Duygu Kumarki nedir?

Duygu Kumarki nedir?

Duygu Kumarki, 20 Şubat 1983 tarihinde dünyaya geldi. Kumarki, İstanbul’da bulunan Cagaloğlu Anadolu Moda Tasarım Meslek Lisesi’nde eğitim aldı. Bu eğitimin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimini tamamladı. Eğitimi devam ederken, bazı gece kulüplerinde de dansçılık yaptı. Kumarki’nin adı ise medyada ilk olarak 2016 yılında tanındı. Oyuncu İsmail Hacıoğlu ile 2016 yılında hayatını birleştirdi. Bu evlilikten Yemin adında bir kız çocuğu oldu. 2020 yılında ise İsmail Hacıoğlu ile boşanma kararı aldı. Anlaşmalı olarak boşanan çift, kızlarının bulunması nedeniyle bir süre daha aynı evde yaşama kararı aldı. İsmail Hacıoğlu ile boşanmasının ardından Duygu Kumarki’nin ismi medyada çok daha az duyulur hale geldi.

Duygu Kumarki Haberleri

İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki'nin yüzündeki değişim dikkat çekmişti! Estetik iddialarına böyle yanıt verdi

İsmail Hacıoğlu, başrolü olduğu Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasına, yeniden bir araya geldiği eski eşi Duygu Kumarki ile katılmıştı. Duygu Kumarki'nin yüzündeki değişim ise sosyal medyada gündem oldu. Kumarki estetik iddialarına böyle yanıt verdi.

Magazin 24-01-2024 12:14

Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı! Muhteşem Yüzyıl'ın yıldızıymış

İsmail Hacıoğlu, ekranların yeni dizisi Taçsız Prenses'de 'Evgin' rolüne can verecek. FOX ekranlarında başlayacak dizinin başrolünde yer alan İsmail Hacıoğlu'nun kendisi gibi oyuncu bir sevgilisi bulunuyor. Bir dönemin efsane dizisi Muhteşem Yüzyıl'da da rol alan bu isimi görenler şaşırıyor. İşte İsmail Hacıoğlu'nun oyuncu sevgilisi...

Magazin 10-01-2023 19:44

Mahkum'un Barış'ı İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki süper minisiyle poz verdi!

Ekranların tanınan erkek oyuncularından biri olan İsmail Hacıoğlu, şimdilerde Mahkum dizisindeki Barış rolünü canlandırıyor. Son zamanlarda yeni aşka yelken açan Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Magazin 29-09-2022 00:19

Mahkum'un Barış'ı İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki göğüs dekolteli poz verdi!

Ekranların tanınan simalarından biri olan İsmail Hacıoğlu, reyting rekortmeni Mahkum dizisindeki Barış rolüyle oyunculuk kariyerini taçlandırdı. Kariyerinin yanı sıra özel yaşamıyla da zaman zaman gündeme gelen Hacıoğlu'nun eski eşi, sosyal medya pozlarıyla ilgi çekiyor.

Magazin 19-08-2022 10:38

Mahkum'un Barış'ı İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki bikinili poz verdi!

Reyting rekortmeni Mahkum dizisinin Barış'ı İsmail Hacıoğlu, 2016-2020 yılları arasında Duygu Kumarki ile evli kaldı. Hacıoğlu'nun eski eşi Kumarki, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde yer alıyor.

Magazin 05-08-2022 23:37

Mahkum'un Barış'ı İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki mini elbisesiyle poz verdi! Işıltın yeter

Reyting rekortmeni Mahkum dizisindeki Barış rolüyle oyunculuk kariyerinde yükselmeye devam eden İsmail Hacıoğlu, 2016 ve 2020 yılları arasında Duygu Kaya Kumarki ile evli kaldı. Hacıoğlu'nun eski eşi, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Magazin 07-07-2022 23:50