Elif Ceren Balikci Hangi Dizide Oynuyor Haberleri

RUHUN DUYMAZ 3. BÖLÜM İZLE! Ruhun Duymaz hangi gün oynuyor, bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve Fox TV yayın akışı

Ruhun Duymaz 3.bölüm ekranı, dizinin Fox TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk'in başrolde olduğu dizide Onur ve Ece'nin karmaşık hikayesi anlatılıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Aytaç Çiçek oturuyor. Peki, Ruhun Duymaz hangi gün oynuyor, bu akşam var mı? İşte Ruhun Duymaz 3.bölüm detayları ile son bölüm özeti ve 5 Ağustos Fox TV yayın akışı...

Magazin 2023-08-05 18:45:19

Deli Yürek'te Ağabey rolü ile tanındı! Bakın Demir Karahan artık hangi dizide oynuyor!

Usta oyuncu Demir Karahan, 5 Ekim 1998 - 24 Haziran 2002 tarihleri arasında yayınlanan ve başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Zeynep Tokuş'un yer aldığı bir zamanlara damga vuran Deli Yürek dizisinde "Ağabey" karakterini canlandırmıştı. Kariyer hayatı boyunca birçok başarılı projede yer alan Demir Karahan, en son TRT 1 ekranlarında yayınlanan o popüler dizide rol almaya başladı. İşte ayrıntılar...

Magazin 2021-08-30 14:23:02

Menajerimi Ara 1. bölümden yeni fragman yayınlandı! Tuba Büyüküstün hangi rolde oynuyor? Menajerimi Ara ne zaman başlıyor?

Menajerimi Ara dizisi 1. bölümden ön izleme yayınlandı. Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran Call My Agent uyarlaması olan Menajerimi Ara dizinin 1. bölümünde Tuba Büyüküstün konuk oyuncu olarak rol alacak. Bir menajerlik şirketini merkeze alan dizide eğlence dünyasının perde arkasını anlatılacak. Peki Menajerimi Ara dizisi ne zaman başlıyor? Menajerimi Ara oyuncuları kimler? İşte Menajerimi Ara 1. bölüm fragmanları ve konusu.

Magazin 2020-08-05 02:48:19

Ramo 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ekin Türkmen Ramo'da hangi rolde oynuyor?

Show TV’nin sevilen dizisi Ramo’nun 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı, seyircileri Adana’nın renkli ve aksiyon dolu sokaklarına götüren ‘Ramo’nun kadrosuna Ekin Türkmen dahil oldu. Ekin Türkmen dizide ‘Meryem’ isminde bir şarkıcıyı canlandıracak. Ramo yeni bölümde . Ramo komisyon kararıyla gece kulüplerine el koyarken aksiyon dolu sahneler heyecanı yükseltiyor. Yavuz’un "Alpay'ı indir, koltuğunu al." sözleri ise dikkat çekiyor.

Magazin 2020-03-15 23:23:56

Zümrüdüanka dizisine flaş transfer! Itır Esen hangi rolde oynuyor?

Başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın paylaştığı, çekimleri Kapadokya’da gerçekleşen, FOX ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka'nın oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Magazin 12-03-20 21:34

İncir Ağacı dizisine Hercai'den flaş transfer! Elif Eda Başlamışlı hangi rolde oynuyor?

TRT 1’in günlük dizisi İncir Ağacı’nın kadrosuna en son Hercai dizisinde rol alan Elif Eda Başlamışlı, Hasret karakteri ile dahil oldu.

Magazin 07-01-20 02:31

Yeliz Kuvancı, Tutunamayanlar dizisinde hangi rolde oynuyor?

Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı, TRT'nin iddialı absürt komedisi olan Tutunamayanlar ile ekranlara dönüyor. Yeliz Kuvancı dizide başrol oyuncusu Doğu Demirkol'un ablası Ayşe karakterini canlandıracak.

Magazin 04-01-20 02:45

Bir Aile Hikayesi'nde Ezgi Eyüboğlu hangi rolde oynuyor? Bir Aile Hikayesi 11. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, FOX’un sevilen dizisi “Bir Aile Hikayesi”ne dahil oluyor. Ezgi Eyüboğlu dizide Berk'in eski sevgilisini canlandıracak. İşte Bir Aile Hikayesi 11. yeni bölüm 2. fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 18-05-19 02:45

Yüzleşme dizisinde Hande Doğandemir ve Yeşim Ceren Bozoğlu rolleriyle şaşırtacak!

Kanal D'nin yeni dizisi Yüzleşme'de Hande Doğandemir (Masal) ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun (Zümrüt) canlandırdığı iki kadın, tüm kasabayı ‘yüzleşme’yle karşı karşıya bırakmaya hazırlanıyor. Peki Yüzleşme dizisinde Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hande Doğandemir hangi rolde oynuyor?

Magazin 25-02-19 01:52

Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu Kardeş Çocukları'nda hangi rolde oynuyor?

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez'in paylaştığı "Kardeş Çocukları" çok yakında Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Sevilen oyuncular Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu dizide iki kız kardeşi canlandıracak. Kardeş Çocukları dizisinden yeni fragman da yayınlandı.

Magazin 29-12-18 01:43

Darısı Başımıza ne zaman başlıyor? Darısı Başımıza konusu nedir? Darısı Başımıza oyuncuları kimlerdir?

Darısı Başımıza, yaz ekranında Show TV'de başlayacak yeni dizi merak ediliyor. Genç oyuncu kadrosu yanında deneyimli oyuncuları ile Darısı Başımıza sıcak bir aşk hikayesi ile yakında başlıyor. Tanıtım fragmanı yayınlanan Darısı Başımıza, şimdiden diziseverlerin ilgisini çekti. Peki Darısı Başımıza ne zaman başlıyor? Darısı Başımıza konusu nedir, dizide hangi oyuncular oynuyor?

Magazin 29-06-18 10:20

Berk Oktay kimdir? Berk Oktay kaç yaşında ve hangi dizide oynuyor?

Berk Oktay kimdir merak ediliyor. Best Of Model seçilerek tanınan ve birçok dizide rol alan yakışıklı oyuncu Berk Oktay, Google'da araştırılmaya başlandı. Peki Berk Oktay kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynadı? Berk Oktay şu sıralar hangi dizide, hangi rolde oynuyor? İşte Berk Oktay hakkında merak edilenler...

Haber 29-06-18 09:07

Yağız Can Konyalı kimdir? Hangi dizide oynuyor? Kaç yaşında?

Yağız Can Konyalı, bugün arkadaşı ile birlikte bulundukları arabanın içinde uyuşturucu bulunması nedeniyle gözaltına alındı. Yağız Can Konyalı ve arkadaşları, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi. Genç oyuncunun bu haberden sonra merak edilmeye ve Yağız Can Konyalı kimdir aramaları yapılmaya başlandı. Peki Yağız Can Konyalı kimdir? Hangi dizide hangi karakteri canlandırıyor? Kaç yaşındadır?

Haber 01-06-18 13:52

Hangi dizide rol alacak?

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, Medyapım'ın çektiği 'Eve Düşen Yıldırım' dizisinde 2011 Türkiye 2. güzeli Gizem Karaca, Seda Akman ve İsmail Filiz ile başrol oynuyor

Magazin 02-10-11 11:04