Emina Jahovic Haberleri

Estetiğim yok gibi demişti! Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic estetiksiz haliyle şoke etti! Evrim bu olsa gerek

Mustafa Sandal ile sansasyonel bir şekilde boşanan Emina Jahovic, estetiksiz halleriyle gündem olmaya devam ediyor. Her fırsatta çok estetik yaptırmadığını ve yüzünde çok bir değişiklik olmadığını söyleyen Jahovic'in eski hali görenleri şoke etti. Ünlü isme kullanıcılardan 'Bunun adı evrim' gibi birçok yorum geldi.

Magazin 07-05-2023 20:29

İstanbul depreminden korkup Kemerburgaz’da ev arayışına girdi! Emina Jahovic 25 milyon TL'yi gözden çıkarmıştı ama...

Kahramanmaraş depremi sonrası olası İstanbul depremi de gündemde. Ulus'ta yaşayan Emina Jahovic bu sebeple harekete geçti. Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic depremden korkup Kemerburgaz’da villa arayışına girdi. Ünlü isim bir kütük ev beğenip 25 milyon TL’yi gözden çıkardı ama evin tapusuz olmasıyla fikrini değiştirdi.

Magazin 23-02-2023 10:38

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic umreye gitti! Başörtülü poz geldi

Eski eşi Mustafa Sandal ile yaşadığı nafaka sorunlarıyla gündemde olan Emina Jahovic umreye gitti. Mustafa Sandal ile 9 yıllık evliliğini bitiren Boşnak şarkıcı Emina Jahovic de maneviyata yönelen ünlüler arasına katıldı ve başörtülü pozuyla sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 15-12-2022 07:23

Emina Jahovic'ten 'nafaka' yanıtı: Erkek, adam gibi davranmalı!

2018 yılında boşandığı Mustafa Sandal ile nafaka yüzünden davalık olan Emina Jahovic, eski eşler Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz arasındaki nafaka krizi hakkında konuştu. Eski eşine göndermede bulunan Jahovic, "Ben de aynı sorunu yaşadım... Erkek, adam gibi davranmalı!" dedi.

Magazin 03-12-2022 14:11

Emina Jahovic

Emina Jahovic Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emina Jahovic Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mustafa Sandal Melis Sütşurup ile evlilik hazırlığında! Düğün için paraya kıydı

Emina Jahovic ile nafaka krizi yaşayan Mustafa Sandal Melis Sütşurup ile düğün hazırlığı yaparken kesenin ağzını açtı. Sandal iddialara göre; Marmaris’teki çok lüks bir otelde yapılacak ve iki gün sürecek düğüne 200 bin Euro ödeyecek.

Magazin 12-05-2022 07:07

Emina Jahovic bikinili pozlarıyla kasıp kavurdu! Sosyal medyayı salladı...

Şarkıcı Emina Jahovic paylaşımlarıyla sosyal medyada göz kamaştırmaya devam ediyor. Son olarak Instagram hesabından tatil fotoğraflarını paylaşan güzel şarkıcı beğeni yağmuruna tutuldu. Emina Jahovic'in bikinili pozlarındaki fiziğiyle dikkat çekti.

Magazin 06-05-2022 14:48

Emina Jahovic tek tek anlattı! Mustafa Sandal kazandıkları parayı gizli hesaplara yatırmış

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal arasında sular durulmuyor. 15 bin TL nafaka için eski kocasına dava açan Emina Jahovic Sandal'ın karşı dava açmasıyla deliye döndü. Emina Jahovic Mustafa Sandal ile evliyken kazandıkları paranın gizli hesaplara yatırıldığını iddia etti. Eski eş Mustafa Sandal'ı kendisinden 'mal kaçırmakla' suçladı.

Magazin 17-02-2022 07:34

Emina Jahovic, tartışmalı isimle yeni bir aşka yelken açtı

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’la 2018 yılında boşanan şarkıcı Emina Jahovic’in yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. İki çocuk annesinin, daha önce eski karısına şiddet uyguladığı iddia edilen iş insanı Can Atay’la birlikte olduğu konuşuluyor.

Magazin 11-12-2021 19:53

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic çiftinin çocukları kocaman oldu!

2008 yılında 10 yıllık evliliklerini sonlandıran Mustafa Sandal ve Emina Jahovic çiftinin oğulları Yaman ve Yavuz, kocaman oldular. Sandal ve Jahovic, oğullarıyla sevgi dolu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Magazin 11-10-2021 13:43

Emina Jahovic hastane çıkışı gazetecilere yakalanınca nasıl kaçacağını şaşırdı

Emina Jahovic, özel bir hastane çıkışında karşısında gazetecileri görünce nasıl kaçacağını şaşırdı. Fotoğraf vermemek için elindeki kahve bardağıyla yüzünü saklamaya çalışan şarkıcı, görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 06-06-2021 01:00

Emina Jahovic eski eşi Mustafa Sandal hakkında açtı ağzını yumdu gözünü: 26 ay tek kuruş ödemedi, 740 bin TL borcu var

Emina Jahovic ve Mustafa Sandal, 2 çocuklarının nafaka davası yüzünden birbirine girdi. 3 yıl önce tek celsede boşanan çift, her fırsatta dost olduklarını dile getiriyorlardı. Mustafa Sandal, pandemi yüzünden ekonomik olarak zor günler geçirdiğini belirterek aylık nafaka miktarını düşürmek için mahkemeye başvurmaya hazırlanınca Jahovic'ten tepki gecikmedi.

Magazin 07-05-2021 20:40

Nafaka alamayan Emina Jahovic: 'Denge oturtmamız lazım'

Mustafa Sandal’dan boşanan Emina Jahovic eski eşine dava açmıştı. Emina Jahovic davayla ilgili konuşmak istemezken "Yanlış bir şey yapmak istemiyorum" dedi.

Magazin 28-03-2021 14:55

Mustafa Sandal'dan haciz açıklaması! Emina Jahovic haciz yolladı mı?

Emina Jahovic, iki aydır nafaka alamadığı eski eşi Mustafa Sandal'ın evi ve ofisine haciz yolladığı iddia edilmişti. Mustafa Sandal konu hakkında Erol Köse'ye açıklamada bulundu.

Magazin 12-02-2021 13:37