Dudullu Postasi Haberleri

Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı

Bağışçı Amanetoğlu ailesi ve Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla tamamlanan Dudullu Amanetoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, törenle açıldı.

Yurthaber 2024-03-19 14:54:21

metro durakları isimleri ve saatleri: M8 metro durakları nelerdir? M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı saat kaça kadar açık?

İstanbul’un en yoğun noktalarından birinde yer aldığından M8 metrosu, İstanbul’da en çok kullanılan metrolardan bir tanesidir. M8 metrosu, Anadolu Yakası'nda, toplamda yaklaşık 1,7 milyon kişinin yaşadığı Maltepe, Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye ilçelerini birbirine bağlar. Bu hat ile deniz hatları ve diğer raylı sistem hatlarıyla farklı noktalarda entegrasyon sistemi bulunmaktadır. Peki, M8 metro durakları nelerdir?

Haber 2024-01-21 20:57:20

Son dakika | Erdoğan Bak Miçotakis, şunu iyi bil diye seslendi! Akıllı durursan seninle işimiz yok, Yunanistan Adaları silahlandırmaya kalkarsa...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dudullu-Bostancı metro hattının açılışında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Paris' benzetmesine gönderme yaparak "Daha Paris'i bile görmüş değiller. Vah zavallılar!" ifadeleriyle tepki gösterdi. Erdoğan ayrıca Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'e "Bak Miçotakis, şunu iyi bil" diye seslenerek "Şunu iyi bil; bir yanlış yapmaya kalkarsan çılgın Türkler yürür, bunu bilesin. Akıllı uslu durursan bizim seninle işimiz yok" ifadelerini kullandı.

Haber 2023-01-20 15:42:44

Bostancı-Dudullu metrosu ne zaman açılacak? Bostancı-Dudullu metrosu durakları hangileri?

Bostancı-Dudullu Metrosu İstanbul Anadolu yakasında üç önemli metro hattını birbirine bağlayacak. Birçok vatandaşın ulaşımını kolaylaştıracak Bostancı-Dudullu Metrosunun ne zaman açılacağı ve durakları merak ediliyor. Peki Bostancı-Dudullu metrosu ne zaman açılacak? Bostancı-Dudullu metrosu durakları hangileri? İşte detaylar...

Haber 2023-01-06 13:03:20

Dudullu-Bostancı metro hattı ne zaman açılacak? İBB Başkanı İmamoğlu'dan Dudullu-Bostancı metro hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbullulara müjdeyi verdi. İstanbul'a iki yeni metro açılacağını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu detayları aktardı. Peki Dudullu-Bostancı metro hattı ne zaman açılacak? İşte İBB Başkanı İmamoğlu'dan Dudullu-Bostancı metro hattı açıklaması!

Haber 18-12-22 15:20

İSKİ'nin Ömerli-Dudullu Ek İçme Suyu İsale hattı hizmete girdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: - "Arıza olduğunda kesintinin olmaması için çok önemli bir baypas hattı gibi kullanılacak önemli bir hattı hayata geçirdik"

Yurthaber 18-08-22 16:12

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Dudullu-Bostancı metro hattının test sürüşünde konuştu:

"Ne olursa olsun tüm engelleri aşıp İstanbullulara hizmet etmenin güzelliğini yaşıyoruz hep beraber"

Yurthaber 15-04-22 14:00

İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 14 Eylül Salı Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir sular ne zaman gelir?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından İstanbul için su kesintisi duyurusu yapıldı. Kesinti İstanbul'un bazı ilçelerini kapsayacak. Dudullu Su Depoları giriş hatlarında gerçekleştirilecek bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle 3 ilçede su kesintisi yaşanacak. Peki İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 14 Eylül Salı Ümraniye, Üsküdar, Ataşehir sular ne zaman gelir? İşte ayrıntılar...

Haber 14-09-21 02:51

İSKİ duyurdu! İstanbul'da yarın 3 ilçede 13 saatlik su kesintisi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Dudullu Su Depoları giriş hatlarında gerçekleştirilecek bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle yarın Ümraniye, Üsküdar ve Ataşehir'de su kesintisi olacağını açıkladı.

Haber 13-09-21 10:12

Meral Akşener'den Bendevi Palandöken'in önerisine destek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bendevi Palandöken elbette bu işi en iyi bilenlerinden birisi. Başkanın söylediği önerisine bizim, siyasilerin destek olması düşer" dedi. Akşener, Dudullu Metro Hattı Kayışdağı Durağı'yla ilgili ise, "Demin bu metro istasyonlarıyla ilgili konuşurken 1.5 milyar TL para harcanmış ondan sonra 1,5 yıl durmuş. Gömmüşsün parayı kardeşim, yürü ondan sonra üzerinde" açıklamasında bulundu.

Haber 11-05-21 13:39

Son Dakika: Ümraniye'de geri dönüşüm deposu alev alev yandı

Ümraniye'de Dudullu Organize Sanayi içinde yer alan bir geri dönüşüm deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek bitişikte bulunan başka bir depoya sıçradı. Herhangi bir ölüm ve yaralanmanın olmadığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Haber 21-02-21 07:04

Ümraniye'de geri dönüşüm tesisinin deposu alev alev yandı

Ümraniye Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde plastik atıkların toplandığı geri dönüşüm tesisinin deposunda yangın çıktı. Plastik atıklar nedeniyle yangın kısa sürede büyüyerek tüm depoyu sardı. Depoda kalan ve son anda yangını fark eden bir kişi ise kendini dışarı atarak kurtuldu. Yangın, itfaiyenin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucu söndürüldü.

Haber 23-01-21 07:04

Ümraniye'de feci kaza! Bariyerler otomobile ok gibi saplandı: 2 yaralı

Ümraniye TEM Otoyolu Dudullu sapağında bir otomobil ile taksinin karıştığı kazada bariyerlerin ok gibi saplandığı otomobildeki 1'i kadın 2 kişi ağır yaralandı.

Haber 20-10-20 07:14

İstanbul'da bir meydan daha yaya trafiğine kapatıldı

İstanbul Ümraniye'de koronavirüs önlemleri kapsamında Dudullu Meydanı ve Alemdağ Caddesi yürüyüş yolu yaya trafiğine kapatıldı.

Haber 20-04-20 09:54

Dudullu Postası ne zaman çekildi? Dudullu Postası oyuncuları kimler, konusu ne?

Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği “Dudullu Postası”, 2 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluştu. Çizer Serkan Yılmaz’ın yarattığı karikatür serisi Dudullu Postası’ndan ilham alınarak hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyor. Gazetecilik yapmak için ekip toplamaya çalışan Asım'ın mücadelesini ekranlara getiren Dudullu Postası'nun oyuncuları kimler? Peki, Dudullu Postası ne zaman çekildi?

Magazin 02-04-20 21:42

Dudullu Postası Kanal D'de ne zaman başlıyor? İşte Dudullu Postası konusu ve oyuncu kadrosu

Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği “Dudullu Postası”, 2 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak. Çizer Serkan Yılmaz’ın yarattığı karikatür serisi Dudullu Postası’ndan ilham alınarak hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü oturuyor.

Magazin 30-03-20 20:48

Dudullu Postası dizisi ne zaman başlıyor? İşte Dudullu Postası konusu ve oyuncu kadrosu

Sıra dışı semtin, sıra dışı insanlarını anlatan, yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği 'Dudullu Postası', 2 Nisan Perşembe günü ilk bölümüyle Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak.

Magazin 25-03-20 21:46

Sökespor basketbol takımından hakemlere destek

Sökespor Basketbol Takımı, Ada Yıldızları Spor Kulübü-Dudullu OSB Spor Kulübü arasında oynanan maç sonunda saldırıya uğrayan hakemlere destek verdi.Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da da Yıldızları Spor Kulübü-Dudullu OSB Spor Kulübü arasında oynanan maçta, Ada Yıldızları antrenör ve oyuncuları maçın hakemlerine saldırmışlardı.

Yurthaber 14-02-20 12:34

Ada Yıldızları - Dudullu OSB basketbol maçında hakemlere şok saldırı

İstanbul’da oynanan Ada Yıldızları - Dudullu OSB basketbol maçında Ada Yıldızları takımının antrenörü ve oyuncuları, maçın hakemlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda diğer takımın görevlileri de kavgayı ayırmaya çalıştı. İstanbul Basketbol Hakemleri Derneği yaşanan olayı kınadıklarını ve saldırganlardan şikayetçi olduklarını belirtti. Basketbol maçında hakemlere tekme ve yumruklu saldırı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Spor 10-02-20 10:32

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçüğe ilişkin dava

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede meydana gelen göçüğe ilişkin 16 sanığın yargılandığı davada, olay yerinde keşif yapılmasına karar verildi

Haber 02-01-20 17:25

GÜNCELLEME - Dudullu OSB'de kazan patladı: 1 ölü 7 yaralı

YARALI SAYISI GÜNCELLENDİ, VALİLİK AÇIKLAMASI EKLENDİ

Haber 30-12-19 17:26

Valilikten cam fabrikasındaki patlamaya ilişkin açıklama

İstanbul Valiliği tarafından, Ümraniye Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde bir cam fabrikasında yaşanan kazan patlamasına ilişkin açıklama yapıldı.İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, “Valiliğimiz Güvenlik Acil Durum Merkezi’ne (GAMER) yapılan bir ihbarda, Ümraniye ilçesi Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir cam fabrikasında, bugün saat 16.00 sıralarında kazan patlaması meydana geldiği bildirilmiştir.

Haber 30-12-19 17:21

Dudullu OSB'de kazan patladı: 1 ölü 3 yaralı

Dudullu OSB'de kazan patladı: 1 ölü 3 yaralı

Haber 30-12-19 17:07

Son dakika! Ümraniye’de cam fabrikasında patlama: 1 ölü, 3 yaralı

Son dakika haberine göre, Ümraniye Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde bir cam fabrikasında kazan bölümünde patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Haber 30-12-19 17:00

Ümraniye’de 29 Ekim’de bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 29 Ekim Salı günü Ümraniye’de bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "29.10.2019 Salı günü ilimiz Ümraniye ilçesi Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenecek Atatürk Koşusu ile ilgili olarak alınan emniyet tedbirleri kapsamında etkinlik günü 14.30’dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar aşağıda belirtilmiştir.Trafiğe kapatılacak yollar: Barajyolu Caddesi, (Natoyolu kavşağından Necip Fazıl kavlağına kadar olan kısım)Natoyolu Caddesi ile Barajyolu Caddesi kavşağından Ebubekir Caddesine kadar olan kısım,Hoca Nasreddin Cadesi (Ferhatpaşa Caddesinden 3.Caddeye kadar olan kısım)Dudullu Organize Sanayi Bölgesi 1.

Haber 28-10-19 10:22

Ümraniye’de cila atölyesi alev alev yandı

Ümraniye’de bir cila atölyesinde çıkan yangın paniğe neden olurken, alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, Ümraniye Yukarı Dudullu İnce Yay Sokak’ta bulunan iki katlı cila atölyesinde saat 20.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Haber 16-10-19 20:38

Şile yolunda zincirleme kaza: 1 yaralı

Ümraniye’de Şile yolunda iki otomobil ve bir minibüsün çarpışmasıyla meydana gelen zincirleme kazada, 1 kişi yaralandı.Şile yolu Dudullu sapağında saat 15.00 sıralarında seyir halinde olan iki otomobil ile bir minibüsün çarpışmasıyla zincirleme kaza meydana geldi.

Haber 12-09-19 15:49

İSO, Mahir Eller projesini Dudullu OSB’de işverenlere anlattı

TOBB, TEPAV ve İstanbul’da İSO iş birliğinde yürütülen Mahir Eller projesi, Dudullu OSB’de düzenlenen farkındalık toplantısında işverenlere tanıtıldı

Haber 25-07-19 15:01

İSO, Mahir Eller projesini Dudullu OSB’de işverenlere anlattı

TOBB, TEPAV ve İstanbul’da İSO iş birliğinde yürütülen Mahir Eller projesi, Dudullu OSB’de düzenlenen farkındalık toplantısında işverenlere tanıtıldı

Yurthaber 25-07-19 15:00

Polisten kaçan otomobil 4 kişiyi ezdi

İstanbul’da sabah saatlerine yakın Aşağı Dudullu Mahallesi, Şahinler Caddesinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi.

Haber 27-06-19 06:51

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçüğe ilişkin 16 kişiye dava

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede meydana gelen göçük sonucu 2 güvenlik görevlisinin ölümüne ilişkin 16 kişi hakkında onbeşer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı

Haber 15-04-19 11:05

Başkan adayı İsmet Yıldırım: Ümraniye’de ayrı cazibe merkezleri oluşturacağız”

Ümraniye’de bazı merkezi yerlerin daha fazla gelişim gösterdiğini belirten AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Dudullu ve Tepeüstü taraflarında uygulayacakları projeler ile yeni cazibe merkezleri oluşturacaklarını söyledi.

Haber 24-03-19 12:41

İSO, İstihdam Seferberliği için zincir seminerlere başladı

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan: - "İstihdam temelinde işverenlere verilen 8 başlıktaki destek, biz sanayicilere her şeyden önce moral ve motivasyon açısından katkı yapacak" - "İSO olarak Tuzla'dan Hadımköy'e, İkitelli'den Beylikdüzü ve Dudullu-İMES'e kadar İstanbul'un istihdam deposu olan sanayi bölgelerimizde bu seferberliğin daha iyi anlaşılması için harekete geçtik" - "Etkinlik ile İstanbul'da kampanya adına ilk adımı atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" - "(Meslek liselerinin dönüşümü) Türkiye bunu yaparsa gençliği kurtaran model olur"

Haber 07-03-19 13:02

Yıldırım: Dudullu’daki sorunları çözeceğiz

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Dudullu’daki sorunları çözeceklerini ifade ederek, “Ümraniye’nin diğer meydan ve yollarına benzer bir şekilde Dudullu’yu hizmete kavuşturmamız lazım” dedi.Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, İnkilap Mahallesi, Yukarı Dudullu ve Necip Fazıl Mahallesi sakinleri ile ‘Halk Meclisi’ toplantılarında bir araya geldi.

Yurthaber 15-02-19 09:45

Göçük altında kalan güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı (2)

ÜMRANİYE'de Dudullu-Bostancı metro hattı şantiyesinin yanındaki yolda meydana gelen göçüğün altında kalan güvenlik görevlisi Mehmet Altun (23) gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 03-11-18 15:10

Göçük altında kalan güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı

ÜMRANİYE'de Dudullu-Bostancı metro hattı şantiyesinin yanındaki yolda meydana gelen göçüğün altında kalan güvenlik görevlisi Mehmet Altun (23) gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 03-11-18 14:57

Göçük altında kalan güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı  

ÜMRANİYE'de Dudullu-Bostancı metro hattı şantiyesinin yanındaki yolda meydana gelen göçüğün altında kalan güvenlik görevlisi Mehmet Altun (23) gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 03-11-18 14:06

GÖÇÜK ALTINDA KALAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI  

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA Ümraniye'de Dudullu-Bostancı metro hattı şantiyesinin yanındaki yolda meydana gelen göçüğün altında kalan güvenlik görevlisi Mehmet Altun (23) gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 03-11-18 13:58

Ümraniye'deki göçük

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede meydana gelen göçük altında kalan ikinci güvenlik görevlisinin de cesedi çıkarıldı

Haber 02-11-18 15:21

GÜNCELLEME 4 - Ümraniye'de inşaat alanı yanındaki yolda göçük

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede meydana gelen göçük sonucu 10 metre çapında ve 7-8 metre derinliğinde çukur oluştu - Yolun yanındaki siteye ait güvenlik kulübesinin de göçük altında kalması üzerine başlatılan çalışmalarda 2 kişinin cesedine ulaşıldı - Bir kişinin cesedi çıkarılırken diğer güvenlik görevlisinin cesedinin çıkarılması çalışmaları sürüyor - İstanbul Büyükşehir Belediyesi: - Yapılan kontrollerde olay öncesinde herhangi bir deformasyon gözlenmemiştir. Meydana gelen çökmenin zemin altında oluşan boşluktan kaynaklanabileceği tahmin edilmektedir" (DETAYAR EKLENDİ)

Haber 02-11-18 10:39

GÜNCELLEME 3 - Ümraniye'de inşaat alanı yanındaki yolda göçük

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede meydana gelen göçük sonucu 10 metre çapında ve 7-8 metre derinliğinde çukur oluştu - Yolun yanındaki siteye ait güvenlik kulübesinin de göçük altında kalması üzerine başlatılan çalışmalarda 2 kişinin cesedine ulaşıldı - İstanbul Büyükşehir Belediyesi: - Yapılan kontrollerde olay öncesinde herhangi bir deformasyon gözlenmemiştir. Meydana gelen çökmenin zemin altında oluşan boşluktan kaynaklanabileceği tahmin edilmektedir" (İKİ KİŞİNİN CESEDİNE ULAŞILDIĞI BİLGİSİ EKLENDİ)

Haber 02-11-18 08:40

GÜNCELLEME 2 - Ümraniye'de inşaat alanı yanındaki yolda göçük

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu caddede meydana gelen göçük sonucu 10 metre çap ve 7-8 metre derinliğinde çukur oluştu - Yolun yanındaki siteye ait olan ve göçük altında kalan güvenlik kulübesinde 2 kişinin bulunduğunun belirtilmesi üzerine arama kurtarma çalışması başlatıldı - İstanbul Büyükşehir Belediyesi: - "Yapılan kontrollerde olay öncesinde herhangi bir deformasyon gözlenmemiştir. Meydana gelen çökmenin zemin altında oluşan boşluktan kaynaklanabileceği tahmin edilmektedir" İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Haber 02-11-18 06:01

GÜNCELLEME - Ümraniye'de inşaat alanı yanındaki yolda göçük

Dudullu-Bostancı Metro Hattı şantiyesinin de bulunduğu bir caddede göçük meydana geldi - Çöküntünün yaşandığı yolun yanındaki siteye ait güvenlik kulübesi de göçükte kaldı - Göçük altında kalan kulübede 2 kişinin bulunduğunun belirtilmesi üzerine arama kurtarma çalışması başlatıldı DETAYLAR EKLENDİ

Haber 02-11-18 04:10

FLAŞ

DHA: Ümraniye'nin Aşağı Dudullu Mahallesi'nde metro yapımı çalışmasının sürdüğü yolda çökme meydana geldi.

Haber 02-11-18 02:13

Yenilenen Dudullu Spor Tesisleri’nin Açılışı Yapıldı

Yenilenen Dudullu Spor Tesisleri’nin açılışını yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Gençleri sosyalleştiren kulüpler desteklenmeli....

Yurthaber 02-09-18 18:59

Şile Otoyolu’nda makas terörü ve kaza anı kamerada

Şile Otoyolu Dudullu mevkiinde makas atarak araçların arasından geçmeye çalışan sürücü, otomobile çarparak kazaya neden oldu. Metrelerce sürüklenen araçlardan biri kontrolden çıkıp duvara çarparak durabildi. O anlar araç kamerasına yansıdı.

Trend 11-06-18 10:42

Kitap okuyan öğrenciler uçtu

Dudullu İmam Hatip Ortaokulu'nda "Okumak Özgürlüğe Uçmaktır" sloganıyla gerçekleştirilen kitap okuma kampanyasına katılan öğrenciler, helikopterle İstanbul turu attı

Haber 22-05-18 11:25

Beykoz’a Yeni Hat: 15sd Sultaniye-dudullu-imes

Beykoz Belediyesi ve İETT işbirliğiyle yapılan çalışmalar neticesinde 15SD Sultaniye-Dudullu-İmes seferleri başlıyor.Ümraniye Tepeüstü metro bağlantılı...

Yurthaber 04-05-18 11:25

4’üncü Geleneksel Halk Oyunları Festivali’nde Ödüller Sahiplerini Buldu

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve çocukların kıyasıya yarıştığı 4. Geleneksel Halk Oyunları Festivali sonuçları Dudullu...

Yurthaber 04-05-18 10:28