Ece Erken Ile Safak Mahmutyazicioglu Haberleri

Koku kaybı ve kabızlığa dikkat! O hastalığın habercisi olabilir

Nöroloji Uzmanı Dr. Güven Arslan, Parkinson hastalığının detaylı inceleme ile teşhisinin erken konulabileceğini belirterek, “Hastalığın en erken bulguları arasında koku kaybı ve kabızlığın olduğu biliniyor. El titremesi de yine erken bulguların başında geliyor” dedi.

Haber 2024-04-13 07:30:43

Gözde Kansu ile anılıyordu! Emre Altuğ'dan aşk itirafı: Henüz erken ama...

Çağla Şıkel ile boşandıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak tutan Emre Altuğ'tan aşk itirafı geldi. Gözde Kansu ile uzun süre beraber olduğuna dair iddialarla gündeme gelen Altuğ "Hayatımda biri var" dedi.

Magazin 2024-04-10 09:16:58

Eda Ece anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik müjdesi veren ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğine kavuştu. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Eda Ece'nin seçimi şaşırttı.

Magazin 2024-04-04 16:24:14

Marmarisli turizmcilere bayram dopingi

Havaların erken ısınması ve 9 günlük bayram tatili sebebi ile dünyanın ve ülkemizin en popüler tatil kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde otellerde doluluk oranları artarken, turizmciler tatilin uzamasından ve sezonun erken başlamasından yana memnuniyetlerini dile getirerek erken rezervasyonların devam ettiğini belirtti.

Yurthaber 2024-04-04 14:09:02

SON DAKİKA | Devlet Bahçeli'den seçim sonuçları sonrası ilk açıklama! 'Erken seçim' sözleri dikkat çekti

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim sonuçları sonrası ilk kez açıklamada bulundu. "Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir" diyen Bahçeli'nin, 'erken seçim' ile ilgili sözleri dikkat çekti. MHP'nin seçimlerde büyük bir başarı elde ettiğini belirten Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabinesine de tam destek verdiğini belirtti. İşte Bahçeli'nin o açıklamaları...

Haber 01-04-24 13:35

Hande Erçel seçim tarzıyla dikkat çekti! Mini etek gömlek kombini...

Sabah erken saatlerde oy kullanmaya giden ünlüler arasında Hande Erçel de vardı. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Erçel'in seçim kombini de dikkat çekti.

Magazin 31-03-24 11:41

Galatasaray transferlere erken başladı! Berkay Yılmaz transferinde iş imzaya kaldı

Yeni sezon hazırlıkları için kolları şimdiden sıvayan Galatasaray bir transferde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar 19 yaşındaki sol bek Berkay Yılmaz ile büyük oranda anlaştı. İşte detaylar...

Spor 29-03-24 10:30

İETT otobüsünde kavga! Şoför ile yolcu birbirine girdi: 'Seni kimseye bırakmam, boksörüm lan ben'

Bayrampaşa'da duraklarda kapıları erken kapattığı iddia edilen İETT otobüsü şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Otobüs şoförü, "Bırakırım bu mesleği. Burada beklerim seni. Seni kimseye bırakmam. Boksörüm lan ben" diyerek yolcunun üzerine yürüdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 26-03-24 13:50

Kızıl Goncalar'daki 'Ramazan' sahnesi gündemdeydi! Ece Üner tepki gösterdi: Gerçekçi değil...

Kızıl Goncalar dizisinde Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyalog gündemdeydi. Spiker Ece Üner bu sahneleri beğenmedi.

Magazin 19-03-24 13:52

Canlı yayında iddialı çıkış: ‘Erken seçim kaçınılmaz’ dedi tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘son seçimim’ çıkışı ile birlikte yerel seçimlerin ardından olası bir erken genel seçimin yaşanacağı ihtimali de şimdiden konuşulmaya başlandı. ‘Erken seçimin kaçınılmaz’ olduğunu belirten uzmanlar olası seçim için şimdiden tarih vermeye de başladı. Erken seçim her ne kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çıkışı ile gündeme gelse de burada gerçek sebebin ekonomideki gelişmeler olacağı da belirtiliyor. İşte olası bir erken seçim için konuşulan o tarih…

Haber 16-03-24 09:05

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ikinci çocuklarına kavuştu! İlk kare geldi

Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği 'Ali Vefa' karakteriyle hafızalara kazınan Taner Ölmez başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. 2021 yılında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile evlenen Ölmez, ikinci çocuğuna kavuştu. İlk kare de geldi.

Magazin 15-03-24 09:33

ABD ile İsrail arasında 'erken seçim' krizi! Muz cumhuriyeti değiliz

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 160 gündür devam ederken, ABD’li yetkililerden İsrail’e yönelik tepkiler sürüyor. Yahudi kökenli ABD Senatosu Çoğunluk Lideri ABD Senatosu Çoğunluk Lideri Chuck Schumer, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu başkanlığındaki koalisyonun 7 Ekim’den sonra İsrail'in ihtiyaçlarına artık uygun olmadığını belirterek, İsrail’de erken seçim çağrısında bulundu. Netanyahu liderliğindeki Likud Partisi'nden ise, "İsrail muz cumhuriyeti değil" tepkisi geldi.

Haber 14-03-24 21:33

Tıp literatüründe nadir: 10 binde bir görülüyor! Sağlık raporu almaya gitti hayatının şokunu yaşadı

Tıp literatüründe nadir görülen, çok büyük bir aort anevrizmasının yanı sıra aort damarında daralma, kalpte delik ve aort kapak hastalığı olan genç, yapılan tek seanslık açık ameliyatla hayata tutundu. 10 binde 2 ile 8 arasında görülen bir doğumsal kalp rahatsızlığı olan aort koarktasyonu sebebiyle yaptıkları ameliyat ile hastanın hayatını kurtaran doktorlar, erken teşhisin öneminde dikkat çekti.

Haber 13-03-24 18:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Son seçim' dedi, gündem hareketlendi! Fatih Portakal erken seçim için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimler için son seçimim yorumunda bulunması ardından AK Parti Urfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın Meclis'i işaret etmesi siyasetin gündemini hareketlendirdi. Gazeteci Fatih Portakal, ana gündem maddesi haline gelen erken seçim ile ilgili olarak canlı yayında tarih verdi.

Haber 12-03-24 21:21

Ece Seçkin o yoruma kayıtsız kalamadı! Verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ece Seçkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa kendisine yapılan bir yoruma kayıtsız kalamadı. Ece Seçkin takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 02-03-24 07:21

Ardahan Göle'de hava sıcaklığı ilkbaharın ilk gününde eksi 32'ye düştü

Akarsular ile göletlerin buz tuttuğu ilçede, sabah erken saatlerde okula giden çocukların kaş ve kirpikleri dondu.

Yurthaber 01-03-24 10:17

Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Sosyal medya fenomeni Ece Ronay aşkını ilan etti

Daha önce ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Olaylı bir şekilde boşanan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.

Magazin 29-02-24 16:18

Arap şeyhleri kilolarca sipariş veriyor! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor... 3 bin 500 TL'yi buldu 'Duyunca soluğu burada aldım'

Bursa’da Türkiye’nin en erken erik hasadı yapıldı. İznik ilçesinde Ziraat mühendisi Mustafa Kutay Ası’nın ürettiği eriğin kilosu dudak uçuklatıyor. Kilosu 3 bin 500 liraya satılan eriğe Arap Şeyhleri büyük ilgi gösteriyor. Erken hasat eriğin tanesi gramaja göre 70 ile 100 lira arasında alıcı buluyor.

Finans 28-02-24 09:46

Getmobil, Yenilenmiş Elektronik Cihaz Pazarını Büyütmek İçin Seri A Öncesi Yatırım Turunu Kapattı

Yenilenmiş elektronik ürün dikeyinde pazaryeri olarak faaliyet gösteren Getmobil, Seri A öncesi yatırım turunu kapatarak toplamda 6 milyon dolar yatırıma ulaştığını bildirdi. Yatırım turu, erken aşama pazaryeri girişimlerine yaptığı yatırımlar ile bilinen Hollanda'nın en büyük fonlarından DFF(Dutch Founders Fund) liderliğinde gerçekleşirken, 212, TechOne VC, Logo Ventures ve Maxis ve Arya yatırımcılar arasında yer aldı.

Haber 20-02-24 16:00

Söylemezsem Olmaz sunucuları tamamen değişti! Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik masada

Ece Erken ve Bircan Bali ile bilinen Söylemezsem Olmaz son yıllarda sık sık yeni yorumcularla devam etti ancak hiçbir zaman isimler uzun soluklu olmadı. Seren Serengil'in Bircan Bali ile kavgasıyla dağılan son masada yer alan 3 isim de gönderildi. Söylemezsem Olmaz yeni yorumcuları Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik oldu.

Magazin 19-02-24 08:01

Kademeli emeklilik ‘EYT’ye takıldı! Erken emeklilik için Ankara’dan kulis bilgisi: En sıcak çalışma o konuda…

Erken emeklilik konusunda atılacak adımlar milyonlarca kişinin radarında kalmaya devam ediyor. Bu kapsamda OVP’de ortaya konulan maddeler için çalışmalar devam ediyor. Gelen kulis bilgisine göre en sıcak çalışma ev kadınlarının erken emekliliği konusunda. Bağ-Kur prim eşitlemesi ile 9000 prim gününü 7200’e düşürecek çalışma orta vadeye ertelendi. Kademeli emeklilik düzenlemesi ise ‘EYT’nin oluşturduğu maliyete takıldı.

Finans 17-02-24 09:13

Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığını açıklamıştı... Milli oyuncudan erken bir hamle geldi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı canlı yayında Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağını itiraf etmişti. Bu itirafın ardından Ferdi ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 16-02-24 08:21

Galatasaray Kamada ile anlaşma sağladı! Transfer dönemi bitmeden tek şart Hakim Ziyech'in takımdan ayrılması...

Galatasaray'da transferin son günü oldukça hareketli geçiyor. Hakim Ziyech, bugün erken saatlerde bir takımla anlaşırsa Galatasaray Kamada'yı vakit kaybetmeden İstanbul'a getirecek ve resmi imzayı attıracak.

Spor 09-02-24 11:15

Profesör açıkladı Toplardamar pıhtılarında kritik süre ilk 15 gün

Toplardamar pıhtılarının tedavi edilerek hastaların sağlığına kavuşması için ilk 15 günün çok kritik olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Levent Oğuzkurt, "İlk 15 gün içerisinde anjiyo ile damardan müdahale edilirse o pıhtıyı tamamen yok etme şansınız var. Hasta bize 25 gün sonra geldiği zaman bu pıhtıyı temizleyemiyoruz. Şansımız azalıyor, 1 aydan sonra artık imkânsız hale geliyor. İlk birkaç gün kahve telvesi gibidir, içerisini girip çekebiliriz. 15 gün diyoruz ama ne kadar erken o kadar iyi" dedi.

Kadin 07-02-24 17:48

İfşa videosu sonrası boşanmıştı! Mahsun Kırmızıgül ve eski karısı ilk kez yan yana

Şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, 2016 ve 2022 yılları arasında Ece Binay ile olan evliliğinden bir kızı ve bir de oğlu bulunuyor. Eski eşler Kırmızıgül ve Binay kızları Lavin rahatsızlanınca apar topar hastaneye koştu.

Magazin 07-02-24 15:16

Ece Erken'in başı takıntılı hayranıyla dertte! Kapısına kadar dayandı: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor

Ece Erken'in başı daha önce de kendisi ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit eden takıntılı hayranı E.Ç ile bir kere daha dertte. Erken, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Çınar'ın kapısına dayandığını açıkladı ve neden hala dışarıda olduğunu sorguladı. Ayrıca, Çınar'ın annesine gönderdiği notları da emniyete bildirerek tehditlerini paylaştı.

Magazin 05-02-24 11:13

1999-2008 arasındaki sigortalılar dikkat! Kademeli emeklilik torba yasaya girdi: Çalışma ve emeklilikte tüm kurallar değişiyor

Milyonlarca kişi ‘1999 sonrası kademeli emeklilik çıkacak mı?’ diye merak ederken çalışma ve emeklilik hayatına ilişkin yeni adım atılıyor. Bu kapsamda ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasa çalışmalarında sona gelindi. 3600 ek göstergeden kademeli emekliliğe, taşeron işçilere kadrodan ev kadınlarına emekliliğe kadar bir çok düzenlemenin torba yasada yer alması bekleniyor. Peki kademeli emeklilikten kimler yararlanacak? SSK Bağ-Kur prim eşitlemesi ile erken emeklilik nasıl olacak?

Finans 03-02-24 12:17

Son yıllarda her 8 kadından birinde görülüyor! Nedeni tam olarak saptanamıyor... Uzman isim o yöntemi işaret etti

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Denizli, özellikle erken evre kanserlerde ilk seçeneğin koruyucu cerrahi olduğunu ve meme koruyucu mastektomi ile memenin mümkün olan en küçük kısmının cerrahi sınırlarla çıkarılmasının kozmetik ve psikolojik açıdan avantajlı bir yöntem olduğunu bildirdi.

Kadin 02-02-24 17:54

Bağ-Kur’da emeklilik şartları 2008 sonrası SSK’lıya eşitleniyor: 9000 prim günü bekleyenler dikkat, yeni emeklilik reformu!

Aile Koruma Paketi ile çalışma imkanı olmayanlar ev kadınlarına sosyal güvence getirecek emeklilik reformu için adım atılacak. Sayısı 1 milyonu bulan Bağ-Kur’lu küçük esnafın ise prim gün sayısı 2008 sonrası SSK’lıya eşitlenecek. Böylece prim günü 9000’den 7200’e çekilecek ve 5 yıl erken emekli olunabilecek. İşte haberin detayları…

Finans 30-01-24 07:23

Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Detaylar ortaya çıktı: Motokuryeyi boğarak, baldızını döverek öldürmüş

Antalya'da motokurye Ali Diken (32) ile baldızı Zeynep Ece Aksay'ı (26) öldürüp gömdüğünü itiraf eden Zeynel Boyacı (33), suç ortağı olduğu değerlendirilen eşi İ.B. ve arkadaşı M.Ç. ile adliyeye sevk edildi. Boyacı'nın, ifadesinde iki cinayetin de detaylarını anlattığı ortaya çıktı. Boyacı, Diken'i para meselesi ve küfür ettiği gerekçesiyle boğarak öldürdüğünü, baldızını ise madde bağımlısı olduğu ve bir kişiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle döverek öldürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 12:30

Çalışma hayatında yeni dönem! Milyonları ilgilendiriyor: 5 yıl erken emekli olabilirsiniz

Çalışma hayatıyla ilgili bir dizi değişiklik meydana geldi. Kimler nelerden faydalanabilir? Ev Hanımlarını yakından ilgilendiren bir düzenleme daha geldi. Devlet desteğiyle ceplerinden çıkan tutar azalacak. Eğer EYT'li küçük esnafsanız 5 yıl erken emekli olabilirsiniz. Çalışan anneler ile ilgili de doğum borçlanması yapılacak. Peki bu değişiklikler neler? İşte bütün soruların yanıtı...

Finans 22-01-24 19:31

SON DAKİKA | Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında karar! Kadir Yasak’ın cezası belli oldu

Son dakika haberi: Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davada karar açıklandı. Mahkeme kararında, Mahmutyazıcıoğlu’na ateş eden Kadir Yasak’ın müebbet hapis ile 15 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Haber 22-01-24 16:45

Uzmanından kritik uyarı: Yaygın olarak görülen bu durum sanıldığı kadar masum değilmiş! Tehlikeli hastalığın belirtisi olabilir

Diyarbakır’da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı olan Prof. Dr. Hakan Çoksüer, adet sancısının kısırlık belirtisi olabileceği uyarısında bulunarak, erken tanı uzman önerisi tedaviler ile sorunun önüne geçilebileceğini söyledi.

Kadin 22-01-24 16:17

10 bin TL emekli maaşına karşın 65 bin TL faiz! Bağ-Kur primi 2008 sonrası SSK’lı ile eşitleniyor! SGK Uzmanı Özgür Erdursun, ‘Ana para da cebinde kalır’ diyerek hesapladı

Kuaför, terzi, bakkal, berberi Bağ-Kur prim eşitlemesi için gün sayıyor. Sayıları yaklaşık 1 milyon olan Bağkur’lu için 5 yıl erken emekliliğin önü açılıyor. 9000 prim günü için indirimli bugünkü değerlerden 1.770.219 TL prim ödemesi gereken Bağ-Kur’lular için hesaplamada bulunan SGK Uzmanı Özgür Erdursun, “Emekli olduğunda 10.000 TL emekli aylığı alır. Bu kadar parayı biriktirebilse ana parası da cebinde kalır aylık 60.000-65.000TL faiz gelir elde eder” dedi.

Finans 22-01-24 16:12

Terzi'nin yıldızı Ece Sükan bornozuyla poz verdi! Derin bacak dekoltesi olay oldu...

Son olarak rol aldığı Netflix dizisi Terzi ile adından söz ettiren ünlü oyuncu ve model Ece Sükan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Cesur ve iddialı tarzı ile çok konuşulan ünlü oyuncu Ece Sükan bu defa bornozuyla kamera karşısına geçti. Derin bacak dekoltesi dikkat çekti.

Magazin 19-01-24 14:09

Tarsus’ta kırsal mahallelerde yeni kreşler hayata geçiyor

Kırsal mahallelerde hayata geçirdiği köy kreşleri ile çocukların eğitimlerini erken yaşlarda desteklemeyi amaçlayan Mersin Tarsus Belediyesi, son olarak Kamberhöyüğü Mahallesi’nde faaliyete başlayan kreş eğitimi ile birlikte hizmetini genişletti.

Yurthaber 19-01-24 08:33

BağKur primi 7200 güne düşüyor! Bakan Işıkhan'dan erken emeklilik açıklaması: 'O söz mutlaka yerine gelecek...'

Emekli olma planı yapanlar bu haber sizi ilgilendiriyor! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 1 milyon Bağ-Kur'lunun beklediği erken emeklilik adımı için açıklamada bulundu. Bağ-Kur prim eşitlemesi düzenlemesi ile 9000 günden 7200 güne düşürülmek istenen çalışma günü için Bakan Işıkhan, 'O söz mutlaka yerine gelecek' dedi.

Finans 17-01-24 15:26

Kadını erkeği 2000 2008 arası sigortalılar dikkat! SGK Uzmanı Özgür Erdursun ‘teklif yanlış’ dedi, erken emeklilik için tarih verdi: İşte milyonların beklediği kademeli emeklilik tablosu!

Kademeli emeklilik son dakika gelişmeleri milyonlarca kişinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinden yararlanamayanlar kademeli emeklilik için bekleyişe geçti. Son gelen açıklamalar 2000 – 2008 arası sigorta başlangıcı olanları üzse de açık kapı bırakıldı. Peki kademeli emeklilik ne zaman çıkacak? İşte kademeli emeklilik tablosu ile haberin detayları…

Finans 15-01-24 09:15

Dizisi erken final yapmıştı! Oyunculuğu eleştirilen Hande Erçel 'Hedef gösteriliyorum' diyerek isyan etti

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve oyunculuğu ile gündemden düşmeyen Hande Erçel hakkındaki eleştirilere isyan etti. 'Hedef gösteriliyorum' diyen Erçel 'Bu yüzden artık çok yoruldum. Neden hep ben?' ifadelerini kullandı.

Magazin 11-01-24 12:43

2000-2008 arası sigorta girişi olan SSK 4a, Bağ-Kur 4b’li çalışanlar dikkat! Kademeli emeklilikle 7000 değil 6250 prim günü: İkinci EYT ile kısmi emeklilik şartları neler?

2000-2008 yılları arasında Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) girişi olan SSK ve Bağ-Kur’lu milyonlarca çalışan kademeli emeklilik yasasını bekliyor. Tıpkı EYT’liler gibi erken emekli olmak için hesap kitap yapan çalışanların bu talebine çözüm yolu aranıyor. Kademeli yaş şartları için şu anda Meclis gündeminde olan yeni bir yasa teklifi, 2000 sonrasında işe başlayanlar için önemli değişiklikler öneriyor. Peki kademeli emeklilik şartları neler? İşte detaylar...

Finans 08-01-24 13:37

Diyarbakır'daki eski taş ocağına 54 çocuğa ait mezarlık bulundu! Erken Hristiyanlık dönemine ait! Nekropol alana dönüştürüldükten sonra çocuklar gömüldü

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde eski bir taş ocağı olduğu değerlendirilen alanda yürütülen arkeolojik kazıda, 54 çocuğa ait mezarlık bulundu. Yaşları 0 ile 6 arasında değişen 54 çocuğun gömülü olduğu mezarlığın incelenmesine uzman ekipler tarafından devam ediliyor. Diyarbakır Müze Müdür Vekili Müjdat Gizligöl, bölgenin nekropol alana dönüştürülüp çocukların gömüldüğünü söyledi. Antropolog Dr. Akbaş ise "Bunların erken Hristiyanlık dönemine ait olduklarını düşünüyoruz." dedi.

Haber 04-01-24 17:45

Ucuz erken emeklilik için 3 günlük fırsat: 50.594 lira fazla ödemek istemiyorsanız SGK’ya koşun! Doğum ve askerlik borçlanması asgari ücret ile yüzde 49 zamlanacak

31 Aralık erken emeklilik için son fırsat! Yeni asgari ücret 2024 rakamının belli olmasının ardından kadını erkeği prim borçlanması için hesap yapmaya başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) yapılan hizmet borçlanmalarında prim maliyetleri yüzde 49 oranında artacak. Askerlik ve doğum borçlanmasında yıl bitmeden başvuru yapanlar 50 bin lira daha az ödeyecek!

Finans 28-12-23 14:24

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı! Ece Ronay'ın ifadesinde dikkat çeken detaylar: Gürcistan'daki kumarhane sahipleri ile...

Eski eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay'ın ifadesi ortaya çıktı. Ece Ronay'ın eski kocasına dair iddia ettiği sözler gündem oldu.

Magazin 28-12-23 14:02

Anne adayı Eda Ece Doğum ne zaman? sorusuna yanıt verdi! Karnı burnunda pozuna beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle hafızalara yer edinen Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştirmişti. Şimdilerde hamile olan Ece'nin karnı burnunda pozuna yorum ve beğeni yağdı. Anne adayı Ece, takipçilerinden gelen "Doğum ne zaman?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 22-12-23 09:14

2000 sonrası sigortalılar için emeklilik düzenlemesi! İkinci bir EYT şansı: '43'ten başlayıp 50-52 yaşa kadar...'

Milyonlarca kişi daha erken emeklilik hakkı yakalamanın hesaplarını yaparken 2000 sonrasında ilk kez sigorta başlangıcı olanlar için SGK Uzmanı Emin Yılmaz’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. “Şu anda Meclise sunulan ikinci bir EYT, yani 2000 sonrasında işe başlayanlarla ilgili bir yasa teklifi var” diyen Yılmaz, “Prim günlerinin kendi içinde kademeli olarak değişmesi, ikinci grup EYT ile ilgili yaşların da 43'ten başlayıp 50 ve 52 yaşa kadar ilerlemesi talep ediliyor” ifadelerini kullandı.

Finans 21-12-23 12:12

Kartal'da otomobil alev alev yandı

Kartal'da seyir halindeki otomobilde yangın çıktı. Ailesi ile birlikte seyir halinde olan sürücünün yangını erken fark etmesi olası bir faciayı önledi.

Yurthaber 15-12-23 23:30

Cinsel yolla bulaşan kaşıntı neden olur? Cinsel yolla bulaşan kaşıntı nasıl geçer?

Cinsel temas yolu ile bulaşabilen çeşitli enfeksiyonlar ve hastalıklar vardır. Bu hastalıklardan bazıları çok ciddi olumsuz sonuçlara sebebiyet de verebileceği için cinsel ilişki sırasında korunma yöntemlerini kullanmak önemlidir. Ayrıca rutin olarak yaptırılan düzenli kontroller de olası bir enfeksiyonun ya da hastalığın ilerlemeden erken teşhis edilmesi için gerekli görülmektedir.

Kadin 15-12-23 21:43

38 saat detayı 'Evinize erken gelin' Meteoroloji'den İstanbul'un da olduğu 7 ile uyarı! Vali de paylaştı... Uzman isim kar yağışını işaret etti! Son dakika 15 Aralık - 19 Aralık hava durumu

Bugün kar veya yağmur yağacak mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? Kışın kendini hissettirdiği günlerde yağışlarla ilgili son durum araştırılmaya başlandı. Meteoroloji'den 7 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı gelirken Prof. Dr. Orhan Şen, yağmur şeklindeki yağışların gece yarısından sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kar yağışlı olacağını söyledi. Uyarılar peş peşe gelirken 38 detayı dikkat çekti. Bugün İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte son dakika 15 Aralık - 19 Aralık hava durumu...

Haber 15-12-23 14:50

Erken emekliliğin önü açılıyor… 2008 sonrası ilk kez sigortalı olanlar dikkat! Uzman isim kuruşu kuruşuna hesap yaptı

Erken emeklilik için adım atılıyor. Milyonları ilgilendiren ikinci bir torba yasa Meclis gündemine geliyor. Yeni düzenleme ile ev kadınları için sosyal güvence desteği ve emeklilik yolu açılacak. Primlerin 3’te 1’i devlet tarafından ödenecek. Asgari ücret zammı ile destek daha da artacak. SGK Uzmanı Emin Yılmaz, milyonların beklediği erken emeklilik düzenlemesine ilişkin detayları anlattı.

Finans 14-12-23 14:34