Erkan Avcı Haberleri

Kızıl Goncalar'ın Sadi Hüdayi'si Erkan Avcı'dan evlilik açıklaması: İlk aşkımı...

'Kızıl Goncalar' dizisinde 'Sadi Hüdayi' karakterini canlandıran Erkan Avcı, katıldığı programda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Avcı, "Evlenmeyi çok istiyorum" dedi.

Magazin 15-03-2024 10:44

Kuruluş Osman'ın Nikola'sı Erkan Avcı'dan diziye veda paylaşımı

ATV'de ekrana gelen ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Çukur'un ardından Kuruluş Osman'da rol alan başarılı oyuncu Erkan Avcı, son bölümle birlikte diziye veda etti. Kuruluş Osman'da Nikola'yı canlandıran Avcı, sosyal medya hesabından veda mesajı da paylaştı. Avcı'nın veda paylaşımına rol arkadaşı Burak Özçivit de yorum yaptı.

Magazin 19-05-2022 02:06

Alina Boz havuzdan paylaştı

Oyuncu Alina Boz, kendisinden 17 yaş büyük şarkıcı sevgilisi Mithat Can Özer ve arkadaş grubu ile beraber Bodrum tatiline çıktı.

Magazin 18-07-2021 15:47

Kuruluş Osman 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nikola ölüyor mu? Erkan Avcı diziden ayrıldı mı? Kuruluş Osman 34. son bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 34. son bölümüyle ekrana geldi. Kuruluş Osman son bölüm final sahnesinde Osman Bey, büyük bir tuzağa düştü. Kapana kısılan Osman Bey, Nikola'nın askerleri tarafından rehin alındı. Kuruluş Osman'ın 35. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Osman Bey, kendisini esir tutan Nikola'ya saldırıyor. Peki Kuruluş Osman'da Nikola ölüyor mu? Nikola rolündeki Erkan Avcı Kuruluş Osman'dan ayrılacak mı? Osman Bey nasıl kurtulacak? İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı.

Magazin 19-11-2020 02:01

Erkan Avcı

Erkan Avcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkan Avcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kuruluş Osman'a flaş transfer

Son olarak Çukur dizisinde rol alan oyuncu Erkan Avcı, Atv'nin yeni sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizisi Kuruluş Osman'a transfer oldu.

Magazin 30-08-2020 09:33

Kuruluş Osman'a Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı dahil oldu! Erkan Avcı kimdir?

Kuruluş Osman ikinci sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken kadrosuna yeni isimler eklemeye de devam ediyor. Kuruluş Osman'a Cüneyt Arkın'dan sonra son olarak Çukur'da yer alan Erkan Avcı dahil oldu. Peki Erkan Avcı kimdir?

Magazin 29-08-2020 14:57

Şampiyon dizisi final yaptı! Tolgahan Sayışman ve Erkan Avcı'dan Şampiyon dizisine veda mesajları

TRT 1'in dizisi Şampiyon, 34. bölümüyle final yaptı. Dizinin başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman ve Erkan Avcı da sosyal medya hesaplarından hayranlarına veda mesajları paylaştı. Sayışman paylaşımında "Yeni hikayelerde görüşmek üzere" notunu yazdı.

Magazin 13-08-2020 22:43

Şampiyon setinde Tolgahan Sayışman ve Erkan Avcı'ya doğum günü sürprizi

TRT 1'in pazar akşamları ekrana gelen iddialı dizisi Şampiyon'un ekibi, başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman ve Erkan Avcı'ya, sette doğum günü kutlaması yaptı.

Magazin 19-12-2019 20:54

Türk dizisi hayranları Türkiye'de buluştu

Çoğunluğunu ABD vatandaşlarının oluşturduğu "Türk dizi hayranları" grubu özel bir organizasyonla Türkiye'ye geldi - Sosyal medya aracılığıyla buluşan grup, Türkiye'nin farklı şehirlerini gezip film ve dizilerin çekildiği mekanları görme imkanı buldu - ABD'li Lena Gibson: - "Türk dizileri daha detaylı, daha zengin bir anlatımı var ve daha aile odaklı" - ABD'li Dawn Meyer: - "Türk dizileri benzersiz bir şekilde insanı içine çekiyor. Bir bölüm izledikten sonra bir sonraki bölümü daha çok izlemek istiyorsun" - Yönetmen Hilal Saral: - "Türk dizi sektörünün bu kadar başarıya ulaşmasının nedenlerinden biri, duyguyu daha derinden yaşayıp derinden aktarıyor olmamız"

Haber 15-09-2019 11:47

Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor? İşte Şampiyon oyuncu kadrosu ve 1. bölüm fragmanı

TRT 1'in iddialı dizisi Şampiyon'un 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı ve Erdal Özyağcılar'ı buluşturan Şampiyon dizisi ekran için gün sayıyor.

Trend 16-08-2019 22:32

Çukur'un Çeto'su Erkan Avcı, Şampiyon dizisinde hangi rolde oynayacak?

TRT1’in yeni sezon için hazırladığı iddialı dizi Şampiyon’un kadrosuna bir isim daha dahil oldu. Son olarak Çukur'da Çeto karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erkan Avcı, iddialı dizi Şampiyon'un kadrosuna katıldı.

Trend 20-07-2019 03:03

Kamboçya’da öldürülen Türk, Adana’da toprağa verildi

Kamboçya'daki bir lokantada, işçisi tarafından bıçaklanarak öldürülen Türk vatandaşının cenazesi, memleketi Adana'da defnedildi

Yurthaber 05-07-2019 18:21

Kamboçya’da öldürülen Türk, Adana’da toprağa verildi

Kamboçya'daki bir lokantada, işçisi tarafından bıçaklanarak öldürülen Türk vatandaşının cenazesi, memleketi Adana'da defnedildi

Haber 05-07-2019 18:19

“Ayasofya ve Fetih” makale yarışmasının kazananları belli oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından, gençlerin Fatih Sultan Mehmet Han’ın emaneti Ayasofya’yı daha yakından tanımaları amacıyla lise öğrencileri arasında düzenlediği “Ayasofya ve Fetih” konulu makale yarışmasının kazananları belli oldu.Büyükşehir Belediyesi’nin Konya merkez ve ilçelerinde eğitim gören lise öğrencilerine yönelik düzenlediği “Ayasofya ve Fetih” konulu makale yarışması sonuçlandı.

Haber 15-04-2019 14:49

Sinop'ta elektrik akımına kapılan işçi yaralandı

Sinop'ta elektrik akımına kapılan işçi yaralandı

Yurthaber 15-04-2019 14:48

Çukur'da Çeto öldü mü? Erkan Avcı ayrıldı mı? İşte veda mesajı! Çukur 58. son bölüm final sahnesi izle!

Çukur dizisi 58. son bölüm final sahnesinde herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Çukur'da Mahsun, Koçovalılar'ın gözler önünde Çeto'yu vurdu. Peki Çukur'da Çeto öldü mü? Çeto rolündeki Erkan Avcı Çukur'dan ayrıldı mı? Mahsun Çeto'yu neden öldürdü? İşte Çeto rolündeki Erkan Avcı'dan Çukur mesajı.

Trend 26-03-2019 00:17

Çukur'a bir transfer daha! Erkan Avcı kadroda!

Sezon finaliyle hayranlarını şoke eden Çukur'a yeni bölümler için transferler sürüyor! Berkay Ateş'ten sonra Çukur'a Erkan Avcı da dahil oldu

Magazin 16-08-2018 10:15

Çukur yeni sezonun bombasını patlattı! Erkan Avcı da kadroda

Show Tv'nin açık ara reyting rekorları kıran ve fenomen karakterler çıkaran dizisi Çukur'a yeni bir isim daha katılıyor.

Magazin 15-08-2018 09:35

Siyah-Beyaz dizisinde Erkan Avcı sürprizi

Çok yakında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Siyah-Beyaz dizisine Erkan Avcı dahil oldu. Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un üstlendiği dizide Avcı, Tatlıtuğ'un kardeşini canlandıracak.

Magazin 22-08-2016 14:25