Esra Erolun Baslama Tarihi Haberleri

Başrollerini Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Romantik Hırsız filmi için beklenen gün geldi! Hayranlarıyla buluştu

Başrollerini Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Romantik Hırsız filmi Netflix'te 14 Mart 2024 tarihi itibariyle yayına girdi. Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği film yoğun ilgi çekti.

Trend 2024-03-14 15:33:53

Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu!

Esra Erol yeni sezon tarihi merak ediliyor. Atv ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Programın sıkı takipçileri Esra Erol ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi açıklandı mı? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. Heyecanla beklenen gündüz kuşağı programı için tarih belli oldu. İşte yeni sezon yayın tarihi...

Magazin 2023-08-24 10:32:29

Esra Erol'da ne zaman başlayacak? Esra Erol'da yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Atv ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programlarından biri olan Esra Erol'danın yeni sezon tarihi büyük bir heyecanla bekleniyor. Hafat içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Esra Erol'da, 2 Haziran Cuma günü itibariyle sezon finali yapmıştı. Peki, Esra Erol'da ne zaman başlayacak? Esra Erol'da yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 2023-08-01 13:00:16

GRAFİKLİ - Bizans ordusunu bozguna uğratan komutan: Sultan Alparslan

Malazgirt'te 951 yıl önce Bizanslıları mağlup ederek Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Büyük Selçuklu Devleti hükümdarı Sultan Alparslan, kararlılığı, cesareti, öngörüsü, zekası ve uyguladığı savaş taktiğiyle öne çıkıyor - Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Esra Çıplak: - "Halkına karşı oldukça adil, merhametli, hoşgörülü ve devlet adamı olarak ileri görüşlü. Askeri ve siyasi kararları iyi alan ve hükümdarlık süresine çok şey sığdıran önemli bir lider"

Yurthaber 2022-08-25 11:22:05

Esra Erol'da yeni sezon ne zaman, hangi gün başlayacak? 2022 Esra Erol'da yeni sezon ne zaman 2022? Atv Esra Erol yayın tarihi!

Esra Erol'da programının yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere ATV'de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen program 24 Haziran 2022 Cuma günü sezon finali ile ekranlara ara vermişti. ATV'nin en çok izlenen programının yeni sezon tarihini öğrenmek isteyenler internette araştırma yapıyor. Peki Esra Erol'da yeni sezon ne zaman başlayacak? ATV'de ekrana Esra Erol programının yeni sezon tarihi belli oldu. İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Magazin 10-08-22 14:13

Esra Erol'da ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı

Ünlü televizyoncu Esra Erol, yeni sezonda izleyiciyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programının yeni sezon tarihi belli oldu.

Magazin 09-08-22 21:54

Tüm Türkiye bu olayı konuşmuştu! Büyükşen çifti cinayetinde duruşma tarihi belli oldu

Konya'nın Karatay ilçesinde, 4 yıl önce Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili tutuklu sanıklar Esra Taş (28), sevgilisi Abdullah Başdemir (47), çifti öldürdüğü öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ile tutuksuz sanık Zekeriya Okşen (40), 21 Eylül'de ilk kez hakim karşına çıkacak.

Haber 08-06-22 15:23

Rize'nin tarihi kemer köprüleri artık turizme hizmet ediyor

Rize'nin zorlu coğrafyasında yaya geçişlerinin vazgeçilmezi olan tescilli 104 kemer köprü, bugün turistlerin en uğrak noktaları arasında yerini aldı - Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu: - "Vadilerde gezdiğiniz zaman mutlaka bir tarihi köprüde mola verip orada fotoğraf çektiriyorsunuz. Geçmişten günümüze tarihi değerleri ile birlikte getirdiği hoş bir görüntüsü var"

Yurthaber 03-06-22 11:07

Kanunsuz Topraklar dizisi ekrana veda ediyor! Final tarihi belli oldu

Fox TV'de yayınlanan ve başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili ve Kaan Taşaner’in paylaştığı Kanunsuz Topraklar dizisi için final kararı alındı. Dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar'ın final tarihi de belli oldu.

Magazin 03-02-22 21:51

Esra Erol'un Stüdyoya çıkmak istemiyorum deyip sinir krizi geçiren Elif'e tavrı tepki çekti! Bergüzar Korel'den destek

Esra Erol’un ekran önüne çıkmak istemeyen Elif Yıldırım'ı azarlayıp bağırması sosyal medyada tepki çekti. 40 yaşındaki evli adama kaçan 18 yaşındaki Elif'e bağıran Esra Erolun tavrına gelen tepkiler sonrası Bergüzar Korel arkadaşına destek çıktı. Hazal Kaya ise Esra Erol'a çok sert çıktı.

Magazin 30-01-22 14:36

Kanunsuz Topraklar 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Yayın tarihi belli oldu

Fox Tv ekranlarından gösterilen, başrollerini Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin paylaştığı dönem dizisi Kanunsuz Topraklar düşük reytingleri yüzünden zor günler geçiriyor. Yönetmen değişikliği yapılan dizi geçtiğimiz hafta yayın akışından kaldırılmıştı. Kanunsuz Topraklar 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana göre; Kanunsuz Topraklar dizisi 17 Kasım Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam ediyor.

Magazin 11-11-21 13:44

Kanunsuz Topraklar ne zaman? Yayın tarihi belli oldu

Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili'nin paylaştığı “Kanunsuz Topraklar”ın merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Kanunsuz Topraklar dizisi 29 Eylül Çarşamba günü FOX ekranlarından yayınlanacak.

Magazin 20-09-21 14:57

Kanunsuz Topraklar ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! İşte Kanunsuz Topraklar konusu ve oyuncuları

Fox'un yeni sezondaki iddialı dizisi Kanunsuz Topraklar'ın yayın tarihi belli oldu. Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’nin paylaştığı dizinin 1. bölümünden de yeni fragman yayınlandı. Dizi, 1939 Türkiye’sinde Davut (Uğur Güneş) adlı maden işçisinin kurulu düzene isyanını ve kendisinden farklı bir hayata doğan Gülfem’le (Esra Bilgiç) yaşadığı fırtınalı aşkını konu alıyor.

Magazin 17-09-21 21:57

Esra Erol'da ne zaman başlayacak? Esra Erol'da yeni sezon tarihi ile ilgili açıklama bekleniyor!

ATV ekranlarının merakla takip edilen programı Esra Erol’da’nın yeni sezonu için geri sayım başladı. Başarılı sunucu Esra Erol’un sunduğu program, 25 Haziran’da sezon finali yaparak, ekranlara bir süre ara vermişti.

Trend 03-08-21 10:06

Gastro Rize”de yemek kültürü masaya yatırıldı

Rize’nin tarihi yanında yemek kültürünü tanıtmak amacıyla düzenlenecek festival öncesi Rize Belediyesi’nin ev sahipliğinde “Gastro Rize” adlı bir konferans düzenlendi.Rize’nin bilinen damak tatlarının yanı sıra bilinmeyen yemek çeşitlerinin de tanıtılacağı Tanıtım Festivali öncesi düzenlenen konferansa Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Rize Belediyesi Meclis üyeleri, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamenmetoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu, turizm dernekleri ve diğer paydaş kuruluşların temsilcileri katıldı.Vali Çeber yaptığı konuşmada, “Bir şehirde gastronomi bölümünü ihmal ederseniz o şehirde turizm anlamında en önemli ayaklardan birisini boş bırakmış olursunuz.

Yurthaber 08-02-21 22:03

Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol'da yeni sezon tarihi belli oldu

Esra Erol'da yeni sezon tarihi belli oldu. Ekran macerasına yaz sezonunda ara veren Esra Erol'da programı kısa bir süre sonra yeni sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor?

Magazin 30-08-20 21:59

Esra Erol neden yok? Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol'un başlama tarihi belli mİ?

ATV ekranlarının sevilen programı ve sunucusu olan Esra Erol ne zaman başlıyor, takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Esra Erol'un yeni bölümüyle ilgili ATV'den tarih bilgisi geldi. Koronavirüsten dolayı bir süre ara verilen program nihayet izleyici ile buluşacak. Esra Erol neden yok araştıranlar için, işte Esra Erol yeni bölüm tarihi!

Magazin 26-08-20 07:43

Koronavirüs sürecinde sınav kaygısıyla baş etmek için öneriler

Koronavirüs salgını nedeniyle Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın tarihi ertelendi. Bu durum sınava hazırlanan öğrencilerin yaşadığı kaygıyı daha da artırdı. Peki, bu dönemde sınav kaygısıyla nasıl baş edilir? Ebeveynler çocuklarının sınav kaygısını azaltmak için neler yapabilir? Bu soruların yanıtını Çocuk, Ergen, Yetişkin ve Aile Danışmanı, Psikolog Pınar Esra Turan veriyor.

Haber 01-06-20 14:58

Tarihi Kayseri Kalesi'ne taşınan Arkeoloji Müzesi 3 ayda 21 bin ziyaretçi çekti

Kayseri'de, 6 bin yıllık tarihi olduğu bilinen Kültepe'den çıkarılan kil tabletler başta olmak üzere Kalkolitik Çağ'dan Osmanlı dönemine kadar pek çok eseri bünyesinde barındıran Arkeoloji Müzesi'ni, Kayseri Kalesi'ndeki yeni yerinde 3 ayda 21 bin 298 kişi gezdi - Ziyaretçi Esra Öztürk: - "Müzenin şehrin merkezinde olması büyük avantaj. Buraya gelmeden araştırdım ve bebeklerimle kolayca ulaşabileceğim için burayı tercih ettim"

Haber 24-01-20 11:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı’nda sergi açılışına katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Havalimanı’nda Modern Bilimin Öncüleri İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi açılışına katıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Esra Albayrak ile birlikte İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde Modern Bilimin Öncüleri İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi’ni açtı.Dış Hatlar Terminali gidiş katında yer alan serginin açılışına, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kültür Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu ve İGA CEO’su Kadri Samsunlu katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan ve davetliler açılış kurdelesini birlikte kesti.

Haber 23-12-19 12:34

Esra Erol'un programı ne zaman başlıyor? Esra Erol'danın yayın tarihi açıklandı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programı ekrana dönmek için gün sayıyor. Esra Erol'un sevilen programının yeni sezon yayın tarihi açıklandı. Peki, Esra Erol'da programının yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Magazin 26-08-19 02:09

Su altında evlilik teklifi

Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü, su altında gerçekleştirilen tarihi bir evlilik teklifine ev sahipliği yaptı.Gemilerde makine zabiti olarak çalışan Gökhan Tutulmaz, kız arkadaşı Selvinaz Esra Erdoğan’a su altında evlilik teklif etti.

Haber 10-07-19 15:51

Ara Güler’e Japonya’da muhteşem açılış

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen ve Nisan ayından beri dünyanın dört bir yanında sanatseverlerle buluşmakta olan Ara Güler Fotoğraf Sergisi, Japonya’nın tarihi şehri Kyoto’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı.30 Haziran Pazar günü Kyoto Tofukuji Tapınağı’nda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşen açılış törenine Japonya Prensesi Akiko Mikasa, Osaka Milletvekili Yasuhide Nakayama, Kyoto Valisi Takatoshi Nishiwaki ve Kyoto Belediye Başkanı Daisaku Kadokawa katıldı.28-29 Haziran tarihlerinde G-20 Zirvesi içi Japonya’nın Osaka şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki temaslarının ardından, beraberinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve eşi Hülya Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve eşi Şule Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, T.C.

Haber 30-06-19 10:42

Peygamberler diyarı Eğil turizmde gözde

Kur'an-ı Kerim'de isimleri geçen Zülkifl ile Elyesa peygamberler dahil 9 peygamberin medfun olduğuna inanılan Diyarbakır'ın Eğil ilçesi, Kralkızı Baraj Gölü, sur sarnıçları ve tarihi yapısıyla ülkenin dört bir yanından gelen misafirleri ağırlıyor - Manevi iklimin yanı sıra baraj gölünde su sporları ve tekne turu yapma imkanı sunan Eğil, ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor - Bursa'dan gelen Aziz Sonat: - "Geldiğimiz için çok mutluyuz. Peygamber kabirlerinin bulunduğu yere gittik, bol bol dua ettik. Herkese buraya gelmelerini tavsiye ediyoruz" - Samsun'dan gelen Esra Görhan: - "Buralar çok güzel. Yine geleceğiz. Diyarbakır kesinlikle görülmesi gereken bir şehir"

Haber 25-06-19 11:04

Peygamberler diyarı Eğil turizmde gözde

Kur'an-ı Kerim'de isimleri geçen Zülkifl ile Elyesa peygamberler dahil 9 peygamberin medfun olduğuna inanılan Diyarbakır'ın Eğil ilçesi, Kralkızı Baraj Gölü, sur sarnıçları ve tarihi yapısıyla ülkenin dört bir yanından gelen misafirleri ağırlıyor - Manevi iklimin yanı sıra baraj gölünde su sporları ve tekne turu yapma imkanı sunan Eğil, ziyaretçilerin beğenisini kazanıyor - Bursa'dan gelen Aziz Sonat: - "Geldiğimiz için çok mutluyuz. Peygamber kabirlerinin bulunduğu yere gittik, bol bol dua ettik. Herkese buraya gelmelerini tavsiye ediyoruz" - Samsun'dan gelen Esra Görhan: - "Buralar çok güzel. Yine geleceğiz. Diyarbakır kesinlikle görülmesi gereken bir şehir"

Yurthaber 25-06-19 11:04

Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi Bir Umut Yeter'in yayın tarihi belli oldu!

Kanal D'de başrollerini Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer'in paylaştığı Bir Umut Yeter'in yayın tarihi belli oldu. Bir Umut Yeter dizisi ilk bölümüyle 27 Eylül Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Magazin 14-09-18 23:23

Sanatçılar ve sporcular, Mehmetçik'e destek için Hatay'da (2)

'MORAL VERMEYE GELDİK' Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Hatay'a gelen konuklardan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaşlı futbolcular Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin, Gökhan Gönül ile sanatçı Mustafa Sandal ve televizyoncu Esra Erol, tarihi Antakya sokaklarını gezdi.  Reyhanlı'daki sınır birliklerine gitmeden önce DHA'ya açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Birazdan Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber askerlerimizi ziyaret edeceğiz, askerlerimize moral vermeye ve güzel bir Pazar geçirmeye geldik" dedi.

Haber 01-04-18 21:30

DHA YURT - Sanatçılar ve sporcular, Mehmetçik'e destek için Hatay'da/EK

'MORAL VERMEYE GELDİK' Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Hatay'a gelen isimlerden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaşlı futbolcular Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin, Gökhan Gönül ile ünlü sanatçı Mustafa Sandal ve televizyoncu Esra Erol, tarihi Antakya sokaklarını gezdi.  Reyhanlı'daki sınır birliklerine gitmeden önce DHA'ya açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Askerlerimizi ziyaret ettik, birazdan sayın cumhurbaşkanımızla beraber askerlerimizi ziyaret edeceğiz, askerlerimize moral vermeye ve güzel bir Pazar geçirmeye geldikö dedi.

Haber 01-04-18 19:09

Sanatçılar ve sporcular, Mehmetçik'e destek için Hatay'da (2)

'MORAL VERMEYE GELDİK' Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Hatay'a gelen konuklardan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaşlı futbolcular Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin, Gökhan Gönül ile sanatçı Mustafa Sandal ve televizyoncu Esra Erol, tarihi Antakya sokaklarını gezdi.  Reyhanlı'daki sınır birliklerine gitmeden önce DHA'ya açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Birazdan Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber askerlerimizi ziyaret edeceğiz, askerlerimize moral vermeye ve güzel bir Pazar geçirmeye geldik" dedi.

Haber 01-04-18 19:05

Dirliş oyuncuları; “Ertuğrul döneminde kadınlar daha güçlüydü”

Kocaeli Tarihi Sempozyumu’na katılan Diriliş dizisinden Hayme Ana ve Halime Sultan, Ertuğrul döneminde kadınların çok güçlü olduğunu aktardı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Uluslararası Orhan Gazi ve Kocaeli Tarihi-Kültürü Sempozyumu V’nun son gününde yapılan özel oturuma sunucu Pelin Çift ile Diriliş dizisinin oyuncularından Hayme Ana’yı canlandıran Hülya Korel ile Halime Hatun rolünde oynayan Esra Bilgiç katıldı.

Haber 11-03-18 14:43

Diriliş Ertuğrul oyuncuları Kocaeli'de sempozyuma katıldı

Kocaeli'de düzenlenen "Uluslararası Orhan Gazi ve Kocaeli Tarihi-Kültürü" sempozyumunda, "Diriliş Ertuğrul" dizisinin oyuncuları Hülya Darcan ve Esra Bilgiç ile sunucu Pelin Çift'in katılımıyla oturum gerçekleştirildi - Oyuncu Darcan: - "Biz aynı zamanda bir şeyler öğretiyoruz, yaptığımız iş ders niteliğinde. Bugün bir savaş çıksa bizim kadınımız yine elinde silahla 'Allah Allah' diye gider. Bu içimizde, kanımızda var"

Haber 11-03-18 14:42

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor? Diriliş Ertuğrul yapımcısından açıklama yapıldı mı?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak hayranları tarafından merakla bekleniyor. Başrollerin Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç'in oynadığı tarihi diziye son sezonunda iki ünlü ismi daha katmıştı. Diriliş Ertuğrul 3. sezonda Burak Hakkı, Selçuklu Sultanı Alaeddin Keykubat olarak diziye katılırken Cemal Hünal ise Karacahisar tekfuru olarak rol almaya başladı. Diriliş Ertuğrul 3. sezon finalinde Ertuğrul Bey'in ölümle pençeleştiği sahne sonrasında 4. sezon olacak mı merak konusu oldu?

Haber 24-08-17 14:12

Evlilik programlarıyla ilgili Esra Erol'dan 'tarihi' açıklama!

Evlilik programlarıyla ilgili eleştiriler dur durak bilmezken, Esra Erol eleştirilere tarihi belgelerle cevap verdi. Hafta içi hergün atv'de ekranlarında sevenleriyle buluşan Esra Erol, dünkü canlı yayınında evlilik programları için yapılan eleştirilere cevap verdi.

Magazin 20-06-17 09:53

Düğün tarihi belli oldu

Ünlü şarkıcı Alişan ile Esra Erol'un kardeşi Eda Erol nikah masasına oturmak için hazırlıkları hızlandırdılar.

Magazin 17-06-17 06:04

Gökhan Töre ile Esra Bilgiç nişanlandı

Yıldız futbolcu Gökhan Töre ve oyuncu sevgilisi Esra Bilgiç, gizlice nişan yüzüklerini taktı. Türk örf ve adetlerine uyan genç çift, düğün tarihi olarak da 2017 yazını belirledi.

Spor 02-11-16 08:16

Esra Erol Canlı Yayında Ağlaya Ağlaya Kötü Haberi Verdi

İzdivaçın Sultanı Esra Erol Kötü Haberi Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğıularak Verdi İşte Esra Erolun Yürek Yakan Açıklaması

Haber 24-10-16 15:37

Nevruz Yeni Haliyle Ekranlara Dönüyor Görünce İnanamıyacaksınız

Esra Erolun Gelin Adayı Nevruzun Yeni Halini Görenler Gözlerine İnanamadı Gerimi Dönüyor Ne Zaman

Haber 01-10-16 16:28

Esra Erol'un ekranlara dönüş tarihi belli oldu

21.11.2015 tarihinde ikinci kez anne olan başarılı sunucu Esra Erol, doğum iznine ayrılarak kısa bir süreliğine, yerini Nilgün Belgün'e teslim etmişti.

Magazin 14-12-15 08:43

'Hatırla Gönül' Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Yapımcılığını Most Production'ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Gül Oğuz'un oturduğu, senaryosunu ise Deniz Yeşilgün ve Esra Çetek'in kaleme aldığı Hatırla Gönül'ün yayın tarihi belli oldu.

Magazin 07-10-15 10:59

Bakan Şimşek Balıklıgöl’ü ziyaret etti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şanlıurfa'da tarihi Balıklıgöl'ü gezdi. Eşi Esra Şimşek ile balıklara yem atan...

Yurthaber 06-04-12 16:53