Ebru Polat Yeni Imaji Haberleri

Soruşturmada yeni gelişme! Mahkemeden Dilan ve Engin Polat için sürpriz karar

Dilan Polat soruşturmasında mahkemeden sürpriz bir karar geldi. “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında olduğu tüm şüpheliler için tahliye kararı verildi. Ancak 2 ayrı suçtan daha tutuklu bulunan Dilan Polat ve diğer şüpheliler cezaevinden çıkamayacak.

Haber 2024-04-19 00:10:43

Bülent Şakrak ile tek celsede boşanmıştı! Ceyda Düvenci aşkını böyle ilan etti

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakikada bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla sık sık adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci aradığı aşkı da sonunda buldu. Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile yeni bir aşkla yelken açtı. Ünlü isimler sonunda aşkını ilan etti.

Magazin 2024-04-16 07:51:37

Eyüpsultan'a giden Ebru Polat başörtülü pozlarını paylaştı! Dua ettim

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Eyüpsultan'a giden şarkıcı başörtülü pozlarını paylaştı.

Magazin 2024-04-06 15:28:30

Aramızda Kalmasın canlı yayınında bomba anlar! Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalça estetiği var mı?' diye sordu! 'Elleyebilirsin' deyince...

Müge Dağıstanlı ile Yelda Kırçuval'ın sunduğu Aramızda Kalmasın programına iddialı pozları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat konuk oldu. Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalçanda protez var mı yok mu?' diye sordu. 'Kalçamda protez yok' yanıtını veren Polat 'Belim çok ince elleyebilirsin istersen' deyince canlı yayında bomba anlar yaşandı.

Magazin 2024-04-03 11:49:56

Cezaevinden fotoğrafı paylaşıldı! Dilan Polat ile birlikte tutuklu bulunan Engin Polat sosyal medyada gündem oldu

Türkiye bir dönem Dilan Polat ve Engin Polat çiftini günlerce konuşmuştu. "Suç gelirlerinin aklanması" suçuna yönelik soruşturma kapsamında Polat çifti tutuklu bulunuyor. Polat çiftiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Engin Polat'ın cezaevinden bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı ve hızla yayıldı. Söz konusu fotoğrafta, Engin Polat'ın telefonla görüşme yaptığı bir an yer aldı.

Magazin 22-03-24 17:22

Ceyda Düvenci yeni aşkı Güçlü Mete'nin eski karısı Ebru Cündübeyoğlu ile arkadaşmış...

Ceyda Düvenci ve Güçlü Mete ilişkisi gündeme gelmişti. İddialara göre Düvenci Güçlü Mete'nin eski eşi Ebru Cündübeyoğlu ile arkadaştı. İlişki haberleri sonrasında ortaya çıkan detay dikkat çekti.

Magazin 21-03-24 11:54

Ebru Polat Mısır'a tatile gitti! Ödediği parayı paylaştı

Şarkıcılığın yanı sıra ticaretle de uğraşan Ebru Polat geçtiğimiz günlerde hayat pahalılığından şikayet ediyordu. Polat geçtiğimiz gün parasına kıydı ve Mısır'a gitti. Sosyal medyadan ise ödediği paranın ne kadar olduğunu açıkladı.

Magazin 17-03-24 09:14

Dilan Polat cezaevinde boş durmuyor... Kendisine yeni hobi buldu!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan Polat, hapishanede boncuklardan süs eşyaları yapmaya başladı. Polat, Sevim Alan'a da özel bir süs eşyası yaparak hediye etti. Alan, adının yazılı olduğu süsü sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 08-03-24 11:16

Ebru Polat 'Çok sinir oluyorum bu tür mesajlara' diyerek paylaştı

"Berbat gidiyor özel hayatım, kimseyle geçinemiyorum" diyen Ebru Polat sosyal medyadan kendisine gelen bir mesajı ifşa etti. Ebru Polat 'Çok sinir oluyorum bu tür mesajlara' dedi.

Magazin 07-03-24 08:34

1 aylık kirası normal evin 6 aylık kirası ile aynı demişti! Ebru Polat ekonomiden dert yandı villasını...

Takipçileri "Evin çok küçük" deyince Ebru Polat gösterişi abartmış ve "3.5 katlı 7 odalı benim evim" demişti. Şarkıcı yaptığı yeni açıklamasında ise maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahalılığın hissedilir düzeyde olduğunu söyledi. Ekonomiden dert yanan Polat ayrıca, "Kiralar çok fena, villadan rezidansa geçeceğim" dedi.

Magazin 28-02-24 10:12

Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar! Avukatları açıkladı

Tüm Türkiye aylardır Dilan Polat ve Engin Polat çiftini konuşuyor. Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanan Polat çiftinin davasında sonuç bekleniyor. Cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar çıktı.

Magazin 24-02-24 07:28

Avukat Feyza Altun'un gözaltına alınmasına Ebru Polat'tan bomba yorum: Sonuçlarını hesaplamadan...

Avukat Feyza Altun sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. Konuyla ilgili birçok isimden yorum gelirken yorum yapanlardan biri de şarkıcı Ebru Polat Oldu. Polat, "Vala Feyza çok akıllı bir avukat. Sonuçlarını hesaplamadan bir şey yapacağını sanmıyorum" dedi.

Magazin 20-02-24 09:25

Seçim çalışmasındaki silahlı saldırıda yeni görüntüler ortaya çıktı! Ebru Güneş'in vurulma anı da kamerada

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın Kanarya Mahallesi'nde gerçekleştirdiği 'Mardinliler Buluşması' sırasında beyaz bir araçla sokağa gelen şüpheliler silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda sokakta yürüyen Ebru Güneş (32) başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Ebru Güneş'in vurulma anı da yer aldı. İşte o görüntüler!

Haber 12-02-24 12:59

Dilan Polat'ın yeni mektubu ortaya çıktı! Bu iftirayı kaldıramıyorum

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevinde zor günler geçiriyor. Oğlunun doğum gününde yakınlarına ağlayarak mektup yazan fenomenin dikkat çeken ifadeleri...

Magazin 12-02-24 08:42

Ebru Polat kendisiyle görüşmek isteyenlere seslendi! Beleşçi tayfa

Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla çok konuşulan şarkıcı Ebru Polat son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Polat, kendisiyle görüşmek isteyen kişilere “beleşçi tayfa” diye seslendi.

Magazin 07-02-24 10:51

Ebru Polat'ın pavyon dansı tepki çekti! Sosyal medyada yorum yağdı

'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon dansı çok konuşulmuştu. Şarkıcı Ebru Polat da son dönemde gündem olan pavyon dansı yapma modasına uydu. O anları sosyal medya hesabından paylaştı. Şarkıcının paylaşımı tepki çekti.

Magazin 03-02-24 16:07

İtirafçı olmuştu! Dilan-Engin Polat'ın avukatı Ahmet Gün yeniden ifade verdi! Polat davasında yeni gelişme

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı olan ve etkin pişmanlıktan yararlanan Ahmet Gün tutuklu bulunduğu cezaevinde yeniden ifade verdi. Ahmet Gün'ün yeni ifadesini Polat çiftinin şu anki avukatları Hüseyin Kaya sosyal medya paylaştı.

Magazin 03-02-24 11:02

Ebru Polat takipçilerinden itiraf istedi! Gördüğü mesajı Oha ne sapıksınız diyerek paylaştı

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebru Polat takipçilerinden kendisine itirafta bulunmalarını istedi. Gelen bazı mesajlar ise ağızları açık bıraktı. Şarkıcı mesajlardan birini "Oha ne sapıksınız" diyerek paylaştı.

Magazin 01-02-24 15:14

Dilan Polat'tan yeni bir mektup daha... Yalvararak dua istedi! 'Ne gücüm ne sabrım kaldı...' sözleri dikkat çekti

Sosyal medyadaki lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ve hakkında birçok haber çıkan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, MASAK'ın araştırması sonucu kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Aylardır Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat'tan bir yeni mektup daha ortaya çıktı. Polat'ın mektubundaki 'Ne gücüm kaldı ne sabrım...' sözleri dikkat çekti.

Magazin 20-01-24 14:00

Feyza Altun'dan olay Dilan Polat iddiası: Oğuzhan Uğur, Murat Ağırel... Yüz binlerce dolarları var...

Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat hakkında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bu defa Söylemezsem Olmaz sunucularından Selen Görgüzel'in Dilan Polat hakkındaki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü ismin açıklamalarına Feyza Altun kayıtsız kalamadı.

Magazin 20-01-24 07:03

Ebru Polat derin dekolteli paylaşımıyla 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısına eşlik etti! Paylaştığı videoya düştüğü not ise dikkat çekti: 'İzleyince bağ bahçe satılıyor'

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir video paylaştı. 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısını dinleyen Polat'ın derin dekolteli elbisesi dikkat çekti. Ünlü şarkıcı ayrıca şarkıya eşlikte etti.

Magazin 13-01-24 17:04

Dilan Polat'ın sosyal medya hesabı yeniden açıldı! Kaynanası Şükran Polat paylaştı

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım günü tutuklanan Dilan Polat'ın geçtiğimiz günlerde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı ve 11 gün tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Dilan Polat hakkında yeni bir gelişme daha yaşandı. Polat'ın aylardır kapalı olan ana Instagram hesabı geçtiğimiz saatlerde yeniden açıldı. Kaynanası Şükran Polat paylaştı...

Magazin 13-01-24 14:07

Yeni şube açması gündem olmuştu! TMSF'den Dilan Polat açıklaması

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan (TMSF), Dilan Polat adını taşıyan yeni güzellik merkezlerinin faaliyetlerine devam etmesi ve yeni merkezlerin açılmasıyla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, "Franchise sözleşmeleri TMSF'den önce imzalanmıştır" denildi. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 11:55

Dilan-Engin Polat, Tayyar Taylan-Özlem Öz ve Tuzlaspor soruşturmalarında yeni gelişme!

Dilan-Engin Polat, sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Tayyar Taylan Öz ve Özlem Öz çiftinin soruşturması ile Tuzlaspor Başkanı hakkındaki yasa dışı bahis soruşturmalarının yeni savcıları belirlendi. Üç önemli soruşturmayı daha önce Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü yürütüyordu, Kökçü’nün görev yerinin değiştirilmesiyle adı gündemdeki üç soruşturma için 3 farklı savcı görevlendirildi.

Haber 10-01-24 18:29

Dilan Polat 11 gündür Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesindeydi! Tekrar cezaevine götürüldü

Dilan Polat ile ilgili sır gibi saklanan bir detay dün ortaya çıkmıştı. Polat, ''kara para aklamak'', ''vergi kaçırmak'' ve ''örgüt kurmak'' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023'te tutuklu yargılanmıştı. Tutukluluğu devam eden fenomen Polat, 11 gündür Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesinde tedavi görüyordu. Polat ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yapılan haberler üzerine Adalet Bakanlığı yazılı bir açıklama yaptı.

Magazin 09-01-24 20:31

O cezaevindeyken yeni şubesi açıldı! Dilan Polat'ın hayranları izdiham yarattı! 'O yokken hayatımızda büyük bir boşluk var'

Türkiye'nin aylardır konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çifti hakkında kara para aklama ve vergi kaçırma kapsamında başlatılan soruşturma hala devam ediyor. Soruşturma kapsamında ortaya çıkan detaylar herkesi şaşırtırken cezaevinde olan, hatta şirketlerine kayyım atanan Polat çifti, dün güzellik merkezlerinin yeni şubesinin açılışıyla yeniden dikkat çekti. Dilan Polat'ın hayranları yeni şube açılışında adeta izdiham yarattı.

Magazin 08-01-24 15:30

Ebru Polat Bahar Candan'ı affetmedi! Bizim çok üstümüze geldi çok zorladı

Şarkıcı Ebru Polat daha önce program yaptığı ve programda kavga ettiği Bahar Candan'ı affetmedi. Dava açan Polat davayı kazandığını söylerken yeni bir davanın da yolda olduğunu söyledi. Bahar Candan ve ablası Nihal Candan geçtiğimiz ay tutuklanmıştı.

Magazin 08-01-24 13:54

Son paylaşımı olay oldu! Instagram Ebru Polat'ın hesabına yanlışlıkla 650 milyon TL göndererek olay yarattı

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından yaptığı son paylşaımla da dikkat çekti. Polat, Instagram’ın kendisine yanlışlıkla 21 milyon 686 bin dolar (650 milyon TL) gönderdiğini söyledi.

Magazin 06-01-24 12:11

Sözleri gündem oldu: Dilan Polat'ın astroloğu Yıldız Haritasına bakarak tahliye için tarih verdi!

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Gündemden düşmeyen Dilan ve Engin Polat çifti ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Dilan Polat'ın cezaevine çağırdığı iddia edilen astroloğu Hilal Saraç 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. Ünlü astrolog, Dilan Polat'ın Yıldız Haritasına bakarak tam tahliye gününü açıkladı.

Magazin 05-01-24 10:24

Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yeni gelişme! Avukatları açıkladı, Polat çifti umudunu ona bağladı

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Gündemden düşmeyen Dilan ve Engin Polat çifti ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, yaptığı bir açıklamada Dilan Polat'ın kozmetik ürünlerinin satışının yeniden başlamasıyla sürülen lüks yaşamın kaynağının ortaya çıkacağı yorumunda bulundu.

Magazin 01-01-24 23:13

Olay yorumlar: Ebru Şallı derin göğüs dekolteli paylaşımıyla büyüledi! 'Seksi hatun'

Özel hayatıyla sık sık gündem olan ünlü manen Ebru Şallı bu kez de sosyal medya hesabından paylaştığı yeni yıl pozlarıyla gündeme geldi. Ünlü mankenin siyah derin göğüs dekolteli paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Magazin 01-01-24 11:09

Ebru Polat'tan iddialı pozlar: Ayna karşısına geçti kıvrımlarını sergiledi

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabının hikayeler bölümünden ayna karşısında poz verdiği bir video paylaştı.

Magazin 31-12-23 10:29

Asgari ücret 17 bin 2 TL olunca Ebru Polat bakın ne dedi! Çalışanlarıma...

2024 yılı için net asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklanmıştı. Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı son olarak asgari ücretle ilgili olan paylaşımıyla gündeme geldi. Polat, çalışanlarına asgari ücretin üstünde maaş verdiğini açıkladı. Ayrıca çalışanlarına sağladığı şartları tek tek saydı.

Magazin 29-12-23 14:41

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 51. BÖLÜM İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu ve ATV yayın akışı!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 51. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 26-12-23 19:40

Dilan Polat'tan mektup var! Engin Polat'ın kardeşi 'Tam iki sayfa' diyerek paylaştı! Sözleri dikkat çekti

Sosyal medyadaki lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ve hakkında birçok haber çıkan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, MASAK'ın araştırması sonucu kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. Aylardır Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat'tan yeni bir mektup var. Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun 'Tam iki sayfa' diyerek paylaştı. Dilan Polat'ın mektuptaki sözleri dikkat çekti.

Magazin 20-12-23 17:20

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 50. BÖLÜM İZLE! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm konusu nedir? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 50. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 19-12-23 19:40

YARGI 76. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Kanal D Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti!

Yargı yeni bölüm canlı izleme ekranı diziseverler tarafından araştırılmaya başladı. Oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat ve Cezmi Baskın gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yargı dizisi her pazar akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Reyting rekortmeni dizinin bu akşam 76. bölümü ekranlara gelecek. Peki, Yargı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 17-12-23 19:46

ALTIN KAFES 3. BÖLÜM İZLE! ATV Altın Kafes dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu!

Altın Kafes yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. ATV'nin yeni sezon dizilerinden Altın Kafes her pazar akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Oyuncuları arasında Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Ebru Cündübeyoğlu ve Hayal Köseoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Altın Kafes dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 17-12-23 19:04

Dilan ve Engin Polat'a çifte şok! Peş peşe yeni gelişmeler, avukatından jet açıklama

Kara para aklama iddiasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat soruşturmasında iki yasa dışı bahis baronu da dosyaya şüpheli olarak eklendi. Polatların avukatı, ne Dilan Polat'ın ne de Engin Polat'ın baronlarla ile hiçbir bağının olmadığını açıkladı. Öte yandan soruşturma savcısına bir kişi daha ifade verdi. O tanık kim ve 'Şampiyonlar Ligi' masasındaki hangi fenomenle ilgili neler söyledi, bu soruların yanıtı henüz bilinmiyor.

Magazin 16-12-23 07:57

Ebru Gündeş'in son hali olay oldu! Görenler tanımakta zorlandı: Dişler, çene ve dahası...

Reza Zarrab ile yaşadığı evlilik, şarkıcı Hadise ile dostluğunun bitmesi derken özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ebru Gündeş değişimiyle şoke etti. Ebru Gündeş yeni imajını paylaşınca şarkıcıyı görenler tanımadı.

Magazin 15-12-23 15:08

Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya'dan yeni açıklamalar! Fetö detayı dikkat çekti! Hatasını düzelten vatandaş imajı ortaya koyalım istiyorum

Güzellik merkezleri üzerinden kara para aklama ve vergi kaçırma iddiaları nedeniyle tutuklanan Dilan-Engin Polat çiftinin yeni avukatı Hüseyin Kaya, Emrullah Erdinç'in Youtube kanalına konuk oldu. Çiftin itirafçı olan avukatı ile ilgili söyledikleri ise büyük dikkat çekti.

Magazin 14-12-23 23:31

Dilan Polat'la aynı sitede oturan Seda Üren yaşadığı zor geceyi anlattı! 'Saat 02.00’de polis kapımızı çaldı'

Tüm Türkiye aylardır Dilan Polat ve Engin Polat çiftini konuşuyor. Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Polat çifti hakkında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bugün 2. Sayfa programına katılan Seda Üren'de Dilan Polat'la aynı sitede oturduğunu söyleyip yaşadığı zor geceyi anlattı.

Magazin 14-12-23 17:30

Avukatları TMSF'ye başvurdu... Dilan Polat ve Engin Polat'ın malları satışa çıkıyor!

Türkiye'nin aylardır konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çifti soruşturmasında her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Polat çiftinin lüks araçlarına el konulmuş ve TMSF otoparkına çekilmişti. Polat davasında önemli bir gelişme yaşandı. Gazeteci Emrullah Erdinç Dilan Polat ve Engin Polat'ın mal varlıklarının satışa çıkarılacağını açıkladı.

Magazin 13-12-23 16:06

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 49. BÖLÜM İZLE! ATV Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti!

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İkinci sezonuyla heyecan dolu dakikalara sahne alan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrollerinde, Oktay Kaynarca, Ebru Özkan, Pelin Akil, Burak Çelik ve İsmail Demirci yer almaktadır. Dizinin 49. bölümü 5 Aralık 2023 Salı akşamı ekranlara gelecek. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 12-12-23 18:32

Dilan ve Engin Polat çiftinden sonra gözler ona çevrilmişti! Fenomen Almira Koçaklı yeni şubesini açıp meydan okudu... Çakallar gitti aslan burada

Engin ve Dilan Polat çiftinin kara para aklama ile vergi kaçırma suçlarından tutuklanmasından sonra gözler güzellik merkezi olan fenomenlere çevrilmişti. 96 güzellik salonu, 21 evi, 12 arabası olduğu iddia edilen Almira Koçaklı dikkat çeken isimlerin başında yer alıyordu. Temiz ticaret yaptığını söyleyerek "MASAK beni incelesin" diyen Koçaklı sosyal medya hesabından yeni güzellik merkezi şubesinin açılış görüntülerini paylaştı.

Trend 12-12-23 11:46

Adı kara para aklama olaylarına karışmıştı! Şirketine kayyum atanan Eylül Öztürk gözyaşlarına boğuldu! Çalışanlarını işten çıkardı

Güzellik merkezleri üzerinden gerçekleştirildiği iddia edilen kara para aklama olaylarında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından ortaya çıkan ve 'Şampiyonlar Ligi Masası' olarak adlandırılan fotoğrafta yer alan sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk Özkan, yaşadıklarına ağlayarak isyan etti.

Magazin 07-12-23 23:24

Kayıp altınların sahibini arayan Müge Anlı'dan Polat ailesine olay gönderme! Yapmayın dedim

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı'nın son günlerde gündemden düşmeyen Polat ailesine göndermesi olay oldu. Yeni Camii Külliyesi Koruma ve Yaşatma Derneği Saymanı Behsat Canpolat, caminin şadırvanında bulduğu altınların sahibini bulmak için ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Boynuna altınları takarak canlı yayına çıkan Müge Anlı, gösterişli hayatı ve altınlarını sık sık paylaşan Dilan Polat'a göndermede bulundu.

Magazin 06-12-23 21:43

Mal varlığına el konulmuş, şirketine kayyum atanmıştı! Eylül Öztürk'ten yeni açıklama! Amerika'daki 10 evi bakın nasıl almış

Dilan Polat ve Engin Polat ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk hakkında da soruşturma başlatıldı ve mal varlıklarına el konulup, şirketine kayyum atandı. Hakkında iddialara sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yapan Eylül Öztürk, Amerika'daki evlerini nasıl aldığını açıkladı.

Magazin 06-12-23 17:27

Yaşar İpek'in Dilan Polat itirafı sosyal medyayı salladı! 'Sahneye en az 10 bin dolar atıyordu'

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çifti soruşturması hala gündemdeki yerini koruyor. Soruşturmada ortaya çıkan yeni detaylar ise şoke etmeye devam ediyor. Kara para aklama soruşturmasında tutuklanan Dilan Polat hakkında şarkıcı Yaşar İpek'in anlattıkları da gündem oldu.

Magazin 06-12-23 14:08