Duygu Ozaslan Bikini Haberleri

Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Ayşecan Tatari'den eşine romantik sözler! On yıldır öptüğüm çocuk

"Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı "Duygu" karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari, sosyal medya hesabından kendi gibi oyuncu eşi Edip Tepeli'nin yeni yaşını kutladı. Tatari'nin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 2024-04-24 09:30:41

Uğur Dündar paylaşımıyla merak uyandırdı: Gündem değişecek

Son gülerde Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemik ve Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu ablası olan Dilara Gülatan’ın açtığı ve kaybettiği babalık davasıyla gündeme gelen Uğur Dündar, sosyal medya hesabından meraklandıran bir paylaşımda bulundu.

Haber 2024-04-23 21:14:50

Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın meğerse Metin Akpınar ile karşılıklı sahnesi varmış

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu DNA sonuçlarıyla kanıtlayan Duygu Nebioğlu aylardır annesini arıyordu. Almanya'da yaşayan anne Suphiye Orancı Müge Anlı'da bulundu. İbrahim Tatlıses filmlerinde yer alan Suphiye Orancı meğerse kızlarının babası Akpınar ile de bir filmde yer almış.

Magazin 2024-04-23 07:49:49

Erkek çocuğunun babası olduğu söylenmişti... İddiaların odağındaki Erol Bey konuştu! Kızlar isterse...

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Nebioğlu'nun annesine ulaşma çabaları devam ederken Müge Anlı, annenin başka bir erkek çocuğunun daha olduğu ve babasının olduğu iddia edilen Erol isimli kişiye ulaştıklarını açıkladı.

Magazin 2024-04-22 11:37:09

Türkiye'nin konuştuğu olay! Suphiye Orancı olayında usta oyuncu Nilgün Belgün'den bomba açıklama: Başıma bir şey gelmeyecekse...

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Türkiye'nin konuştuğu bu olayla ilgili birçok yorum yapılırken dikkat çeken bir açıklama da oyuncu Nilgün Belgün'den geldi.

Magazin 22-04-24 11:06

4 kız kardeşinde nüfusunda baba adı 'Erol' yazıyordu! Duygu Nebioğlu'na gelen o mesaj kafa karıştırdı: O tarihlerde Erol bekardı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekmişti. Erol'un kim olduğu merak konusu olmuşken Duygu Nebioğlu kendisine atılan bir ihbar mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen ihbar mesajı kafaları karıştırdı.

Magazin 21-04-24 15:56

'2. bölüm geliyor' Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu açtı ağzını yumdu gözünü 'O koca koca ünlüler var ya... Siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla dikkatleri üzerine çekti. Videoda "Fragmanı geçtik, 1. bölümü de geçtik, 2. bölüm geliyor" diyen Nebioğlu "Bu kadına o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak. Sadece ilişki değil, siz bu kadına bir sürü işler yaptırmışsınız" ifadelerini kullandı.

Magazin 20-04-24 12:40

Tüm Türkiye günlerdir Uğur Dündar ve Metin Akpınar'ı konuşuyor! Babalık davasının detayları ortaya çıktı! 'DNA testinde 5 kural ihlali...'

Tüm Türkiye günlerdir Metin Akpınar ve Uğur Dündar'ı konuşuyor. Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu 'Ablam Dilara'da benimle aynı kaderi paylaşıyor' demiş bu açıklamanın ardından ünlü gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açıldığı ortaya çıkmıştı. Dündar hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlarken Dilara'nın DNA test sonucuna itiraz ettiği öğrenilmişti. DNA testindeki kural ihlalleri ortaya çıktı.

Magazin 20-04-24 09:18

Türkiye'nin konuştuğu olayda bir ünlü isim daha! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun en büyük ablasının babası... 'Ferdi Özbeğen' iddiası...

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun, ablasının babasına dair tartışmalar devam ederken, Gazeteci Onur Akay'dan çarpıcı bir iddia daha geldi. Akay, en büyük ablanın babasının, şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu dile getirdi. Bu iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 19-04-24 15:47

Duygu Nebioğlu'nun Ümit Besen'le ilgili açıklaması çok konuşulmuştu... Ümit Besen'den açıklama geldi

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Nebioğlu, "Annem Ümit Besen yüzünden cezaevine girdi" demişti. İddiaların ardından Ümit Besen'den açıklama geldi.

Magazin 19-04-24 13:53

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, 'Ablamın babası 'Uğur Dündar' demişti! Müge Anlı'yı bile şaşkına çeviren 'Yeşilçam iddiası'... Konu Erol Simavi'lere kadar geldiyse

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için günlerdir Müge Anlı canlı yayınına çıkıyor. Müge Anlı Suphiye Orancı'yı buldu ancak tüm Türkiye'nin merak ettiği anne "Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı ve görüntü vermek istemedi. Suphiye Orancı hakkındaki yeni iddialar ise ağızları açık bıraktı. Erol Simavi'nin ismi de geçince Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-04-24 12:21

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi bulundu! Canlı yayındaki iddialar kafa karıştırdı: Uğur Dündar'ın kızı başka bir ünlünün kızı mı? Ümit Besen'in adı neden geçti şimdi?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı'yı Almanya'da buldu. Duygu Nebioğlu'nun annesi hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 18-04-24 13:47

Hakkında babalık davası açılmıştı... Uğur Dündar her şeyi anlattı! 'Sarı saçlı diye...'

Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Dündar, katıldığı canlı yayında ''Benimle ilişki yaşadığını söyleyen kadını hiç tanımıyorum. Kendimden çok eminim, DNA raporu da bunu tescilledi'' dedi.

Magazin 18-04-24 12:08

Onursal Adıgüzel'in eşi Çekmeköy Belediyesi'ne başkan yardımcısı olarak atandı iddiası! Gündem olan iddiaya açıklama geldi

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel’in CHP'li Çekmeköy Belediyesi’nde başkan yardımcısı olarak atandığı iddia edildi. Gündem olan iddia sonrası Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'den açıklama geldi.

Haber 17-04-24 21:22

Uğur Dündar iddialar sonrası art arda açıklama yaptı! Kızı var mı? Mahkemenin gizlilik kararı olmasa...

Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu’nun, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” dediği ismin Uğur Dündar olduğu ortaya iddia edildi. Dündar açıklaması sonrası durumun gündemde kalması sonrası önce Müge Anlı'ya mesaj attı ardından sosyal medyada paylaşım yaptı.

Magazin 17-04-24 13:02

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'da annesini arıyor! Meğer İbrahim Tatlıses'in filminde oynamış... İşte o fotoğraf

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu şimdi de Müge Anlı canlı yayınında annesini arıyor. Annesi ile 10 yıldır görüşmediğini dile getiren Duygu Nebioğlu açıklamalarıyla ağızları açık bıraktı. Annesinin İbrahim Tatlıses filminde de oynadığını dile getiren Duygu Nebioğlu'nun annesinin fotoğrafı ilk kez canlı yayında verildi. İşte o fotoğraf...

Magazin 17-04-24 11:06

Metin Akpınar’ın kızı “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi! Uğur Dündar'ın kızı olduğu söylenen isim ortaya çıktı: 'Manken gibi bir kadın'

Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” diyen Nebioğlu'nun sözlerinden sonra Uğur Dündar açıklama yapmak zorunda kaldı. Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 09:26

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu 'annemi bulmak istiyorum' dedi! Müge Anlı'dan cevap gecikmedi

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu son dönemde babası ile yaşadığı gerginliklerle yeniden gündemde. Geçtiğimiz günlerde 'Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum' diyen Nebioğlu'na Müge Anlı'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 16-04-24 08:26

Uğur Dündar için 'babalık' iddiası! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Türkiye öğrenecek demişti, açıklama geldi

'Biyolojik babalık' iddialarına bir yenisi daha eklendi. Metin Akpınar’ın DNA testiyle kızı olduğunu kabul ettiği Duygu Nebioğlu’nun yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Nebioğlu’nun, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” dediği ismin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Bir anda gündem yaratan babalık iddialarının ardından gazeteci Dündar'dan da açıklama geldi.

Magazin 16-04-24 07:09

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan annesine dair ilginç sözler! Zorla çıkacak ortaya

Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını kanıtlamıştı. Duygu Nebioğlu sosyal medyada annesine dair konuşarak "Zorla çıkacak ortaya" dedi.

Magazin 11-04-24 13:49

24 gün arayla anne ve babasını kaybetmişti! Zafer Algöz'den duygu dolu bayram paylaşımı

Oyuncu Zafer Algöz büyük bir acı yaşadı. Oyuncu, 24 gün arayla önce annesi Güner Algöz'ü, ardından babası Cevdet Algöz'ü toprağa vermişti. Zafer Ölgöz anne ve babasının kaybından sonra bayram paylaşımıyla duygulandırdı.

Magazin 11-04-24 08:53

Metin Akpınar ve kızı arasında sular durulmuyor! 'Fakirlik' belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden 1988’de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler yıllar sonra ortaya çıkmıştı. Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Duygu Nebioğlu, fakirlik belgesini neden aldığını ilk kez açıkladı. Nebioğlu, "Benim üzüntülerimi elem ve kederimi karşılayacak rakam değil. Bir milyon lira maddi açıldı. 10 milyon lira da manevi tazminat açıldı." dedi. İşte detaylar...

Magazin 10-04-24 22:47

Metin Akpınar kızının fakirlik belgesinin iptalini istedi! Duygu Nebioğlu çileden çıktı! 'Siz önce...'

Geçtiğimiz aylarda evlilik dışı ilişkisinden ikiz kızları olduğu ortaya çıkan Metin Akpınar kızı Duygu Nebioğlu ile yaşadığı gerginlikle yeniden gündem oldu. Duygu Nebioğlu, Akpınar'ın fakirlik belgelerinin iptalini istediğini duyunca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ağızları açık bıraktı. Nebioğlu babası Akpınar'a zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-24 08:38

Psikolojik test: Hangi resim daha iyi hissettirdi? Aklınızı okuyor

Psikolojik testler bilinçaltınızda yatan duygu ve düşüncelerinizin açığa çıkmasına yardımcı oluyor. Bu psikolojik testte 4 adet resim bulunmaktadır. Sizi en iyi hissettiren bir adet resmi seçmeli ve altındaki açıklamasını okuyarak testin sonucunu öğrenmelisiniz.

Kadin 06-04-24 08:56

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! Dayak, dayak, çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 28-03-24 10:08

Ağız kuruluğu neden olur, nasıl geçer? Ağız kuruluğunu gidermek için ne yapmalı?

Günlük yaşamın karmaşasında çoğu zaman ağız kuruluğu sorunu göz ardı edilir. Ancak bu rahatsızlık sadece hoş olmayan bir duygu değil, aynı zamanda genel sağlığımızı da etkileyebilir. Ağız kuruluğu, ağız içindeki tükürük salgısının azalması ya da kalitesinin bozulması sonucu ortaya çıkar. Bu durum, diş çürükleri, ağız kokusu ve sindirim problemleri gibi pek çok sorunu beraberinde getirebilir. Peki, ağız kuruluğu neden olur?

Haber 27-03-24 19:23

Ellerinde fotoğrafla geliyorlar 'Bu kadar büyük olsun' diyorlar Uygunsuz 'Botoks uygulamaları'na dikkat: Oldukça tehlikeli bir tablo

Estetik uygulamalara ilgi artarken Dermatoloji Uzmanı Dr. Duygu Yamen “Kişiler, ellerinde resimle başvurabiliyorlar, ’Dudaklarımın bu kadar büyük olmasını istiyorum’ gibi. Uygun olmayan ürünler kullanıldığında olumsuz tablolarla karşılaşıyoruz. Son günlerde en çok gündeme gelen botulismus vakaları. Bu çok yüksek dozda botoks uygulaması sonucu gelişen, oldukça tehlikeli bir tablo, yaşamı tehdit edebileceği için yoğun bakımda tedavi gerektiren bir durum” dedi.

Kadin 18-03-24 13:12

Jandarmadan duygu dolu Çanakkale Zaferi klibi

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca hazırlanan klipte, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü dolayısıyla canlandırma yapıldı.

Yurthaber 18-03-24 12:00

Nihat Hatipoğlu ile İftar'da duygu dolu anlar! Ünlü ilahiyatçı sinirlendi genç kadın dinlerken ağlamaya başladı...

Nihat Hatipoğlu, sunduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programında yine izleyicilerden gelen sorulara cevap verdi. Edanur adında bir genç kızın sorduğu soru izleyenleri duygulandırdı. Soru sorduktan sonra Nihat Hatipoğlu'nun cevabını dinleyen genç kız gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 18-03-24 09:37

İzmir ve İstanbul'dan kahreden haberler! Duygu Can ve Zahide Yurtkal eşleri tarafından katledildi, son sözü 'Kurtarın bizi' oldu

İzmir ve İstanbul'da peş peşe kadın cinayetleri haberleri geldi. İzmir'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilen kadının son sözleri "Kurtarın bizi" oldu. İstanbul'da ise uzun zamandır eşiyle anlaşmazlık yaşayan Duygu Can, 14 yaşındaki kızının gözleri önünde katledildi.

Haber 12-03-24 00:32

Burçin Terzioğlu ayrılık iddialarını doğruladı: Ayrılığın sebebi özel şeyler...

Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyorlardı. Aşklarını gittikleri tatilde duyuran çiftin ayrıldığı iddia edilmişti. Ayrılık iddialarını doğrulayan Terzioğlu; "Evlilik teklifi almıştım ama ayrılığın sebebi özel şeyler. Bir araya gelmek ne kadar doğalsa ayrılmak da o kadar doğal" dedi.

Magazin 09-03-24 10:58

Muğlalı kadınlar Çanakkale şehitleri topraklarında

Çanakkale’de Şehitlikler, Şehitler Anıtı, Anzak Koyu, Anafartalar, Arıburnu gibi önemli bölgeleri gezen Muğlalı kadınlar savaş zamanında yaşanan olayları rehberlerden dinlerken duygu dolu anlar yaşadılar.

Yurthaber 08-03-24 13:40

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa kamera karşısına geçerek dans etti! Vücut hatlarını korkmadan sergiledi

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımları sayesinde 730 bini aşkın takipçisi bulunan Ariella Nyssa bikini takımıyla kamera karşısına geçerek doğal vücut hatlarını gösterdi. Fenomen isim hayranlarından çekinmeden göbeğini de selülitlerini de gösterince hayranlarından tam not aldı.

Trend 28-02-24 12:03

Tolga Savacı'ın eski eşi Aylin Livaneli'den duygusal veda! 'Geriye söylenmemiş sözler kaldı...'

Ünlü oyuncu Tolga Savacı ile Zülfü Livaneli'nin kızı Aylin Livaneli, 1993'te dünyaevine girmiş, iki yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. Aylin Livaneli, uzun süredir yaşadığı Amerika'da hayata veda eden eski eşi için duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.

Magazin 28-02-24 12:02

İlişkileri gittikleri tatilde ortaya çıkmıştı... Burçin Terzioğlu ile Umut Duygu ayrıldı!

4 yıldır beraber olan oyuncu Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyorlardı. Aşklarını gittikleri tatilde duyuran çiftin ayrıldığı iddia edildi.

Magazin 26-02-24 15:22

Eski eşiyle aşk tazeledi! İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki'nin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile yeniden bir araya gelen İsmail Hacıoğlu eski eşiyle resmen aşk tazeledi. Kumarki'nin doğum gününü kutlayan ünlü çiftin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-02-24 11:12

Sosyal medyada fenomeni Mia Malkova'dan ayaküstü süt banyosu! Kendisini süte buladı... Eğlenceli anlarını gösterdi

Sosyal medyada fenomeni Mia Malkova 11 milyonu aşkın takipçisiyle eğlenceli bir çekim arkası görüntülerini paylaştı. Fenomen ismin göğüs estetiğiyle yeniden şekillendirdiği vücut hatlarını ön plana çıkartan kırmızı metalik bikini takımıyla yaptığı paylaşımı beğeni topladı. Fenomen isim süt banyosu yaptığı anları hyaranlarına gösterdi.

Trend 21-02-24 13:20

Kahreden olay! Araçları hurdaya döndü! Bir aile yok oldu

Anadolu Otoyolu Düzce geçişindeki feci kazada bir aile yok oldu. Karşı yönden gelen lüks bir cipin çarptığı ve hurdaya dönen otomobilde bulunan anne Feride Çırcır, eşi Ali Çırcır ile kızı Duygu Çırcır Çelik hayatını kaybetti.

Haber 17-02-24 19:59

Seks sembolü olduğunu söylüyordu! Demi Rose bikini iplerini çözüp poz verdi! Yorum yağdı

Her fırsatta sosyal medyada bir seks sembolü olarak var olduğunu dile getiren Demi Rose iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kıvrımlı model bu defa Brezilya tatilinden karelerini peş peşe paylaştı. Minik bikinisinin iplerini çözüp poz veren ünlü modele adeta yorum yağdı.

Magazin 17-02-24 14:43

'Ayaküstü çok flörtleşiyorum' dedi! Sözleri sosyal medyada gündem yaratmayı başardı: 'Hoşlanmadığım zaman cilve şov'

Dijital içerik üreticisi Nana Hera TikTok'tan yaptığı paylaşımında flört ettiği zaman yaşadığı duygu durumlarından söz etti. Fenomen ismin 'Ayaküstü çok flörtleşiyorum, flörtöz bir insanım yapım böyle' sözleriyle yaptığı paylaşımı kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları Hera'ya hak verdiğini dile getirirken bazıları ise tam tersi fikri savundu.

Trend 16-02-24 13:22

Kourtney Kardashian nerede hamile kaldığını paylaştı! Yok gibi bikini altıyla verdiği pozlara tepki yağdı! 'Bu kadar özele gerek var mıydı?'

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian, bir süredir aşk yaşadığı müzisyen Travis Barker ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Tüp bebekten seks orucuna kadar pek çok yöntem deneyerek hamile kalmaya çalışan yıldız nerede hamile kaldığını açıkladı. Kourtney Kardashian son paylaşımıyla tepki çekti.

Magazin 14-02-24 15:12

14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler - En güzel ve en romantik Sevgililer Günü filmleri için öneriler

Sevgilisiyle birlikte battaniyenin altına girip koca bir kase dolusu patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde film izleme fikri birçok kişi için en güzel sevgililer günü planıdır. Sevgililer Günü başlı başına romantizm doluyken bir de buna duygu dolu bir aşk filmi eklemek 14 Şubat’ın dolu dolu geçmesini sağlayacaktır. Peki, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler nelerdir?

Trend 14-02-24 10:03

Beyonce yeni albüm kapağıyla olay oldu! Belden aşağısına bir bakan bir daha baktı

Beyonce, Super Bowl gününde iki yeni sürpriz single'ından birinin müstehcen kapak resmini açıklayarak dudak uçuklattı. Beyonce'un bikini bölgesini metal kalple kapaması sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-02-24 15:40

Lana Rhoades'i gören tanıyamadı! Verdiği kilolarla sosyal medyanın gündemindeydi... Yeni imajı olay oldu

Bir dönemin popüler isimlerinden olan Lana Rhoades son günlerde verdiği kilolarla gündemde. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak hayranlarının karşısına çıkan isim bir verdiği kilolarla hayranlarını endişeleniyor. Son olarak çekim için pembe bikini üstüyle kamera karşısına geçen Rhoades'in yeni imajı beğenilmedi.

Trend 08-02-24 15:40

Canlı yayında kelimeler boğazında düğümlendi, sözü stüdyoya devretti: Kahramanmaraş'taki mezarlıktan canlı yayında duygusal anlar

6 Şubat'ın yıldönümünde Kahramanmaraş'taki bir mezarlıktan canlı yayın yapan muhabir Emrah Çakmak konuşmakta güçlük çekti, kelimeler boğazında düğümlendi ve sözü stüdyoya bıraktı. Çakmak'ın mezarlıktaki duygu dolu anları anlatırken "Çok zor, kusura bakmayın" deyip sözlerini sürdürmeye devam etmesi de dikkat çekti.

Haber 06-02-24 10:23

Şeyma Subaşı kırmızı bikinisiyle poz verdi! Sosyal medyayı salladı

Son yılların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı, sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında yer alıyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Subaşı, kırmızı bir bikini giydiği pozlarını Instagram hesabından peş peşe paylaştı.

Magazin 05-02-24 16:35

Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas'ın son hali şaşırttı... Oyuncu siyah bikinisiyle pozlarını paylaştı! Paylaşıma yorum yağdı

Paylaşımları ve yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen oyuncu Naz Elmas bu kez tekne tatilinden fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun giydiği siyah bikini altı ve sweatshirt dikkat çekti.

Magazin 05-02-24 13:08

Trafik polisi, denetim yaptığı otobüste yolcuların emniyet kemeri kullanmadığını fark etti! Öyle sözler söyledi ki yolcuların tamamı kemerini taktı

Amasya’nın Taşova ilçesinde denetim yaptığı yolcu otobüsünde vatandaşların emniyet kemeri kullanmadığını fark eden bir trafik polisi, sarf ettiği sözlerle kemer takmalarını sağladı. Polisin sözünden etkilenen yolcuların tamamı emniyet kemeri bağladı. Trafik polisi, duygu dolu sözleriyle yolcuların tamamının emniyet kemerlerini bağlamalarını sağlaması sonrası uyarılarını sürdürdü.

Haber 04-02-24 11:14

Hailey Bieber sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı! Yorum yağdı

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü isim son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabından beyaz bikini giydiği pozlarını paylaştı.

Magazin 03-02-24 17:27