Duygu Kaya Kumarki Haberleri Ve Son Dakika Duygu Kaya Kumarki Haberleri

Duygu Kaya Kumarki Haberleri Ve Son Dakika Duygu Kaya Kumarki Haberleri

20 Şubat 1983 tarihinde dünyaya gözlerini açan Duygu Kaya Kumarki, Cagaloğlu Anadolu Moda Tasarım Meslek Lisesi'nde eğitimini tamamladı. Oyunculuk eğitimini ise Müjdat Gezen Sanat merkezinde alan Duygu Kaya Kumarki aynı zamanda bazı gece kulüplerinde dansçılık da yaptı. 2016 yılında oyuncu İsmail Hacığolu ile evlendi. Koçum Benim, Beyaz Gelincik, Beni Unutma, Gece Sesleri gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu ile evliliğinden Yemin isminde bir kız çocuğu dünyaya geldi. Çift nikah masasına oturduktan dört yıl sonra ise boşanma kararı aldı. Duygu Kaya Kumarki ve İsmail Hacıoğlu çifti anlaşmalı bir şekilde evliliklerini sona erdirdi. Evliliklerini bitiren çift arkadaşlıklarına devam edeceklerini belirtti.

Duygu Kaya Kumarki Haberleri

Eski eşiyle aşk tazeledi! İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki'nin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile yeniden bir araya gelen İsmail Hacıoğlu eski eşiyle resmen aşk tazeledi. Kumarki'nin doğum gününü kutlayan ünlü çiftin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-02-2024 11:12

İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kaya Kumarki boşanma kararı aldı

İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki dört yıllık evliliklerini noktalama kararı aldı. Çiftin dilekçelerini henüz mahkemeye iletmedikleri söyleniyor...

Magazin 10-07-2020 10:07

Duygu Kaya Kumarki

Duygu Kaya Kumarki Hakkındaki Haberler Mynet'te. Duygu Kaya Kumarki Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.