Estetiksiz Haberleri

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Reha Özcan, Berken Güven, Almida Ada ve Veda Yurtsever gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Türkan' karakteri ile adından söz ettiren Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Kaya bu defa estetiksiz hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-06 15:58:48

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Ruhun Duymaz'ın Ece'si Burcu Özberk'in estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Afili Aşk, Aşk Mantık İntikam, Kraliçe ve Ruhun Duymaz gibi birçok projede rol alan ünlü oyuncu Burcu Özberk başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Özberk estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 2024-04-04 11:45:38

Dünyanın en güzel kadını ilan edildi! Model Bella Hadid'in eski haline bakın...

Estetik cerrah Dr. Julian De Silva, altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda Bella Hadid'i dünyanın en güzel kadını olarak ilan etti. Bella Hadid'in bu haberden sonra estetiksiz hali ise olay oldu.

Magazin 2024-03-19 13:59:59

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yıldızı Tuvana Türkay estetiksiz haliyle şoke etti

Şimdilerde Uğur Güneş ve Mehmet Ali Nuroğlu ile başrolünü paylaştığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren Tuvana Türkay başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiren Türkay, bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin o halini görenler inanamadı.

Magazin 2024-03-12 14:39:22

Estetiklerini tek tek saymıştı! Hande Sarıoğlu'nun eski halini görenler tanıyamadı! 'Bambaşka biri'

Spor spikerliği yaptığı dönemde sosyal medyada yayılan kalça dansı sonrası işinden olan Hande Sarıoğlu şimdilerde açıklamaları ve özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa eski haliyle sosyal medyayı salladı. Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz halini görenler tanıyamadı.

Magazin 07-02-24 12:07

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın eski hali sosyal medyayı salladı

Son dönemde başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Özgü Kaya şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü oyuncunun yıllar önceki halini görenler şoke oldu. Özgü Kaya'nın estetiksiz haline 'Bu nasıl değişim' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 13-01-24 15:05

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Safir'in yıldızı Özge Yağız'ın eski halini görenler inanamadı

Oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisinde hayat verdiği 'Feraye' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Yağız şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı Özge Yağız'ın estetiksiz halini görenler şoke oldu.

Magazin 09-01-24 15:34

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun estetiksiz haliyle şoke etti

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Saraçoğlu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı.

Magazin 29-12-23 12:53

Estetiklerini tek tek saymıştı! Kirli Sepeti'nin yıldızı Melisa Döngel'in eski hali sosyal medyayı salladı! Görenler şoke oldu

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Aylin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Melisa Döngel başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü ismin eski halini görenler şoke oldu.

Magazin 11-12-23 17:33

Kızıl Goncalar ile ekrana dönen Özgü Namal’ın estetiksiz hali gündemde! Yaş almak çok yakışmış

Uzun yıllar sonra ekrana dönen oyuncu Özgü Namal'a kendi gibi oyuncu Goncagül Sunar'dan iltifat yağdı. Pek çok oyuncunun aksine estetiksiz olan Özgü Namal için oyuncu "Estetiksiz olgunlaşan, hafif yorulmuş, hafif hüzünlü hatta kusurlu yüz nasıl güzel geliyor" dedi.

Magazin 10-12-23 15:17

TikTok fenomeni Aybüke Çangal'ın estetiksiz hali şoke etti! Görenler tanıyamadı

TikTok uygulamasında yayınladığı kısa videolar ile fenomen haline gelen Aybüke Çangal son olarak Kısmetse Olur programıyla adından söz ettirmişti. Programda Tolga Kandemir'le büyük bir aşk yaşayan ve ayrılan Aybüke Çangal estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü fenomenin eski halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 07-12-23 13:50

'Botoksum bile yok' demişti! Adım Farah'ın güzeli Demet Özdemir'in eski hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Şimdilerde başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Son dönemin başarılı isimlerinden biri olan Özdemir bu defa eski fotoğraflarıyla sosyal medyanın diline düştü. Daha önce yaptığı açıklamalarda 'Botoksum bile yok' diyen ünlü ismin estetiksiz halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 30-11-23 14:57

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Şahane Hayatım'ın yıldızı Hilal Altınbilek'in estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Şimdilerde Fox Tv'nin yeni dizisi Şahane Hayatım'da hayat verdiği 'Şebnem Gümüşçü' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hilal Altınbilek rol aldığı yapımlardaki başarısıyla dikkat çekiyor. Düzgün fiziği ve iddialı tarzıyla da adından söz ettiren ünlü ismin yıllar önceki hali ortaya çıktı. Hilal Altınbilek'in estetiksiz halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 29-11-23 09:19

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Aslıhan Güner'de estetik harikası çıktı! Eski halini görenler çok şaşırdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde hayat verdiği 'Yıldız Kadıoğlu' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Aslıhan Güner başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Aslıhan Güner'in eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 23-11-23 14:10

Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu ve estetiksiz halini görenler şoke oldu! Değişimi ağızları açık bıraktı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Doya Doya Moda programıyla adından söz ettiren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu ve estetiksiz hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz aylarda bir programa katılan ve doğal yerlerini açıklayan Saraçoğlu, "Doğal olan yerlerim; saçlarım, dişlerim, parmak izim ve kan grubum" demiş ve bu açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Ünlü ismin eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 16-11-23 14:10

Başım Belada'nın Leyla'sı Merih Öztürk'ün estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler çok şaşırdı

Son olarak Atv'nin kısa süren dizisi Başım Belada da rol alan güzel oyuncu Merih Öztürk şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim iddialı tarzıyla dikkat çekiyor. Merih Öztürk'ün estetiksiz hali ortaya çıktı. Görenler çok şaşırdı.

Magazin 13-11-23 14:51

Şulemsi olarak bilinen Şule Kayatürk'ün estetiksiz hali şaşırttı! Eski halini görenler tanıyamadı

Son dönemde gündem olan isimler arasında yer alan sosyal medyada Şulemsi olarak tanınan Şule Kayatürk'ün yıllar önceki hali gündem oldu. Instagram hesabında 1 milyon takipçisi bulunan ünlü fenomenin eski halini görenler tanıyamadı.

Magazin 08-11-23 11:36

Herkes doğal güzel sanıyordu! Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray da estetikli çıktı

Türk sinemasında Sultan lakabı ile hafızalarımıza kazınan usta sanatçı Türkan Şoray, bir dönemin en efsane isimleri arasında yer alıyor. Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Türkan Şoray'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 06-11-23 15:14

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Ezgi Eyüboğlu'nun estetiksiz hali olay oldu

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu son olarak Teşkilat dizisinde rol almıştı. Yeni projesi heyecanla beklenen Eyüboğlu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü ismi görenler çok şaşırdı.

Magazin 03-11-23 17:25

Üç Kız Kardeş'in yıldızı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali ortaya çıktı! Eski halini görenler şoke oldu

İclal Aydın'ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği Türkan karakteriyle büyük beğeni toplayan Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü ismin her paylaşımıyla olay oluyor. Özgü Kaya şimdi de estetiksiz haliyle gündem oldu. Güzel oyuncunun eski halini görenler inanamadı...

Magazin 24-10-23 15:04

Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in estetiksiz hali gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Dilan Polat'ın eski ortağı olan Nez Demir mal varlıklarına el konulmasının ardından merak edilen isimlerden biri haline geldi. Ünlü fenomenin hayatını araştıranlar eski halini görünce çok şaşırdı. Nez Demir'in estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-10-23 13:52

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Safir'in yıldızı Özge Yağız'ın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Şimdilerde oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin yer aldığı Safir dizisinde Feraye karakterine hayat veren Özge Yağız başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Rol aldığı her yapımda büyük beğeni toplayan Özge Yağız'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü ismin eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 17-10-23 13:15

Tuvana Türkay'ın estetiksiz halini görenler tanıyamadı! Sadece ismi aynı

Selahaddin Eyyubi dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Tuvana Türkay oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de beğeni topluyor. Düzgün fiziği ile de dikkat çeken Türkay'ın estetiksiz hali çok şaşırttı.

Magazin 16-10-23 07:45

Bihter'in yıldızı Hande Ataizi'nin estetiksiz hali şoke etti! Görenler inanamadı

Son olarak Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Cana karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Hande Ataizi şimdilerde başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bihter filmiyle gündemde. Filmde, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren ünlü ismin estetiksiz hali ortaya çıktı. Fit hali ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Hande Ataizi'nin eski halini görenler inanamadı.

Magazin 05-10-23 11:01

Didem Soydan'ın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü manken Didem Soydan'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken ünlü ismin eski fotoğrafını görenler çok şaşırdı. Didem Soydan'ın o görüntüsüne yorum yağdı.

Magazin 28-09-23 14:46

Simge Sağın'ın estetiksiz halini görenler 'Yok artık' dedi! Bakan bir daha baktı

Son dönemde 'Aşkın Olayım' şarkısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın eski hali sosyal medyayı salladı. Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü ismin estetiksiz hallerini görenler çok şaşırdı. Sağın'ın eski görünümüne adeta yorum yağdı.

Magazin 27-09-23 14:37

Estetikle bambaşka birisi oldu, yetmedi! Buket Aydın yeni doğan bebeğin...

Emir Sarıgül ile ilişkisiyle tanınan ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Buket Aydın, 2. Sayfa'nın konuğu oldu. Estetiksiz halleri ekrana yansıyan Aydın daha estetik yaptıracağını söyleyerek bebeklerin kordon kanından elde edilen kök hücre tedavisini yaptıracağını söyledi.

Magazin 27-09-23 13:23

Hande Sarıoğlu'nun estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Spor spikerliği yaptığı dönem oryantal yaptığı için işinden olan Hande Sarıoğlu sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa estetiksiz haliyle çok konuşuldu. Hande Sarıoğlu'nun eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 26-09-23 09:27

'Bir ay basket topu gibi gezdim' demişti! Burçin Terzioğlu'nun estetiksiz hali sosyal medyayı salladı

Mahallenin Muhtarları, Çiçek Taksi, Kınalı Kar, Melekler Adası, Kadın İsterse, Poyraz Karayel, Yalancı gibi birçok başarılı projede rol alan ve güzelliğiyle dikkat çeken Burçin Terzioğlu'nun estetiksiz hali ortaya çıktı. Daha önceki açıklamalarında estetik yaptırdığı itiraf eden Terzioğlu 'Bir ay basket topu gibi gezdim' demişti. Ünlü ismin eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 22-09-23 15:11

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun estetiksiz hali şoke etti

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü ismin estetiksiz hali ortaya çıktı. Saraçoğlu'nun eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 22-09-23 08:30

Yabani'nin Rüya'sı Simay Barlas'ın estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler şoke oldu

Şimdilerde Halit Özgür Sarı, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı yeni dizi Yabani'de Rüya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Simay Barlas duru güzelliği ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.

Magazin 18-09-23 08:07

Ünlü oyuncu Melisa Döngel'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Gören inanamadı

Ünlü oyuncu Melisa Döngel hem başarılı oyunculuk performansı hem de güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Yakında, "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminde Emel Sayın'ı canlandıracak olan Melisa Döngel'in estetiksiz hali ortaya çıktı. Oyuncunun yıllar önceki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-09-23 11:45

Ünlü fenomen Ala Tokel'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler inanamadı! Yeniden doğmuş

Ünlü sosyal medya fenomeni Ala Tokel değişimiyle adından söz ettiriyor. Tokel, 2018 yılından beri çektiği videolarla sosyal medyada tanınan isimler arasında yer alıyor. Makyaj videolarıyla ünlenen fenomenin estetiksiz halleri ortaya çıktı. Görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 12-09-23 11:58

Hande Sarıoğlu yıllar önce bakın hangi efsane dizide oynamış! Estetiksiz halini görenler tanıyamadı

Spor spikerliği yaptığı dönem oryantal yaptığı için işinden olan Hande Sarıoğlu sosyal medyadaki iddialı ve cesur pozlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Her yaptığı olay olan ünlü ismin daha önce efsane dizide de rol aldığı ortaya çıktı. Sarıoğlu'nun estetiksiz halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 09-09-23 09:07

Camdaki Kız'ın Laz Kızı’nın son halini görenler tanıyamadı! Yeni imajı olay oldu

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Laz Kızı karakterine hayat veren Alya, güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Estetiksiz hali bir dönem gündem olan Alya’nın yeni imajını görenler çok şaşırdı.

Magazin 31-08-23 08:59

Kısmetse Olur'un yeni sunucusu Ebru Şancı Öztürk'ün estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler inanamadı

5 yıl aradan sonra YouTube platformunda izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur, Aşkın Gücü formatıyla yayınlanıyor. Öykü Serter'in sunduğu programı yeni sezonda Ebru Şancı Öztürk'ün sunacağı yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Kısmetse Olur'un yeni sunucusu Ebru Şancı Öztürk'ün estetiksiz hali ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler inanamadı.

Magazin 28-08-23 10:43

Ebru Gündeş'ten nostalji rüzgarı! Gençlik hallerine beğeni yağdı: İlk günkü gibi

Arabesk fantezi müziğinin güçlü ismi Ebru Gündeş de nostalji rüzgarına kapıldı. Sosyal medya hesabından gençlik yıllarına ait bir fotoğraf paylaşan ünlü sanatçıya adeta beğeni ve yorum yağdı. Gündeş'in estetiksiz hallerini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 25-08-23 00:07

EGO'nun yıldızı Melisa Aslı Pamuk'un estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler şoke oldu!

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan EGO dizisinde izleyicisinin karşısına çıkan Melisa Aslı Pamuk şimdilerde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşkını ilan eden ünlü oyuncu şimdi de estetiksiz haliyle çok konuşuldu. Melisa Aslı Pamuk'un eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 24-08-23 14:20

Yeşilçam efsanesi Türkan Şoray'ın estetiksiz hali çok şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Al Yazmalım, Dila Hanım, Kara Gözlüm gibi başarılı filmlerle hafızalara kazınan Türkan Şoray, Türk sinemasının devlerinden biri. Unutulmaz sanatçılar arasında yer alan ve oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de büyük beğeni toplayan Şoray’ın estetiksiz halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 23-08-23 09:37

Kısmetse Olur'dan diskalifiye edilmişti! Simge Nur Erkoç'un estetiksiz hali ortaya çıktı

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur, beş yıl aranın ardından Aşkın Gücü formatıyla YouTube platformunda yayınlanmaya başlandı. Öykü Serter'in sunumuyla ekrana gelen programdan diskalifiye edilen gelin adayı Simge Nur Erkoç'un estetiksiz hali ortaya çıktı. Kısmetse Olur Simge'nin yıllar önceki halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 12-08-23 17:23

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'in estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler 'Bu kadar da olmaz' dedi

Son olarak Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Nalan karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burcu Biricik'in estetiksiz hali ortaya çıktı. Güzel oyuncunun yıllar önceki hallerini görenler 'Bu kadar da olmaz' dedi. Bir dönem "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde rol alan oyuncunun setten bir karesi, sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-08-23 10:33

Botoks yaptırmaya gerek yok! Cildi sıkılaştırıp kırışıklıkları yok ediyor! İşte estetiksiz gençleşmenin formülü...

Cilt kırışıklıkları 30'lu yaşlarda belirmeye başlıyor. Bu durum özellikle kadınlar için can sıkıcı bir hal alırken birçok kişi botoks dahil olmak üzere estetik operasyonlara yöneliyor. Kırışıklıkları önlemek için çeşitli yağlardan faydalanmak da mümkün. İşte daha genç bir görünüm için kullanmanız gereken yağlar...

Kadin 09-08-23 10:05

Ruhun Duymaz'ın yıldızı Burcu Özberk'in estetiksiz hali olay oldu! Görenler inanamadı

Ruhun Duymaz dizisi ile ekranlara dönen Burcu Özberk güzelliği, kusursuz fiziği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. 'Estetiğim yok' diyen ünlü isim, oyunculuğa ilk başladığı yıllardaki görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Özberk, özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisindeki halleriyle gündem oldu. Burcu Özberk'in estetiksiz halini görenler kısa süreli bir şok geçirdi.

Magazin 07-08-23 14:10

Kısmetse Olur'un TikTok fenomeni Buse Korkmaz estetiksiz haliyle şaşırttı! Görenler 'Bir sen kalmıştın' dedi

Kısmetse Olur'da yarışmacıların özel hayatları da program kadar ilgi çekmeye devam ediyor. Programa son katılan yarışmacılardan olan Buse Korkmaz'ın TikTok fenomeni olduğu ortaya çıkmıştı. Birçok yarışmacının estetikli olmasıyla uzun süre konuşulan Kısmetse Olur'un son yarışmacısı ünlü fenomen de estetik hali ile görenleri epey şaşırttı.

Magazin 06-08-23 20:26

Estetiksiz hali olay olmuştu! Birce Akalay makyajsız ve filtresiz poz verdi

Rol aldığı yapımlar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Birce Akalay kusursuz güzelliği ve fit hali ile dikkat çekiyor. 39 yaşındaki ünlü ismin en son estetiksiz hali gündem olmuştu. Eski hali herkesi şaşırtan Akalay bu defa makyajsız ve filtresiz bir paylaşım yaptı.

Magazin 04-08-23 15:13

Kısmetse Olur Yaren'in estetiksiz hali ortaya çıktı, görenler çok şaşırdı! Değişimi olay oldu

5 yıl aradan sonra YouTube platformunda yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yaşadığı aşkla ve tavırlarıyla gündemden düşmeyen Yaren Dağ'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Yaren'in eski halini görenler tanımakta güçlük çekti. Verdiği kilolarla bambaşka biri olan Kısmetse Olur Yaren'i görenler kısa süreli şok geçirdi.

Magazin 04-08-23 10:11

Kısmetse Olur Aybüke'nin estetiksiz hali ortaya çıktı, görenler çok şaşırdı! Gamzeleri bile estetikmiş...

5 yıl aradan sonra YouTube platformunda yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yaşadığı aşkla çok konuşulan ve daha sonra programdan diskalifiye edilen Aybüke Çangal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Tolga Kandemir'le büyük bir aşk yaşayan ve ayrılan Aybüke'nin eski halini görenler tanıyamadı.

Magazin 02-08-23 10:07

Şarkıcı Hatice'nin estetiksiz halini görenler tanıyamadı! ''Adeta bambaşka biri''

90’lı yıllara damgasını vuran ünlü şarkıcı Hatice, yıllar içindeki değişimiyle herkesi şoke etti. Sayısız kez estetik operasyon yaptırdığı bilinen Hatice'nin estetiksiz hali ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 25-07-23 17:36

Ömer'in Erdal'ı Tayanç Ayaydın'ı bir de estetiksizken görün! Meğer o dizinin yıldızıymış! Bir gözler aynı

Tayanç Ayaydın, geçtiğimiz sezonun en çok izlenen yapımlarından olan Ömer dizisinde Erdal karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncunun estetiksiz halleri ortaya çıktı. Görenler şaştı kaldı.

Magazin 21-07-23 20:24