İnsan hakları vaatleri yerine gelirse...' Dua Lipa, Katar'daki Dünya Kupası'nda sahne alacak mı? Kendisi resmen açıkladı...

Şarkılarıyla dünyanın dört bir yanında büyük bir hayran kitlesi kazanan Dua Lipa, iddialı stiliyle sık sık sosyal medyanın gündeminde yer alıyordu. Katar'da düzenlenecek olan; Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Kylian Mbappe gibi oyuncuların performanslarını sergileyeceği Dünya Kupası'nda sahne alacağı iddia edilen ünlü şarkıcı, yaptığı açıklamalarla konuya açıklık getirdi.

Spor 14-11-2022 22:33

Dua Lipa göğüs uçlarını bakın nasıl kapadı! Arkasını dönünce ise...

Dua Lipa, GCDS Spongebob koleksiyonundan giyindi. Katıldığı eğlence öncesinde tamamen transparan bir elbise tercih eden Dua Lipa altına ise tanga bir bikini giydi. 'Bikini altta' diyen Lipa göğüs uçlarını gizleme biçimiyle olay oldu.

Magazin 13-11-2022 12:14

Dua Lipa göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı! Cesur tarzına yorum yağdı 'Oldukça ateşli'

Ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarına beğeni yağdı. İpli bir bluz tercih eden Dua Lipa'ya ünlü isimler de kayıtsız kalamadı.

Magazin 11-11-2022 21:53

Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa Tarkan'ın 'Şımarık' şarkısını söyledi! Sosyal medya coştu

Üç Grammy Ödülü sahibi İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Megastar Tarkan'ın 'Şımarık' şarkısı ile karaoke yaptı. O anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Magazin 29-10-2022 08:40

Fenomen Sibil Çetinkaya göğüs ucunu yıldızlarla kapattı! ''Dua Lipa sandım''

Aşk hayatının yanı sıra cesur sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren fenomen Sibil Çetinkaya, bu defa örgülü büstiyeriyle olay oldu. Sibil Çetinkaya'nın göğüslerindeki yıldız detayları dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 06-10-2022 11:57

Dua Lipa renkli bikinisiyle denizde! Herkesin gözdesi oldu

Şarkıcı Dua Lipa, arkadaşlarıyla denizde eğlence dolu bir gün geçirdi. Geçtiğimiz günlerde 27 yaşına basan Dua Lipa, yeşil bir mayo içinde kıvrımlarını sergilerken tüm gün denizin içinde eğlendi.

Magazin 28-08-2022 15:40

Dua Lipa 27. doğum gününü transparan kıyafetiyle kutladı

27 yaşına giren şarkıcı Dua Lipa transparan mayoyla verdiği pozlarını paylaştı. Göğüslerini açıkta bırakan siyan transparan bir mayo giyen Lipa'nın bu paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-08-2022 14:27

Ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya 'Kosova Fahri Büyükelçisi' unvanı verildi

Grammy ve Billboard ödüllü şarkıcı Dua Lipa'ya, 'Kosova Fahri Büyükelçisi' unvanı takdim edildi.

Magazin 09-08-2022 08:05

Dua Lipa konserinde havai fişek seyircilerin üzerinde patladı! Yaralılar var

Kanada'nın Toronto kentinde dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'nın konser verdiği salonda havai fişek patlatılması sonucu 3 kişi yaralandı. Korku dolu anlar ise seyircilerin kamerasına yansıdı.

Magazin 29-07-2022 14:11

Elite'in Ander'i Aron Piper önce Dua Lipa ile yakınlaştı ardından FKA Twigs ile öpüştü

Netflix'te yayınlanan Elite dizisinde Ander karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Aron Piper gündeme bomba gibi düştü. Yakışıklı oyuncu önce Dua Lipa ile tüm geceyi geçirdi, yakın temas danslar etti. Ardından ise ertesi gün yine ünlü şarkıcı FKA Twigs ile öpüşme anlarını yayınladı. Bu ilişki üçgeni sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-06-2022 10:24

Dua Lipa'yı kız arkadaşı rahat bırakmadı! Üzerine atladı

Instagram paylaşımıyla sık sık gündem olan ünlü İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Portofino'da arkadaşlarıyla havuz başında güneşlenerek eğlencenin tadını çıkardı.

Magazin 06-06-2022 14:53

Dua Lipa süper mini şortuyla verdiği pozları paylaştı

26 yaşındaki şarkıcı Dua Lipa triko takımıyla pozlarını paylaştı. Süper mini şortuyla verdiği pozları takipçileriyle paylaşan şarkıcı yalnızca kalça kısmını paylaşarak dikkat çekti. Lipa'nın bu paylaşımları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-05-2022 09:31

Dua Lipa'dan 15 bin kişik konser!

Instagram paylaşımıyla sık sık gündem olan ünlü İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Milano'da verdiği konserle 15 bin kişiye unutulmaz bir performans yaşattı.

Magazin 28-05-2022 11:23

Dua Lipa'nın bikinisi örtmeye yetmedi! Nehirde böyle yüzdü

Ünlü İngiliz şarkıcı Dua Lipa, güneşin tadını nehir kenarında güneşlenerek çıkardı. Kız arkadaşlarıyla güzel havanın keyfini süren ödüllü müzisyen, minik bikinisiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 23-05-2022 11:25

Dua Lipa'nın konser sonrası olay olan eğlencesinde giydiği pembe takıma alternatif öneriler

Dünyaca ünlü yıldız Dua Lipa, Lonra'da verdiği konserinden sonra çılgınlar gibi eğlendiği bir partiye katıldı. Eğlenceli anların fotoğraf kareleriyle Instagram'a taşındığı partinin en şık kadını ise tabii ki Dua Lipa oldu. Hayranlarının beğeni yağmuruna tuttuğu güzel yıldız, tüm dikkatleri üzerine çekti. Siz de Dua Lipa'nın giydiği muhteşem takımı beğenenlerdenseniz yazımızı okumaya devam edin.

Kadin 20-05-2022 16:42

Dua Lipa arkadaşına göğüslerini elletti! Bunu yapmak istiyorum

Turne kıyafetleriyle son döneme damga vuran Dua Lipa pozlarıyla olay oldu. Dua Lipa, Londra'daki konserin ardından arkadaşlarıyla eğlendi. Ünlü şarkıcı parti yaparken göğüslerinin arkadaşı tarafından avuçlandığı anları paylaşarak gündeme geldi.

Magazin 05-05-2022 08:42