Duygu Bal Haberleri

Duygu Bal'a Travesti görünümlü yorumunda bulunan iş adamına dava! Paylaşımı kabul etmedi ama...

Eski milli voleybolcu Duygu Bal'a iş adamı Zafer A. sosyal medyadan Bu kadın, şu ada yarışmasındaki travesti görünümlü olan değil mi?" yorumunda bulundu. Ünlü isim bu yorumu affetmedi ve suç duyurusunda bulundu. İş adamı her ne kadar "Hesap benim değil" dese de savcılık 2 yıl 4 aya kadar hapsini istedi.

Magazin 10-10-2023 11:38

Survivor’da Turabi ve Merve Aydın'la yarışmıştı! Duygu Bal'ın son halini gören şaştı kaldı

Survivor’ın unutulmaz yarışmacıları arasında 2014 yılında yarışmaya katılan Duygu Bal da yer alıyor. Yarışmadaki tavırları ile hafızalara kazınan Duygu Bal Turabi Çamkıran, Sahra Işık, Merve Aydın gibi isimlerle beraber yarışmıştı. Görenlerin tanıyamadığı Bal’ın son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 15-09-2023 09:11

Survivor eski yarışmacısı Duygu Bal son haliyle herkesi şaşırttı! Soyadının hakkını veriyor

Survivor yarışmacıları son halleri ile gündemde yer alıyor. Şimdilerde TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’a 2014 yılında katılan Duygu Bal; Turabi Çamkıran, Sahra Işık, Merve Aydın gibi isimlerle beraber yarışmıştı. Adeta yıllara meydan okuyan Survivor Duygu'nun son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 23-03-2023 21:33

Survivor yarışmacısıydı! Duygu Bal'ın son hali ve yeni işi şaşırttı

Eski voleybolcu Duygu Bal, katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla geniş kitleler tarafından tanındı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Duygu Bal, profesyonel spor kariyerini noktaladıktan sonra uğraştığı yeni işini açıkladı. Survivor Duygu Bal'ın son haline de beğeni yağdı.

Magazin 29-05-2022 09:02

Duygu Bal

Duygu Bal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Duygu Bal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Survivor Duygu'nun son hali şaşkına çevirdi! İşte Duygu Bal'ın son hali...

Efsane Tv programı Survivor ile tanınan eski yarışmacılardan Duygu Bal'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Duygu Bal'ın inanılmaz değişimi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-01-2022 12:08

Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal, beslediği sokak köpeklerin saldırısına uğradı

Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal, köpeğini gezdirirken sahipsiz 5 köpeğin saldırısına uğradı. Elinden ve burnunda yaralandıktan sonra bir apartmana sığınarak canını kurtaran Bal, "Yavrumu kucağıma almasaydım diri diri yiyeceklerdi. Gerekirse Sarıyer Belediyesi'nin önünde yatarım. Korkudan sokağa çıkamıyorum" dedi.

Magazin 29-10-2021 20:36

Survivor'a katılan voleybolcu Duygu Bal'ın şaşırtan değişimi

Survivor'a yarışmasıyla tanınan Duygu Bal son haliyle dikkat çekti. Süper minisiyle pozlar veren Bal'a beğeni yağdı.

Magazin 17-05-2021 15:12

Survivor Duygu'nun estetikli hali inanılmaz! Bikinili pozları olay

Tv8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'a damga vuran yarışmacı Duygu Bal'ın estetikli son hali gündem oldu. İşte Survivor'ın yıldızının şimdiki hali...

Magazin 02-03-2021 14:48