Emir Elidemir Kimdir Haberleri

İran lideri Hamaney'den İsrail'e başlattıkları saldırı sonrası ilk açıklama: 'Siyonist rejim ektiğini biçecek'

İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun İsrail'deki hedeflere yönelik kapsamlı İHA ve füze saldırısı başlattıklarını duyurdu. Tüm dünyada gündem olan saldırı açıklamasının ardından İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'den ilk sözler geldi. Hamaney "Siyonist rejim ektiğini biçecek. İran siyonist rejimi cezalandırılacak." dedi. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ise İsrail'e saldırı konusunda ABD'ye gerekli uyarıyı yaptıklarını açıkladı.

Haber 2024-04-14 00:01:06

Bir Peri Masalı'nın güzeli Alina Boz'un Rus annesini görenler inanamadı! 'Güzellik genetikmiş'

Son olarak Taro Emir Tekin ile başrolünü paylaştığı Bir Peri Masalı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Alina Boz son dönemde Umut Evirgen ile yaptığı evlilikle adından söz ettiriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Alina Boz şimdi de Rus annesi ile gündem oldu. Ünlü ismin annesini görenler çok şaşırdı.

Magazin 2024-04-05 09:39:32

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi büyüdü! Değişimiyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği 'Küçük Osman' karakteri ile hafızalara kazınan Emir Berke Zincidi şimdilerde büyüdü ve kocaman bir delikanlı oldu. Emir Berke Zincidi'nin değişimi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 2024-03-23 08:39:15

Karaciğer bekleyen minik Emir'e şans ikinci kez güldü

İzmir'de, henüz 7 aylıkken karaciğer dokusu nakledilen ve vücudunun reddetmesi üzerine bekleme listesine tekrar giren 6 yaşındaki Emir Çelik, ikinci nakil operasyonuyla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 2024-03-12 11:21:28

Yanlışlıkla kendisini kaydedip paylaştı! Görüntüleri 2 milyonu aşkın izlendi... Bu kimdir ho?

TikTok'ta 'saygin955' kullanıcı adıyla açılan bir profilden yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yanlışlıkla telefonun ön kamerasını açıp kendisini kaydeden yaşlı bir kadın kendisini tanımayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2.4 milyon izlenen görüntülerde kamerada kendisini gören kadın, "Bu kim ho?" deyince viral oldu.

Trend 12-03-24 07:48

CHP ve İYİ Parti adayları arasında gerginlik! 'Lütfen saygılı ol'

Muğla'da CHP ile İYİ Parti adayları arasında tokalaşma gerginliği yaşandı. İYİ Parti Bodrum Belediye başkan adayı Raşit Emir Süer'in esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Aras'ın elini sıkmayıp, "Bu millete verdiğin sözü tutacaksın. Bu milletin hakkını yedirtmeyeceksin" demesi gerginliğe neden oldu.

Haber 09-03-24 19:15

Oruç Baba kimdir, Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır? Oruç Baba'nın hikâyesi

Fatih'te bulunan Oruç Baba Türbesi, Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren dualarının gerçekleşeceğine inanan kişiler tarafından ziyaret edilir. Bu dönem türbe çok kalabalıktır. Ramazan ayının ilk ve son günlerinde şeker, zeytin, sirke ve ekmek gibi bereketi temsil ettiği düşünülen gıdalar ile oruç açılır ve insanlar birbirlerine bu gıdalardan dağıtır. Amaç, bereket getirmesidir. Peki, Oruç Baba kimdir, hikâyesi nedir? Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır?

Haber 08-03-24 18:05

Afyonkarahisarlı genç Hasan Emir Yalçınkaya bölge üçüncüsü oldu

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Şiir Okuma Yarışması Bölge finalinde Afyonkarahisar Gençlik Merkezlerini temsilen 13-17 yaş erkek kategorisinde yarışan Şuhut Gençlik Merkezi gönüllü genci Hasan Emir Yalçınkaya, okuduğu şiir ile bölge üçüncüsü oldu.

Yurthaber 29-02-24 11:22

Kim Milyoner Olmak İster'e 'Neil Armstrong kimdir?' sorusu damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster programında ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı karşısına çıkan 'Neil Armstrong kimdir?' sorusunda zor anlar yaşadı. Joker de kullanan yarışmacının verdiği cevap gündem oldu.

Magazin 26-02-24 00:28

Baba ve oğlunun yargılandığı cinayet davası ertelendi

Eskişehir’de küfürleşme nedeniyle çıkan kavgaya 24 yaşındaki Suat Akarsu’yu bıçaklayarak öldüren Emir Efe A. ile babasının yargılandığı dava ertelendi.

Yurthaber 22-02-24 10:56

Kocaelili öğrenci üşümesinler diye Van'daki çocuklar için bere ördü

Kocaeli'de yaşayan 12 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Emir Ali Yılmaz, "üşümesinler" diye evinde ördüğü 36 bereyi Van'ın Erciş ilçesindeki çocuklara göndererek iki kent arasında gönül köprüsü kurdu.

Yurthaber 21-02-24 13:16

Aslan Değirmenci kimdir ve nerelidir? Eserleri, kitapları neler? İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci hakkında bilgiler

Aslan Değirmenci kimdir, nerelidir? Gündeme dair zaman zaman yaptığı önemli açıklamalarla kamuoyunda dikkat çeken ve özellikle İsrail'e yönelik gösterdiği tepkiyle gündem yaratan Gazeteci - yazar Değirmenci birçok kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü görevini yürüten Değirmenci'nin bugüne kadar yayımlanan 8 eseri bulunurken, özellikle 'Kürt sorunu' ve '12 Eylül' üzerine olan kitapları ise dikkat çekiyor.

Finans 20-02-24 11:40

Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır? Uluslararası Uzay İstasyonu’nun sahibi kimdir?

Dünyanın dışında gök cisimleri denilen cisimler arasında yer alan boşluk, uzay olarak tabir edilmektedir. Uzayda toz bulutlarından gezegenlere, çeşitli gazlardan kuyruklu yıldızlara kadar pek çok farklı cisim bulunmaktadır. Bu cisimler dışında uzaya fırlatılan ve yapay uydu olarak bilinen birden fazla farklı uydu türü de mevcuttur. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu uydular arasındadır. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır ve sahibi kimdir?

Haber 19-02-24 17:57

Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Yeşilçam döneminin ünlü oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde yaşamını yitirdi. Üzücü haberin ardından Sevda Ferdağ kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte usta oyuncu Sevda Ferdağ hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-02-24 15:21

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-24 15:03

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 16-02-24 11:38

Şevval Sam oğlu Taro Emir Tekin hakkında konuştu: Gelip kucağıma oturuyor

Şevval Sam kendisi gibi oyuncu olan oğlu Taro Emir Tekin hakkında konuştu. Oğlunu sette ziyarete gittiğinde oğlunun koşarak gelip kucağına oturduğunu belirtti.

Magazin 13-02-24 11:35

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar! İlk soruda elendi

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Emir Karakayış isimli yarışmacı, henüz ilk soruda heyecanına yenilerek yanlış cevap verdi.

Magazin 11-02-24 22:42

Feci şekilde can verdi, o detay yürekleri yaktı! Kaza olmaması için...

Bursa'da, otomobillerinin lastiğinin patlaması sonucu araçlarını sağ şeride çekip değişim yapmak isteyen 3 gençten Emir Faruk Ağa (25), alkollü sürücü İbrahim Ü.'nün kendisine çarpmasıyla hayatını kaybetti. Toprağa verilen Ağa’nın, arkadaşları lastik değiştirirken, yoldan geçen araçları telefonunun ışığını yakarak uyardığı sırada kazanın gerçekleştiği öğrenildi.

Haber 11-02-24 15:59

Yok böyle savunma! 'İstesem öldürürdüm' dedi, ilk duruşmada tahliye edildi

Bursa'da Emir Çullu (29), husumetli olduğu Ercan Demirkıran'ın akrabası Tolga Demirkıran'ı (34) tabancayla yaraladı. 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında yaşadıkları tartışma sırasında, elini beline götüren Demirkıran’a korkutmak amacıyla ateş ettiğini belirten Çullu, "İstesem onu öldürürdüm. Suç kayıtlarıma bakınca bunu anlarsınız hakim bey" dedi. Mahkeme heyeti, çok sayıda kaydı bulunan sanığın tahliyesine karar verdi. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 15:59

ABD'den uyarı: İsrail'in Refah'a yönelik askeri operasyonu bir felaket olur

Netanyahu, Gazze'de yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Refah bölgesine saldırı hazırlığı için orduya emir verdiklerini söylemişti. ABD'den açıklama geldi. ABD yönetimi, İsrail'in Refah'a yönelik olası askeri operasyonlarının "bir felaket" olacağı uyarısında bulundu ve böyle bir operasyona destek olmayacağını duyurdu.

Haber 08-02-24 22:37

Dünya bu sözleri konuşuyor: Netanyahu'dan 'Saldırı emri verdik' açıklaması! Hamas duyurdu: 'Türkiye'den garantörlük talep edildi'

İsrail ve Hamas arasında ateşkese yönelik görüşmeler sürüyordu. Netanyahu yaptığı açıklamada Hamas'ın isteklerini kabul etmenin İsrail için yeni bir kıyıma yol açacağını savundu. Açıklamasında Netanyahu Gazze'nin güneyindeki Rafah kentine saldırıya hazırlanması için orduya emir verdiklerini söyledi. Öte yandan Hamas Hareketi Siyasi Büro Üyesi Usame el Hamdan, Gazze'de ateşkes için sundukları teklifte Türkiye'nin anlaşmada garantör olmasını talep ettiklerini açıkladı.

Haber 07-02-24 21:48

Kapkaç nasıl yazılır? Kapkaç ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İsim türündeki bir sözcük olan kapkaç, 2 ayrı emir kipi ögesinin birleştirilmesi sonucunda oluşturulmuştur. Bu ifade bir hırsızlık türünü temsil ederken yazılı dilde bazı durumlarda hatalı olarak kullanılır. Söz edilen kelimenin yanlış yazılmasının temel nedeni ise ayrı mı bitişik olarak mı kullanıldığının bilinmemesidir. Dolayısıyla TDK’ye göre doğru olan kapkaç yazılışı açıklanmalı ve bu ifadeyi içeren cümle örnekleri sıralanmalıdır.

Egitim 31-01-24 17:57

Zonguldaklı genç yetenek Erzurumspor’a transfer oldu

Zonguldaklı 15 yaşındaki amatör futbolcu Emir Derin, 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’a transfer oldu.

Yurthaber 31-01-24 14:33

Sık sık yaptırmayın uyarısı! Kalıcı oje yaptıranlar bu zararlarından habersiz olabilir

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Ceylan Emir, kalıcı oje düşkünlerine uyarılarda bulundu. Uzm. Dr. Ceylan Emir, “Sık sık yaptırılan kalıcı oje işlemleri tırnak yüzeylerine zarar verebilir. Kişiler alerjik reaksiyonlar ile karşılaşabilir. Kalıcı oje sonrası en az 15 gün ara verilmesini ve tırnakların bu süre içerisinde havalandırılmasını tavsiye ederim.” dedi.

Kadin 31-01-24 11:32

Taze baba İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali olay oldu

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba olmanın heyecanını yaşadı. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldi. Taze baba İdo Tatlıses bebeklerinin dünyaya gelmesinin ardından imaj tazeledi.

Magazin 30-01-24 15:53

Şahan Gökbakar Buket Aydın'ın karısını hedef almasına sessiz kalmadı! Bu leş, paçoz, çirkin, seviyesiz...

Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan spiker Buket Aydın açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Aydın, "Hesabı erkek ödemeli. Erkekliğin doğasından gelir" demişti. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sunucu Buket Aydın’ın sözlerini yaptığı paylaşımla ti’ye almıştı. Aydın, kendisini taklit eden Şahan Gökbakar ve eşi Selin Ortaçlı'yı skandal sözlerle hedef aldı. Gökbakar'dan eşini hedef alan Aydın'a yanıt geldi.

Magazin 26-01-24 10:58

Hesabı erkek ödemeli sözlerini ti'ye almıştı! Buket Aydın, Şahan Gökbakar'a sert çıktı! 'Kadın düşmanı reziller'

Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan ünlü haber spikeri Buket Aydın "Hesabı erkek ödemeli" sözleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Açıklamasıyla dillere düşen Aydın'ı ünlü komedyen Şahan Gökbakar'da çektiği bir video ile ti'ye aldı. Gökbakar'ın videosuna sinirlenen Buket Aydın sert çıktı.

Magazin 24-01-24 09:08

İlk Türk astronot kimdir? Uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu? Türkiye’nin ilk uzay yolcusu

Dünyanın ötesinde bulunan, hem enerji hem de maddeden oluşan sistem, uzay olarak karşımıza çıkmaktadır. Geçmişten günümüze kadar çok sayıda kişi uzay yolculuğu yapmıştır. Bu seyahatlerin bazıları askeri amaçlı, bazıları ise bilimsel amaçlı olmuştur. Son zamanlarda uzay yolculuğu ile ilgili birçok konu gündeme gelmektedir. Bu konulardan biri de ülkemizi temsil eden ve ilk uzay yolcusu olarak bilinen kişinin kim olduğudur. Peki, ilk Türk astronot kimdir, uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu?

Haber 23-01-24 19:27

Alper Gezeravcı kimdir? Alper Gezeravcı nereli?

Çok sayıda yazılı mecrada ve basılı yayın sektöründe Alper Gezeravcı ismi ile karşılaşılmaktadır. Bu ismin bu kadar sık gündeme gelmesinin altında yatan sebeplerin başında uzay yolculuğu konusu gelmektedir. Gök cismi olarak tabir edilen cisimlerin arasında bulunan, boşluk olduğu tahmin edilen, ancak bu konuda net bir ispat taşımayan genişlik, uzay olarak ifade edilir. Uzay konusu denildiğinde ise ilk akla gelen isimlerden biri Alper Gezeravcı’dır. Peki, Alper Gezeravcı kimdir ve nerelidir?

Haber 23-01-24 19:25

Şahan Gökbakar'ın Buket Aydın paylaşımı gündem oldu! O sözlerini ti'ye aldı

Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan spiker Buket Aydın açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Buket Aydın "Hesabı erkek ödemeli. Erkekliğin doğasından gelir" demişti. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sunucu Buket Aydın’ın “maddi durumu kötü biriyle birlikte olmam” açıklamalarını yaptığı paylaşımla ti’ye aldı.

Magazin 23-01-24 17:08

Buket Aydın Hesabı erkek ödemeli deyip söylediği sözlerle sosyal medyada gündem oldu! Özgür Demirtaş'tan bomba yanıt

Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan spiker Buket Aydın açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Buket Aydın "Hesabı erkek ödemeli. Erkekliğin doğasından gelir" deyince Özgür Demirtaş kendini tutamadı.

Magazin 23-01-24 07:52

Survivor All Star Kırmızı takıma Doya Doya Moda yarışmacısı Yağmur Banda da dahil oldu! Yarışmacılar duyunca şaşırdı

Survivor yeni bölümde yedeklerden kadroya dahil olacak iki ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı kırmızı takıma Yağmur Banda'nın katılacağını duyurunca yarışmacılar "Aaa" diyerek şaşırdı. Peki, Yağmur Banda kimdir?

Magazin 21-01-24 14:29

Bakan bir daha baktı... Teşkilat'ın yıldızı Aybüke Pusat dansıyla gündem oldu! Eyvah benim hallere bak

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ta Neslihan karakterine hayat veren Aybüke Pusat, Emir Yargın'ın sahne aldığı gecede yaptığı dansla gündem oldu. Pusat, o anları sosyal medya hesabından "Eyvah benim hallere bak" notuyla paylaştı.

Magazin 20-01-24 18:12

Şehir Hastanesi'nde 1 yıl 4 gün sonraya randevu! Görünce inanamadı, sosyal medyada isyan etti

Şehir Hastanesi'ne randevu almak için başvuran bir vatandaş, tam 1 yıl 4 gün sonraya randevu verilmesine isyan etti. Söz konusu tarihi görünce gözlerine inanamayan vatandaşın sosyal medyadaki isyanı ise gündem oldu. Bir video paylaşan adam "16 Ocak 2025 tarihinde randevuya gidilecekmiş. Bu hastama o zamana kadar bir şey gelirse o zamana kadar acaba bunun suçlusu kimdir?" diye sordu.

Haber 15-01-24 06:23

Epstein skandalındaki Türk: Banu Küçükköylü! 1991 yılındaki güzellik yarışmasına katıldığı görüntüler ortaya çıktı... İlk kez konuştu

Jeffrey Epstein'in fuhuş ve pedofili skandalındaki Türkiye detayı gündem yarattı. Tüm dünyayı sarsan ve araların pek çok ünlü ismin karıştığı skandalda Türk vatandaşı Banu Küçükköylü'nün mağdur sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı. 'Banu Küçükköylü kimdir?' sorusuna yanıt aranırken, Küçükköylü'nün 1991 yılında güzellik yarışmasına katıldığı iddia edilirken o anların görüntüleri yayımlandı. Türkiye'nin bir anda gündemine oturan Küçükköylü ise sessizliğini ilk kez bozdu.

Magazin 11-01-24 15:17

Aydın Ayaydın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu! Eski CHP'li Aydın Ayaydın kimdir? Aslen nerelidir? Kızıyla ilgili o ayrıntı da dikkat çekti

AK Parti'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Ayaydın'ın Muğla'dan aday olduğunu duyurdu. Ayaydın'ın eski CHP İstanbul milletvekili adayı olduğu biliniyor. Adayın belli olmasından sonra Aydın Ayaydın kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır soruları sorulmaya başlandı. İşte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın hakkında tüm merak edilenler!

Haber 07-01-24 15:16

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu oldu! İYİ Parti'den geçmiş rozetini Erdoğan takmıştı...Nebi Hatipoğlu kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısında AK Parti'nin belediye başkanı adaylarını açıkladı. İYİ Parti’den istifa ederek Eskişehir Milletvekili olarak AK Parti’ye katılan Nebi Hatipoğlu AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Nebi Hatipoğlu kimdir? İşte detaylar...

Haber 07-01-24 15:08

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok mu oldu? Mansur Yavaş'a yerel seçimde rakip olacak iddiası... Gece 3'teki paylaşımı dikkat çekti (Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?)

AK Parti'de yerel seçim mesaisi hız kazandı, İstanbul'un ardından Ankara adayının da belli olduğu iddia edildi. Gelen son kulis bilgilerine göre "AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok" oldu. Söz konusu adaylık kararının kısa süre önce Altınok'a tebliğ edildiği belirtilirken, Altınok'un Mansur Yavaş'ın rakibi olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Altınok'un gece 3'teki paylaşımıysa dikkat çekti. Peki AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?

Finans 07-01-24 07:47

Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile telefonla görüştü!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonla görüştü.

Haber 05-01-24 01:18

Fatih Portakal canlı yayında AK Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıkladı! Gönülsüz ama emir demiri keser

31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde AK Parti'nin büyükşehirlerde kimleri aday göstereceği merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve Ankara adaylarını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. Gazeteci Fatih Portakal ise sunduğu ana haber bülteninde "Artık netleşti gibi" diyerek AK Parti'nin İstanbul, Ankara ve İzmir'de kimleri aday göstereceğini tek tek açıkladı. Portakal, İstanbul'daki adayı söylerken "Gönülsüz ama emir demiri keser" dedi.

Haber 04-01-24 20:27

YILDIZLAR BANA UZAK KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Ekranların yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak ATV'de yayın hayatına başlayacak. 31 Aralık 2023 Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacak olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin başrollerinde Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Peki, Yıldızlar Bana Uzak dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Magazin 31-12-23 15:47

Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı

Maksut Aşkar kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 29 Aralık 2023 Cuma akşamı yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Maksut Aşkar konuk oldu. Somer Şef'in anlatımına göre dünyanın en iyi şeflerinin yer aldığı listede 88. olan Maksut Aşkar tüm dünyada ülkemizi tanıtmıştır. Peki, Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı...

Magazin 29-12-23 20:00

MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? İlk genç şef ödülü sahibi!

Şef Mevlüt Özkaya ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Mevlüt Özkaya nereli ve kimdir gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. MasterChef All Star'da yavaş yavaş sona yaklaşılırken bir yandan da ünlü şefler konuk ediliyor. Programın bu akşamki konuğu ilk genç şef ödülü sahibi Mevlit Özkaya oldu. Peki, MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 28-12-23 20:21

MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya'nın biyografisi

MasterChef All Star'da heyecan dorukta. Bu akşam 193. bölümüyle ekrana gelecek olan MasterChef'in konuğu Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda yarışmacılar tezgah başına geçerek hünerlerini sergileyecekler. Peki, MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, MasterChef'in konuk şefi Mevlüt Özkaya'nın biyografisi...

Magazin 28-12-23 15:23

2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yalçın Dümer dizileri

Yalçın Dümer, 27 Aralık 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Ünlü isim, Serpil Çakmaklı ile olan evliliğinin ardından ünlü şarkıcı Esra Balamir ile 1998 yılında evlenmiş ve bu evlilik 1999 yılında son bulmuştu. Peki, Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Yalçın Dümer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 27-12-23 09:43

MasterChef'in konuğu Ahmet Dede kimdir? Michelin Yıldızı sahibi Şef Ahmet Dede'nin biyografisi

MasterChef'e Michelin Yıldızı sahibi Şef Ahmet Dede konuk olacak. Somer Sivrioğlu, "İrlanda'da yılın en iyi şefi seçilmişti. Bu sene yine seçildi. Yurt dışındaki 2 Michelin Yıldızlı tek Türk restoranı ve o restoranın şefi, milli gururumuz Ahmet Dede geliyor." diyerek ünlü şefi stüdyoya davet etti. Peki, MasterChef'in konuğu Ahmet Dede kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 26-12-23 23:52

KÜÇÜK ESNAF KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Küçük Esnaf oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İlk gösterime girdiği günden itibaren 15 hafta boyunca sinemada yayınlanan Küçük Esnaf filmini 832 bin 50 kişi izledi. Toplamda 9 milyon 17 bin 873,91 TL hasılat elde eden Küçük Esnaf filminde kendi halinde bir esnaf olan Berhudar’ın hayat hikayesi işleniyor. Peki, Küçük Esnaf Küçük Esnaf konusu nedir, oyuncuları kimdir? Küçük Esnaf filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 26-12-23 20:52