Erkan Petekkaya Haberleri Ve Son Dakika Erkan Petekkaya Haberleri

Erkan Petekkaya Haberleri Ve Son Dakika Erkan Petekkaya Haberleri

11 Aralık 1970 tarihinde Elazığ’da dünyaya gelen Erkan Petekkaya, Türk televizyon tarihinin en önemli isimleri arasında yer alır. Aslen Diyarbakır’lı olan sanatçı İstanbul’da doğup büyümüştür. 1993 yılında kadrolu devlet tiyatrosu oyuncusu olmayı başaran Petekkaya, o tarihten beri oyunculuk yapmaktadır. Televizyon kariyerine 1994 yılında yaptığı şaka programlarıyla dahil olmuştur. Ardından 1998 yılında ‘Güzel Günler’ isimli dizide rol almıştır. Bedel, Aşkına Eşkıya, Taştan Kalp gibi önemli yapımlarda yer alan sanatçı; etkili oyunculuk performansıyla izleyicisinin beğenisini toplamıştır. Ününü bir adım daha ileriye taşıyan ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisi ile gerek canlandırdığı karakter gerekse oyunculuğuyla döneme damga vurmuştur. 189 cm boyunda olan oyuncu 2003 yılından beri Didem Petekkaya ile evlidir. Cem adında bir erkek evlada sahip olan sanatçı, ülkemiz için büyük önem taşımaktadır.

Erkan Petekkaya Haberleri

O Kız'ın Kadir'i Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

O Kız dizisinde hayat verdiği 'Kadir' karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, baba acısıyla sarsıldı. Babası Akın Petekkaya'nın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, cenaze bilgilerini de paylaştı.

Magazin 27-03-2024 14:37

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi büyüdü! Değişimiyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği 'Küçük Osman' karakteri ile hafızalara kazınan Emir Berke Zincidi şimdilerde büyüdü ve kocaman bir delikanlı oldu. Emir Berke Zincidi'nin değişimi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 23-03-2024 08:39

Erkan Petekkaya oğlu Cem Cano'yu paylaştı! Baba-oğulun benzerliği olay oldu

Başarılı oyunculuğu, sempatik halleri ve kendine has tarzı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya bu defa oğlu Cem Cano ile gündem oldu. Didem Petekkaya ile mutlu bir evliliği olan Petekkaya'nın oğlunu görenler çok şaşırdı. Baba-oğulun benzerliğine yorum yağdı.

Magazin 20-01-2024 15:32

Heyecanla bekleniyordu! Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi başlamadan bitti

Başarılı oyunculuk performansı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Erkan Petekkaya son olarak O Kız dizisinde hayat verdiği 'Kadir' karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Erkan Petekkaya'yı ekrana döndürecek olan Saplantı dizisinden üzen haber geldi. Heyecanla beklenen yeni dizi başlamadan bitti.

Magazin 30-11-2023 17:32

Erkan Petekkaya setlere geri dönüyor! Yeni adresi belli oldu

Başarılı oyunculuk performansı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Erkan Petekkaya setlere geri dönüyor. Son olarak O Kız dizisinde hayat verdiği 'Kadir' karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Petekkaya'nın yeni adresi belli oldu.

Magazin 27-10-2023 14:25

Saplantı dizisine bir flaş oyuncu daha! Ünlü isim Karabey rolünü canlandıracak

Yeni sezon dizilerinden biri olan Saplantı yakında Star TV'de yayın hayatına başlayacak. Son olarak Erkan Petekkaya'nın kadrosuna dahil olduğu Saplantı dizisine bir ünlü oyuncu daha katıldı. Dizinin yapım şirketi OGM Pictures, Karabey rolü için ünlü isim ile el sıkıştı.

Magazin 08-10-2023 11:51

Bir zamanlar sabah şekeriydiler! Erkan Petekkaya ve Ceyda Düvenci 26 yıl sonra yeniden buluştu

1997 yılında birlikte Sabah Şekerleri programını sunan Ceyda Düvenci ve Erkan Petekkaya yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Petekkaya ve Düvenci'nin eski halleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-09-2023 15:10

Erkan Petekkaya'nın eşi güzelliğiyle büyüledi! 20. yıl dönüm sürprizi olay oldu

En son O Kız dizisinde Kadir karakterine hayat veren Erkan Petekkaya eşi Didem Petekkaya'ya yaptığı sürprizle gündem oldu. 20. yıl dönümünü kutlayan Petekkaya'nın sürprizine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 15-09-2023 14:51

Leyla Tanlar bikinili pozu yüzünden kadro dışı bırakılmıştı! Yerine bakın kim geldi

Son olarak Güzel Günler dizisinde rol alan genç oyuncu Leyla Tanlar, TRT1 için çekilecek Selahaddin Eyyubi dizisiyle anlaşmıştı. Güzel oyuncu dizi hazırlıklarına başlamışken geçtiğimiz günlerde paylaştığı bikinili pozu yüzünden kadro dışı kaldığı iddia edilmişti. Yine iddiaya göre Leyla Tanlar'ın yerine gelen isim belli oldu.

Magazin 06-09-2023 08:39

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Küçük Osman'ıydı! Emir Berke Zincidi tatilde ortaya çıktı

Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli gibi ünlü isimlerin yer aldığı Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde, Küçük Osman karakteriyle hafızalara kazınan Emir Berke Zincidi son haliyle dikkat çekti. Zincidi arkadaşlarıyla gittiği tatilden son halini paylaştı.

Magazin 14-07-2023 10:25

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ının son hali şaşırttı! Emir Berke Zincidi'yi görenler tanıyamıyor

Bir dönemin izlenme rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin minik Osman'ı Emir Berke Zincidi'nin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Küçük Osman rolüyle milyonların kalbini kazanan ve hafızalara yer edinen Emir Berke Zincidi şimdilerde 17 yaşında.

Magazin 31-03-2023 16:56

Katarsis'e katılan Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'yı hatırlatıyor dedi! Yetiştirme yurdundaki o anı unutamıyor

Başarılı oyunculuğu ve zaman zaman da girdiği polemiklerle gündeme gelen Erkan Petekkaya Katarsis'e katıldı. Oyuncu "Kırmızı Oda'yı hatırlatıyor" diyerek konuşmasına başlarken programda hayatına dair detayları açıkladı. Kısa süre yetiştirme yurdunda kalan oyuncu orada yaşadığı unutamadığı bir olayı anlattı. Oyuncu annesinden bahsederken konuşmakta da zorlandı.

Magazin 30-03-2023 09:20

O Kız dizisi final mi yapıyor, ne zaman? O kız dizisi bitiyor mu?

O Kız dizisinin final kararı gündem oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisi 22 Şubat tarihinde 21. bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Hayranlarını üzen bu haber sonrası O kız dizisinin final kararına ilişkin detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, O Kız dizisi final mi yapıyor, ne zaman? O kız dizisi bitiyor mu? İşte detaylar...

Magazin 22-02-2023 18:53

O Kız dizisi bu akşam var mı yok mu? O Kız dizisinin yeni bölümü ne zaman? 22 Şubat Kanal D yayın akışı

Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisi hakkında araştırma yapılıyor. Deprem nedeniyle televizyon ekranları bir süre dizi ve program yayınlamadı. Çarşamba günleri ekranlara gelen O Kız dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Peki O Kız dizisi bu akşam var mı yok mu? O Kız dizisinin yeni bölümü ne zaman? İşte 22 Şubat Kanal D yayın akışı...

Magazin 22-02-2023 15:49

O Kız bu akşam var mı, yok mu? O Kız yeni bölüm ne zaman? 15 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı

O Kız dizisinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı Erkan Petekkaya fanları tarafından merak konusu oldu. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş Merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından birçok kanal yayın akışında değişikliğe gitti. Peki, O Kız bu akşam var mı, yok mu? O Kız yeni bölüm ne zaman? İşte, 15 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı...

Magazin 15-02-2023 15:13

''Olmadı, Allah herkesin yardımcısı olsun'' Erkan Petekkaya ve eşinin acı günü!

En son ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık iki büyük depremin ardından sosyal medyada 'acil yardım' çağrısı yapmıştı ve adres belirtmişti. Petekkaya'nın eşi Didem Petekkaya ise acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu...

Magazin 11-02-2023 10:54

Aynı adreste göçük altındalar O Kız'ın Kadir'i Erkan Petekkaya'dan 'acil yardım' çağrısı!

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Hatay gibi birçok ilde hissedilen depremin ardından sosyal medyada 'acil yardım' çağrısı yaptı ve adres belirtti. Aynı adreste ünlü oyuncu Çağrı Çitanak'ın annesi de yaşıyor.

Magazin 09-02-2023 09:58

O Kız bu akşam var mı, yok mu? O Kız yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 8 Şubat 2023 Kanal D yayın akışı

O Kız dizisinin bu akşam ekrana gelip gelmeyeceği Erkan Petekkaya fanları tarafından merak edildi. Dizide Kadir Çetin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer gibi isimlerle başrolü paylaşıyor. Dizinin 6 Şubat Kahramanmaraş depremi nedeniyle bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı internette araştırılıyor. Peki, O Kız bu akşam var mı, yok mu? O Kız yeni bölüm ne zaman? İşte, 8 Şubat 2023 Çarşamba günü Kanal D yayın akışı...

Magazin 08-02-2023 20:56

Diziden ücretini alamadı, dava açtı! Erkan Petekkaya'nın alamadığı tutar ağızları açık bıraktı

Rol aldığı bir televizyon dizisinde payına düşen ücreti alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Şirketi'ne dava açan oyuncu Erkan Petekkaya duruşmada ifade verdi. Başarılı oyuncu, "Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" dedi. Oyuncunun alacağı tutar şoke etti.

Magazin 31-01-2023 14:47

Erkan Petekkaya'nın oğlu Cem Cano 18 yaşına girdi! Çocuğu utandırmışlar

Şu sıralar ‘O Kız’ dizisiyle ekran olan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Erkan Petekkaya'nın oğlu Cem Cano, 18 yaşına bastı. Petekkaya, oğlunun doğum gününü kutladığı anları paylaştı. Videoda Cem Cano'nun ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 09-12-2022 09:33

Erkan Petekkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? O Kız dizisinin Kadir’i Erkan Petekkaya, Şarkılar Bizi Söyler’de

Erkan Petekkaya bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oluyor. Başarılı oyuncu hem şarkı performansları ile hem de sohbeti ile büyülemeyi başarıyor. Kırmızı Oda dizisinde gösterdiği performans ile hayranlarını sevindiren Erkan Petekkaya kimdir, kaç yaşında? Erkan Petekkaya aslen nereli?

Magazin 26-11-2022 14:00

Erkan Petekkaya oğlu Cem Cano'yu paylaştı! Babasının boyuna gelmiş

O Kız dizisiyle ekranlara dönen ve oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Erkan Petekkaya'nın oğlu Cano merak konusu oldu. Ünlü oyuncu oğlu Cem Cano Petekkaya'yı paylaşınca görenler "Babasının boyuna gelmiş" yorumlarında bulundu.

Magazin 15-11-2022 08:57

O Kız Kadir'in hastalığı ne? O Kız dizisinde Kadir'e ne oldu, Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı karakter neden çocuk gibi?

Erkan Petekkaya O Kız dizisinde Kadir karakterine hayat veriyor. Kadir, hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılıyor. Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Özhan Günhan oturuyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan O Kız dizisi izleyici ekran başına kilitledi. Peki, O Kız Kadir'in hastalığı ne? O Kız dizisinde Kadir'e ne oldu, neden çocuk gibi?

Magazin 28-09-2022 15:28

O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

O Kız'ın Kadir'i Erkan Petekkaya 28 Eylül 2022 Çarşamba günü yeni bölümüyle ekrana gelecek dizi öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesinin işlendiği diziyi Sırma Yanık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Özhan Günhan oturuyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan O Kız dizisi izleyici ekran başına kilitledi. Peki, O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli?

Magazin 28-09-2022 15:21

O Kız dizisinin Zeynep'i Dilin Döğer kimdir? Dilin Döğer nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

O Kız'ın Zeynep'i Dilin Döğer 28 Eylül 2022 Çarşamba günü yeni bölümüyle ekrana gelecek dizi öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesinin işlendiği diziyi Sırma Yanık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Özhan Günhan oturuyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan O Kız dizisi izleyici ekran başına kilitledi. Peki, O Kız dizisinin Zeynep'i Dilin Döğer kimdir? Dilin Döğer nereli?

Magazin 28-09-2022 15:17

O Kız dizisinin Ozan'ı Cengiz Orhonlu kimdir? Cengiz Orhonlu nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

O Kız'ın Ozan'ı Cengiz Orhonlu 28 Eylül 2022 Çarşamba günü yeni bölümüyle ekrana gelecek dizi öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesinin işlendiği diziyi Sırma Yanık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Özhan Günhan oturuyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan O Kız dizisi izleyici ekran başına kilitledi. Peki, O Kız dizisinin Ozan'ı Cengiz Orhonlu kimdir? Cengiz Orhonlu nereli?

Magazin 28-09-2022 15:14

O Kız dizisinin Türkan'ı Asiye Dinçsoy kimdir? Asiye Dinçsoy nereli, kaç yaşında, ne mezunu?

O Kız'ın Türkan'ı Asiye Dinçsoy 28 Eylül 2022 Çarşamba günü yeni bölümüyle ekrana gelecek dizi öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesinin işlendiği diziyi Sırma Yanık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Özhan Günhan oturuyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan O Kız dizisi izleyici ekran başına kilitledi. Peki, O Kız dizisinin Türkan'ı Asiye Dinçsoy kimdir? Asiye Dinçsoy nereli?

Magazin 28-09-2022 15:09

O Kız dizisinin Sitare'si Sezin Akbaşoğulları kimdir? Sezin Akbaşoğulları nereli ve kaç yaşında?

O Kız'ın Sitare'si Sezin Akbaşoğulları 28 Eylül 2022 Çarşamba günü yeni bölümüyle ekrana gelecek dizi öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesinin işlendiği diziyi Sırma Yanık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Özhan Günhan oturuyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan O Kız dizisi izleyici ekran başına kilitledi. Peki, O Kız dizisinin Sitare'si Sezin Akbaşoğulları kimdir? Sezin Akbaşoğulları nereli?

Magazin 28-09-2022 15:05

O Kız dizisi oyuncuları kimlerdir? Kanal D O Kız dizisi oyuncuları!

O Kız dizisi oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizi iddialı konusuyla adından söz ettireceğe benziyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Peki, O Kız dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte 21 Eylül 2022 Çarşamba günü Kanal D'de izleyici ile buluşacak olan O Kız dizisinin oyuncuları...

Magazin 21-09-2022 20:24

O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli ve kaç yaşında, evli mi?

O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizide hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesi işleniyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Dizi bu akşam Kanal D izleyicisiyle buluşuyor. Peki, O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli ve kaç yaşında, evli mi?

Magazin 21-09-2022 20:24

O Kız Kadir'in hastalığı ne? O Kız dizisinde Erkan Petekkaya'nın oynadığı Kadir'e ne oldu, neden çocuk gibi?

O Kız dizisinde Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Kadir'in hastalığı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D'nin yeni dizisinde hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesi işleniyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Peki, O Kız dizisindeki Kadir'in hastalığı ne? O Kız dizisinde Erkan Petekkaya'nın oynadığı Kadir'e ne oldu, neden çocuk gibi?

Magazin 21-09-2022 20:24

O Kız dizisinin Sitare'si Sezin Akbaşoğulları kimdir? Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, evli mi, Instagram adresi ne?

O Kız dizisinin Sitare'si Sezin Akbaşoğulları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizide hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesi işleniyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Dizi bu akşam Kanal D izleyicisiyle buluşuyor. Peki, O Kız dizisinin Sitare'si Sezin Akbaşoğulları kimdir? Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, evli mi, Instagram adresi ne?

Magazin 21-09-2022 20:23

O Kız dizisinin Türkan'ı Asiye Dinçsoy kimdir? Asiye Dinçsoy nereli ve kaç yaşında?

O Kız dizisinin Türkan'ı Asiye Dinçsoy vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizide hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesi işleniyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Dizi bu akşam Kanal D izleyicisiyle buluşuyor. Peki, O Kız dizisinin Türkan'ı Asiye Dinçsoy kimdir? Asiye Dinçsoy nereli ve kaç yaşında?

Magazin 21-09-2022 20:23

O Kız dizisinin Ozan'ı Cengiz Orhonlu kimdir? Cengiz Orhonlu nereli ve kaç yaşında?

O Kız dizisinin Ozan'ı Cengiz Orhonlu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizide hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesi işleniyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Dizi bu akşam Kanal D izleyicisiyle buluşuyor. Peki, O Kız dizisinin Ozan'ı Cengiz Orhonlu kimdir? Cengiz Orhonlu nereli ve kaç yaşında?

Magazin 21-09-2022 20:22

O Kız dizisinin Zeynep'i Dilin Döğer kimdir? Dilin Döğer nereli ve kaç yaşında?

O Kız dizisinin Zeynep'i Dilin Döğer vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizide hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesi işleniyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Dizi bu akşam Kanal D izleyicisiyle buluşuyor. Peki, O Kız dizisinin Zeynep'i Dilin Döğer kimdir? Dilin Döğer nereli ve kaç yaşında?

Magazin 21-09-2022 20:22

O Kız dizisi konusu nedir? O kız dizi konusu uyarlama mı?

O Kız dizisinin konusu merak edildi. Dizi bugün, Kanal D izleyicisi ile buluşuyor. Erkan Petekkaya, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer gibi oyuncuların yer aldığı dizi adından söz ettireceğe benziyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu ise Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Peki, O Kız dizisi konusu nedir? O kız dizi konusu uyarlama mı?

Magazin 21-09-2022 20:21

O Kız dizisi ne zaman başlıyor? O Kız dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

O Kız dizisi Kanal D izleyicisi ile buluşuyor. Erkan Petekkaya, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer gibi oyuncuların yer aldığı dizi adından söz ettireceğe benziyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu ise Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Peki, O Kız dizisi ne zaman başlıyor? O Kız dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 21-09-2022 20:21

O KIZ İLK BÖLÜM İZLE! Kanal D'nin yeni dizisi O Kız 1. bölüm konusu nedir?

O Kız ilk bölümü ile bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Kanal D'nin yeni dizisinde hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesi işleniyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Birçok kişi internette "O Kız ilk bölüm izle" konu başlığını araştırmaya başladı. Peki, Kanal D'nin yeni dizisi O Kız 1. bölüm konusu nedir?

Magazin 21-09-2022 14:38

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan Prestij Meselesi sürprizi!

Yasak Elma dizisinde Kumru rolüyle son olarak hafızalara kazınan Biran Damla Yılmaz'dan müjdeli haber geldi. Güzel oyuncu, Mahsun Kırmızı Gül'ün yeni film projesi Prestij Meselesi'nde başrolü kaptı!

Magazin 19-08-2022 14:44

Erkan Petekkaya'lı O Kız fragmanı gündem oldu! Binnur Kaya hemen yorum yaptı

Daha önce Binnur Kaya ile Kırmızı Oda dizisinde rol alan ve efsane oyunculuğuyla adından söz ettiren Erkan Petekkaya O Kız dizisiyle ekrana dönüyor. O Kız fragmanı seyirciden tam not aldı. Erkan Petekkaya'nın eski rol arkadaşı Kaya da fragmanı görünce dayanamadı ve bakın ne dedi.

Magazin 11-08-2022 12:06

O Kız dizisinin oyuncuları okuma provasında buluştu

Kanal D'de yeni sezonda ekrana gelmeye hazırlanan O Kız dizisinin oyuncuları okuma provasında buluştu. Başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer ve Macit Koper'in paylaşacağı O Kız'ın çekimleri yakında başlayacak.

Magazin 09-08-2022 21:02

Komedi sevenleri beyaz perdeye çekecek! “Filme Gel” filminin çekimleri tam gaz devam ediyor

Üç arkadaşın eğlenceli yol hikayesini konu alan "Filme Gel"in çekimleri Çanakkale'de sürüyor.Erkan Petekkaya, Fırat Doğruloğlu, Levent Ülgen, Çiçek Dilligil, Tolga Güleç, Aslıhan Karalar, Orçun Kaptan ve Deniz Hamzaoğlu'nun da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosuyla öne çıkan komedi filmi, üç kafadarın film çekmek için çıktıkları eğlenceli yolculuğu beyaz perdeye taşıyor.

Trend 01-08-2022 17:55

Son dakika haberi: Sarallar operasyonunda dikkat çeken gelişme! Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Sinan Engin de davet edildi

Son dakika haberine göre, İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 119 kişi gözaltına alınmıştı. Günlerce konuşulan operasyonda yeni gelişme yaşandı. Kurtlar Vadisi ile tanınan Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin gibi ünlü isimlerin de soruşturmayla ilgili olarak Emniyet'e çağrıldığı öğrenildi.

Haber 06-07-2022 09:35

Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi belli oldu!

Son olarak Kırmızı Oda'da Sadi karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi belli oldu. Ünlü oyuncu Petekkaya, Kanal D'de yayınlanacak olan Hayallerim, Babam ve Sen'de başrol oynayacak.

Magazin 05-07-2022 21:34

Erkan Petekkaya kalp krizi mi geçirdi? Açıklama geldi

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, yeni projesi Son Gün'ün çekimleri sırasında kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Hayranlarını endişelendiren haber karşısında Petekkaya, suskunluğunu bozarak çıkan haberleri yalanladı.

Magazin 25-06-2022 14:31

Erkan Petekkaya kalp krizi mi geçirdi, ne oldu? Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu nasıl?

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya magazin basınının gündemine geldi. Başarılı oyuncunun yeni dizisi Son Gün'ün çekimleri sırasında kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Çıkan bu haberlerin ardından Erkan Petekkaya'nın sevenleri sağlık durumuyla ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki, Erkan Petekkaya kalp krizi mi geçirdi, ne oldu? Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu nasıl?

Magazin 25-06-2022 12:56

Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi 'Son Gün'ün çekimleri başladı! Bomba kadroyla dönüyor

Erkan Petekkaya, Uğur Yücel, Necip Memilli gibi isimleri kadrosunda barındıran ve TRT Dijital için hazırlanan 'Son Gün' dizisi bugün sete çıktı.

Magazin 21-06-2022 12:39

Cannes'da bir hırsızlık vakası daha! Erkan Petekkaya'nın ardından Nilperi Şahinkaya

75. Cannes Film Festivali’nde oyuncu Erkan Petekkaya'nın telefonunun çalınmasının ardından bu kez Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarının kaldığı villaya hırsız girdi. Şahinkaya'nın kimliği ve pasaportu çalındı.

Magazin 28-05-2022 14:39

Erkan Petekkaya'ya Cannes'da hırsızlık şoku! Yakalayıp polise teslim etti

Oyuncu Erkan Petekkaya, 75. Cannes Film Festivali’nde kapkaççı gerilimi yaşadı. Telefonu çalınan Petekkaya, hırsızı kovalayıp yakalayarak Fransız polisine teslim etti. Petekkaya, "Ben bu kadar hızlı koşabildiğimi bilmiyordum. Hırsız genç bir çocuk olmasına rağmen yakaladım" diye konuştu.

Magazin 23-05-2022 10:48