Ebru Salli Tatil Haberleri

Ünlü futbolcu ile aşk yaşamıştı! Devrim Özkan son pozlarıyla olay oldu! Dövmesi dikkat çekti

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Devrim Özkan özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan Özkan'ın ayrılığı uzun süre konuşulmuştu. Devrim Özkan şimdi de tatil pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 2024-04-19 08:44:09

Kim Kardashian'ın tatil pozları sosyal medyayı salladı! Herkes aynı yorumu yaptı

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu defa tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Turks ve Caicos Adaları'na tatile giden Kardashian pozlarını peş peşe paylaştı. Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kareye yorum yağdı.

Magazin 2024-04-18 13:10:15

Tokat'ta deprem bölgesindeki 3 ilçede okullar tatil edildi

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde okulların bugün tatil edildiğini bildirdi.

Yurthaber 2024-04-18 08:33:00

Tokat Sulusaray'da peş peşe deprem: Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, okullar tatil edildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD, Sulusaray'daki depremlerin büyüklüğünü 4.7 ve 4.1 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtilirken, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu geceyi dışarıda ateş yakarak geçiren vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan 3 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 2024-04-18 06:21:53

Tatil için yola çıkılmıştı: Bayramda ne kadar akaryakıt kullanıldı?

Türkiye 9 günlük bayram tatilini geride bıraktı. Çok sayıda kişi araçlarıyla tatile, akrabalarının yanına gitti. Peki bayram tatilinde ne kadar akaryakıt satışı yapıldı? EPDK verilerine göre bayram tatilinde yaklaşık 715 milyon litre akaryakıt satışı yapıldı

Finans 17-04-24 12:45

Ebru Şancı Kocam terk etmedi deyip bomba bir halini paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Bir dönem podyumların aranan modellerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etmişti. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen pozunu paylaştı. Paylaşıma "Kocamı tebrik ediyorum" notunu yazdı.

Magazin 16-04-24 13:54

Tatil sezonu öncesi rezervasyon dolandırıcılığı uyarısı

Tüketici dernekleri, yaklaşan tatil sezonu öncesinde erken rezervasyon yapmak isteyen vatandaşları, sahte internet siteleri nedeniyle yaşanabilecek dolandırıcılık riskine karşı uyardı.

Finans 16-04-24 12:06

Salma Hayek adeta yıllara adeta meydan okuyor... Oyuncu iddialı tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

57 yaşındaki Salma Hayek yıllara meydan okuyan görünümüyle sık sık gündeme geliyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından tatil pozlarını paylaştı. Paylaşım kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 16-04-24 10:21

Bülent Şakrak ile tek celsede boşanmıştı! Ceyda Düvenci aşkını böyle ilan etti

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakikada bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla sık sık adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci aradığı aşkı da sonunda buldu. Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile yeni bir aşkla yelken açtı. Ünlü isimler sonunda aşkını ilan etti.

Magazin 16-04-24 07:51

Melisa Döngel'in iddialı tatil pozları sosyal medyayı salladı! Ayak sezonu başladı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Melisa Döngel'den iddialı tatil pozları geldi. Pozlarını Instagram hesabından paylaşan oyuncuya beğeni ve yorum geldi.

Magazin 15-04-24 17:42

Okullarda tatil sonrası ilk ders zili çaldı

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 1 milyon 200 bin öğretmen, Ramazan Bayramı tatili ile birleşen "ara tatilin" ardından dersbaşı yaptı.

Yurthaber 15-04-24 10:05

Udinese-Roma maçında yürekler ağza geldi! Evan Ndicka'nın fenalaşarak yere yığıldı, maç tatil edildi

İtalya Serie A'da oynanan Udinese - Roma maçında Romalı futbolcu Evan Ndicka fenalaşarak yere yığılırken karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 21:55

İhmaller zinciri! 1 kişinin öldüğü teleferik kazasıyla ilgili beklenen rapor geldi

Bayramın son günü Antalya’nın ünlü tatil beldesi Konyaaltı ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazasına ilişkin bilirkişi heyeti ön raporu hazırlandı. Teleferik kazasına ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 13 kişiden 12'si, adliyeye sevk edildi. Raporda kazanın, deformasyona uğrayan cıvataların kopmasından kaynaklandığı belirtilirken, bakım sözleşmesinde yer almasına rağmen bağlama elemanlarının kontrolünün yapılmadığı da vurgulandı.

Haber 14-04-24 19:56

Tatilin son günü trafik kilitlendi! 'Kilit kavşak'ta dikkat çeken görüntüler: Tampon tampona ilerlediler

Bayram tatili sona ererken 'kilit kavşak' Kırıkkale semalarından dron kamerasına yansıyan görüntüler dikkat çekti. 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'den Ankara yoluna gidişte trafik durma noktasına geldi. İstanbul'da da tatil dönüşü için trafik tedbirleri uygulaması başladı. Antalya karayolunda da 2 kilometrelik yol çalışmasıyla birlikte yoğunluğa neden oluyor.

Haber 14-04-24 11:06

Ayrılıp arkadaş kalmışlardı... Çağla Şikel ve Nail Gönenli beraber tatilde!

Ayrıldıktan sonra arkadaş kaldıklarını söyleyen Çağla Şikel ve Nail Gönenli Çeşme’de birlikte tatil yaparken görüntülendi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-04-24 08:34

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber 14-04-24 06:51

İsrail'de savaş hazırlığı! Okullar tatil edildi: 'Düzinelerce uçak gökyüzünde hazır bekliyor'

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, beklenen İran saldırısı nedeniyle ülkede tüm eğitim faaliyetlerine ara verildiğini açıkladı. Hagari, İsrail'in hava savunmasının “alarmda” olduğunu ve “düzinelerce uçağın gökyüzünde hazır beklediğini” ifade etti.

Haber 13-04-24 21:47

Tatilin son gününü beklemeden eve dönmek için yola çıktılar ama... Bayram dönüşü yoğunluk! Trafik durma noktasına geldi

Bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin dönüş yolculuğu sürüyor. Bazı vatandaşlar tatilin son gününü beklemeden evlerine dönmek üzere yola çıksalar da kara yollarındaki yoğunluk özellikle bazı noktalarda dikkat çekiyor. Tatilcilerin yaşadıkları şehirlere dönmeye başlamasıyla trafikte bayram yoğunluğu yaşanırken benzer bir yoğunlukta otogarlarda görülüyor. Bazı bölgelerde trafik zaman zaman durma noktasına gelirken bu yoğunluğun yarın da devam etmesi bekleniyor.

Haber 13-04-24 17:46

Memur ve emekli zammında Cuma gününe dikkat! Merkez Bankası açıklayacak: Yüzde 44,19’luk kritik sınır

Ramazan Bayramı bitti ancak 9 günlük tatil halâ devam ediyor. Ancak piyasaları tatil sonrası yoğun bir ekonomi gündemi bekliyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Cuma günü hem emekli zammı hem memur maaşı zammı için çok kritik bir ipucu açıklayacak. Banka 2024 yılı için enflasyon tahminini duyuracak. İşte gelecek hafta ekonomiye damga vuracak veriler…

Finans 13-04-24 11:21

Camdaki sinekler ve kötü koku acı olayı ortaya çıkardı! Tatil sitesinde çürümeye başlamış 2 erkek cesedi bulundu

Sakarya'nın Karasu ilçesindeki tatil sitesindeki bir daireden gelen kötü koku ve camlardaki sineklerden şüphelenenler polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri dairede çürümeye başlamış 2 erkek cansız bedeni buldu. Aynı dairede geçen sene 61 yaşında bir erkek cesedi daha bulunmuştu.

Haber 12-04-24 17:46

Tatil bitmeden çilesi başladı! Trafik şimdiden yoğunlaştı; herkes o noktadan geçiyor

9 günlük bayram tatili sona ermeden kimi vatandaşlar yollara düştü bile. Haliyle TEM Otoyolu'nda ve D-100 karayolunda belli başlı noktalarda trafik yoğunluğu oluştu. Özellikle de İstanbul ile Ankara'yı bağlayan Bolu geçişinde araç yoğunluğu gözlendi.

Haber 12-04-24 15:38

7 gün Maldivler'le 2 gün Bodrum fiyatı aynı! Lahmacun ayran 900 TL'ye satılıyor...

Tatil cenneti Bodrum; denizi, kumsalı, eğlence hayatıyla olduğu kadar pahalı oluşuyla da her yıl gündeme geliyor. Bu yıl fiyatlar daha baharda uçtu. Lahmacun ve ayranın 900 liraya satıldığı ilçe Maldivleri solladı.

Finans 12-04-24 07:26

Tatilin tadı kaçtı, bir tabak makarna 3 bin TL! Fiyatları gören vatandaşlar şaşkına döndü

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatil bölgelerindeki fiyatlar vatandaşları şoke etti. Doluluk oranı yüzde 60'larda kalan Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir tabak makarnanın fiyatı 3 bin TL'den satılıyor. Vatandaşlar karşılaştıkları tablo karşısında şaşırdıklarını ifade ederek "Kafelerden, restoranlardan bir şey almak mümkün değil, karnımızı doyurmak için süpermarketlerden alışveriş yapıp plaja geliyoruz" dedi.

Haber 11-04-24 18:36

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

Yaz tatili planı yapanlar dikkat! Çeşme'de bir villanın aylık kirası dudak uçuklattı

Havaların ısınmasıyla birlikte tatil bölgeleri de hareketlendi. Vatandaşlar şimdiden yaz tatili için plan yapmaya başladı. İzmir Çeşme'de tatilcilere kiralanan bir villanın fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Bir vatandaş, "Bu paraya eskiden yazlık alırdı millet" yorumunu yaptı.

Trend 10-04-24 17:02

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisine jest yaptı! Görenler beğeni yağdırdı

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisi Laçin Terlemez'e sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Şallı'nın 21 yaşındaki oğlunun son haline de beğeni yağdı.

Magazin 10-04-24 14:17

Yoğunluk oluştu! Normal günlere göre sınır kapılarından çıkışlar 3 kat arttı...

9 günlük bayram tatilini bazı vatandaşlar sevdikleriyle bayramlaşarak, bazı vatandaşlar memleketlerine ya da tatil yörelerine giderek bazı vatandaşlar ise yurt dışına çıkarak geçirmeyi tercih etti. Bayram tatilinde sınır kapılarından çıkışların da 3 kat arttığı öğrenildi. Edirne Valisi Yunus Sezer, Ramazan Bayramı tatilinde Edirne'deki sınır kapılarından yurt dışına çıkışların 3 kat arttığını belirtti.

Haber 10-04-24 09:52

Verdiği kilolar gündemdeydi! Şarkıcı Zara'nın çöl pozlarına bir bakan bir daha baktı!

Dillere pelesenk olan şarkıları, güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Zara, son olarak paylaştığı tatil pozlarıyla gündeme geldi. Çöl pozlarını paylaşan şarkıcıya beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 09-04-24 12:16

Dedektif gibi iz sürüp ülke ülke çocuğunu aradı! İmdadına Türk polisi yetişti

Almanya'da 3 yıl önce boşandığı İngiliz eşi Dale S. çocuğunu kaçırdı. Ülke ülke çocuğunu arayan Alman Anika Ball'ın imdadına Türk polisi yetişti. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da havalimanı polisi tarafından uçağa binmeden yakalandı. Dedektif gibi iz sürüp Tayland'a kadar giden anne, rahat bir nefes aldı. İşte detaylar...

Haber 08-04-24 19:43

Fiyatı 631 TL'ye düştü! Çok satan Adidas sandalette kaçırılmayacak fiyat

Bu sene yaz erken geldi, havaların günden güne ısınmasıyla tatil hazırlıkları da başladı. Şu sıralar en çok satan ürünlerin başında da sandaletler geliyor. Yazın vazgeçilmezi sandaletler arasında bazı modeller, rahatlığı ve işlevselliğiyle bir adım öne çıkıyor. Onlardan biri de çok satanlarda birinci sırada yer alan Adidas HENGAT M Sandalet! Bugüne özel indirimli fiyatıyla sizleri bekleyen ürünle ilgili detaylar içeriğimizde...

Haber 08-04-24 16:13

Ve sonunda yakalandılar! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir tatil dönüşü görüntülenince...

Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikodularına sessiz kalan ve geçtiğimiz günlerde Milano'ya tatile giden Serenay Sarıkaya ile mert Demir havalimanında objektiflere yansıdı. Beraber görüntülenmemek için tek tek çıkan ikili, soruları yanıtsız bıraktı.

Magazin 08-04-24 14:44

Kim Kardashian yoğun tempoya ara verip tatile çıktı! Kıvrımlarını sergiledi

Paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü isim Instagram hesabından tatil pozlarını paylaştı. Kovboy şapkası ve desenli bikinisi dikkat çekti.

Magazin 08-04-24 10:53

Süper Kupa sonrası gözden kaçan detay! TFF'yi bekleyen yeni tehlike: Hepsi sıraya girdi parasını istiyor

Türk futbolunda tarihi bir gece geride kaldı! Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe mücadeleye U19 takımıyla çıkarken karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında Sarı-Lacivertliler tepki olarak takımı sahadan çekti ve Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Peş peşe gelişmelerin yaşandığı olayda TFF'yi yeni bir tehlikenin beklediği ortaya çıktı.

Spor 08-04-24 10:22

Süper Kupa finali sonrası spor yazarlarından olay yorumlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı çağrı gündem oldu: Bu ülkenin bir reisi var...

Şanlıurfa'daki Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali tarihe geçti. Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıktığı maçta Galatasaray ilk atağında golü bulurken, sarı-lacivertliler oyunun durmasıyla sahadan çekildi. Tatil edilen maç sonrası gözler verilecek karara çevrilirken, spor yazarlarının yorumları dikkat çekti. Ahmet Çakar'ın "Bu ülkenin bir reisi var, Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın yapması gereken bir tek şey var..." diyerek yaptığı çağrı ise gündem oldu.

Spor 08-04-24 10:08

Tatil yerlerinde yağmur eksik olmayacak! Meteoroloji İstanbul, Ankara ve İzmir için parantez açtı: Bayramda hava nasıl olacak?

Bayramda hava durumu haftanın en çok merak edilen konularından biri. Ülke genelinde ılık bir hava hakim olsa da kimi yerlerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor; bu iller arasında Muğla, Antalya gibi tatil bölgeleri de var. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayramda İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu için de ayrı bir rapor hazırladı. Peki arife günü (9 Nisan) ve bayramda hava nasıl olacak, hangi illerde yağmur yağacak?

Haber 08-04-24 09:41

Türk doktoru gizli kameraya aldılar! Avrupa'da 9 bin, Türkiye'de 5 bin sterlin: Odada çamaşırını indirip kalçasını elledi

Son yıllarda dövizde yaşanan büyük hareketlilik Türkiye'deki sağlık turizmini de yakından etkiledi. Tatil için gelen birçok turist kendilerine gelen uygun fiyattan dolayı burada estetik ameliyatlarını da olabiliyorlar. Türkiye'nin adından sıkça söz ettirdiği alan bu kez başka bir yönüyle gündem oldu. İngiltere'de gizli kameraya alınan Türk doktor izleyenleri hayrete düşürdü. Gizli kamera görüntüleri yayınlanan Türk doktor Avrupa'nın gündemine oturdu.

Haber 08-04-24 09:41

Fenerbahçe-Galatasaray maçı dünya basınında gündeme oturdu! Fransızlardan şaşırtan manşet...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, sarı-lacivertli ekibin 2. dakikada sahadan çekilmesinin ardından hakem Volkan Bayarslan tarafından tatil edildi. Fenerbahçe'nin bu hamlesi sonrası dünya basınında birçok haber yapıldı.

Spor 07-04-24 22:46

Fenerbahçeli genç oyunculara Icardi'den olay yaratan tepki! Koşarak yanlarına gitti ve...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, sarı-lacivertli ekibin 2. dakikada sahadan çekilmesinin ardından hakem Volkan Bayarslan tarafından tatil edildi. Fenerbahçeli genç oyuncular soyunma odasına doğru giderken Mauro Icardi'den beklenmedik bir hamle geldi.

Spor 07-04-24 22:23

Ali Koç stadyumu terk etti! Son görüntüsü gündeme oturdu

Turkcell Süper Kupa’da Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa’da karşılaştı. Sarı-kırmızılıların 1. dakikada 1-0 öne geçtiği müsabakada sarı-lacivertliler 3. dakikada sahadan çekildi ve maç tatil edildi. Maçın ertelenmesinin ardından Ali Koç stadyumu terk etti.

Spor 07-04-24 22:09

SON DAKİKA: Türk Futbolunda tarihi anlar! Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan çekildi... İşte Sarı-Lacivertliler'i bekleyen cezalar!

Son dakika... Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe mücadeleye U19 takımıyla çıkarken karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında Sarı-Lacivertliler tepki olarak takımı sahadan çekti ve Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Futbolseverler ise yaşanan bu durum sonrası nasıl bir süreç işleyeceğini merak etmeye başladı. İşte detaylar...

Spor 07-04-24 21:33

'Bayram tatili' yoğunluğu! Güzel havayı fırsat bilenler oraya akın etti

Antalya'da güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenler, Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Tatil için kente gelenlerle beraber sahilde yoğunluk oluştu.

Haber 07-04-24 15:46

Dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde sarı-lacivertliler sahaya U19 takımıyla çıkacak. Fenerbahçe'nin maça 9 futbolcuyla çıkıp müsabakayı tatil ettireceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Spor 07-04-24 11:29

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak? Yola çıkacaklar dikkat: Meteorolojiden uyarılar geliyor! Yağış geliyor...

9 günlük bayram tatili başladı. Vatandaşların kimisi aileleriyle vakit geçirmek için memleketlerine kimisi ise tatil beldelerine gitmeyi tercih ediyor. Bayram tatiline çıkacakların hava durumunu da dikkate alması gerekiyor. Meteoroloji bölge vererek uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Orhan Şen de gök gürültülü sağanak uyarısı vererek risk altındaki illeri sıraladı. İşte bayramda hava nasıl sorusunun cevabı!

Haber 07-04-24 10:17

Eyüpsultan'a giden Ebru Polat başörtülü pozlarını paylaştı! Dua ettim

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Eyüpsultan'a giden şarkıcı başörtülü pozlarını paylaştı.

Magazin 06-04-24 15:28

Bayram öncesi herkes oraya akın etti! Yoğunluk oluştu... Yaptırmak için sıraya girdiler

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.

Haber 06-04-24 12:05

Bayram tatili başladı! Tatilciler yollarda: 6600 nüfuslu o ilçeyi bayramda 500 bin kişi ziyaret edecek!

9 günlük bayram tatili başladı. Yurt genelinde herkes bu tatili değerlendirmek amacıyla ya memleketlerine ya da tatil beldelerine gidiyor. Tatilciler her ne kadar yazlık bölgeleri tercih etseler de Karadeniz bölgesi de bu bayram yine ziyaretçi akınına uğrayacak yerlerden birisi. Tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar Batı Karadeniz'in incisi akın etmeye hazırlanıyor. 6600 nüfusu olan ilçenin bayram boyunca 500 bin ziyaretçi ağırlaması bekleniyor!

Haber 06-04-24 10:51

Gidiyorlar... Bayram trafiği! 9 günlük tatil için yollara düştüler, yoğunluk artıyor: İstanbul, Kocaeli, Bolu, Düzce...

9 gün sürecek bayram tatili dün mesai çıkışıyla birlikte başladı. İstanbul dışında tatillerini geçirecek vatandaşlar yollara çıktı. İstanbul'da sabah saatlerinde TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu gözlemlendi. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yola çıkan vatandaşları uyardı ve hava durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

Haber 06-04-24 07:28

Bayram tatili başladı, vatandaşlar yollara düştü! Düzce ve Bolu'da trafik yoğunluğu oluştu

Ramazan Bayramına günler kala, 9 günlük bayram tatili haftanın son iş günü olan bugün itibarıyla başladı. İstanbul'da bayram tatili nedeniyle trafik yoğunluğu da yaşandı. Öte yandan Ramazan Bayramı'nın 9 günlük tatilini memleketlerinde, tatil bölgelerinde ve yurt dışında geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul havalimanları ile Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğunluk oluşturdu. Ayrıca Düzce ve Bolu'da bayram nedeniyle araç yoğunluğu yaşandı.

Haber 05-04-24 17:04

Türkiye'ye Arap turist akını: Adreslerini belirlediler! Talep patlaması yaşanıyor

İstanbullular ramazan için farklı illerde tatil planı yaparken tatili mega kentte geçirmeye hazırlananların sayısı da az buz değil. Öyle ki otellerde doluluk oranları yüzde 60'ları buldu. En yoğun talep ise Orta Doğu ülkelerinden.

Haber 05-04-24 15:55