Ece Seçkin Haberleri Ve Son Dakika Ece Seçkin Haberleri

Ece Seçkin Haberleri Ve Son Dakika Ece Seçkin Haberleri

Şarkıcı Ece Seçkin, 12 Eylül 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü sanatçının müziğe olan ilgisinde piyano öğretmeni olan annesinin katkısı büyüktür. Henüz 3 yaşındayken piyano derslerine başlayan Seçkin, konservatuarın piyano bölümüne birincilikle girmiştir. Müzik eğitiminin yanı sıra bale ve dans dersleri de almıştır. Lise yıllarında solistliğini yaptığı müzik grubu ile pek çok okul yarışmasında dereceye girmiştir. Ünlü şarkıcının profesyonel kariyeri ise 2012 yılında başlamıştır. Prodüktörlüğünü Ozan Doğulu’nun üstlendiği ‘’ Bu Ne Yaa’’ isimli albüm 2012’nin ağustos ayında dinleyiciler ile buluşmuştur. ‘’Adeyyo’’, ‘’Hoşuna mı Gidiyor’’, ‘’Dibine Dibine’’ gibi şarkıları oldukça popülerdir. 1,55 m boya sahip olan şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başarmaktadır.

Ece Seçkin Haberleri

İzzet Yıldızhan’a tepkisi gündemdeydi! Ece Seçkin makro mini modasına uydu

Şarkıcı Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak çekilen videosuna tepki göstererek; "Bize 'sahneye külotla çıkmayın, çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet ağabeyime bakın!" demişti. Seçkin şimdi de son dönemin modasına uyarak verdiği pozlar dikkat çekti.

Magazin 12-04-2024 08:16

Ece Seçkin'in yarı çıplak haldeki İzzet Yıldızhan'a tepkisi gündemde! Yanıt gecikmedi

Türkücü İzzet Yıldızhan, ünlü isimlerin konserlerinde giydiği iddialı kıyafetleri eleştirmişti. Teknede yarı çıplak şarkı söylerken objektiflere yansıyan türkücüyü şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya hesabından eleştirmişti. İzzet Yıldızhan'dan Ece Seçkin'e yanıt geldi.

Magazin 08-04-2024 10:06

Ece Seçkin o yoruma kayıtsız kalamadı! Verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ece Seçkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa kendisine yapılan bir yoruma kayıtsız kalamadı. Ece Seçkin takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 02-03-2024 07:21

Sözleriyle dikkat çeken Hadise'den açıklama geldi! Ece Seçkin, İrem Derici ve Aleyna Tilki'ye bomba yanıt

Ünlü şarkıcı Hadise, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda verdiği konserin ardından sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" sözüyle paylaşmıştı. Aynı sahnede Hadise'den önceki gün konser veren Ece Seçin o sözlere jet hızında yanıt vermişti. Sessizliğini bozan Hadise, İrem Derici'nin konu hakkında yaptığı yorum üzerinden hem Ece Seçkine'e hem de konuya dahil edilen Aleyna Tilki'ye açıklama yaptı.

Magazin 12-12-2023 21:25

Ece Seçkin

Ece Seçkin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ece Seçkin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hadise Bebeleri pistten alalım deyince Ece Seçkin'den bomba yanıt! Sosyal medya onları konuşuyor

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu arka arkaya iki şarkıcıyı ağırladı. Ece Seçkin ve Hadise hem sahne şovları hem de kostümleriyle olay oldu. Hadise sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" notuyla paylaşınca ortam alev aldı. İşte Ece Seçkin'den bomba yanıt...

Magazin 11-12-2023 11:17

Ece Seçkin hastalığı hakkında konuştu! Çok kötü şekilde iki yıl sürdü, yedi ay işkence çektim

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Seçkin, hastalığı hakkında da konuştu. “Yaklaşık yedi ay kadar işkence çektim. Sonrasında doğru tedaviyle iyi bir yere geldik” diyen Seçkin, hastalık sürecini anlattı.

Magazin 08-10-2023 15:25

Ece Seçkin Bilecik Belediye Başkanı’nın güzelliğine dayanamadı! Sözleri gündem oldu

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin Bilecik'te konser verdi. Şarkıları ve sahne performansıyla beğeni toplayan Seçkin’in daha önce güzelliğiyle gündem olan Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı’na söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 31-08-2023 08:41

Kazancıyla gündem olmuştu! Ece Seçkin şimdi de tanga bikinisiyle verdiği pozlarla gündemde

Reklam anlaşmalarından 6 milyon liraya kazanan şarkıcı Ece Seçkin sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Tanga bikinisini giyip kıvrımlarını sergileyen Ece Seçkin hayranlarından tam not aldı.

Magazin 26-06-2023 07:15

'Estetik yok' demişti! Şarkıcı Ece Seçkin'in yıllar içindeki değişimi hayret ettirdi! 'Abla yerli Shakira'

Şarkıcı Ece Seçkin, son dönemlere şarkılarının yanı sıra cesur pozlarıyla da magazin gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda 'Ara bulamazsın bizde estetik' diyen ünlü şarkıcının yıllar önceki halleri ortaya çıktı. Görenler tanıyamadı.

Magazin 02-06-2023 00:13

Ece Seçkin 'Antidepresan'ı yorumladı! Dekoltesi gözlerden kaçmadı

Mabel Matiz ve Mert Demir'in şarkısı 'Antidepresan'ı Ece Seçkin de yorumladı. Şarkıyı söylediği anlar sosyal medyada düşen Seçkin'in beline kadar olan yırtmacı sosyal medyayı ise ikiye böldü.

Magazin 07-05-2023 09:01

Ece Seçkin’den iddialı sahne kostümü! Hem göğüs hem de bacak dekoltesi verdi... Kasığına kadar açınca...

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ünlü şarkıcı Ece Seçkin son konserinden çekilen fotoğraflarını hayranlarıyla paylaştı. Seçkin’in gönderisi kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutulurken ünlü sanatçının iddialı sahne kıyafeti seçimi kullanıcılar tarafından hem beğenildi hem de eleştirildi.

Magazin 21-01-2023 09:47

Ece Seçkin kasığına kadar açtı! Kıyafetin üstü de altı da olay

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan şarkıcı Ece Seçkin'in son paylaşımına beğeni ve yorum yağdı. Son olarak Antalya'da konser öncesi paylaşım yapan Seçkin'in siyah iddialı tarzı dikkat çekti.

Magazin 19-01-2023 13:32

Ece Seçkin'den dikkat çeken korona aşısı çıkışı! 2. dozdan sonra hayatım karardı

Şarkıcı Ece Seçkin, Prof. Dr. Uğur Şahin'in "3 doz koronavirüs aşısı yeterli değil" sözlerine tepki göstererek "Yemem o yalanları. 2. doz aşıdan sonra hayatımın nasıl kaydığını tedavim bittikten sonra anlatacağım. Aşı olmadığı için cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim" ifadelerini kullandı.

Magazin 17-12-2022 13:37

Ece Seçkin'den sere serpe poz! Bornozunun önünü açıp...

Sık sık verdiği cesur pozlarla bilinen Ece Seçkin son pozlarıyla yine hayranlarını mest etti. Sere serpe uzanıp pozlar veren Ece Seçkin bornozunun önünü açıp bikinisiyle vücudunu sergiledi.

Magazin 13-11-2022 10:02

Ece Seçkin en büyük takıntısını anlattı! Kıl görmeye tahammüllüm yok

Paylaşımlarıyla ve şarkılarıyla gündeme gelen Ece Seçkin Kral Pop Radyo'da yayınlanan "Özgür Aras'la Baş Başa" programına konuk oldu. Hakkında merak edilenleri anlatan Seçkin en büyük takıntısını da açıkladı.

Magazin 27-09-2022 11:02

Şarkıcı Ece Seçkin süper mini eteğiyle sahneye çıktı! Bakın kime benzetildi...

Pop müziğinin başarılı şarkıcılarından biri olan Ece Seçkin, sık sık sahne alarak hayranlarıyla buluşuyor. Sesi ve müzik çalışmalarıyla dikkat çeken isim, sosyal medya pozlarıyla da ön plana çıkıyor.

Magazin 25-09-2022 22:14

Ece Seçkin öğretmenin paylaşımına sosyal medyadan böyle tepki gösterdi! Öğrencinizi aşağıladığınız bu tweet...

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medyada bir öğretmenin yaptığı paylaşıma verdiği yanıtla gündem oldu. Öğretmenin paylaşımında küçük bir öğrencisiyle yaşadığı diyaloğa istinaden Ece Seçkin'e de gönderme yaparak söylediği sözleri ünlü şarkıcı, dikkat çeken bir tweet ile cevapladı. Seçkin paylaşımında "Öğrencinizi kendisinin yaşının yetmediği bu platformda bu alaycı sözlerle aşağıladığınız tweet daima kalacaktır." dedi.

Magazin 21-09-2022 18:21

Ece Seçkin'in kasığına kadar dekoltesi olay oldu! Yırtmaç takipçilerini ikiye böldü

Şarkıcı Ece Seçkin son sahne tarzıyla sosyal medyayı salladı. Cesur paylaşımlarıyla öne çıkan Ece Seçkin son olarak sahnede kasığına kadar gelen yırtmaçlı bir etekle dikkat çekti. Seçkin'in frikik vermekten korkmayan halleri sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 20-09-2022 11:52

Ece Seçkin klibi öncesi bikinili poz verdi! Kalça illa ki açık şekilde olacak yorumuna yanıt

Şarkıcı Ece Seçkin, eşi Çağrı Terlemez ile sözleri ve müziği Emrah Karakuyu, düzenlemeleri ise Ozan Çolakoğlu imzalı "Güzelim" adlı yeni şarkısını plajda çektiği bir kısa video ile duyurdu. Tanga bikinisiyle pozlar veren Ece Seçkin'e gelen "Kalça illa ki açık şekilde olacak" yorumuna ünlü şarkıcı bakın ne yanıt verdi.

Magazin 30-08-2022 11:51

Ece Seçkin'in mini elbiseli paylaşımı nefes kesti! Başka söze gerek yok

Son dönemde şarkılarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündeme gelen ünlü şarkıcı Ece Seçkin, konserinde yaşadığı olayla gündeme gelmişti. Konser esnasında yüzüne telefon atılan ve sonrasında durumu iyi olan ünlü sanatçı, mavi renkli mini elbiseli paylaşımıyla nefes kesti.

Magazin 20-08-2022 14:35

Ece Seçkin'nin yüzüne telefon fırlatılmıştı! Ünlü şarkıcının yaralandığı anın görüntüleri ortaya çıktı

Bursa'da konseri sırasında yüzüne cep telefonu fırlatılan popçu Ece Seçkin'in zor anlarının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Baş bölgesine isabet eden telefon yüzünden boğazından ve kulağından yaralanan genç popçu, konsere ara verip telefonun isabet ettiği kulak ve boyun bölgesine pansuman yaptırmak zorunda kaldı. Cep telefonunun bir sosyal medya uygulamasında başlayan akım için sahneye fırlatıldığı ortaya çıktı.

Magazin 04-08-2022 20:29

Ece Seçkin'e sahnede telefon fırlattılar! Çıldırıp isyan etti

Şarkıcı Ece Seçkin konser verdiği sırada şoke eden bir olay yaşadı. Boynuna telefon fırlatılan Seçkin konseri durdurarak isyan etti. Ece Seçkin daha sonra boynunun morarmış halini de paylaşarak "Refleksle kolumu kaldırmasam gözüm çıkmıştı" dedi.

Magazin 31-07-2022 15:15

Ece Seçkin kalçasını şeftali emojisiyle sansürledi

Sahnede iddialı seçimler yapmasıyla tanınan Ece Seçkin son paylaşımıyla olay oldu. Spor yaparken çekilen görüntüsünü paylaşan Ece Seçkin, kalçalarına şeftali emojisiyle sansür uyguladı. Seçkin tanga bikini altı giydiği için böyle bir tercih yaptığı düşünüldü.

Magazin 05-07-2022 07:15

Ece Seçkin yaşadığı sağlık sorununu anlattı! Sokağa çıkamayacak hale gelmiştim

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, bir YouTube kanalına konuk olarak katıldı. Çocukluk dönemlerinden yakın zamana kadar yaşadıklarını aktaran ünlü şarkıcı, yaşadığı sağlık sorununu anlattı. Seçkin, "Sokağa çıkamayacak hale gelmiştim" dedi.

Magazin 25-06-2022 11:59

Ece Seçkin'in sütyensiz sahne tarzını görenler Seren Serengil görmesin dedi

Ece Seçkin sahne tarzıyla dikkat çekti. "Ben de dekolte giyiyorum, giyeni de destekliyorum" diyen Ece Seçkin'in pembe tarzı hayranlarından tam not aldı. Ece Seçkin pembe sütyensiz elbisesiyle paylaşım yapınca bazı takipçileri ise "Seren Serengil görmesin" yorumları yaptı. Seren Serengil Gülşen'in sahne tarzıyla ilgili yaptığı sert yorumlarla sık sık gündeme geliyordu.

Magazin 23-06-2022 10:39

Ece Seçkin fobisi için terapi görüyor!

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Uçak korkusu olduğu için konserlere kara yoluyla gittiğini ifade eden popçu, "Bu aralar uçak fobim nüksetti. Bu sıkıntımı yenmem için psikoterapi alıyorum şuan." dedi.

Magazin 22-06-2022 15:07

Ece Seçkin bikinisiyle poz verdi! Taş gibisin

İddialı pozlarıyla gündeme gelen Ece Seçkin, konserlerinden fırsat bulup 1 günlüğüne tatile çıktı. Denizde poz veren Seçkin, takipçileriyle tatil pozlarını paylaşınca olay oldu.

Magazin 12-06-2022 07:29

Ece Seçkin sütyensiz sahne kıyafetiyle olay yarattı! Hep bu Gülşen'in işleri bunlar

Güzel şarkıcı Ece Seçkin, sütyensiz sahne kostümüyle herkesi adeta büyüledi. Cesur kıyafet tercihiyle sahnede muhteşem bir performans sergileyen Ece Seçkin, Adnan Menderes Üniversitesi'ndeki öğrencileri adeta coşturdu. Instagram hesabından göğüs uçlarını belli eden pozuyla olay yaratan Ece Seçkin'e beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 03-06-2022 16:56

Yeowool, Ece Seçkin'in şarkısıyla dans etti! Ece Seçkin'in yorumu tepki çekince... Kore'nin K'sini duyunca...

PurpleBeck grubundan Yeowool, Ece Seçkin'in şarkısıyla dans edince sosyal medya yıkıldı. Ancak Ece Seçkin heyecanlanan bir takipçisine "Ve bunun beni zerre heyecanlandırmaması" diyerek tepki verdi. Bu yanıt sosyal medyada eleştirilerin hedefine oturdu. Ece Seçkin ise gelen tepkilere verdiği yanıtla gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 30-05-2022 11:50

Ece Seçkin annesiyle pozunu 'İkizim' notuyla paylaştı!

Şarkıcı Ece Seçkin iddialı tarzıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. Ece Seçkin son olarak annesiyle pozunu paylaşınca olay oldu. Ece Seçkin kendisine çok benzeyen annesini "İkizim" notuyla paylaştı.

Magazin 09-05-2022 15:06

Ece Seçkin'den, Bayan şarkıcı Düzce'ye yakışmadı diyen Kaynaşlı Belediye Başkanı'na yanıt

Düzce'ye bağlı Kaynaşlı ilçesinin Belediye Başkanı Birol Şahin, 22 yıl sonra 2. Lig'e çıkan Düzcespor'un şampiyonluk kutlamalarında ünlü şarkıcı Ece Seçkin'in konser verecek olmasını eleştirdi. "Kutlama için bir bayan şarkıcı getirmeleri Düzcespor'a ve Düzce'ye yakışmaz" diyen Şahin'e, Ece Seçkin'den yanıt geldi. Seçkin, "Sayın Şahin, bayan değil kadın! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim" dedi.

Magazin 04-05-2022 22:20

Ece Seçkin: Dekolte tartışmalarından midem bulandı

Şarkıcı Ece Seçkin önceki gün Bebek’te görüntülendi. Seçkin, son zamanlardaki kıyafet tartışmalarıyla ilgili yorum yaptı.

Magazin 02-05-2022 15:19

Ece Seçkin göğüs dekoltesiyle çölün ortasında sere serpe! Kendini kızgın kumlara attı

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündeme gelen ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Abu Dabi'ye gitti. Çekildiği tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayan şarkıcının çölde verdiği dekolteli pozlara takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 17-04-2022 19:42

Ece Seçkin Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde! Taraftara üçlü çektirdi

Tarzıyla adından söz ettiren Ece Seçkin, Kadıköy'deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisini tribünden takip etti. Ece Seçkin Kadıköy'de ise taraftarın arasına girdi ve üçlü çektirdi. Seçkin o anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 11-04-2022 09:29

Ece Seçkin kalçasına kadar dekolte verdi! Altında bir şey yok! Bu ne ya?

Ece Seçkin son pozuyla takipçilerinin dikkatini çekti. Kalça dekoltesiyle sosyal medyayı sallayan Ece Seçkin'e yorum yağdı. Ece Seçkin'in iddialı tarzına "Altında bir şey yok! Bu ne ya?" yorumları yağdı.

Magazin 18-02-2022 14:36

Şarkıcı Ece Seçkin koronavirüse yakalandı

Koronavirüse yakalanan isimler arasına Ece Seçkin de katıldı. Ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Magazin 03-02-2022 23:31

Ece Seçkin'in kasığına kadar olan yırtmacı olay oldu!

Hem sahnede hem de sosyal medyada paylaştığı karelerle iddiasını konuşturan Ece Seçkin, yeni yılda Giresun'da bir otelde sahne aldı. Seçkin’in mor renkli saten elbisesi ve derin yırtmacı dikkatleri çekti.

Magazin 01-01-2022 17:53

Ece Seçkin’den cesur yeni yıl pozu! Altına bir şey giyseydin keşke

Sevilen şarkıcı Ece Seçkin hem sahnelerde hem de sosyal medya paylaşımlarında tercih ettiği ceusr kıyafet seçimleriyle gündemden düşmüyor. Adeyo şarkısıyla ünlenen Ece Seçkin, bu sefer altına bir şey giymeden verdiği yeni yıl pozuyla gündeme geldi.

Magazin 28-12-2021 11:21

Ece Seçkin cesur sahne kıyafetiyle dikkat çekti

Geçtiğimiz akşam Hatay’daki sevenleriyle buluşan şarkıcı Ece Seçkin, cesur sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerinde topladı.

Magazin 21-12-2021 13:41

Ece Seçkin, pozlarıyla New York sokaklarını ısıttı

Ece Seçkin, konser maratonuna ara vererek New York’a gitti. Geçtiğimiz eylül ayında pilot Çağrı Terlemez ile evlenen Ece Seçkin, New York sokaklarında verdiği pozları Intagram hesabından paylaştı.

Magazin 13-11-2021 00:43

Ece Seçkin, New York caddelerinde poz verdi! Paylaşımına beğeni yağdı

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. New York caddelerinde poz veren Ece Seçkin o kareleri hayranlarıyla paylaştı.

Magazin 12-11-2021 00:54

Ece Seçkin süper minisiyle sahnedeydi! Yorum yağdı

Ece Seçkin sahne kıyafetiyle sosyal medyayı salladı. Sırtı açık süper mini tulum giyen Seçkin, hem şarkılarıyla hem de elbisesiyle nefes kesti.

Magazin 07-11-2021 09:57

Ece Seçkin dekoltede sınır tanımadı

Son yılların başarılı şarkıcısı Ece Seçkin, konser turuna devam ediyor. Pandemi yüzünden ertelediği düğününü geçtiğimiz ay yaparak Pilot Çağrı Terlemez ile nikah masasına oturan Ece Seçkin, son paylaştığı siyah iddialı elbiseli fotoğrafıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 30-10-2021 01:22

Ece Seçkin düğününden yeni fotoğrafları paylaştı

Geçtiğimiz Eylül ayında pilot nişanlısı Çağrı Terlemez ile dünyaevine giren şarkıcı Ece Seçkin düğünden en sevdiği kareleri Instagram'dan paylaştı.

Magazin 28-10-2021 00:09

Ece Seçkin, sahneye sütyensiz çıktı

Son yılların başarılı şarkıcısı Ece Seçkin, konser turuna devam ediyor. Pandemi yüzünden ertelediği düğününü geçtiğimiz ay yaparak Pilot Çağrı Terlemez ile nikah masasına oturan Ece Seçkin, sahneye sütyensiz çıktı.

Magazin 16-10-2021 22:35

Ece Seçkin’den iddialı pozlar! İtirafı şaşkınlık yarattı

Sevilen şarkıcı Ece Seçkin, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi. Pembe elbiseli pozunu paylaşan Ece Seçkin, itirafıyla takipçilerini şaşırttı.

Magazin 14-10-2021 08:00

Ece Seçkin sözünü tuttu! Gelinliği hediye etti

4 yıldır birlikte olduğu pilot Çağrı Terlemez ile 15 Eylül'de nikah masasına oturan Ece Seçkin, gelinliklerini hayranlarına hediye edeceğini söylemişti. Sözünü tutan ünlü şarkıcı, gelinliklerinden ilkini dün akşam İzmir konserinin ardından hayranına armağan etti.

Magazin 27-09-2021 17:02

Ece Seçkin düğününden fotoğrafları Instagram'dan paylaştı

Geçtiğimiz günlerde pilot nişanlısı Çağrı Terlemez ile dünyaevine giren şarkıcı Ece Seçkin düğünden kareleri Instagram'dan paylaştı.

Magazin 18-09-2021 01:57

İrem Derici, Ece Seçkin'e düğünde tam altın taktı! Tam altın fiyatı şaşırttı

Ece Seçkin'in düğününe katılmadan önce Nişantaşı'na giden İrem Derici arkadaşına tam altın aldı. İrem Derici tam altının fiyatını görünce epey şaşırdı.

Magazin 16-09-2021 16:02