Ece Yasar Kimdir Haberleri

Kaymakam Kaymakçı koltuğunu ilköğretim öğrencisine devretti

Tercan Kaymakamı Cafer Kaymakçı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu kendisini ziyaret eden Mamahatun 17 Şubat İlkokulu 4/A öğrencilerinden Zeynep Ece Alkan’a bıraktı.

Yurthaber 2024-04-24 14:03:36

Ece Üner sosyal medyada isyan etti! CHP, AKP ya da başka parti fark etmez...

Sözcü TV'deki program yapan Ece Üner sosyal medyada isyan etti. Twitter'da linçlendiğini söyleyen Ece Üner "İşimi yaptığım yıllar boyunca hür irademle sadece ve sadece halkın ve hakkın sesi olmaya gayret ettim" dedi.

Magazin 2024-04-14 09:19:38

İzzet Yıldızhan’a tepkisi gündemdeydi! Ece Seçkin makro mini modasına uydu

Şarkıcı Ece Seçkin, İzzet Yıldızhan'ın teknede yarı çıplak çekilen videosuna tepki göstererek; "Bize 'sahneye külotla çıkmayın, çocuğumun psikolojisi bozuluyor' diyen İzzet ağabeyime bakın!" demişti. Seçkin şimdi de son dönemin modasına uyarak verdiği pozlar dikkat çekti.

Magazin 2024-04-12 08:16:18

Ece Seçkin'in yarı çıplak haldeki İzzet Yıldızhan'a tepkisi gündemde! Yanıt gecikmedi

Türkücü İzzet Yıldızhan, ünlü isimlerin konserlerinde giydiği iddialı kıyafetleri eleştirmişti. Teknede yarı çıplak şarkı söylerken objektiflere yansıyan türkücüyü şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya hesabından eleştirmişti. İzzet Yıldızhan'dan Ece Seçkin'e yanıt geldi.

Magazin 2024-04-08 10:06:51

'Külot' polemiği alevlendi! Ece Seçkin İzzet Yıldızhan'ın teknedeki halini görünce dayanamadı!

Türkücü İzzet Yıldızhan, konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan ünlü isimleri eleştirmiş, "Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" ifadelerini kullanmıştı. Bu olaydan uzun zaman sonra Ece Seçkin türkücüyü teknede yarı çıplak görünce...

Magazin 07-04-24 14:33

Eda Ece anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik müjdesi veren ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğine kavuştu. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Eda Ece'nin seçimi şaşırttı.

Magazin 04-04-24 16:24

Kızıl Goncalar'daki 'Ramazan' sahnesi gündemdeydi! Ece Üner tepki gösterdi: Gerçekçi değil...

Kızıl Goncalar dizisinde Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyalog gündemdeydi. Spiker Ece Üner bu sahneleri beğenmedi.

Magazin 19-03-24 13:52

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kızı Feyza Erbaş'ın arabasının anahtarına yazdığı şiir gündemde! Ece Üner kendini tutamadı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kızı Feyza Erbaş'ın lüks aracının anahtarına yazdığı şiir sosyal medyada gündem oldu. Ece Üner bu haberi sunarken söylediği sözlerle dikkat çekti.

Magazin 17-03-24 11:25

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ikinci çocuklarına kavuştu! İlk kare geldi

Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği 'Ali Vefa' karakteriyle hafızalara kazınan Taner Ölmez başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. 2021 yılında kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile evlenen Ölmez, ikinci çocuğuna kavuştu. İlk kare de geldi.

Magazin 15-03-24 09:33

Armağan Çağlayan seçim vaadlerini eleştirdi! Ece Üner kayıtsız kalamadı! 'Yoksulluğu yönetmeye...'

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Armağan Çağlayan bu defa belediye başkanlarının seçim vaadlerini eleştirdi. Çağlayan'ın 'Herkes “yardım” vaad ediyor. Bu da ekonominin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor sanırım!' sözlerine Ece Üner kayıtsız kalamadı.

Magazin 13-03-24 13:12

Yanlışlıkla kendisini kaydedip paylaştı! Görüntüleri 2 milyonu aşkın izlendi... Bu kimdir ho?

TikTok'ta 'saygin955' kullanıcı adıyla açılan bir profilden yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yanlışlıkla telefonun ön kamerasını açıp kendisini kaydeden yaşlı bir kadın kendisini tanımayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2.4 milyon izlenen görüntülerde kamerada kendisini gören kadın, "Bu kim ho?" deyince viral oldu.

Trend 12-03-24 07:48

Oruç Baba kimdir, Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır? Oruç Baba'nın hikâyesi

Fatih'te bulunan Oruç Baba Türbesi, Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren dualarının gerçekleşeceğine inanan kişiler tarafından ziyaret edilir. Bu dönem türbe çok kalabalıktır. Ramazan ayının ilk ve son günlerinde şeker, zeytin, sirke ve ekmek gibi bereketi temsil ettiği düşünülen gıdalar ile oruç açılır ve insanlar birbirlerine bu gıdalardan dağıtır. Amaç, bereket getirmesidir. Peki, Oruç Baba kimdir, hikâyesi nedir? Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır?

Haber 08-03-24 18:05

Ece Seçkin o yoruma kayıtsız kalamadı! Verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı

Dillere pelesenk olan şarkıları, sempatik tavırları ve samimi tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ece Seçkin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa kendisine yapılan bir yoruma kayıtsız kalamadı. Ece Seçkin takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 02-03-24 07:21

'Çirkinler' çetesi çökertildi! 'Ece Ronay' detayı dikkat çekti

İstanbul’da 3 farklı cinayete karışıp iş insanı Y.D.’yi de polis kıyafeti girerek kaçıran ‘Çirkinler’ çetesi, Mahzen-2 operasyonuyla çökertildi. Operasyonda 47 şüpheli gözaltına alındı. Çirkinler'e yönelik yapılan operasyona dair yeni detaylar da ortaya çıktı. Şüphelilerin sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir’e ait işyerini kurşunlayan kişiler olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 01-03-24 16:59

Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Sosyal medya fenomeni Ece Ronay aşkını ilan etti

Daha önce ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Olaylı bir şekilde boşanan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.

Magazin 29-02-24 16:18

Kanser hastaları için önemli tavsiye! 'Porsiyon olarak küçük ama enerji ve proteini yüksek olan besinler seçilmeli'

Beslenme ve Diyet Uzmanı Zeynep Ece Sungur, kanser hastalarının beslenme planına uyması gerektiğini söyleyerek, “Kanser hastalarında sağlıklı vücut ağırlığı, kas ve yağ kütlesinin korunması ve beslenme durumunun iyileştirilmesi, hastanede kalış süresinin kısalması, enfeksiyon ve ölüm risklerinin azaltılması için büyük önem taşımaktadır. Kanser hastaları enerji ve proteini yüksek olan besinler seçmelidir” dedi.

Kadin 26-02-24 17:25

Kim Milyoner Olmak İster'e 'Neil Armstrong kimdir?' sorusu damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster programında ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı karşısına çıkan 'Neil Armstrong kimdir?' sorusunda zor anlar yaşadı. Joker de kullanan yarışmacının verdiği cevap gündem oldu.

Magazin 26-02-24 00:28

Garip'in Fatoş'u Ece Alton'un son hali şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Yeşilçam’ın unutulmazlarından olan Garip filminde Kemal Sunal’ın minik arkadaşı Fatoş'un son hali gündem oldu. Filmin dikkat çeken karakteri Fatoş’a Ece Alton hayat veriyordu. Şimdilerde 44 yaşında olan Ece Alton’un son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 23-02-24 18:10

Aslan Değirmenci kimdir ve nerelidir? Eserleri, kitapları neler? İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci hakkında bilgiler

Aslan Değirmenci kimdir, nerelidir? Gündeme dair zaman zaman yaptığı önemli açıklamalarla kamuoyunda dikkat çeken ve özellikle İsrail'e yönelik gösterdiği tepkiyle gündem yaratan Gazeteci - yazar Değirmenci birçok kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü görevini yürüten Değirmenci'nin bugüne kadar yayımlanan 8 eseri bulunurken, özellikle 'Kürt sorunu' ve '12 Eylül' üzerine olan kitapları ise dikkat çekiyor.

Finans 20-02-24 11:40

Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır? Uluslararası Uzay İstasyonu’nun sahibi kimdir?

Dünyanın dışında gök cisimleri denilen cisimler arasında yer alan boşluk, uzay olarak tabir edilmektedir. Uzayda toz bulutlarından gezegenlere, çeşitli gazlardan kuyruklu yıldızlara kadar pek çok farklı cisim bulunmaktadır. Bu cisimler dışında uzaya fırlatılan ve yapay uydu olarak bilinen birden fazla farklı uydu türü de mevcuttur. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu uydular arasındadır. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır ve sahibi kimdir?

Haber 19-02-24 17:57

Söylemezsem Olmaz sunucuları tamamen değişti! Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik masada

Ece Erken ve Bircan Bali ile bilinen Söylemezsem Olmaz son yıllarda sık sık yeni yorumcularla devam etti ancak hiçbir zaman isimler uzun soluklu olmadı. Seren Serengil'in Bircan Bali ile kavgasıyla dağılan son masada yer alan 3 isim de gönderildi. Söylemezsem Olmaz yeni yorumcuları Hande Sarıoğlu, Arto ve Yağmur Çevik oldu.

Magazin 19-02-24 08:01

Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Yeşilçam döneminin ünlü oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde yaşamını yitirdi. Üzücü haberin ardından Sevda Ferdağ kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte usta oyuncu Sevda Ferdağ hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-02-24 15:21

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-24 15:03

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 16-02-24 11:38

Yıllara meydan okuyor... Ece Sükan yatağa uzanarak poz verdi!

Son olarak Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah bir mayo giyen oyuncu yatak üzerinde poz verdi.

Magazin 16-02-24 09:15

Muhammer Ketenci'nin kadınlarla ilgili sözleri tepki çekti! Göğüslerinin yarısı dışarıda...

Modacı Muammer Ketenci, Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı programa katıldı. Ünlü modacının kadınların 'açık' giyinmesi yüzünden erkeklerin taciz ettiğini söylediği sözler büyük tepki çekti.

Magazin 13-02-24 17:24

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

İstifa ettiğini duyurmuştu... Ünlü sunucu Ece Üner'in yeni adresi belli oldu!

Ünlü sunucu Ece Üner, TV100 Ana Haber'den ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Paylaşımına "Yakında görüşürüz" notunu düşen sunucunun yeni adresi belli oldu.

Magazin 09-02-24 17:21

İfşa videosu sonrası boşanmıştı! Mahsun Kırmızıgül ve eski karısı ilk kez yan yana

Şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, 2016 ve 2022 yılları arasında Ece Binay ile olan evliliğinden bir kızı ve bir de oğlu bulunuyor. Eski eşler Kırmızıgül ve Binay kızları Lavin rahatsızlanınca apar topar hastaneye koştu.

Magazin 07-02-24 15:16

Ece Erken'in başı takıntılı hayranıyla dertte! Kapısına kadar dayandı: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor

Ece Erken'in başı daha önce de kendisi ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit eden takıntılı hayranı E.Ç ile bir kere daha dertte. Erken, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Çınar'ın kapısına dayandığını açıkladı ve neden hala dışarıda olduğunu sorguladı. Ayrıca, Çınar'ın annesine gönderdiği notları da emniyete bildirerek tehditlerini paylaştı.

Magazin 05-02-24 11:13

Ece Üner istifa ettiğini duyurdu: Yakında görüşmek üzere...

Ünlü sunucu Ece Üner, TV100 Ana Haber'den ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Paylaşımına "Yakında görüşürüz" notunu düştü.

Magazin 02-02-24 14:47

Değişimiyle gündemdeydi! Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'nın babası bakın kim çıktı! Meğer Yaprak Dökümü'nün yıldızıymış...

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen başrollerinde Kadir Doğulu, Eda Ece, Ayşegül Aldinç ve Halil Babür gibi isimlerin yer aldığı Pis Yedili dizisinde hayat verdiği 'Karabiber' karakteriyle adından söz ettiren Bükre Atala son dönemde değişimiyle gündemdeydi. Genç oyuncunun babası da Yaprak Dökümü'nün usta oyuncusu çıktı...

Magazin 31-01-24 15:08

Değişimiyle adından söz ettirmişti... Ufak Tefek Cinayetler'in genç yıldızı Tülin Ece evlendi

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakterinin gençliğine hayat veren Tülin Ece sosyal medya hesabından evlendiğini duyurdu. Nikahtan karelerini Instagram hesabından paylaşan oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 30-01-24 12:51

'Ablası bizi yanlış yönlendirdi, Müge Anlı'ya daha önce çıkacaktık' Kurye ve baldız cinayetinde tüyleri diken diken eden detay! 'Çocukluk arkadaşımı da öldürmek istedim ama...'

Antalya'daki kurye ve baldız cinayetiyle ilgili tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı. Müge Anlı'nın programına da çıkan ve arkadaşı Ali Diken ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ı öldürüp gömen cani cinayetin tüm ayrıntılarını anlattı. Zeynel Boyacı, baldızıyla ilişkisi olduğunu düşündüğü çocukluk arkadaşını da öldürmek istediğini ama nedense bundan vazgeçtiğini söyledi. Aksay ailesi ise Boyacı'nın kızlarını öldürdükten sonra kendileriyle sofraya oturduğunu ve yemeklerini yediğini anlattı.

Haber 29-01-24 15:06

Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Detaylar ortaya çıktı: Motokuryeyi boğarak, baldızını döverek öldürmüş

Antalya'da motokurye Ali Diken (32) ile baldızı Zeynep Ece Aksay'ı (26) öldürüp gömdüğünü itiraf eden Zeynel Boyacı (33), suç ortağı olduğu değerlendirilen eşi İ.B. ve arkadaşı M.Ç. ile adliyeye sevk edildi. Boyacı'nın, ifadesinde iki cinayetin de detaylarını anlattığı ortaya çıktı. Boyacı, Diken'i para meselesi ve küfür ettiği gerekçesiyle boğarak öldürdüğünü, baldızını ise madde bağımlısı olduğu ve bir kişiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle döverek öldürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 12:30

Arkadaşını ve baldızını katletmişti! Kan donduran vahşette yeni detaylar ortaya çıktı

Antalya'da Zeynel Boyacı (33), arkadaşı Ali Diken (32) ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ı (26) öldürdüğünü itiraf etti. Polis ekipleri, Diken ve Aksay'ın cesetlerinin bulunduğu alanda, 3'üncü ceset olma ihtimaline karşı arama yaptı. Boyacı'nın, arkadaşını olay yerinde, baldızını ise evinde öldürdüğü belirlendi. İşte detaylar...

Haber 25-01-24 17:31

İlk Türk astronot kimdir? Uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu? Türkiye’nin ilk uzay yolcusu

Dünyanın ötesinde bulunan, hem enerji hem de maddeden oluşan sistem, uzay olarak karşımıza çıkmaktadır. Geçmişten günümüze kadar çok sayıda kişi uzay yolculuğu yapmıştır. Bu seyahatlerin bazıları askeri amaçlı, bazıları ise bilimsel amaçlı olmuştur. Son zamanlarda uzay yolculuğu ile ilgili birçok konu gündeme gelmektedir. Bu konulardan biri de ülkemizi temsil eden ve ilk uzay yolcusu olarak bilinen kişinin kim olduğudur. Peki, ilk Türk astronot kimdir, uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu?

Haber 23-01-24 19:27

Alper Gezeravcı kimdir? Alper Gezeravcı nereli?

Çok sayıda yazılı mecrada ve basılı yayın sektöründe Alper Gezeravcı ismi ile karşılaşılmaktadır. Bu ismin bu kadar sık gündeme gelmesinin altında yatan sebeplerin başında uzay yolculuğu konusu gelmektedir. Gök cismi olarak tabir edilen cisimlerin arasında bulunan, boşluk olduğu tahmin edilen, ancak bu konuda net bir ispat taşımayan genişlik, uzay olarak ifade edilir. Uzay konusu denildiğinde ise ilk akla gelen isimlerden biri Alper Gezeravcı’dır. Peki, Alper Gezeravcı kimdir ve nerelidir?

Haber 23-01-24 19:25

SON DAKİKA | Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında karar! Kadir Yasak’ın cezası belli oldu

Son dakika haberi: Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davada karar açıklandı. Mahkeme kararında, Mahmutyazıcıoğlu’na ateş eden Kadir Yasak’ın müebbet hapis ile 15 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Haber 22-01-24 16:45

Survivor All Star Kırmızı takıma Doya Doya Moda yarışmacısı Yağmur Banda da dahil oldu! Yarışmacılar duyunca şaşırdı

Survivor yeni bölümde yedeklerden kadroya dahil olacak iki ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı kırmızı takıma Yağmur Banda'nın katılacağını duyurunca yarışmacılar "Aaa" diyerek şaşırdı. Peki, Yağmur Banda kimdir?

Magazin 21-01-24 14:29

Terzi'nin yıldızı Ece Sükan bornozuyla poz verdi! Derin bacak dekoltesi olay oldu...

Son olarak rol aldığı Netflix dizisi Terzi ile adından söz ettiren ünlü oyuncu ve model Ece Sükan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Cesur ve iddialı tarzı ile çok konuşulan ünlü oyuncu Ece Sükan bu defa bornozuyla kamera karşısına geçti. Derin bacak dekoltesi dikkat çekti.

Magazin 19-01-24 14:09

Şehir Hastanesi'nde 1 yıl 4 gün sonraya randevu! Görünce inanamadı, sosyal medyada isyan etti

Şehir Hastanesi'ne randevu almak için başvuran bir vatandaş, tam 1 yıl 4 gün sonraya randevu verilmesine isyan etti. Söz konusu tarihi görünce gözlerine inanamayan vatandaşın sosyal medyadaki isyanı ise gündem oldu. Bir video paylaşan adam "16 Ocak 2025 tarihinde randevuya gidilecekmiş. Bu hastama o zamana kadar bir şey gelirse o zamana kadar acaba bunun suçlusu kimdir?" diye sordu.

Haber 15-01-24 06:23

Epstein skandalındaki Türk: Banu Küçükköylü! 1991 yılındaki güzellik yarışmasına katıldığı görüntüler ortaya çıktı... İlk kez konuştu

Jeffrey Epstein'in fuhuş ve pedofili skandalındaki Türkiye detayı gündem yarattı. Tüm dünyayı sarsan ve araların pek çok ünlü ismin karıştığı skandalda Türk vatandaşı Banu Küçükköylü'nün mağdur sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı. 'Banu Küçükköylü kimdir?' sorusuna yanıt aranırken, Küçükköylü'nün 1991 yılında güzellik yarışmasına katıldığı iddia edilirken o anların görüntüleri yayımlandı. Türkiye'nin bir anda gündemine oturan Küçükköylü ise sessizliğini ilk kez bozdu.

Magazin 11-01-24 15:17

Aydın Ayaydın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu! Eski CHP'li Aydın Ayaydın kimdir? Aslen nerelidir? Kızıyla ilgili o ayrıntı da dikkat çekti

AK Parti'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Ayaydın'ın Muğla'dan aday olduğunu duyurdu. Ayaydın'ın eski CHP İstanbul milletvekili adayı olduğu biliniyor. Adayın belli olmasından sonra Aydın Ayaydın kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır soruları sorulmaya başlandı. İşte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın hakkında tüm merak edilenler!

Haber 07-01-24 15:16

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu oldu! İYİ Parti'den geçmiş rozetini Erdoğan takmıştı...Nebi Hatipoğlu kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısında AK Parti'nin belediye başkanı adaylarını açıkladı. İYİ Parti’den istifa ederek Eskişehir Milletvekili olarak AK Parti’ye katılan Nebi Hatipoğlu AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Nebi Hatipoğlu kimdir? İşte detaylar...

Haber 07-01-24 15:08

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok mu oldu? Mansur Yavaş'a yerel seçimde rakip olacak iddiası... Gece 3'teki paylaşımı dikkat çekti (Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?)

AK Parti'de yerel seçim mesaisi hız kazandı, İstanbul'un ardından Ankara adayının da belli olduğu iddia edildi. Gelen son kulis bilgilerine göre "AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok" oldu. Söz konusu adaylık kararının kısa süre önce Altınok'a tebliğ edildiği belirtilirken, Altınok'un Mansur Yavaş'ın rakibi olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Altınok'un gece 3'teki paylaşımıysa dikkat çekti. Peki AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?

Finans 07-01-24 07:47

Soruşturmada yeni gelişme! O isim gözaltına alındı, Ece Ronay da ifade verdi

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay eski eşine ait işyerlerinin kurşunlanması soruşturmasında gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılmıştı. 3 kişinin tutuklandığı soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Ronay'ın eski eşi Mehmet Erdal Bilir gözaltına alındı, Ronay da müşteki sıfatıyla ifade verdi.

Magazin 05-01-24 23:24

Aylık kazancını açıklamıştı! Ece Ronay'ın güzellik merkezine haciz geldi

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan fenomen gündemden düşmüyor. Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay'ın Bağdat Caddesi'ndeki iş yerine akşam saatlerinde haciz işlemi yapıldı. İş yerinden alınan eşyalar kamyonetlere yüklenerek götürüldü. Ronay geçtiğimiz günlerde 6 milyonluk bir yatırım yaparak şirketini kurduğunu söylemişti.

Magazin 04-01-24 09:37

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak ATV'de yayın hayatına başlayacak. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 31-12-23 15:47