Etiler Haberleri

Nusret'in Etiler'deki et restoranına gece saatlerinde silahlı saldırı!

İstanbul Etiler'de sabaha karşı motosikletle gelen kasklı 2 kişi, Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerinde 11 adet kovan bulundu. Polisin saldırganları yakalaması için çalışmalar sürüyor.

Haber 21-03-2024 18:53

Sosyal medyayı şaşırtan ilan! Gözü kara, kavga edecek, sabıkalı eleman aranıyor

Her gün birbirinden ilginç konuların gündem olduğu sosyal medyada, bir ilandaki detaylar bu kez tüm kullanıcıları şaşırttı. İstanbul'da bir restoran, "Diğer mekanların valeleriyle kavga edecek sabıkalı biri aranıyor" ilanı verdi. Söz konusu paylaşım sosyal medyada tepki çekerek kısa sürede gündem oldu.

Haber 12-10-2022 21:24

Beşiktaş'ta bir gencin silahla öldürülmesi güvenlik kamerasınca kaydedildi

Beşiktaş'ta bir gencin silahla öldürülmesi güvenlik kamerasınca kaydedildi

Yurthaber 04-09-2022 18:35

SON DAKİKA | Beşiktaş'taki 'gizemli tünel' olayında yeni gelişme! Ortaya atılan iddialar gündem yarattı, açıklama geldi

Son dakika haberi: Beşiktaş Etiler'de yolun çökmesi sonrası ortaya çıkan görüntü olay oldu. Çöken yolun altında bir 'gizemli tünel' bulunduğu iddiası gündem yaratırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Söz konusu tünelin açılma sebebiyle ilgili iki farklı iddia ortaya atılırken, Beşiktaş Kaymakamlığı da tünelle ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 16-05-2022 14:57

Etiler

Etiler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Etiler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Muazzez Ersoy'dan gazetecilere uyarı

Önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıyan Muazzez Ersoy, gazetecileri uyardı. Ünlü sanatçı, "Sizler buralarda çalışıyorsunuz, dikkat edin. Virüs henüz bitmiş değil" dedi.

Magazin 16-10-2021 13:55

İrem Derici Eski sevgililerime eziyet notuyla paylaştı

Yaptığı iddialı paylaşımlarla ve açıklamalarla gündeme gelen İrem Derici yine hayranlarını güldüren bir paylaşıl yaptı.

Magazin 25-09-2021 10:07

Getir, gayrimenkul işine de giriyor! Etiler'de arsa alacak

Çevrimiçi market uygulaması Getir, Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümü satın almak için Doğuş GYO ile görüşme gerçekleştiriyor. Türkiye'nin unicornlarından biri olan Getir, geçtiğimiz günlerde n11.com'a stratejik yatırım yapacağını da duyurmuştu.

Finans 09-09-2021 08:25

Onur Büyüktopçu annesiyle alışverişte

Önceki gün annesi Ayşe Hanım ile birlikte alışveriş yaparken objektiflere yansıyan oyuncu Onur Büyüktopçu, gazetecilerle sohbet etti. Büyüktopçu, "Çok şükür, annem korona olmadı. Alışverişini bile ben yapıyorum. Aşılarını oldu, o yüzden dikkat ediyoruz" dedi.

Magazin 28-08-2021 15:57

Etiler'de korkutan anlar! Motosiklet sürücüsünün şovu kazayla bitti

Beşiktaş Etiler'de motosikleti tek tekerlek üzerinde süren kişi önündeki araca çarpıp savrularak metrelerce yerde sürüklendi. Taklalar atarak düşen motosiklet sürücüsünün daha sonra ayağa kalkması yardıma koşan kişilerde şaşkınlık yarattı. Motosiklet hurdaya dönerken kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 14-04-2021 13:50

Bizans’tan Osmanlı’ya! İstanbul’un ilçe ve semt isimleri nereden geliyor?

İstanbul ya da daha önceki adıyla Konstantinopolis tarih boyunca birçok devletin topraklarına katmak istediği bir yer olarak bilinir. Coğrafi konumu ve jeopolitik önemiyle İstanbul her daim devletlerin ilgi odağı olmayı başarmıştır. Uzun yıllar süren Bizans egemenliğinin Fatih Sultan Mehmet liderliğindeki Osmanlı Devleti tarafından yıkılmasıyla yeni bir çağ başlamıştır. Medeniyetlerin göz bebeği olan İstanbul’un semt isimlerinin hikayesini hiç düşündünüz mü?

Trend 16-02-2021 15:25