Erşan Kuneri Haberleri

Erşan Kuneri'nin Seyyal'i Nilperi Şahinkaya'dan yıllar sonra gelen itiraf! Kadın sevgilisine asılınca...

Erşan Kuneri dizisinde canlandırdığı Seyyal Par karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya bir YouTube programına konuk oldu. "Sevgiline biri asılırsa ne yaparsın?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt veren ünlü oyuncu, geçmişte başına gelen bir olayı anlattı. O anlar izleyenleri gülümsetti.

Magazin 21-12-2023 13:56

Cem Yılmaz Erşan Kuneri'den yeni kareler paylaştı! Yaşlı Kuneri'ye yorum yağdı

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçti. Sete çıkan fenomen dizinin çekimlerinden yeni kareler paylaşan Yılmaz, Erşan Kuneri'nin yaşlı hallerini de paylaşınca sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-10-2023 12:13

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Erşan Kuneri 2'nin yeni yüzleriyle ilk kareyi paylaştı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Netflix'de yayımlanan dizisi Erşan Kuneri'nin 2. sezonuna dair paylaşım yaptı. Oyuncu kadrosunda gerçekleşen değişiklik sonucunda dizinin ikinci sezonunda Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu yer almayacak. Cem Yılmaz Erşan Kuneri'nin yeni yüzleriyle bir araya gelerek ilk kareyi Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 28-07-2023 21:26

Uraz Kaygılaroğlu'nu 140 kilodan 76 kiloya düşüren diyet! Tığ gibi olmasının sırrı bakın neymiş

Erşan Kuneri'nin İbrahim'i Uraz Kaygılaroğlu'nun kilo verme başarısı yaz aylarının yaklaşması ile birlikte ilgi uyandırdı. 140 kilodan 76 kiloya düşen Uraz Kaygılaroğlu sırrını sevenleriyle paylaştı. Beslenmesine dikkat eden ve düzenli egzersiz yapan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun tığ gibi olmasının sırrı bakın neymiş...

Magazin 18-05-2023 12:08

Erşan Kuneri

Erşan Kuneri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erşan Kuneri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şahan Gökbakar'dan Cem Yılmaz'ın dizisi 'Erşan Kuneri'ye olay yorum: Bana hitap etmedi!

Şahan Gökbakar, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Recep İvedik filmleriyle çoğu zaman eleştiri oklarının hedefi olan ama son dönemde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'ın filmi 'Erşan Kuneri' için dikkat çeken bir yorumda bulundu. Şahan Gökbakar'ın "Erşan Kuneri dizisini nasıl buldun?" sorusuna verdiği yanıt olay oldu. Cem Yılmaz'ın ünlü oyuncuya ne yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Magazin 07-12-2022 07:30

Nilperi Şahinkaya'nın sütyensiz paylaşımına yorum yağdı! Adeta kendinden geçti

Cesur stiliyle magazin gündemini meşgul eden Nilperi Şahinkaya, bu defa sütyensiz paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Magazin 23-11-2022 15:37

Mehmet Ali Erbil yine Erşan Kuneri ve Cem Yılmaz'ı hedef aldı: Erkek halimle izleyemedim

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Cem Yılmaz'ı ve son dizisi Erşan Kuneri'yi hedef alan sözleriyle dikkat çekmişti. Buket Aydın'ın programına konuk olan Erbil, Erşan Kuneri hakkında yine sert ifadeler kullandı. Erbil, "Erşan Kuneri'yi erkek halimle izleyemedim. Tamamıyla küfür üzerine kurulu bir film. Benim hiç ekranda küfür ettiğim yoktur, bunu kimse söyleyemez" dedi.

Magazin 20-09-2022 21:29