Duygu Celikten Haberleri

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu 'annemi bulmak istiyorum' dedi! Müge Anlı'dan cevap gecikmedi

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu son dönemde babası ile yaşadığı gerginliklerle yeniden gündemde. Geçtiğimiz günlerde 'Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum' diyen Nebioğlu'na Müge Anlı'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 2024-04-16 08:26:03

Uğur Dündar için 'babalık' iddiası! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Türkiye öğrenecek demişti, açıklama geldi

'Biyolojik babalık' iddialarına bir yenisi daha eklendi. Metin Akpınar’ın DNA testiyle kızı olduğunu kabul ettiği Duygu Nebioğlu’nun yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Nebioğlu’nun, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” dediği ismin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Bir anda gündem yaratan babalık iddialarının ardından gazeteci Dündar'dan da açıklama geldi.

Magazin 2024-04-16 07:09:11

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan annesine dair ilginç sözler! Zorla çıkacak ortaya

Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını kanıtlamıştı. Duygu Nebioğlu sosyal medyada annesine dair konuşarak "Zorla çıkacak ortaya" dedi.

Magazin 2024-04-11 13:49:42

24 gün arayla anne ve babasını kaybetmişti! Zafer Algöz'den duygu dolu bayram paylaşımı

Oyuncu Zafer Algöz büyük bir acı yaşadı. Oyuncu, 24 gün arayla önce annesi Güner Algöz'ü, ardından babası Cevdet Algöz'ü toprağa vermişti. Zafer Ölgöz anne ve babasının kaybından sonra bayram paylaşımıyla duygulandırdı.

Magazin 2024-04-11 08:53:14

Metin Akpınar ve kızı arasında sular durulmuyor! 'Fakirlik' belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı. Nebioğlu, "Benim üzüntülerimi elem ve kederimi karşılayacak rakam değil. Bir milyon lira maddi açıldı. 10 milyon lira da manevi tazminat açıldı." dedi. İşte detaylar...

Magazin 10-04-24 22:47

Metin Akpınar kızının fakirlik belgesinin iptalini istedi! Duygu Nebioğlu çileden çıktı! 'Siz önce...'

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu ile yaşadığı gerginlikle yeniden gündem oldu. Duygu Nebioğlu, Akpınar'ın fakirlik belgelerinin iptalini istediğini duyunca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ağızları açık bıraktı. Nebioğlu babası Akpınar'a zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-24 08:38

Psikolojik test: Hangi resim daha iyi hissettirdi? Aklınızı okuyor

Psikolojik testler bilinçaltınızda yatan duygu ve düşüncelerinizin açığa çıkmasına yardımcı oluyor. Bu psikolojik testte 4 adet resim bulunmaktadır. Sizi en iyi hissettiren bir adet resmi seçmeli ve altındaki açıklamasını okuyarak testin sonucunu öğrenmelisiniz.

Kadin 06-04-24 08:56

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! Dayak, dayak, çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 28-03-24 10:08

Ağız kuruluğu neden olur, nasıl geçer? Ağız kuruluğunu gidermek için ne yapmalı?

Günlük yaşamın karmaşasında çoğu zaman ağız kuruluğu sorunu göz ardı edilir. Ancak bu rahatsızlık sadece hoş olmayan bir duygu değil, aynı zamanda genel sağlığımızı da etkileyebilir. Ağız kuruluğu, ağız içindeki tükürük salgısının azalması ya da kalitesinin bozulması sonucu ortaya çıkar. Bu durum, diş çürükleri, ağız kokusu ve sindirim problemleri gibi pek çok sorunu beraberinde getirebilir. Peki, ağız kuruluğu neden olur?

Haber 27-03-24 19:23

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin 18-03-24 13:12

Jandarmadan duygu dolu Çanakkale Zaferi klibi

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca hazırlanan klipte, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü dolayısıyla canlandırma yapıldı.

Yurthaber 18-03-24 12:00

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da duygu dolu anlar! Ünlü ilahiyatçı sinirlendi genç kadın dinlerken ağlamaya başladı...

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Edanur adında bir genç kızın sorduğu soru izleyenleri duygulandırdı. Soru sorduktan sonra Nihat Hatipoğlu'nun cevabını dinleyen genç kız gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 18-03-24 09:37

İzmir ve İstanbul'dan kahreden haberler! Duygu Can ve Zahide Yurtkal eşleri tarafından katledildi, son sözü 'Kurtarın bizi' oldu

İzmir ve İstanbul'da peş peşe kadın cinayetleri haberleri geldi. İzmir'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilen kadının son sözleri "Kurtarın bizi" oldu. İstanbul'da ise uzun zamandır eşiyle anlaşmazlık yaşayan Duygu Can, 14 yaşındaki kızının gözleri önünde katledildi.

Haber 12-03-24 00:32

Burçin Terzioğlu ayrılık iddialarını doğruladı: Ayrılığın sebebi özel şeyler...

Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyorlardı. Aşklarını gittikleri tatilde duyuran çiftin ayrıldığı iddia edilmişti. Ayrılık iddialarını doğrulayan Terzioğlu; "Evlilik teklifi almıştım ama ayrılığın sebebi özel şeyler. Bir araya gelmek ne kadar doğalsa ayrılmak da o kadar doğal" dedi.

Magazin 09-03-24 10:58

Muğlalı kadınlar Çanakkale şehitleri topraklarında

Çanakkale’de Şehitlikler, Şehitler Anıtı, Anzak Koyu, Anafartalar, Arıburnu gibi önemli bölgeleri gezen Muğlalı kadınlar savaş zamanında yaşanan olayları rehberlerden dinlerken duygu dolu anlar yaşadılar.

Yurthaber 08-03-24 13:40

Tolga Savacı'ın eski eşi Aylin Livaneli'den duygusal veda! 'Geriye söylenmemiş sözler kaldı...'

Ünlü oyuncu Tolga Savacı ile Zülfü Livaneli'nin kızı Aylin Livaneli, 1993'te dünyaevine girmiş, iki yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Aylin Livaneli, uzun süredir yaşadığı Amerika'da hayata veda eden eski eşi için duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.

Magazin 28-02-24 12:02

İlişkileri gittikleri tatilde ortaya çıkmıştı... Burçin Terzioğlu ile Umut Duygu ayrıldı!

4 yıldır beraber olan oyuncu Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyorlardı. Aşklarını gittikleri tatilde duyuran çiftin ayrıldığı iddia edildi.

Magazin 26-02-24 15:22

Eski eşiyle aşk tazeledi! İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki'nin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile yeniden bir araya gelen İsmail Hacıoğlu eski eşiyle resmen aşk tazeledi. Kumarki'nin doğum gününü kutlayan ünlü çiftin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-02-24 11:12

Kahreden olay! Araçları hurdaya döndü! Bir aile yok oldu

Anadolu Otoyolu Düzce geçişindeki feci kazada bir aile yok oldu. Karşı yönden gelen lüks bir cipin çarptığı ve hurdaya dönen otomobilde bulunan anne Feride Çırcır, eşi Ali Çırcır ile kızı Duygu Çırcır Çelik hayatını kaybetti.

Haber 17-02-24 19:59

'Ayaküstü çok flörtleşiyorum' dedi! Sözleri sosyal medyada gündem yaratmayı başardı: 'Hoşlanmadığım zaman cilve şov'

Dijital içerik üreticisi Nana Hera TikTok'tan yaptığı paylaşımında flört ettiği zaman yaşadığı duygu durumlarından söz etti. Fenomen ismin 'Ayaküstü çok flörtleşiyorum, flörtöz bir insanım yapım böyle' sözleriyle yaptığı paylaşımı kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları Hera'ya hak verdiğini dile getirirken bazıları ise tam tersi fikri savundu.

Trend 16-02-24 13:22

14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler - En güzel ve en romantik Sevgililer Günü filmleri için öneriler

Sevgilisiyle birlikte battaniyenin altına girip koca bir kase dolusu patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde film izleme fikri birçok kişi için en güzel sevgililer günü planıdır. Sevgililer Günü başlı başına romantizm doluyken bir de buna duygu dolu bir aşk filmi eklemek 14 Şubat’ın dolu dolu geçmesini sağlayacaktır. Peki, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler nelerdir?

Trend 14-02-24 10:03

Canlı yayında kelimeler boğazında düğümlendi, sözü stüdyoya devretti: Kahramanmaraş'taki mezarlıktan canlı yayında duygusal anlar

6 Şubat'ın yıldönümünde Kahramanmaraş'taki bir mezarlıktan canlı yayın yapan muhabir Emrah Çakmak konuşmakta güçlük çekti, kelimeler boğazında düğümlendi ve sözü stüdyoya bıraktı. Çakmak'ın mezarlıktaki duygu dolu anları anlatırken "Çok zor, kusura bakmayın" deyip sözlerini sürdürmeye devam etmesi de dikkat çekti.

Haber 06-02-24 10:23

Trafik polisi, denetim yaptığı otobüste yolcuların emniyet kemeri kullanmadığını fark etti! Öyle sözler söyledi ki yolcuların tamamı kemerini taktı

Amasya’nın Taşova ilçesinde denetim yaptığı yolcu otobüsünde vatandaşların emniyet kemeri kullanmadığını fark eden bir trafik polisi, sarf ettiği sözlerle kemer takmalarını sağladı. Polisin sözünden etkilenen yolcuların tamamı emniyet kemeri bağladı. Trafik polisi, duygu dolu sözleriyle yolcuların tamamının emniyet kemerlerini bağlamalarını sağlaması sonrası uyarılarını sürdürdü.

Haber 04-02-24 11:14

3 yaşındayken bahçeye bırakılmıştı! Yıllar sonra Esra Erol'un programında ailesine kavuştu

Esra Erol'un programında duygu dolu anlar yaşandı. Programa katılan 24 yaşındaki Fatma Çay, 2003 yılında kız kardeşinin annesi tarafından köyde bir evin bahçesine bırakıldığını anlatarak yardım istedi. Program ekibinin çalışmalarının ardından ise genç kız yıllar sonra hem annesine hem de babasına kavuştu.

Magazin 02-02-24 21:36

İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki'nin yüzündeki değişim dikkat çekmişti! Estetik iddialarına böyle yanıt verdi

İsmail Hacıoğlu, başrolü olduğu Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasına, yeniden bir araya geldiği eski eşi Duygu Kumarki ile katılmıştı. Duygu Kumarki'nin yüzündeki değişim ise sosyal medyada gündem oldu. Kumarki estetik iddialarına böyle yanıt verdi.

Magazin 24-01-24 12:14

İsmail Hacıoğlu Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına eski eşiyle geldi! Yeniden barışmışlardı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu özel hayatıyla da gündemde. Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, galaya eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile katıldı.

Magazin 23-01-24 08:21

Balla karıştırınca etkisi kat kat artıyor! Virüslerle savaşıyor... Her eve girmeye başladı, yok satıyor

Soğuk havalara bir de toplumda son dönemde yaygın olarak görülen hastalıklar eklenince vatandaşlar bitki çaylarına akın etmeye başladı. Hem soğuktan hem de hastalıktan korunmak isteyenler, aktarların yolunu tutarken her bitki çayının vücuda farklı etkileri bulunuyor. Klinik Diyetisyen Duygu Özbay, bitki çaylarının zengin içerikleri sayesinde hastalıklara karşı doğal bir koruma sağladığını belirtti. İşte kış hastalıklarından koruyan 10 şifalı bitki çayı...

Kadin 19-01-24 14:51

İnsanların sizi gizlice kıskandığını gösteren 5 işaret! Bunları yapıyorsa uzak durun

Sosyal ilişkilerde kıskançlık bazen gizli bir duygu olarak ortaya çıkabilir. İnsanların sizi kıskandığını bazı hareket ve söylemlerinden kolayca anlayabilirsiniz. Eğer insanların sizi gizlice kıskandığını gösteren işaretleri merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte insanların sizi gizlice kıskandığını gösteren 5 işaret...

Kadin 13-01-24 09:20

Aslıhan Gürbüz ile ayrılmıştı... İsmail Hacıoğlu eski eşiyle barıştı! Dudak dudağa

Oyuncu İsmail Hacıoğlu yeni yıla eski aşkına dönerek girdi. Ünlü oyuncu 2020 yılında boşandığı Duygu Kumarki ile yeniden barıştı ve dudak dudağa pozları sosyal medyayı salladı. Çiftin, İsmail Hacıoğlu'nun ihaneti nedeniyle boşandığı iddia edilmişti.

Magazin 03-01-24 07:03

Ünlü astroloğun 2024 tahmini gündem yarattı! 'Güneş tutulması güzel bir etki bırakacak'

Cansu Canan ile Gündem Dışı programının konuğu olan Astrolog Dinçer Güner ve Küratör Duygu Demir 2024 ile ilgili dikkat çeken bir açıklamaya imza attı. Duygu Demir ve Dinçer Güner, 2024 yılında Güneş tutulmasının Galatasaray üzerinde çok güzel bir etki bırakacağını söyledi. Güner, 2024 yılının Galatasaray'ın senesi olacağını dile getirdi.

Spor 01-01-24 00:52

Şaşırtan hamle! Çağatay Ulusoy eski sevgilisini takibe aldı! Akıllara Barışıyorlar mı? sorusu geldi

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un sosyal medyadaki hamlesi şaşırttı. Ulusoy, 7 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Duygu Sarışın'ı Instagram hesabında yeniden takibe aldı. Bu gelişmenin ardından akıllara "Küllenen aşk yeniden alevleniyor mu?" sorusu geldi.

Magazin 25-12-23 21:38

Duygu Nebioğlu babası Metin Akpınar için Evden dışarı çıkmıyor demişti! O programa çıktı... Metin Akpınar'ın kızı paylaştı

Metin Akpınar'ın 35 yıl önce evlilik dışı bir ilişkiden doğan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babası olduğunu mahkeme kararıyla resmen kanıtladığı Akpınar hakkında geçtiğimiz günlerde "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor" demişti. Akpınar, Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar programına konuk oldu.

Magazin 17-12-23 14:14

Çift terapisi nasıl yapılır? Çift terapisi kaç dakika sürer?

İletişim, insanın hayatı boyunca kendini ifade edebilmesi için oldukça önemli bir yere sahiptir. Her birey duygu ve ihtiyaçlarının anlaşılmasını ister. Sağlıklı ilişkilerin kurulabilmesi ise sadece iyi bir iletişimle sağlanır. Bazı durumlarda hatalı iletişimden kaynaklanan problemler, bireylerin anlaşılmadığını hissetmesine neden olabilir. Bu gibi durumlarda soruna değil, çözüm aramaya odaklanmak gerekir.

Kadin 16-12-23 20:18

Fenerbahçeli futbolcular Umut Nayir'i yalnız bırakmadı! Kısa süre önce bebeğini kaybeden golcü oyuncuya hep birlikte sarıldılar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. maçında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Slovak ekibi Spartak Trnava’yı 4-0’lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla sarı-lacivertliler, H Grubu’nu lider tamamlayarak son 16’ya yükseldi. Mücadeledeki ilk golü atan Ferdi Kadıoğlu, kısa süre önce 16 haftalık bebeğini kaybeden Umut Nayir'a koştu ve duygu dolu anlar yaşandı.

Spor 14-12-23 22:56

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, İzmir'deki evine ulaştı duygu dolu anlar yaşandı!

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü ile Rizespor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan ve 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e saldırmıştı. Bu saldırı sonrası hastanede tedavi altına alınan Meler 3 günlük tedavi sonrası taburcu olurken İzmir'deki evine ulaştı. İşte detaylar...

Spor 13-12-23 17:20

Başkanın yakınları öldüresiye dövdü! Roman kadına ‘koordinatör oldun’ dayağı

Gaziantep Valiliği tarafından Roman ailelerin fahri koordinatörü olarak görevlendirilen kadın aldığı bu görev nedeniyle feci şekilde dayak yediğini söyledi. 37 yaşında Duygu İspir, Roman derneği başkanının yakınları tarafından darbedildiğini belirterek “Neden o koordinatör olamadı diye, yakınları öldüresiye dövdü” dedi.

Haber 13-12-23 14:19

Duygu Özaslan'ın son pozu sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı...

Çektiği makyaj ve moda videolarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa son pozuyla gündem oldu. Duygu Özaslan'ın kiraz emojisi ile paylaştığı karesine yorum yağdı.

Magazin 07-12-23 15:38

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan olay iddia! Yıllar önce annesi her şeyi anlattı, o gazeteci mektubu engelledi

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu katıldığı Katarsis'te olay iddialarda bulundu. Babasının haber olduktan sonra kendisini bir daha hiç aramadığını söyleyen Nebioğlu, yıllar önce bir gazeteci tarafından annesinin mektubunun haber olmaması için engellendiğini de söyledi. Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu olay iddiasıyla gündem oldu...

Magazin 07-12-23 15:07

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu anlattıklarıyla yeniden gündem oldu! Konuşmakta zorlandı verdiği detaylar şoke etti

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu Katarsis'e konuk oldu. Duygu Nebioğlu babasının kendisini son süreçten sonra hiç aramadığını ifade ederek "Öğrendiğim kadarıyla evden dışarı çıkmıyor kapalı bir hayat yaşıyor" dedi. Genç kadın açıklama yaparken de konuşmakta zorlandı.

Magazin 07-12-23 13:26

Sosyal medya onu 'Müdür Amca' olarak tanıyor! Müziği açtı, öğrencileriyle birlikte okul bahçesinde dans etti... Her çarşamba eğlence yapıyorlar

İstanbul Maltepe'deki Altayçeşme İlkokulu'nun müdürünün öğrencileriyle birlikte dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral olmayı başarmıştı. Görüntüler veliler tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılınca Hasan Ali Bayrak, 'Müdür Amca' olarak tanınmaya başlandı. Bayrak sosyal medyada milyonlarca izlenen o anları ise, "Çocukların arasına girdim. Duygu dünyalarına farklı bir şekilde iştirak edebilmek için oynayabildiğim kadar oynadım" sözleriyle anlattı.

Trend 02-12-23 08:15

Depresyonda mıyım: Depresyon nedir, belirtileri nelerdir?

Depresyon günümüzde giderek artan bir sağlık sorunu haline gelmiştir. Sadece bir duygu durumu bozukluğu olarak düşünülmemelidir. Çünkü depresyon sadece zihinsel sağlığı değil aynı zamanda bedeni de etkileyen bir durumdur. Depresyon genellikle kişinin yaşam kalitesini düşürür ve günlük aktiviteleri üzerinde olumsuz bir etki bırakır.

Haber 23-11-23 14:35

Morgda cenazeler karıştı! Gerçeği anlayan aileler şoka girdi: Anneannemizin aslında Tevfik amca olarak cenaze namazının kılındığını öğrendik

Bilecik'te hastane morgunda bulunan bir erkek ve kadına ait cenazelerin karıştı. Vefat eden yaşlı kadının cenazesi yanlış kişilere teslim edilerek defnedildi. Cenazesi karışan Fatma Avcı'nın torunu avukat Duygu Akkaya, "Anneannemizin ama aslında Tevfik amca olarak cenaze namazının kılındığı ve oraya defnedildiğini öğrendik." dedi.

Haber 22-11-23 18:44

Eşine şaka yapmak istedi! Klozet fırçasını bulaşık makinesinin içine koydu... Eski Survivor yarışmacısı Efecan Dianzenza'nın tepkisi olay oldu

Eski Survivor yarışmacısı Efecan Dianzenza 2017 yılında hayatını uzun süredir birliktelik yaşadığı Duygu Çavdar ile birleştirmişti. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ikili geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Eski Survivor yarışmacının eşi Duygu sosyal medya hesabından kocasına yaptığı bir şakayı paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 11-11-23 10:43

10 Kasım'da duygu dolu anlar! Saygı duruşunda bulurken gözyaşlarını tutamadı

Eskişehir'de bir kadın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85'inci yılında siren eşliğinde saygı duruşunda bulurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Haber 10-11-23 13:55

O cümleye gelince duygulandı, okumaktan vazgeçti! İşte Atatürk'ün sesinden duyamadığımız duygu yüklü kelimeler...

Tüm Türkiye, 1938'in 10 Kasım saat 09:05'inde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikaliyle hüzne boğuldu. Atatürk’ün sesinden duymadığımız, ancak kağıda yazdığı şu dizeler duygu yüklü bir veda gibiydi: "Bu söylediklerim hakikat olduğu gün, senden (Türk Milleti’nden) ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur: Beni hatırlayınız!"

Haber 09-11-23 21:57

Atatürk'ü gördüğünü söyleyen 91 yaşındaki adamın sözleri duygulandırdı! Daha başka duygu

TV5 EGE kanalının gerçekleştirdiği bir sokak röportajında ismi açıklanmayan 91 yaşındaki bir adam Mustafa Kemal Atatürk'ü gördüğü anı anlattı. Kocaelili olduğunu dile getiren 91 yaşındaki adam, Atatürk'ü beyaz bir tren içinde kepini çıkartıp sallarken gördüğünü söyledi.

Trend 09-11-23 13:17

Kişi zamiri nedir? Kişi zamiri ile ilgili örnek cümleler ve konu anlatımı

İnsanlarla iletişim kurmak, duygu ve düşüncelerimizi doğru ifade edebilmek oldukça önemlidir. Bunun için dil bilgisi kurallarına eksiksiz bir biçimde uymamız ve hata yapmamız gerekir. Dil bilgisi konuları kendi içerisinde birçok konu başlığı barındırır. Bu konu başlıkları arasında zamir türleri de yer almaktadır. Zamir türleri arasında yaygın olarak kullanılan zamirlerden biri kişi yani şahıs zamirleridir. Peki, kişi zamiri nedir, kişi zamiri ile ilgili örnek cümleler nelerdir?

Egitim 02-11-23 20:12

Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu babasının doğum gününü kutladı! 'Anlarsın bu Duygu'yu...'

Tüm Türkiye, haftalarca Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşleri konuştu. Antalya'da dünyaya gelen, iki aylıkken bir köyde bakıcı kadına terk edilen, yetiştirme yurdunda büyüyen ve 6 yaşında evlat edinilen ikizlerden Duygu Nebioğlu son paylaşımıyla dikkat çekti. Babası Akpınar'ın doğum gününü kutlayan Duygu Nebioğlu'nun duygusal mesajı gündem oldu.

Magazin 02-11-23 16:10

Can sıkıntısına ne iyi gelir? Can sıkıntısı neden olur?

Can sıkıntısı insanların yaşamlarının farklı dönemlerinde sıklıkla karşılaştığı bir duygu durumudur. Genellikle monotonluk, tekrarlayan rutinler veya zamanın yavaş akması gibi durumlardan kaynaklanır. Can sıkıntısı hem fiziksel hem de zihinsel sağlığımızı etkileyebilir ve bu rahatsızlığı aşmanın yolları bulunur. Peki, can sıkıntısına ne iyi gelir?

Haber 31-10-23 22:46