Evlendi Haberleri

Aynalı Tahir'in biricik aşkıydı! Yıllardır teknede yaşayan Yeşim Büber'in son hali şaşırttı

Aynalı Tahir’de Zümrüt karakterini canlandıran Yeşim Büber, uzun süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Büber, 2006'da evlendiği görüntü yönetmeni Mehmet Aksın ile beraber teknede yaşama kararı aldı. Oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 23-03-2024 17:59

Sessiz sedasız evlenmişti! Gonca Vuslateri'nin düğün tarihi belli oldu

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sır gibi sakladığı sevgilisi ile sessiz sedasız evlendi. 8 aylık hamile olan Vuslateri, nikah karesini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü ismin düğün de tarihi belli oldu.

Magazin 21-03-2024 17:58

7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri sessiz sedasız evlendi... İşte sır gibi saklanan o eş

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, tüm bilgilerini sır gibi sakladığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 20-03-2024 20:13

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan kocasına yapılan yoruma dayanamadı! Bomba yanıt geldi

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Alkan sosyal medya hesabından sık sık eşiyle paylaşımlar yapıyor. Alkan takipçisi tarafından eşine yapılan bir yoruma yanıt verdi.

Magazin 19-03-2024 16:50

Evlendi

Evlendi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Evlendi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prof. Dr. Mustafa Karataş'a gelen ilginç sorular bitmiyor! Eşim üzerime 2 tane gacı getirdi...

Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın iftar ve sahur programında seyircilerden ilginç sorular geliyor. Son olarak sahur programında bir kişi yayına bağlanarak "Eşim üzerime 2 tane gacı getirdi..." dedi.

Magazin 18-03-2024 14:17

Ablasının düğününe birlikte katılmışlardı! Çağla Şıkel ve Nail Gönenli barıştı mı? Düğün öncesi ne konuştuklarını söyledi

Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel iş insanı Murat Filcan ile evlendi. Çiftin nikah şahidi ise Çağla Şıkel'in eski sevgilisi Nail Gönenli oldu. Düğünden karelerin yayılması ile birlikte Çağla Şıkel ve Nail Gönenli hakkında 'Barıştılar mı?' yorumları yapılmaya başlandı. Gönenli düğün öncesi ne konuştuklarını açık açık anlattı.

Magazin 12-03-2024 10:00

Tam 60 kilo vermişti! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cabbar'ı Cem Cücenoğlu evlendi! İşte nikahtan ilk kareler

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği Cabbar karakteri ile hafızalara kazınan Cem Cücenoğlu verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Geçirdiği mide ameliyatı sonrasında 60 kilo vererek adeta bambaşka biri olan Cücenoğlu evlendi. İşte ünlü ismin nikahından ilk kareler...

Magazin 12-03-2024 08:08

Ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu 'Karısını üzen adam değildir dedi... Ardından bomba itiraf geldi

Ünlü şarkıcı Fedon, katıldığı bir programda 2. kez evlendiği Eda Kalyoncu hakkında açıklamalarda bulundu. Fedon'un açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-03-2024 17:21

Esra Erol'da akıllara durgunluk veren olay... Kızı 70 yaşındaki eski sevgilisine kaçtı! Yeni sevgilisiyle ilgili iddialar kan dondurdu

'Esra Erol'da programı her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Bu kez de programa katılan Sabriye Azak, kızının kendisinin 70 yaşındaki eski sevgilisiyle evlendiğini iddia etti. Sabriye Azak'ın programa birlikte katıldığı ve kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Murat'ın evli olduğu programda ortaya çıktı. Murat'ın 5 çocuklu Yıldız adındaki bir kadını kaçırıp öldürdüğü iddiaları stüdyoyu karıştırdı.

Magazin 06-03-2024 15:48

Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın fabrikasında korkutan patlama! İtfaiye ekipleri sevk edildi

Türkiye’nin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi’nde hayat verdiği Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz’ın Bolu’da bulunan fabrikasında patlama meydana geldi. Korkutan patlamanın ardından fabrikaya itfaiye ekipleri sevk edildi.

Magazin 24-02-2024 15:32

Sessiz sedasız evlendi! Yeşilçam'ın sarışın güzeli Banu Alkan'ın düğün detayları ortaya çıktı

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Evlilik haberiyle çok konuşulan Banu Alkan'ın düğün detayları ortaya çıktı.

Magazin 14-02-2024 12:49

Kelly Brook'un seks itirafı gündemde! Kıvrımlarını övdü: 'Sıfır beden Love Island kızı olmak istemiyorum

Bir döneme damga vuran Kelly Brook, 40'lı yaşlarında vücuduna daha çok güvenmenin daha fazla sekse yol açtığını itiraf etti. Kıvrımlarıyla barışık olduğunu söyleyen Brook itirafıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-02-2024 10:41

Ebru Şancı ortağı tarafından dolandırıldı mı? Türk Türk'ü gurbette öpermiş

17 yaşındayken Brezilya'daki 2001 MİSS Globe güzellik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şancı evlendikten sonra modelliği bıraktı. Yurt dışında gelinlik markası olan Şancı sosyal medyada dolandırıldığına dair yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 13-02-2024 07:15

Kanye West bu sefer de albüm kapağına karısı Bianca Censori'yi çıplak koydu

Kim Kardashian ile evli olduğu dönemde karısının bikinili poz bile paylaşmasını istemeyen Kanye West yeni eşi Bianca Censori'nin çıplak hallerini paylaşmasıyla gündeme geliyor. Bianca Censori'nin son olarak çıplak halini albüm kapağı yapan West'te tepki yağıyor.

Magazin 12-02-2024 11:24

Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan'ın iki katlı evi göz kamaştırdı! Yatak odasını göstermedi

Evrim Akın bu hafta Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan’ın Anadolu Yakası’ndaki evine konuk oldu. Alkan'ın antika eşyalarla döşenmiş evi göz kamaştırdı. Ayrıca Alkan, "Büyük aşkım" dediği Kemal Yıldız ile evlendiklerini açıkladı.

Magazin 12-02-2024 10:35

Eski Beşiktaşlı Olcay Şahan'dan sürpriz imza!

Olcay Şahan, TFF 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor'da Futbol Sorumlusu olarak görev yapacak.

Spor 02-02-2024 16:24

Karısının müstehcen pozlarını paylaşmıştı! Kanye West'ten hayrete düşüren yasak

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ABD’li rapçi Kanye West eşi Bianca Censori'nin müstehcen pozlarını paylaşmasıyla eleştiriliyordu. West şimdi de karısına bakın nasıl bir yasak getirdi.

Magazin 29-01-2024 08:15

Kayserispor'la anlaşan Burak Yılmaz'ın imza töreninde skandal sözler! ''İmza atacakmış bu arkadaş! Açığa at, ben üstünü yazarım...''

Kayserispor'da teknik direktör Recep Uçar ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılmasının ardından 2.5 yıllık anlaşmaya varılan Burak Yılmaz için imza töreni düzenlendi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Kayserispor belediye başkanı Burak Yılmaz'ı basına duyururken ilginç ifadeler kullandı.

Spor 28-01-2024 16:45

Pavyon nasıl bir yer? Dilber'in dansı fitili ateşledi, yapımcı Enver Arcak her detayı anlattı: Tarla sattıran 'Şentepe usulü' dans... Sosyalleşme ve flörtleşme

Dilber'in dansı sonrası pavyon gündemi sosyal medyayı adeta sardı. Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi İnci Taneleri'nin fragmanı sonrası 'Pavyon nasıl bir yer? Pavyonda neler oluyor?' sorularına yanıt aranırken, bir dönem ortalığı kasıp kavuran Pavyon belgeselinin yapımcısı Enver Arcak, pavyon kültürünü anlattı. Sadece kadınların değil erkeklerin de dans ettiğinin altını çizen Arcak, "Sosyalleşme, flörtleşme ya da psikolojik hizmet alma durumu var" dedi.

Magazin 23-01-2024 14:39

'Kara para aklama' suçundan tutuklu bulunan Dilan- Engin Polat çiftinin davasına bakan savcı emekli oldu!

Dilan-Engin Polat dahil üç büyük dosyanın soruşturmasını yürütürken görev yeri değiştirilen savcı G. K'nin 2021'de evlendiği avukat İ.K'nin Adnan Oktar grubuyla ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından savcı, emeklilik dilekçesi vermişti. HSK savcının emeklilik dilekçesini kabul etti.

Magazin 15-01-2024 17:42

Fenerbahçe'den Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e cevap!

Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Galatasaray'a cevap verdi. Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek'in Ali Koç'u hedef alan açıklamalarının ardından resmi site üstünden cevap veren sarı-lacivertliler tartışmanın fitilini alevlendirdi.

Spor 12-01-2024 18:58

Çocuklar Duymasın'ın feminist Duygu'su kızıyla poz verdi!

Çocuklar Duymasın'ın feminist Duygu'sunu canlandıran Ayşecan Tatari zaman zaman değişimiyle gündeme geliyor. Bir süredir ekrandan uzak olan güzel oyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Oyuncu son olarak sosyal medya hesabından çocuğuyla olan karesini paylaştı. Kızının büyüdüğü ise gözlerden kaçmadı.

Magazin 11-01-2024 07:53

Suudi Arabistan hükümeti, soyunma odamızın önüne polis yığdı! Atatürk tişörtü ve pankartını engellemek için skandal üstüne skandal hamle

Galatasaray ile Fenerbahçe, yaşanan kriz sonrası Türkiye’ye dönüyor. Suudi Arabistan'da oynanması planlanan maçta yaşanan kriz sonrası olay büyüdü. Suudi Arabistan hükümeti, takımlarımızın Atatürk tişörtü ve pankartıyla sahaya çıkmasına izin vermedi. Bu olayı engellemek için takımlarımızın soyunma odasının önüne polisleri görevlendirdiler.

Spor 29-12-2023 21:44

Esra Erol'da şoke eden yasak aşk olayı! Hem aldatıldı, hem de kocasının sevgilisinin bebeğini emzirdi

Esra Erol "Kocam yakın arkadaşının karısıyla kaçtı!" iddiasıyla programına başvuran Fatma Beserek'i konuk etti. Ünlü sunucu, "Eşinizi, evlendikten 10 yıl, 30 yıl sonra da tanıyamayabilirsiniz. O saf ve masum insan yıllar sonra canavara dönüşüp sizi üzebilir" ifadelerini kullanarak Fatma Hanım'ı stüdyoya davet etti. İhanete uğrayan Fatma Hanım'ın, eşinin sevgilisi Nezihe Hanım için "Kocama hediye olarak iç çamaşırı almaya çalıştı!" sözleri ise programa damga vurdu.

Magazin 27-12-2023 14:17

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla yine gündemde! Kocasını sildi

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 5 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Evliliğiyle gündeme gelen Tayfur kısa süre önce de hamile olduğunu açıkladı. Tuğçe Tayfur şimdi de eşini silince gündem oldu.

Magazin 24-12-2023 15:29

Eşinin ölümüyle sarsılmıştı! Elif Karlı kızını evlendirdi! Gelin çiçeğindeki detay duygulandırdı

Ünlü şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Elif Karlı, kızı Ecen Naz Karlı'yı evlendirdi. Kızının gelin çiçeğini paylaşan Elif Karlı "Bak meleğim kızımız evlendi" şeklinde paylaşım yaptı.

Magazin 23-12-2023 08:44

Hollywood yıldızı Vin Diesel'e soğuk duş: Hızlı ve Öfkeli 5 çekilirken iğrenç taciz iddiaları! Elbisemi kaldırıp iç çamaşırımı indirmeye çalıştı

Dünyaca ünlü 56 yaşındaki aktör Vin Diesel cinsel taciz davasıyla şok yaşadı. Ünlü Hollywood yıldızının 2010 yılında Hızlı ve Öfkeli 5'in çekimleri sırasında eski asistanının zorla göğüslerini ellediği iddia ediliyor. Vin Diesel hakkındaki iğrenç iddialar bununla sınırlı da değil.

Magazin 22-12-2023 10:13

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ! Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi oyuncularının isimleri ve konusu merak ediliyor. Bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanan Düğün Dernek 2: Sünnet'in yapımcılığını Necati Akpınar üstlenirken filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini ise Selçuk Aydemir üstlenmiştir. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte oyuncuların isimleri ve filme dair detaylar...

Magazin 19-12-2023 20:44

RTÜK, futbol programlarına el attı! Artık izin verilmeyecek

RTÜK, spor yayınlarında "özenli dil" kullanımına ilişkin ilke kararı aldı. Oy birliği ile alınan karara ilişkin konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Ne insanlık değerleriyle ne de yayıncılık ilkeleriyle bağdaşan, sınırları aşan kalitesiz programlara yasalar çerçevesinde sınır koymak kaçınılmazdır" dedi.

Spor 19-12-2023 17:10

Eşi Çağla Gizem Şahin 5 aylık hamile! Ahmet Kural oğlunun ismini açıkladı

Bu yaz nikah masasına oturarak dünyaevine giren ünlü oyuncu Ahmet Kural ve avukat eşi Çağla Gizem Şahin kısa bir süre önce bebek beklediklerini duyurmuştu. Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına katılan Ahmet Kural oğlunun ismini ilk kez açıkladı.

Magazin 19-12-2023 16:51

Ödül töreni tarzı olay oldu! Safir'in yıldızı Gizem Karaca saçı, makyajı ve kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü

Güzel Köylü, İçimdeki Fırtına, Baraj, Alparslan: Büyük Selçuklu gibi birçok başarılı projede yer alan güzel oyuncu Gizem Karaca şimdilerde İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül ile başrolünü paylaştığı Safir dizisinde Güneş karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim son olarak katıldığı ödül gecesindeki tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-12-2023 14:28

Survivor eski yarışmacısı İlayda Şeker imaj değiştirdi! Görenler tanımakta zorlandı

İlayda Şeker Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban ile yarışma sonrasında aşk yaşamaya başlamış ve ilişkisinin evlilikle taçlandırmıştı. Şaşalı bir düğünle evlenen çiftten Şeker imaj değişikliğiyle adından söz ettirdi.

Magazin 15-12-2023 06:59

Portekiz Futbol Federasyonu, Türk hakemlerini transfer etmek için harekete geçti!

Portekiz Futbol Federasyonu, Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırının ardından TFF'ye mesaj gönderdi. Portekiz Ligi maçlarına Türk hakem atamalarının mümkün olacağını duyuran Portekiz Futbol Federasyonu, TFF'den gelecek haberi bekliyor.

Spor 13-12-2023 18:23

AKİF OYUNCULARI VE KONUSU! Akif filmi ne zaman ve nerede çekildi? TV'de ilk!

Akif filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. İstiklâl Marşı'nın yazılış serüveninin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Sadullah Şentürk yaptı. Akif filmi bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak. Peki, Akif konusu nedir, oyuncuları kimdir? Akif filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte detaylar...

Magazin 12-12-2023 19:28

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Bebeğinin ismi bakın ne oldu

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu baba oldu. Urgancığlu ile bir süre aşk yaşayan Burcu Denizer Yunanistan'da sessiz sedasız evlenmişti. Taze evli çift oğullarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

Magazin 09-12-2023 17:14

Dans videosuyla boşandığını duyurmuştu! Nursel Ergin ve Murat Akyer sarmaş dolaş görüntülendi

Nursel Ergin, 2017 yılında evlendiği Murat Akyer ile boşandığını sosyal medyada yaptığı bir video ile paylaşmıştı. Boşanmadan bir süre sonra Şevval Sam'ın konserinde sarmaş dolaş şekilde görüntülendi.

Magazin 07-12-2023 15:27

Beş ayda evlilik kararı aldılar! Umut Evirgen ve Alina Boz'un nikahından ilk kareler geldi

Alina Boz ve Umut Evirgen aşkı magazin basınına bomba gibi düşmüştü. Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile olan altı yıllık ilişkisini bitirip kısa sürede Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlayan Alina Boz, bu akşam gerçekleştirilen nikah töreniyle Umut Evirgen ile dünyaevine girdi.

Magazin 02-12-2023 23:58

Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşinin eski karısı ortaya çıktı! Suriyeli iş kadınından olay iddia

Cezaevinde tutuklu bulunan Nihal Candan'ın 4 ay önce evlendiği ortaya çıkmıştı. Sır gibi saklanan evlilikte Mehmet Faruk Çiçek'in ailesinin nikahı duyurmak istemediği iddia edilmişti. Şimdi ise Mehmet Faruk Çiçek'in eski eşi Suriyeli iş kadını iddialarıyla dikkat çekti.

Magazin 01-12-2023 12:19

Ceyda Düvenci Biraz zor geçti demişti... Bülent Şakrak boşanması hakkında ilk kez konuştu!

Bülent Şakrak uzun zaman sonra özel hayatına dair sessizliğini bozdu. Şakrak, 2015'te evlendiği Ceyda Düvenci ile temmuz ayında boşanmaları hakkında konuştu.

Magazin 30-11-2023 14:30

Müge Anlı'da şaşırtan olay! Macera arayanlar yazmasın demişti, kayıplara karışan 83 yaşındaki adam aradığı aşkı internette buldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerini hem gülümseten hem de düşündüren bir olay yaşandı. Bir anda sırra kadem basan 83 yaşındaki Abdurrahman Hatipoğlu'ndan 9 Kasım 2023 tarihinden bu yana haber alınamıyordu. Yaşlı adamın kayboluşunun ardından yaşananlar izleyiciyi ekran başına kilitlemişti. Müge Anlı ona ulaştı. Evlenmek için internetten ilan veren Hatipoğlu aradığı kişiyi buldu ve aşık olduğu kadınla evlendi.

Magazin 30-11-2023 14:05

Bu sefer sağlık tavsiyesiyle değil özel hayatıyla gündemde... Ender Saraç karısı Benan Saraç'tan şiddet gördüğünü iddia etti! Kravatla boğazını sıkıp...

Ender Saraç, 10 yıl önce evlendiği Benan Saraç’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. 2 çocuğunun annesi tarafından şiddet gördüğünü söyleyen Ender Saraç yaşananlara dayanamadı ve karısı hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Magazin 29-11-2023 07:47

Görüntüler gündem olmuştu! Nihal Candan sır gibi saklıyordu, evliliğin sırrı çözüldü

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlarından gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Olay sonrasında Nihan Candan'ın evli olduğu ortaya çıkmıştı. Gündeme bomba gibi düşen evlilik ile ilgili olarak yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Magazin 28-11-2023 08:11

Müge Anlı, Nevrigül Alan'ın otopsi raporunu açıkladı! Kardeşi Nazmiye'nin makyajlı hali ve gülüşü sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Müge Anlı canlı yayında Nevrigül Alan'ın ölümüne ilişkin son dakika gelişmesini aktardı. Zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki genç kızın cinayete kurban gitmiş olabileceği düşünülüyordu. Ünlü gazeteci Müge Anlı, "Nevrigül'ün intihar ettiğine karar verildi" deyince acılı anne yıkıldı. Öte yandan Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye'nin TikTok videosu yayınlanırken gülmesi ve makyajlı halleri sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Magazin 27-11-2023 11:05

YALI ÇAPKINI 47. BÖLÜM CANLI İZLE! Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ve Star TV yayın akışı

Yalı Çapkını 47. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 47. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 24-11-2023 19:22

Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı eşi sessizliğini bozdu! Aile geleneklerini gerekçe göstererek evliliği gizli tuttu! Genç adam sabah 5'te polisleri kapıda görünce şoke oldu

Tutuklanan Nihal Candan'ın 4 ay önce gizli saklı evlendiği ortaya çıkmıştı. Nihal Candan’ın kökü iki firmanın sahibi olduğu eşi Mehmet Faruk Çiçek avukatı aracılığıyla sessizliğini bozdu. Çiçek karısının yanında olduğunu vurgularken avukat müvekkilinin sabah 5'te polisleri görünce nasıl şoke olduğunu anlattı.

Magazin 23-11-2023 11:27

Mehmet Büyükekşi: Avrupa Şampiyonası’nda sadece gruptan çıkmak değil, daha büyük başarılar hedefliyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Almanya’da düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda hedeflerinin sadece gruptan çıkmak olmadığını, daha büyük başarılar hedeflediklerini söyledi.

Spor 22-11-2023 14:01

Tutuklanan Nihal Candan meğer dört ay önce evlenmiş! Nihal Candan'ın nikah görüntüleri ortaya çıktı

"Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler geçtiğimiz gün tutuklanmıştı. Tutuklandığını duyunca sinir krizi geçiren Nihal Candan evli çıktı.

Magazin 21-11-2023 10:58

YALI ÇAPKINI 46. BÖLÜM İZLE! Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 46. bölüm Star TV canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle reytinglerde yükselişe geçmişti. Yayınlanan fragmana göre Ferit Pelin'in dayısı Şehmuz'un karşısında sıkışır. Peki, Star TV Yalı Çapkını saat kaçta başlıyor? Son bölüm özeti ile Yalı Çapkını 46. bölüm detayları ve Star TV yayın akışı

Magazin 17-11-2023 18:58

Yabancı Damat'ın çocuk yıldızı Mustafa Can son haliyle ağızları açık bıraktı! O şimdi 31 yaşında

Yabancı Damat dizisi bir döneme damga vuran yapımlar arasında yer alıyor. Unutulmaz dizinin kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuları ver alıyordu. Nehir Erdoğan'ın Nazlı'ya, Özgür Çevik'in Niko'ya hayat verdiği Yabancı Damat'ta Mustafa Can karakterini Ozan Uğurlu canlandırıyordu. Bir dönemin çocuk yıldızının son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 15-11-2023 09:17