Ece Naz Ucer Haberleri

Ece Üner sosyal medyada isyan etti! CHP, AKP ya da başka parti fark etmez...

Sözcü TV'deki program yapan Ece Üner sosyal medyada isyan etti. Twitter'da linçlendiğini söyleyen Ece Üner "İşimi yaptığım yıllar boyunca hür irademle sadece ve sadece halkın ve hakkın sesi olmaya gayret ettim" dedi.

Magazin 2024-04-14 09:19:38

İzzet Yıldızhan’a tepkisi gündemdeydi! Ece Seçkin makro mini modasına uydu

Şarkıcı Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak çekilen videosuna tepki göstererek; "Bize 'sahneye külotla çıkmayın, çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet ağabeyime bakın!" demişti. Seçkin şimdi de son dönemin modasına uyarak verdiği pozlar dikkat çekti.

Magazin 2024-04-12 08:16:18

Ece Seçkin'in yarı çıplak haldeki İzzet Yıldızhan'a tepkisi gündemde! Yanıt gecikmedi

Türkücü İzzet Yıldızhan, ünlü isimlerin konserlerinde giydiği iddialı kıyafetleri eleştirmişti. Teknede yarı çıplak şarkı söylerken objektiflere yansıyan türkücüyü şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya hesabından eleştirmişti. İzzet Yıldızhan'dan Ece Seçkin'e yanıt geldi.

Magazin 2024-04-08 10:06:51

'Külot' polemiği alevlendi! Ece Seçkin İzzet Yıldızhan'ın teknedeki halini görünce dayanamadı!

Türkücü İzzet Yıldızhan, konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan ünlü isimleri eleştirmiş, "Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" ifadelerini kullanmıştı. Bu olaydan uzun zaman sonra Ece Seçkin türkücüyü teknede yarı çıplak görünce...

Magazin 2024-04-07 14:33:00

Eda Ece anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik müjdesi veren ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğine kavuştu. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Eda Ece'nin seçimi şaşırttı.

Magazin 04-04-24 16:24

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın Kastamonu kampı sürüyor

Olimpik Kadın Boks Milli Takımı'nın, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Kastamonu'da girdiği kampa aralarında olimpiyat ikincisi Buse Naz Çakıroğlu'nun da bulunduğu madalyalı isimler dahil oldu.

Yurthaber 19-03-24 15:16

Kızıl Goncalar'daki 'Ramazan' sahnesi gündemdeydi! Ece Üner tepki gösterdi: Gerçekçi değil...

Kızıl Goncalar dizisinde Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyalog gündemdeydi. Spiker Ece Üner bu sahneleri beğenmedi.

Magazin 19-03-24 13:52

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kızı Feyza Erbaş'ın arabasının anahtarına yazdığı şiir gündemde! Ece Üner kendini tutamadı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kızı Feyza Erbaş'ın lüks aracının anahtarına yazdığı şiir sosyal medyada gündem oldu. Ece Üner bu haberi sunarken söylediği sözlerle dikkat çekti.

Magazin 17-03-24 11:25

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ikinci çocuklarına kavuştu! İlk kare geldi

Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği 'Ali Vefa' karakteriyle hafızalara kazınan Taner Ölmez başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. 2021 yılında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile evlenen Ölmez, ikinci çocuğuna kavuştu. İlk kare de geldi.

Magazin 15-03-24 09:33

Armağan Çağlayan seçim vaadlerini eleştirdi! Ece Üner kayıtsız kalamadı! 'Yoksulluğu yönetmeye...'

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Armağan Çağlayan bu defa belediye başkanlarının seçim vaadlerini eleştirdi. Çağlayan'ın 'Herkes “yardım” vaad ediyor. Bu da ekonominin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor sanırım!' sözlerine Ece Üner kayıtsız kalamadı.

Magazin 13-03-24 13:12

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin görevinden istifa etti! Ailemin ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çetin, "Şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemin ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim" ifadelerini kullandı. 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde eşi ve oğlunu yitiren Murat Çetin, geçtiğimiz hafta Naz Akdoğan ile dünyaevine girmişti. Nikah töreni sosyal medyada da gündem olmuştu.

Haber 10-03-24 18:39

Gerdanlığı, kolunu kaplayan bilezikleri, kemeri... Baştan ayağa her şeyi altın! Depremde eşini ve oğlunu kaybeden AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan'la evlendi... Görkemli düğünün her detayı olay

AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile görkemli bir düğünle evlenirken; geline takılan gerdanlık, kolunu kaplayan bilezikler ve altın kemer dikkat çekti. 6 Şubat'taki depremlerde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin'in bir yıl sonra evlenmesi özellikle sosyal medyanın diline düştü. Aralarında 20 yaş farkı bulunan çiftin düğündeki romantik dansları çok konuşulurken, Akdoğan'ın Instagram profilindeki M ve kalp göndermelerinin sırrı da ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Finans 04-03-24 10:25

1 yıl önce kabusu yaşamıştı... Depremde eşi ve oğlunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin mutluluğu kendinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan'da buldu

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde eşi ve oğlunu yitiren AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendisinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile hayatını birleştirdi. Akdoğan'ın, AK Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni olduğu öğrenildi. Çetin, 6 Şubat depremlerinde enkazdan sağ bir şekilde kurtarılmış fakat diş hekimi eşi Aylin Dilbaz Çetin ve eczacılık öğrencisi oğlu Mehmet Fevzi Çetin kurtarılamamıştı.

Haber 03-03-24 16:30

Ece Seçkin o yoruma kayıtsız kalamadı! Verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ece Seçkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa kendisine yapılan bir yoruma kayıtsız kalamadı. Ece Seçkin takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 02-03-24 07:21

'Çirkinler' çetesi çökertildi! 'Ece Ronay' detayı dikkat çekti

İstanbul’da 3 farklı cinayete karışıp iş insanı Y.D.’yi de polis kıyafeti girerek kaçıran ‘Çirkinler’ çetesi, Mahzen-2 operasyonuyla çökertildi. Operasyonda 47 şüpheli gözaltına alındı. Çirkinler'e yönelik yapılan operasyona dair yeni detaylar da ortaya çıktı. Şüphelilerin sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir’e ait işyerini kurşunlayan kişiler olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 01-03-24 16:59

Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Sosyal medya fenomeni Ece Ronay aşkını ilan etti

Daha önce ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Olaylı bir şekilde boşanan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.

Magazin 29-02-24 16:18

İzdivaç programıyla adını duyurdu! İşte Naz Mila'nın son hali

Bir dönem popüler olan evlilik programlarına çıkarak adını duyuran Naz Mila, sosyal medyayı aktif kullanan bir isim. Kendini spora veren Naz Mila son haliyle dikkat çekti.

Magazin 29-02-24 13:06

Kanser hastaları için önemli tavsiye! 'Porsiyon olarak küçük ama enerji ve proteini yüksek olan besinler seçilmeli'

Beslenme ve Diyet Uzmanı Zeynep Ece Sungur, kanser hastalarının beslenme planına uyması gerektiğini söyleyerek, “Kanser hastalarında sağlıklı vücut ağırlığı, kas ve yağ kütlesinin korunması ve beslenme durumunun iyileştirilmesi, hastanede kalış süresinin kısalması, enfeksiyon ve ölüm risklerinin azaltılması için büyük önem taşımaktadır. Kanser hastaları enerji ve proteini yüksek olan besinler seçmelidir” dedi.

Kadin 26-02-24 17:25

Garip'in Fatoş'u Ece Alton'un son hali şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Yeşilçam’ın unutulmazlarından olan Garip filminde Kemal Sunal’ın minik arkadaşı Fatoş'un son hali gündem oldu. Filmin dikkat çeken karakteri Fatoş’a Ece Alton hayat veriyordu. Şimdilerde 44 yaşında olan Ece Alton’un son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 23-02-24 18:10

Söylemezsem Olmaz sunucuları tamamen değişti! Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik masada

Ece Erken ve Bircan Bali ile bilinen Söylemezsem Olmaz son yıllarda sık sık yeni yorumcularla devam etti ancak hiçbir zaman isimler uzun soluklu olmadı. Seren Serengil'in Bircan Bali ile kavgasıyla dağılan son masada yer alan 3 isim de gönderildi. Söylemezsem Olmaz yeni yorumcuları Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik oldu.

Magazin 19-02-24 08:01

Yıllara meydan okuyor... Ece Sükan yatağa uzanarak poz verdi!

Son olarak Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah bir mayo giyen oyuncu yatak üzerinde poz verdi.

Magazin 16-02-24 09:15

Muhammer Ketenci'nin kadınlarla ilgili sözleri tepki çekti! Göğüslerinin yarısı dışarıda...

Modacı Muammer Ketenci, Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı programa katıldı. Ünlü modacının kadınların 'açık' giyinmesi yüzünden erkeklerin taciz ettiğini söylediği sözler büyük tepki çekti.

Magazin 13-02-24 17:24

İstifa ettiğini duyurmuştu... Ünlü sunucu Ece Üner'in yeni adresi belli oldu!

Ünlü sunucu Ece Üner, TV100 Ana Haber'den ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Paylaşımına "Yakında görüşürüz" notunu düşen sunucunun yeni adresi belli oldu.

Magazin 09-02-24 17:21

İfşa videosu sonrası boşanmıştı! Mahsun Kırmızıgül ve eski karısı ilk kez yan yana

Şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, 2016 ve 2022 yılları arasında Ece Binay ile olan evliliğinden bir kızı ve bir de oğlu bulunuyor. Eski eşler Kırmızıgül ve Binay kızları Lavin rahatsızlanınca apar topar hastaneye koştu.

Magazin 07-02-24 15:16

Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas'ın son hali şaşırttı... Oyuncu siyah bikinisiyle pozlarını paylaştı! Paylaşıma yorum yağdı

Paylaşımları ve yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen oyuncu Naz Elmas bu kez tekne tatilinden fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun giydiği siyah bikini altı ve sweatshirt dikkat çekti.

Magazin 05-02-24 13:08

Ece Erken'in başı takıntılı hayranıyla dertte! Kapısına kadar dayandı: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor

Ece Erken'in başı daha önce de kendisi ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit eden takıntılı hayranı E.Ç ile bir kere daha dertte. Erken, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Çınar'ın kapısına dayandığını açıkladı ve neden hala dışarıda olduğunu sorguladı. Ayrıca, Çınar'ın annesine gönderdiği notları da emniyete bildirerek tehditlerini paylaştı.

Magazin 05-02-24 11:13

Ece Üner istifa ettiğini duyurdu: Yakında görüşmek üzere...

Ünlü sunucu Ece Üner, TV100 Ana Haber'den ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Paylaşımına "Yakında görüşürüz" notunu düştü.

Magazin 02-02-24 14:47

Değişimiyle gündemdeydi! Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'nın babası bakın kim çıktı! Meğer Yaprak Dökümü'nün yıldızıymış...

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen başrollerinde Kadir Doğulu, Eda Ece, Ayşegül Aldinç ve Halil Babür gibi isimlerin yer aldığı Pis Yedili dizisinde hayat verdiği 'Karabiber' karakteriyle adından söz ettiren Bükre Atala son dönemde değişimiyle gündemdeydi. Genç oyuncunun babası da Yaprak Dökümü'nün usta oyuncusu çıktı...

Magazin 31-01-24 15:08

Kardeşini emzirme sahnesiyle uzun süre konuşulmuştu! Ömer'in Emine'si Çağla Naz Kargı performansıyla alkış topladı! 'Oynamamış yaşamış...'

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır'ın başrolünü paylaştığı Ömer dizisi dün akşam 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümüne Çağla Naz Kargı'nın hayat verdiği Emine karakterinin performansı damga vurdu. Daha önce kardeşini emzirme sahnesiyle adından söz ettiren Kargı yine alkış topladı.

Magazin 30-01-24 15:56

Değişimiyle adından söz ettirmişti... Ufak Tefek Cinayetler'in genç yıldızı Tülin Ece evlendi

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakterinin gençliğine hayat veren Tülin Ece sosyal medya hesabından evlendiğini duyurdu. Nikahtan karelerini Instagram hesabından paylaşan oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 30-01-24 12:51

'Ablası bizi yanlış yönlendirdi, Müge Anlı'ya daha önce çıkacaktık' Kurye ve baldız cinayetinde tüyleri diken diken eden detay! 'Çocukluk arkadaşımı da öldürmek istedim ama...'

Antalya'daki kurye ve baldız cinayetiyle ilgili tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı. Müge Anlı'nın programına da çıkan ve arkadaşı Ali Diken ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ı öldürüp gömen cani cinayetin tüm ayrıntılarını anlattı. Zeynel Boyacı, baldızıyla ilişkisi olduğunu düşündüğü çocukluk arkadaşını da öldürmek istediğini ama nedense bundan vazgeçtiğini söyledi. Aksay ailesi ise Boyacı'nın kızlarını öldürdükten sonra kendileriyle sofraya oturduğunu ve yemeklerini yediğini anlattı.

Haber 29-01-24 15:06

Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Detaylar ortaya çıktı: Motokuryeyi boğarak, baldızını döverek öldürmüş

Antalya'da motokurye Ali Diken (32) ile baldızı Zeynep Ece Aksay'ı (26) öldürüp gömdüğünü itiraf eden Zeynel Boyacı (33), suç ortağı olduğu değerlendirilen eşi İ.B. ve arkadaşı M.Ç. ile adliyeye sevk edildi. Boyacı'nın, ifadesinde iki cinayetin de detaylarını anlattığı ortaya çıktı. Boyacı, Diken'i para meselesi ve küfür ettiği gerekçesiyle boğarak öldürdüğünü, baldızını ise madde bağımlısı olduğu ve bir kişiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle döverek öldürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 12:30

Arkadaşını ve baldızını katletmişti! Kan donduran vahşette yeni detaylar ortaya çıktı

Antalya'da Zeynel Boyacı (33), arkadaşı Ali Diken (32) ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ı (26) öldürdüğünü itiraf etti. Polis ekipleri, Diken ve Aksay'ın cesetlerinin bulunduğu alanda, 3'üncü ceset olma ihtimaline karşı arama yaptı. Boyacı'nın, arkadaşını olay yerinde, baldızını ise evinde öldürdüğü belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-01-24 17:31

SON DAKİKA | Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında karar! Kadir Yasak’ın cezası belli oldu

Son dakika haberi: Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davada karar açıklandı. Mahkeme kararında, Mahmutyazıcıoğlu’na ateş eden Kadir Yasak’ın müebbet hapis ile 15 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Haber 22-01-24 16:45

Terzi'nin yıldızı Ece Sükan bornozuyla poz verdi! Derin bacak dekoltesi olay oldu...

Son olarak rol aldığı Netflix dizisi Terzi ile adından söz ettiren ünlü oyuncu ve model Ece Sükan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Cesur ve iddialı tarzı ile çok konuşulan ünlü oyuncu Ece Sükan bu defa bornozuyla kamera karşısına geçti. Derin bacak dekoltesi dikkat çekti.

Magazin 19-01-24 14:09

Başkan Tekin’den o projeye tam destek

Bilecik Borsa İstanbul Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Ceylin Naz Eryılmaz’ın "TÜBİTAK 2204-A" projesi çerçevesinde Pazaryeri’nin yöresel katma değerli ürünlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmasına Belediye Başkanı Zekiye Tekin’den tam destek geldi.

Yurthaber 16-01-24 11:38

Soruşturmada yeni gelişme! O isim gözaltına alındı, Ece Ronay da ifade verdi

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay eski eşine ait işyerlerinin kurşunlanması soruşturmasında gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılmıştı. 3 kişinin tutuklandığı soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Ronay'ın eski eşi Mehmet Erdal Bilir gözaltına alındı, Ronay da müşteki sıfatıyla ifade verdi.

Magazin 05-01-24 23:24

Boks heyecanı Darıca’da yaşanacak

Darıca’da olimpiyat şampiyonu milli sporcular Busenaz Sürmeli ve Buse Naz Çakıroğlu’nun da katılımıyla düzenlenecek olan Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası sporseverlere unutulmaz bir turnuva yaşatacak.

Yurthaber 05-01-24 09:50

Aylık kazancını açıklamıştı! Ece Ronay'ın güzellik merkezine haciz geldi

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan fenomen gündemden düşmüyor. Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki iş yerine akşam saatlerinde haciz işlemi yapıldı. İş yerinden alınan eşyalar kamyonetlere yüklenerek götürüldü. Ronay geçtiğimiz günlerde 6 milyonluk bir yatırım yaparak şirketini kurduğunu söylemişti.

Magazin 04-01-24 09:37

Sakla Beni'nin hırçın güzeli Asude Kalebek pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı

Şimdilerde Star Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Naz' karakteriyle büyük beğeni toplayan Asude Kalebek başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Kalebek'in son gönderisi binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 30-12-23 11:18

Okul tuvaletinde dehşet! Liseli kızlar birbirine girdi: 1 öğrenci bıçaklandı

Pendik'te bir lisede kan donduran bir bıçaklı saldırı olayı yaşandı. 9. sınıf öğrencisi Sude Naz S., okul tuvaletinde başka bir kız öğrencinin bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanan Sude Naz S., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İşte detaylar...

Haber 29-12-23 15:59

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı! Ece Ronay'ın ifadesinde dikkat çeken detaylar: Gürcistan'daki kumarhane sahipleri ile...

Eski eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay'ın ifadesi ortaya çıktı. Ece Ronay'ın eski kocasına dair iddia ettiği sözler gündem oldu.

Magazin 28-12-23 14:02

'Kocası olmadan tatile gitmesi' ve 'HPV aşısı' yorumlarına dayanamadı! Fenomen Ece Taşer herkes onu konuşurken böyle ateş püskürmüştü... Hesabını kapattı

Fenomen Ece Taşer sosyal medyanın gündeminde! Paylaştığı içeriklerle dikkat çeken Ece Taşer, son olarak paylaştığı bir videoyla tartışmaların merkezine oturdu. Kocasıyla çektiği "Neden 'hanımcı' biriyle evlendim" videosu çok konuşulan fenomen, olumsuz yorumların hedefi oldu. Eşi olmadan tatile giden ünlü isme bazı kişiler adeta ateş püskürürken HPV aşısı iddiaları da ortada dolaşmaya başladı. Taşer yaptığı açıklamada yorumlara sert çıktı. Fenomenin hesabını da kapattığı görüldü.

Magazin 27-12-23 17:54

Fenomen Ece Taşer'in kocasıyla videosu sosyal medyada gündem oldu! Tepkilere sinirlendi: Sorun sizin zihniyetinizde

Sosyal medyada ürettiği içeriklerle dikkat çeken Ece Taşer, paylaştığı son videoyla sosyal medyada gündem oldu. Kocasıyla birlikte çektiği 'Neden hanımcı biriyle evlendim' videosuyla dikkat çeken Ece Taşer, paylaşımı sonrası bazı kötü yorumlara maruz kaldı. Eşi olmadan tatile giden fenomen isme 'Sen adam için ne yapıyorsun?', 'Adama kahroldum' gibi yorumlar geldi. Ece Taşer, gelen yorumlara "Sorun sizin zihniyetinizde" diyerek ateş püskürdü. İşte detaylar...

Magazin 27-12-23 08:32

Eşinin ölümüyle sarsılmıştı! Elif Karlı kızını evlendirdi! Gelin çiçeğindeki detay duygulandırdı

Ünlü şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Elif Karlı, kızı Ecen Naz Karlı'yı evlendirdi. Kızının gelin çiçeğini paylaşan Elif Karlı "Bak meleğim kızımız evlendi" şeklinde paylaşım yaptı.

Magazin 23-12-23 08:44

Anne adayı Eda Ece Doğum ne zaman? sorusuna yanıt verdi! Karnı burnunda pozuna beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle hafızalara yer edinen Eda Ece basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştirmişti. Şimdilerde hamile olan Ece'nin karnı burnunda pozuna yorum ve beğeni yağdı. Anne adayı Ece, takipçilerinden gelen "Doğum ne zaman?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 22-12-23 09:14

Ece Sükan derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Transparan tarzı olay oldu

Son olarak başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan önceki akşam düzenlenen GQ Türkiye 2023 'Men of The Year' gecesinde tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı transparan bir elbise diyen Sükan derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 20-12-23 17:19

Ece Ronay'ın 'Çirkinler'i her şeyi itiraf etti: Eski eşinin iş yerini kurşunlatma talimatı çete liderinden gelmiş

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Pendik ve Kocaeli'de eski eşi Mehmet Bilir'in iş yerini kurşunlatmakla suçlanıyordu. Şafak operasyonuyla gözaltına alınan Ronay adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak olayın perde arkasından çıkan 'Çirkinler'in akıbeti Ronay'ınkinden farklı oldu.

Magazin 20-12-23 08:24

Gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı! İfadeler ortaya çıktı, azmettiriciyi açıkladılar

İstanbul ve Kocaeli'de eşi Mehmet Bilir'e ait iş yerlerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Ece Ronay ve 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Şüpheliler ifadelerinde saldırıları azmettiren kişinin Kaan Akkuş olduğunu itiraf ettiler. Ece Ronay yurt dışına çıkmamak şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Üç şüpheli ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Magazin 18-12-23 14:54