Ebru Polat Haberleri Ve Son Dakika Ebru Polat Haberleri

Ebru Polat Haberleri Ve Son Dakika Ebru Polat Haberleri

Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de doğdu. Genç yaşlarda bale eğitimi alan Polat, 2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yapan Polat, psikoloji üzerine master yaptı. 2007'de ilk albümünü çıkardıktan sonra avukatlığı bırakıp hayatını müzik üzerine kurmaya karar veren Polat, Londra'da Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı.

Kalp Ayazı (2009), Dinle 2011 (2011), 9 Hit (2015) albümlerini çıkaran Polat, Olanlar Oldu (2011) Dokuz Sekiz Müzik Kaçın Kurasıyım (2012), Günaha Davet (2013), Hediyem Olsun (2014), İnat (İlkan Günüç ile birlikte) (2014), Çilli Bom (2015), Dokun Bana (2016), Hava Çok Sıcak (2017), Hazmedemeyenlere Soda (2018), Akşam Sendeyiz Kraliçe (2018), Madam (2019) Kemal Aslan Music Production, Anlayacaksın (2019), Çıngıraklı Single'larını seslendirdi.

Ebru Polat Haberleri

Ebru Polat Mısır'a tatile gitti! Ödediği parayı paylaştı

Şarkıcılığın yanı sıra ticaretle de uğraşan Ebru Polat geçtiğimiz günlerde hayat pahalılığından şikayet ediyordu. Polat geçtiğimiz gün parasına kıydı ve Mısır'a gitti. Sosyal medyadan ise ödediği paranın ne kadar olduğunu açıkladı.

Magazin 17-03-2024 09:14

Ebru Polat 'Çok sinir oluyorum bu tür mesajlara' diyerek paylaştı

"Berbat gidiyor özel hayatım, kimseyle geçinemiyorum" diyen Ebru Polat sosyal medyadan kendisine gelen bir mesajı ifşa etti. Ebru Polat 'Çok sinir oluyorum bu tür mesajlara' dedi.

Magazin 07-03-2024 08:34

1 aylık kirası normal evin 6 aylık kirası ile aynı demişti! Ebru Polat ekonomiden dert yandı villasını...

Takipçileri "Evin çok küçük" deyince Ebru Polat gösterişi abartmış ve "3.5 katlı 7 odalı benim evim" demişti. Şarkıcı yaptığı yeni açıklamasında ise maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahalılığın hissedilir düzeyde olduğunu söyledi. Ekonomiden dert yanan Polat ayrıca, "Kiralar çok fena, villadan rezidansa geçeceğim" dedi.

Magazin 28-02-2024 10:12

Avukat Feyza Altun'un gözaltına alınmasına Ebru Polat'tan bomba yorum: Sonuçlarını hesaplamadan...

Avukat Feyza Altun sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. Konuyla ilgili birçok isimden yorum gelirken yorum yapanlardan biri de şarkıcı Ebru Polat Oldu. Polat, "Vala Feyza çok akıllı bir avukat. Sonuçlarını hesaplamadan bir şey yapacağını sanmıyorum" dedi.

Magazin 20-02-2024 09:25

Ebru Polat

Ebru Polat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ebru Polat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ebru Polat kendisiyle görüşmek isteyenlere seslendi! Beleşçi tayfa

Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla çok konuşulan şarkıcı Ebru Polat son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Polat, kendisiyle görüşmek isteyen kişilere “beleşçi tayfa” diye seslendi.

Magazin 07-02-2024 10:51

Ebru Polat'ın pavyon dansı tepki çekti! Sosyal medyada yorum yağdı

'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon dansı çok konuşulmuştu. Şarkıcı Ebru Polat da son dönemde gündem olan pavyon dansı yapma modasına uydu. O anları sosyal medya hesabından paylaştı. Şarkıcının paylaşımı tepki çekti.

Magazin 03-02-2024 16:07

Ebru Polat takipçilerinden itiraf istedi! Gördüğü mesajı Oha ne sapıksınız diyerek paylaştı

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebru Polat takipçilerinden kendisine itirafta bulunmalarını istedi. Gelen bazı mesajlar ise ağızları açık bıraktı. Şarkıcı mesajlardan birini "Oha ne sapıksınız" diyerek paylaştı.

Magazin 01-02-2024 15:14

Ebru Polat Bahar Candan'ı affetmedi! Bizim çok üstümüze geldi çok zorladı

Şarkıcı Ebru Polat daha önce program yaptığı ve programda kavga ettiği Bahar Candan'ı affetmedi. Dava açan Polat davayı kazandığını söylerken yeni bir davanın da yolda olduğunu söyledi. Bahar Candan ve ablası Nihal Candan geçtiğimiz ay tutuklanmıştı.

Magazin 08-01-2024 13:54

Son paylaşımı olay oldu! Instagram Ebru Polat'ın hesabına yanlışlıkla 650 milyon TL göndererek olay yarattı

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından yaptığı son paylşaımla da dikkat çekti. Polat, Instagram’ın kendisine yanlışlıkla 21 milyon 686 bin dolar (650 milyon TL) gönderdiğini söyledi.

Magazin 06-01-2024 12:11

Ebru Polat'tan iddialı pozlar: Ayna karşısına geçti kıvrımlarını sergiledi

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabının hikayeler bölümünden ayna karşısında poz verdiği bir video paylaştı.

Magazin 31-12-2023 10:29

Asgari ücret 17 bin 2 TL olunca Ebru Polat bakın ne dedi! Çalışanlarıma...

2024 yılı için net asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklanmıştı. Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı son olarak asgari ücretle ilgili olan paylaşımıyla gündeme geldi. Polat, çalışanlarına asgari ücretin üstünde maaş verdiğini açıkladı. Ayrıca çalışanlarına sağladığı şartları tek tek saydı.

Magazin 29-12-2023 14:41

Lüks yaşantısıyla dikkat çekiyordu! Dilan Polat'ın ardından gözler ona çevrildi! Ebru Polat 'Ben hukukçuyum' diyerek açıkladı

Kara para aklamak, vergi kaçırmak, örgüt kurmak suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile birlikte 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tüm Türkiye'nin aylardır konuştuğu Polat Ailesi hakkında her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Tüm bu yaşananların ardından gözler soyadı benzerliğinden dolayı Ebru Polat'a çevrildi. Lüks yaşantısıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı konu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 08-11-2023 15:18

Ebru Polat Silikon kafa yorumunu affetmedi! Savcılığa koştu

Şarkıcılığının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren Ebru Polat iddialı pozlarıyla gündemden düşmüyor. Lüks yaşantısı ve estetikleriyle çok konuşulan Polat, bu defa kendisine yapılan bir yorumla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı "Silikon kafa" yorumunu görünce soluğu mahkemede aldı.

Magazin 04-10-2023 12:54

Ebru Polat kalça estetiği yaptırdı mı? İddialara bakın ne yanıt verdi

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Ebru Polat son olarak kalça estetiği yaptırdığı haberleriyle gündeme gelmişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Ebru Polat hakkında çıkan estetik iddialarına yanıt verdi. Ünlü şarkıcının açıklamaları herkesi şaşırttı.

Magazin 29-08-2023 12:44

Evine yardımcı arıyor! Ebru Polat ödeyeceği parayı açıklayıp isyan etti

Kazancı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat takipçileriyle özel hayatına dair detayları paylaşıyor. Son olarak evine yardımcı arayan şarkıcı ödeyeceği parayı da açıklayarak isyan etti.

Magazin 11-08-2023 11:33

Ebru Polat '1 kahve, 1 kumru ve 1 su'ya ödediği paraya sinirlendi! Ağzını bozdu

Erotik paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ebru Polat kozmetik markasının en çok satılan markalardan biri olduğunu açıklamış ve 12 saatte 40 bin TL kazandığını söylemişti. Ebru Polat kazancı iyi olsa da artan zamlara sessiz kalmıyor. Şarkıcı son olarak kahve ve suya ödediği paraya kızdı.

Magazin 28-07-2023 13:51

Ebru Polat nü fotoğrafları için gelen teklifi açıkladı! Seksi miyim yahu o kadar?

Şarkıcı Ebru Polat son dönemde estetikleri ve iddialı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Şarkıcı hayranlarıyla soru cevap yaptı ve gelen bir soruya yanıt verirken çıplak pozları için teklif aldığını iddia etti.

Magazin 24-07-2023 08:38

Kalça estetiği yaptıran Ebru Polat havuz kenarında dans etti! Bikini altındaki dekoltesi olay oldu

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat, yüzüne yaptırdığı bir dizi estetikten sonra kalçasına da estetik yaptırdı. Bikini altı ve üstünde iddialı şeffaf detayları bulunan Polat dansıyla sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 23-07-2023 11:07

Ebru Polat aldığı klimanın parasını paylaştı! Danilo gibi dövecekler beni de...

Sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden ünlü şarkıcı Ebru Polat estetik açıklamasıyla gündeme gelmişti. Yazlığı için alışveriş yapan şarkıcı klimaya ödediği parayı gösterip gelen mesajı paylaştı. Polat Danilo Şef'e dair benzetmesiyle dikkat çekti.

Magazin 21-07-2023 07:45

Yüzüne yaptırdığı işlemleri tek tek saymıştı! Ebru Polat 'Estetiğim yok' açıklamasıyla herkesi şaşırttı

Sosyal medyadaki iddialı paylaşımları ve lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat bu defa estetik açıklamasıyla çok konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde yüzündeki işlemleri tek tek açıklayan Polat bu defa ''Estetik yok, doğuştan gelen bir güzelliğim var'' dedi.

Magazin 18-07-2023 17:28

Ebru Polat pembe bornozuyla poz verdi! Göğüs dekoltesi olay oldu

Şarkıcılığının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren Ebru Polat iddialı pozlarıyla gündemden düşmüyor. Lüks yaşantısı ve estetikleriyle çok konuşulan Polat, bu defa pembe bornozuyla poz verdi. Ünlü isim frikik vermekten korkmadı.

Magazin 11-07-2023 08:42

Ebru Polat mini elbisesiyle dekolteli poz verdi! Yorum yağdı

Sosyal medyada yaptığı iddialı ve cesur paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Ebru Polat bu defa pembe elbisesiyle dikkat çekti. Göğüs dekolteli elbisesiyle pozlar veren ünlü isim göğüs dekoltesiyle adeta mest etti. Ebru Polat'ın son gönderisi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 07-07-2023 08:58

Ebru Polat lüks yazlığı için paraya kıydı! 15 dakikada 18 bin TL harcayıp sitem etti

Sosyal medyada iddialı paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı Ebru Polat, Bodrum'daki yazlığında tatilde. Lüks yazlığı için paraya kıyan Polat 15 dakikada 18 bin TL'lik alışveriş yapınca sitem etti.

Magazin 29-06-2023 15:36

Az kalsın göğsü açılacaktı! Ebru Polat bu sefer de süper minisiyle verdiği pozu sansürledi

Geçtiğimiz gün uçakta bluzunun azizliğine uğrayan şarkıcı Ebru Polat göğsünün nerede açılacağını söylemiş ve o anları paylaşmıştı! Ebru Polat bu sefer de süper minisiyle arabada otururken verdiği pozu sansürleyerek paylaştı.

Magazin 26-06-2023 15:44

Ebru Polat bluzunun ince askısının azizliğine uğradı! Derin dekolteyle zor anlar yaşadı

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran şarkıcı Ebru Polat derin göğüs dekolteli tercihleriyle hayranlarının dikkatini çekiyor. Ebru Polat son olarak bluzunun ince askısının azizliğine uğradı.

Magazin 26-06-2023 06:57

Ebru Polat sınırları zorladı! Minicik elbisesinin dekoltesi göbeğine kadar indi

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat bir dizi estetik yaptırarak adından söz ettirmişti. İddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı son olarak göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 18-06-2023 14:00

'Dul ve özgür bir kadın' diyerek annesine Onlyfans hesabı açıp tepki çeken Türk kızı konuştu! 'Babama da sürekli...'

Sosyal medya onu konuşuyor, çoğu kişi tepki gösterirken bazı kesimler de durumu olağan karşılıyor. Kullanıcıların ürettikleri erotik içeriklerle para kazandıkları platform Onlyfans son dönemde oldukça popüler. Türkiye'de Ebru Polat, Bahar Candan gibi isimlerinde kullandığı Onlyfans'ta fenomen haline gelen Türk bir kızın annesiyle ilgili paylaşımı Ekşi Sözlük'te ve sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-06-2023 15:02

Ebru Polat evinin küçük olduğunu söyleyenlere kızdı! 7 odalı, kirası...

Sosyal medyada dekolteli pozlarıyla ve açıklamalarıyla gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat evinin küçük olduğuna dair mesaj atan takipçilerine yanıt verdi. Ebru Polat kirasına dair de yorumda bulundu.

Magazin 22-05-2023 09:12

Ebru Polat sütyensiz pozuyla nefes kesti! Göğüs dekoltesine beğeni yağdı

Hava Çok Sıcak, Hazmedemeyenlere Soda, Çıngıraklı gibi sevilen şarkılara imza atan Ebru Polat güzelliği ile de kendinden söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Polat son paylaşımında sütyensiz poz verdi.

Magazin 18-05-2023 09:19

Ebru Polat'a üstü küçük geldi! Göğüs dekoltesiyle nefes kesti

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü şarkıcı Ebru Polat her paylaşımıyla olay oluyor. Açıklamalarıyla da sık sık adından söz ettiren ünlü isim bu defa göğüs dekolteli pozuyla dikkat çekti. Minik bir crop giyip poz veren Ebru Polat'a üstü adeta küçük geldi.

Magazin 15-05-2023 17:23

Ebru Polat elbisesinin düğmelerini açıp paylaştı! Sütyen giymedi!

Her paylaşımı ile sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı Ebru Polat cesur ve iddialı tarzıyla dikkat çekiyor. Ebru Polat bu defa yine sınırlarını zorladı ve elbisesinin düğmeleri açıp poz verdi. Polat içine sütyen giymedi tercih etmedi.

Magazin 03-05-2023 09:27

Ebru Polat yine sınırları zorladı! Taytını çekip kalça şov yaptı

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ebru Polat yine rahat durmadı. Ünlü isim bu defa '5 dakikada ev modundan çıkış' notu ile bir video paylaştı ve takipçilerine kalça şov yaptı. Ebru Polat'ın bu paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 20-04-2023 16:41

Ebru Polat'ın yüzünü görenler şoke oldu! Yaptırdığı yeni estetikleri saydı

Sosyal medyada paylaşımları ve açıklamalarıyla gündeme gelen Ebru Polat'ın yüzünü görenler şoke oldu! Yaptırdığı yeni estetikleri sayan Ebru Polat'a "Eski yüzünüz daha güzeldi" yorumları yağdı.

Magazin 17-04-2023 11:08

Şarkıcı Ebru Polat sütyen giymedi! Gömleğinin düğmelerini açıp paylaştı

Onlyfans'a üye olan ve sosyal medyada iddialı paylaşımlar yapan Ebru Polat sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Şarkıcı Polat sütyen giymeden yaptığı paylaşımda gömleğinin düğmelerini açıp iddiasını ortaya koydu.

Magazin 14-04-2023 15:39

Şarkıcı Ebru Polat Soyunma odasında tamamen çırılçıplak dolaşabiliyoruz dedi! Okan Bayülgen şaştı kaldı

Şarkıcı Ebru Polat, Okan Bayülgen ile Muhabbet Kralı'na konuk oldu. İddialı pozlarıyla sık sık gündeme gelen Polat kadınların birbirlerinin yanında çok rahat olduğundan bahsederken "Soyunma odasında tamamen çırılçıplak dolaşabiliyoruz" dedi! Okan Bayülgen ise bu açıklamaya şaştı kaldı.

Magazin 24-03-2023 07:03

Ebru Polat geceliğin önünü açıp yatağında poz verdi

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat yeni paylaşımda bulundu. Evini yatağını özleyen şarkıcı yatağın içinde geceliğinin düğmelerini açıp poz verdi.

Magazin 21-03-2023 15:14

Ebru Polat sınırları zorladı! Sadece sütyen giyip uzandı

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen Ebru Polat bu defa sınırlarını zorladı. Sadece sütyen giyip uzanan Polat o anlarını Instagram sayfası üzerinden paylaştı.

Magazin 18-03-2023 17:41

Ebru Polat küçük bikinisiyle poz verdi! Senin göğüslere...

Sosyal medyada hayranlarından gelen sorulara her zaman yanıt vermeye çalışan şarkıcı Ebru Polat Dubai tatilinden pozlarını paylaşmaya doyamadı. Bir takipçi şarkıcıya vücuduyla ilgili mesaj attı. Polat ise bakın ne dedi.

Magazin 09-03-2023 09:04

Ebru Polat küçük bikinisiyle sınır tanımadı! Cesur pozları sosyal medyayı salladı

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat geçtiğimiz günlerde Dubai'ye tatile gitti. Siyah minik bikinisiyle kıvrımlarını sergilemekten kaçınmayan ünlü ismin cesur pozları adeta sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-03-2023 09:16

Ebru Polat 'Buradaki çocuklardan 35 tanesi öldü!' diyerek isyan etti

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Mersin, Şanlıurfa, Adana gibi pek çok şehri sallayan 7.7'lık depremde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Adıyaman'a gelen spor kafilesindeki 35 kişi yaşamını yitirmişti. Enkaz altında kalan sporcuların deprem öncesi videosunu gören Ebru Polat, sorumsuz müteahhitlere öfke kustu.

Magazin 23-02-2023 14:21

Normalleşme tartışmalarına Ebru Polat da katıldı! 'Bazı insanların tuzu kurudur...'

Güney Doğu'da 40 binden fazla can alan deprem felaketi sonrası sosyal medyada normalleşme tartışması başladı. Bergüzar Korel ve Gizem Karaca'nın ardından bir normalleşme yorumu da Ebru Polat'tan geldi.

Magazin 22-02-2023 15:33

Ebru Polat'tan Taha Duymaz paylaşımı! 'Defolun gidin kendi hayatlarınıza' deyip isyan etti

Hatay depreminde günlerce enkaz altında kurtarılmayı bekleyen Taha Duymaz'ın ölüm haberi magazin camiasında büyük ses getirdi. Ünlü isimler, Taha Duymaz'ın ardından peş peşe baş sağlığı mesajları yayınlarken, bir paylaşım da Ebru Polat'tan geldi.

Magazin 20-02-2023 12:54

Binalar güvenli değilmiş diyen Ebru Polat isyan etti! Bazalarınızın altını hınca hınç doldurun

Şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya üzerinden takipçileriyle soru cevap yaptı. 'Hadi biraz soru cevap yapalım kafamız dağılsın' yazarak takipçilerinden soru isteyen Ebru Polat, 6 Şubat'ta Kahmanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illeri etkileyen deprem nedeniyle kaygı bozukluğu yaşayan bir takipçisine, "Bazalarınızın altını hınca hınç doldurun" diye tavsiye verdi.

Magazin 19-02-2023 15:48

Ebru Polat deprem hakkında paylaşım yapmayan şarkıcılara tepki gösterdi! Gördüğüm yerde yüzünüze...

Ebru Polat, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki çevre illeri de etkileyen depremle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. En son, depreme rağmen sosyal medyada reklam yapan iş yerlerini eleştiren ünlü isim, şimdi de deprem hakkında paylaşım yapmayan şarkıcılara tepki gösterdi.

Magazin 16-02-2023 10:15

Şarkıcı Ebru Polat o kişilere ateş püskürdü! Yağmacılardan hiçbir farkınız yok

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem Gaziantep, Hatay, Malatya, Şanlıurfa ve diğer komşu illeri derinden etkiledi. Birçok binanın yıkıldığı, ölü ve yaralıların bulunduğu bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ünlü isimlerden destekler art arda gelmeye devam ederken şarkıcı Ebru Polat, sosyal medyadan o detaya dikkat çekti ve isyan etti.

Magazin 12-02-2023 16:13

Ebru Polat depreme sessiz kalan ünlülere isyan etti! 'Görün pofpofladığınız sahtekarları!'

6 Şubat Pazartesi sabahı Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminde can kayıpları artmaya devam ediyor. Depremzedelere yardım etmek için seferber olan ünlü isimlerden Ebru Polat, yaşanan felakete sessiz kalan ünlülere isyan etti.

Magazin 08-02-2023 09:27

Ebru Polat Kıbrıs'tan deprem paylaşımı yapıp sildi! Çok fena sallandı... Her şey Allah'tan

Şarkıcı Ebru Polat Kıbrıs'tan uyanır uyanmaz bir video çekti. Türkiye'yi vuran deprem sonrası Ebru Polat otel odasından paylaşıp yaparak "Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm" dedi.

Magazin 06-02-2023 11:35

Ebru Polat'ın Çocuk sahiplenmek istiyorum sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü! Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Selin Ciğerci'nin bebek sahibi olmasının ardından bir açıklama da Ebru Polat'tan geldi. Sperm bankasından değil de çocuk sahiplenmek istediğini dile getiren ünlü şarkıcının sözlerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Polat için "İnsandan bahsederken sahiplenmeyi kullanmak nedir?" yorumları yapılmaya başlandı.

Magazin 28-01-2023 14:57

Selin Ciğerci'den sonra Ebru Polat da çocuk istiyor! Tayland'dan çocuk almayı planlıyorum

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın bebek sahibi olmasından sonra şarkıcı Ebru Polat da arzusunu dile getirdi. Sperm bankasından ziyade çocuk sahiplenmek istediğini söyleyen Polat "Tayland'dan çocuk almayı planlıyorum" dedi.

Magazin 27-01-2023 10:59