Eleme Adaylari Haberleri

Survivor All Star'da duygusal veda! Gözyaşları sel oldu: Vallahi çok alışmıştım

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Kırmızı Takım'dan Özgür ve Yunus Emre; Mavi Takım'dan ise Yaman ve Batuhan olmuştu. Nefes kesen mücadele sonucunda Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Duygusal anların yaşandığı gecede gözyaşları sel oldu.

Magazin 2024-04-18 01:06:17

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 2024-04-16 16:13:30

Annesi 'Yunus Emre'den uzak dur' dedi! Aleyna Kalaycıoğlu eleme konseyinde onun adını yazdı! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümünde eleme adayı belli oldu. Eleme konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu'nun yazdığı ismi görenler çok şaşırdı. Yarışmadaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-16 07:31:13

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 2024-04-13 07:41:29

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit'e kavuşuyor! Düello sonrası ilk paylaşım

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Poyraz, Sercan ve Hakan düelloda nefes kesen bir mücadele yaşadı. Düello sonrasında ise elenen isim belli oldu. Sevgilisi Survivor'da mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 05-04-24 07:40

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen yarışmacı... Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.

Magazin 05-04-24 07:28

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Aleyna eleme adayı olunca... Yunus Emre'nin sözleri şoke etti! 'Beria seni bekliyor'

Survivor All Star'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre Aleyna ile olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Yunus Emre'nin eşi Beria bu samimiyetten rahatsız olmuş ve eşine "Aleyna'dan uzak dur" diyerek mesaj atmıştı. Yarışmanın son bölümünde Aleyna eleme adayı olunca Yunus Emre'nin sözleri şoke etti.

Magazin 29-03-24 08:29

Survivor All Star'da elenen isim kamera görüntüleri ile belirledi! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Aleyna, Aysu, Berna ve Merve adada kalmak için düelloda bireysel performanslarını sergilediler. Nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Merve ve Berna kazanırken, Aysu ve Aleyna karşılaşmasında kazananı kamera görüntüleri belirledi. İnceleme sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 29-03-24 07:27

Survivor'da Aleyna eleme adayı oldu! Acun Ilıcalı tepkisine şaşırırken Yunus Emre ise dalga geçti

Survivor All Star eleme potasına giren ilk aday geçtiğimiz hafta geçirdiği sinir kriziyle gündeme gelen Aleyna oldu. Aleyna'nın mutlu halleri Acun Ilıcalı'yı şaşırtırken Yunus Emre'nin dalga geçmesi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 24-03-24 07:31

Survivor All Star'da iddialı yarışmacı adaya veda etti! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmada eleme heyecanı vardı. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı düello sonunda belli oldu...

Magazin 22-03-24 07:29

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-24 07:32

Nagihan'ın ricası ile Survivor'a geri dönmüştü! Survivor All Star'da beklenmedik veda! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Haftanın eleme adayları adada kalma mücadelesi verdi. Öncesinde ödül oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılardan nefes kesen bir mücadele ekranlara yansıdı. Mavi ve kırmızı takımın kıyasıya rekabet ettiği Survivor yarışmasında bu hafta erkek elemesi gerçekleşti. İddialı bir isim adaya gözyaşları içinde veda etti.

Magazin 08-03-24 14:54

Survivor All Star'da Hakan Hatipoğlu'nun sözleri olay yarattı! Oyun alanını terk etti

Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Mavi takımdan ilk eleme adayı olarak çıkan Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu, bazı arkadaşları için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Merve Aydın ise baygınlık geçirdi.

Magazin 04-03-24 09:53

3 düelloya çıktı ama Dominik'te kalamadı... İddialı yarışmacı Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Survivor All Star'da eleme gecesi için nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve yarışmaya veda etti. 3 düelloya çıkan iddialı yarışmacı gözyaşları içinde Dominik'ten ayrıldı.

Magazin 01-03-24 07:29

Survivor'da Sema ile kavga eden Pınar Saka'nın eşi ve kardeşi en sonunda patladı

Survivor All Star bu yıl da büyük bir heyecanla izleniyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Pınar'a yapılan yorumların ardından kardeşi ve eşi daha fazla sessiz kalmadı.

Magazin 28-02-24 15:24

Survivor Sema Aydemir diskalifiye edildi! Acun Ilıcalı'nın kararı sosyal medyayı atağa kaldırdı! 'Pınar da edilmeli'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. İkinci eleme adayının belirlendiği konsey sonrasında Seda Aydemir ile Pınar Saka arasında ipler gerildi ve ikili temaslı kavga etti. Acun Ilıcalı yaşanan olay sonrası hemen acil durum konseyini topladı ve Sema Aydemir'in diskalifiye olduğunu açıkladı. Ilıcalı'nın bu kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 27-02-24 11:47

Survivor All Star'da duygusal veda! Elenen isim belli oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. İlk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Mustafa Kemal, üçüncü eleme adayı Bozok, dördüncü eleme adayı Dora olmuştu. Bu isimlerin arasında kıyasıya bir mücadele verildi ve sonunda adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 23-02-24 10:43

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Sahra Işık yarışmayı bıraktı, ilk paylaşımı olay oldu! 'Hayatımı bitirmeye çalışanların...'

Survivor 2024 All Star'da sular durulmuyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışma programında bu defa beklenmedik bir veda gerçekleşti. Eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin yarışmayı bırakmak istediğini paylaşarak adadan ayrıldığını söyledi.

Magazin 16-02-24 12:08

Yarı finalde derbi oynanabilir! Ziraat Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi, eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi. Çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli olurken, çeyrek final maçları 27-29 Şubat tarihlerinde tek karşılaşma üzerinden, yarı final mücadeleleri ise çift maç eleme usulüne göre oynanacağı açıklandı. Yarı final ve final maçlarının tarihleri ise daha sonra belirlenecek.

Spor 12-02-24 16:34

Süper Kupa finali oynanamadı ama... Türkiye Kupası'nda eşleşmeler belli oldu! Final yolunda ilginç detay, Galatasaray ve Fenerbahçe...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kuraları çekildi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kupadaki rakipleri belli oldu. Kupada çeyrek final müsabakaları, tek maç eleme usulüne göre yapılacak. Çeyrek final maçları 27, 28 ve 29 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Spor 12-02-24 14:20

Survivor All Star'da şaşırtan gelişme! Adaya veda eden olmadı! Nedenini açıkladı

Survivor All Star 2024 mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. TV8 ekranlarında yayımlanan zorlu yarışın son bölümde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu vardı. Kazanan takım ve elenen isim takip edilirken Murat Ceylan'dan beklenmedik bir açıklama geldi ve eleme sisteminde değişikliğe gidildiği açıklandı.

Magazin 26-01-24 11:02

Survivor All Star'da tansiyon yine yükseldi! İddialı yarışmacı konseyde rest çekti! Eleme adayı oldu

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam dokunulmaz oyunu oynandı. Kıran kırana mücadelenin verildiği yarışmada iddialı isim rest çekti. Tansiyonun yükseldiği konseyde eleme adayı belli oldu.

Magazin 24-01-24 11:53

Survivor'da yer yerinden oynadı! Turabi eleme adayı olarak Acun Ilıcalı'nın adını yazdı: Çok kötü azarlıyorsun

Bu sene SMS oylamasının olmadığı Survivor'da adada kalma mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden Turabi, bir önceki bölümde konseydeki davranışları nedeniyle Acun Ilıcalı'dan azar işitmişti. Turabi bu azar üzerine eleme adayı olarak bakın kimi yazdı. O anlar herkesi çok şaşırttı.

Magazin 23-01-24 10:44

Survivor All Star'da gözyaşları sel oldu! İddialı yarışmacı adaya veda etti

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor All Star'da dün akşam eleme heyecanı vardı. Bu hafta potaya giren Seda, Kardeniz, Berna ve Sahra düelloda bireysel performanslarını sergiledi. Bu sene SMS oylamasının olmadığı Survivor'da adada kalma mücadelesinin ilk etabında potadan Sahra ve Berna çıkarken, finale Kardeniz ve Seda kaldı. İddialı yarışmacı Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 19-01-24 15:12

Survivor Seda'nın polis baskınına sebep olan notu ortaya çıktı! Acun Ilıcalı'yı kızdıran sözler

Survivor All Star 2024’ün yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Konseyde ikinci eleme adayı belirlendi. Öte yandan Seda’nın polis baskınına neden olan mesajı da ortaya çıktı. O detay dikkat çekti.

Magazin 15-01-24 09:22

Ziraat Türkiye Kupası'nda format değiştirildi: 6 takımlı 4 grup olacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda format, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından değiştirildi. Yeni formatta 6 takımlı 4 gruptan oluşan bir sistem uygulanacak. 24 takımın katılım sağlayacağı Türkiye Kupası'nda eleme ve final maçları ise tek maç üzerinden eleme usulüne uygun olarak oynanacak.

Spor 11-01-24 14:28

Survivor All Star'ın ilk elemesi gerçekleşti! İddialı isim adaya veda etti

TV8 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor All Star'da ilk eleme heyecanı yaşandı. Eleme adayları arasında yer alan Doğukan Manço, Ersin Korkut ve Sercan Yıldırım, düello oyununda karşı karşıya geldi. Oyunların sonunda adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 11-01-24 14:26

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Tahsin, Esra, Barbaros, Sergen ve Hasan MasterChef All Star'a 5. olarak veda etmemek için yarıştılar. Gecenin sonunda önlüğe veda eden isim belli olacak. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

Magazin 31-12-23 11:15

Survivor 2024 ne zaman başlar, tarih belli mi? Acun Ilıcalı Açıkladı! İşte Survivor 2024 kadroları

Survivor 2024 All Star yarışmasının ne zaman başlayacağı, sevilen yarışma programının takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Her sezonuyla ayrı bir heyecan yaratan Survivor All Star'da bu sezon format değişikliği yaşanacak ve artık SMS olmadan performansa göre eleme yapılacak. Peki, Survivor 2024 ne zaman başlayacak? Survivor All Star mavi ve kırmızı takım yarışmacıları kimler?

Magazin 29-12-23 23:52

MasterChef'te Somer Şef'ten çarpıcı sözler! O yılın en önemli düğünüydü diyerek itiraf etti: Kariyerimin sonu oldu

MasterChef'te eleme heyecanı yaşandı. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in potaya girdiği yarışmada duygusal anlar yaşandı. Programa veda eden yarışmacı Batuhan Bayır oldu. MasterChef All Star'ın son bölümünde yaşananlar bununla sınırlı kalmadı. Geceye ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun itirafı damga vurdu. "O yılın en önemli düğünüydü" diyerek itirafta bulunan Somer Şef, "Kariyerimin sonu oldu." ifadesini kullandı. O anlar izleyenleri şaşırttı.

Magazin 25-12-23 13:05

MasterChef eleme gecesinde duygusal veda! Batuhan'ın sözleri şefleri duygulandırdı: Kupayı ve önlüğü kaçırdım belki ama...

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacı potadan çıkmak için hünerlerini sergiledi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda Batuhan, Esra, Sergen ve Eren ilk etapta karnabahar ve muskat ile yaratıcı yemekler yaptı. Şeflerin puanlama sistemine geçtiği yarışmada ilk etapta 20 puan alan Eren birinci oldu. İkinci etabın sonunda ise elenen isim belli oldu. Mehmet Şef'in "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözleri geceye damga vurdu.

Magazin 25-12-23 13:02

MASTERCHEF ELENEN YARIŞMACI 24 ARALIK 2023: TV8 Masterchef'te kim elendi? Başarılı yarışmacı programa veda etti

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girmek için hünerlerini sergiledi. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in eleme potasında oldukları yarışmada elenerek programa veda eden isim merak konusu oldu. Peki, 24 Aralık 2023 Masterchef'te kim elendi, kim gitti? İşte, 24 Aralık 2023 MasterChef All Star elenen yarışmacı...

Magazin 25-12-23 07:12

MasterChef'te eleme gecesi! Mehmet Şef açıkladı! Talihsizlik sonucu programa veda ediyor

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girecek. Mehmet Şef yaptığı açıklamada "Bir arkadaşımız MasterChef All Star'dan ayrılacak." ifadesini kullandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada Somer Şef ise "İlk yedi demek, final demek" uyarısında bulundu. Finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki gerginlik had safhaya ulaştı. Mehmet Şef'in "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözleri ise merak uyandırdı.

Magazin 24-12-23 14:54

MasterChef son eleme adayı kim oldu? 23 Aralık 2023 MasterChef All Star'da potaya giren yarışmacı

MasterChef All Star'da gerilim had safhada. Sevilen yemek yarışmasında haftanın son eleme adayının belirlenmesi için mücadele edildi.'MasterChef son eleme adayı kim oldu?' sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Yayınlanan bölümde oldukça gergin anlar yaşandı. İşte, MasterChef All Star'da potaya giren son isim...

Magazin 24-12-23 09:39

MasterChef eleme adayı kim oldu? 21 Aralık 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef eleme adayı merak konusu oldu. Yarışmacılardan ülke seçmeleri ve o ülkelerden üç çeşit yemek yapmaları istendi. Yarışın sonunda bir takım eleme potası için tekrar oyun oynadı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmanın son bölümünde dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme adayı internette araştırılıyor. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 21 Aralık 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Magazin 22-12-23 08:09

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 20 Aralık 2023 MasterChef All Star ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın dün yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan lezzetli tavuk tarifi yapmalarını istedi. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarışacaklar. İşte 20 Aralık 2023 Çarşamba MasterChef'te yaşananlar...

Magazin 21-12-23 08:25

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 19 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef eleme adayları ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak edildi. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 19 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar farklı bir konsept ile yarıştı. Yarışmacıların giderek azaldığı MasterChef All Star'da büyük finale yaklaşıldı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 19 Aralık MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 20-12-23 08:43

MasterChef All Star'da Dilara elendi, sosyal medya yıkıldı! Yasin Obuz'un kutlaması olay oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle takip edilen MasterChef 2023 All Star'ın son bölümü nefes kesti. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yarışma programında Dilara, Barbaros, Esra ve Batuhan arasında yapılan eleme oyununda en az oyu alarak hayallerine veda eden isim oldu. Dilara''nın gidişi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şimdilerde Survivor All Star'a gitmek için gün sayan Yasin Obuz'un kutlaması olay odu.

Magazin 18-12-23 17:26

Kurada Galatasaray ile eşleştiğini gören Sparta Prag temsilcisinin verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi Play-Off Eleme Turu’ndaki rakibi Çekya temsilcisi Sparta Prag oldu. Galatasaray ile eşleşen Sparta Prag'ın temsilcisinin kura çekimindeki tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar verilen bu tepkiye ''acının tatlı tebessümü'' şeklinde yorumlarda bulundu.

Spor 18-12-23 15:37

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Aralık 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı!

MasterChef'te elenen isim merak konusu oldu. Hırs ve mücadelenin dorukta olduğu yarışmada son eleme adayı Dilara olmuştu. Şampiyonluk yarışına devam etmek isteyen dört eleme adayı yarışmaya devam etmek içim mücadele etti. Yarışmacılar bıldırcın ve börülce konseptli bir yemek yaptı. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 17 Aralık 2023 MasterChef All Star'a veda eden yarışmacı belli oldu mu? İşte MasterChef All Star 17 Aralık 2023 Pazar eleme gecesinde yaşananlar...

Magazin 18-12-23 07:35

MasterChef eleme adayı kim oldu? 16 Aralık 2023 MasterChef'te son eleme adayı kim?

MasterChef All Star yarışmacıları son eleme adayı olmamak için yarıştı. Şef Yılmaz Öztürk dün akşam MasterChef All Star'a konuk oldu. Şef Yılmaz Öztürk yarışmacılardan kendi tabağı olan ızgara lüfer yapmalarını istedi. Son takım oyununun oynandığı hafta geride kalırken önümüzdeki hafta itibariyle bireysel yarışlara geçileceği açıklandı. İşte, MasterChef All Star'da potaya giren son isim...

Magazin 17-12-23 11:02

MasterChef eleme adayı kim oldu? 14 Aralık 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, bireysel dokunulmazlık kimin oldu?

MasterChef All Star'da geçtiğimiz gün son takım oyunu oynandı. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak konusu oldu. MasterChef dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme adayları vatandaşlar tarafından internette araştırılıyor. Peki, MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 14 Aralık 2023 MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 15-12-23 07:55

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

CHP belediye adayları belli oldu mu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Gelen son dakika açıklamasına göre 2024 yerel seçimleri için beş ilin belediye başkanı adayı belli oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tanju Özcan'ın yeniden aday olup olmadıkları merak ediliyor. Peki, CHP ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

Haber 14-12-23 21:01

MasterChef eleme adayı kim oldu? 13 Aralık 2023 MasterChef All Star'da ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın 13 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyelerinden Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef yarışmacılardan İsviçre mutfağı lezzetleri yapmalarını istedi. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 13 Aralık 2023 MasterChef All Star'da ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

Magazin 14-12-23 08:21

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 12 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın 12 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan seçilen malzemeler ile tarifler yapmalarını istedi. Peki, MasterChef All Star ilk dokunulmazlığı kim kazandı? 12 Aralık 2023 MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 13-12-23 08:31

MasterChef Cemre kimdir, nereli ve kaç yaşında? MasterChef'ten elenen Cemre Uyanık'ın hayatı ve biyografisi

MasterChef'ten elenen yarışmacı Cemre Uyanık oldu. Cemre Uyanık; Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada Esra, Kıvanç ve Dilara ile birlikte yer aldığı eleme potasından çıkamadı. MasterChef All Star, izleyicileri internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, MasterChef Cemre kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 11-12-23 09:17

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 10 Aralık 2023 MasterChef'ten elenen yarışmacı!

MasterChef All Star'da bu haftanın eleme adayları Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olmuştu. MasterChef'ten kimin elendiğini öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Dilara ve Cemre'nin aynı puanı alması sosyal medyada da oldukça konuşuldu. İşte, 10 Aralık Pazar günü MasterChef All Star'dan elenen isim...

Magazin 11-12-23 08:35

MasterChef'te şoke eden veda! Şampiyon adayı görülürken elendi! sosyal medyada olay oldu

MasterChef All Star eleme heyecanıyla devam ediyor. Her hafta pazar günleri gerçekleşen eleme oyununda bir isim daha yarışmaya veda etti. Artık puanlama sistemine geçilen MasterChef'te haftanın eleme adayları Esra, Dilara, Cemre ve Kıvanç olmuştu.

Magazin 11-12-23 00:24