Eylül Öztürk Haberleri

Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk Türkiye'ye dönmeyeceğini söyledi! Artık yatırım yapmayacakmış...

Dilan Polat ve Engin Polat ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk hakkında da soruşturma başlatılmış ve mal varlıklarına el konulmuştu. Şirketine kayyum atanan Öztürk sosyal medya hesabından mal varlığını nasıl kazandığını dair açıklamalar yapmıştı. Bir süredir Amerika'da yaşayan Öztürk'ün dava için ülkeye dönüp dönmeyeceği merak edilirken Öztürk'ten açıklama geldi.

Magazin 16-02-2024 10:22

Eylül Öztürk Veli Ağbaba'ya ateş püskürdü, yorumları engellendi! CHP kendi kalesine hiç bu kadar gol atmadı...

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba mecliste konuşma yaparak Eylül Öztürk'ü hedef almıştı ve "Dolandırıcı, namussuz insanları memleketin başına bela ettiniz" demişti. Öztürk vekilin adalete dair eleştirilerini görünce kendini tutamadı ve sert çıktı.

Magazin 22-01-2024 11:25

Dilan Polat astrologla Eylül Öztürk de falcıyla görüştü! Keyfim yerine nasıl geldi anlatamam

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat geçtiğimiz günlerde astroloğu Hilal Saraç'la görüşmüştü. Bu kez de ABD'de yaşayan Eylül Öztürk'ün falcıyla görüştüğü ortaya çıktı. Tarot falı baktıran fenomen, "Bir kaç aya tüm sıkıntılarım bitecek" dedi.

Magazin 29-12-2023 09:48

Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar Ligi' masasında o da vardı! Eylül Öztürk eşine gelen tehdit mesajlarını paylaştı! 8 yaşındaki yeğenime kadar...

Dilan -Engin Polat çiftinin tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmişti. Bu isimlerden biri de Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar Ligi' masasında bulunan Eylül Öztürk oldu. Bir süredir Amerika'da yaşayan fenomen isim, son paylaşımlarıyla gündem oldu. Ünlü fenomen eşine gelen tehdit mesajlarını paylaştı.

Magazin 22-12-2023 21:56

Eylül Öztürk

Eylül Öztürk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eylül Öztürk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hakan Ural'dan olay sözler! Eylül Öztürk ülkeye dönüyor mu? Belgeleriyle tatmin etmiş...

Dilan Polat davasından sonra gündemden düşmeyen Eylül Öztürk'ün mal varlıklarına el konuldu. Hakan Ural yaptığı programda Eylül Öztürk'e dair iddialı sözler söyledi. Ural konuşmasında "Bu kadar linç edildiğinin, ülkende suçlandığının şikayetçisisin niye gelmiyorsun derdim ama geliyorsun. Helal olsun" diyerek dikkat çekti.

Magazin 14-12-2023 17:56

Deniz Akkaya'nın küfürler edip swinger partileri düzenlediğini söylediği Eylül Öztürk'ün kocası Kenan Özkan'tan yanıt gecikmedi

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasından sonra gözler diğer fenomenlere çevrildi. Mal varlıklarıyla gündeme gelen Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çifti Deniz Akkaya'nın da yakın markajına alındı. Akkaya'nın küfürler edip swinger partileri düzenlediğini söylediği Eylül Öztürk'ün kocası Kenan Özkan da yanıt verince yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi.

Magazin 13-12-2023 11:38

Kasım ayında 2 milyon TL kazandığını açıklamıştı! Eylül Öztürk'ün aylık kazancını yayınladığı tablodaki o detay ifşa oldu

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi ve yaklaşık olarak 600'den fazla fenomen inceleme altına alındı. Bu isimlerden biri kısa süre önce Amerika’ya taşınan Eylül-Kenan Öztürk çifti oldu. Hakkında soruşturma başlatılmasının ardından aylık gelirini paylaşan Öztürk'ün yayınladığı tabloda yakalanan detay ifşa oldu.

Magazin 12-12-2023 17:35

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 12-12-2023 16:11

Eylül Öztürk'ten haber spikerine tepki! 'Açın azıcık araştırın habercilik bu mudur?'

Polatlar'ın ardından Şampiyonlar Ligi olarak adlandırılan fotoğrafta tüm fenomenler hakkında soruşturma başlamıştı. ABD'de yaşayan Eylül Öztürk'ün de dahil olduğu soruşturmada 12 fenomenin tüm şirketlerine kayyum atandı. Tüm varlıklarına el konulan Eylül Öztürk, suçsuzluğunu kanıtlamak için her yolu deniyor. Geçtiğimiz günlerde aylık kazancını paylaşan Öztürk, kendisini suçlayanlara tepki gösteriyor. Fenomen bu kez de haber sunucusu Burak Birsen'i hedef aldı.

Magazin 11-12-2023 22:15

'ABD'de sadece 10 evim var' diyen Eylül Öztürk aylık kazancını açıkladı: 'Şu anda parayla sınanıyorum'

Fenomen Dilan Polat'ın tutuklanması sonrasında fenomenlere soruşturma başlatılmıştı. Eylül Öztürk'ün o soruşturma kapsamında mal varlığına el konulmuştu. 'ABD'de sadece 10 evim var' diyen Öztürk eleştirilere "Bir dönem parasızlıkla sınandım, şu anda parayla sınanıyorum" diyerek yanıt verdi. Yayınladığı videoda Öztürk aylık kazandığı miktarı da açıkladı.

Magazin 11-12-2023 13:26

Adı kara para aklama olaylarına karışmıştı! Şirketine kayyum atanan Eylül Öztürk gözyaşlarına boğuldu! Çalışanlarını işten çıkardı

Güzellik merkezleri üzerinden gerçekleştirildiği iddia edilen kara para aklama olaylarında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanmaya devam ediyor. Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından ortaya çıkan ve 'Şampiyonlar Ligi Masası' olarak adlandırılan fotoğrafta yer alan sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk Özkan, yaşadıklarına ağlayarak isyan etti.

Magazin 07-12-2023 23:24

Mal varlığına el konulmuş, şirketine kayyum atanmıştı! Eylül Öztürk'ten yeni açıklama! Amerika'daki 10 evi bakın nasıl almış

Dilan Polat ve Engin Polat ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk hakkında da soruşturma başlatıldı ve mal varlıklarına el konulup, şirketine kayyum atandı. Hakkında iddialara sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yapan Eylül Öztürk, Amerika'daki evlerini nasıl aldığını açıkladı.

Magazin 06-12-2023 17:27

Hakkındaki iddialarla gündemdeydi... Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk şirketine kayyum atanınca sitem etti

Hakkında son dönemde iddialar bitmeyen Eylül Öztürk, bu sefer de şirketlerine kayyum atandığını sosyal medyadan öğrendi. Fenomen sosyal medya hesabından isyan etti.

Magazin 05-12-2023 07:13

Dilan Polat'ın Şampiyonlar Ligi karesinde yer alan 12 fenomenin tüm şirketlerine kayyum atandı

Dilan ve Engin Polat'ın 'kara para' davasına dahil olan ‘Şampiyonlar Ligi’ adıyla paylaşılan fotoğraf karesinde bulunan 12 fenomenle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Başsavcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 12 kişinin şirketlerine kayyum atandı. Öte yandan Özlem ve Tayyar Öz çiftine ait 3 şirkete de kayyum atandı. Geçtiğimiz günlerde aynı isimlerin tüm mal varlıklarına el konulmuştu.

Haber 04-12-2023 18:17

Dilan Polat davası ona da sıçradı! Mal varlığına el konulan Eylül Öztürk'ten açıklama geldi

Kamuoyunda bir süredir gündem olan Dilan Polat ve Engin Polat davasına dahil edilen ünlü fenomen Eylül Öztürk'ün taşınır taşınmaz tüm mal varlıklarına el konuldu. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e geçtiğimiz günlerde yurt dışı yasağı da getirilmişti. Zaten Amerika'da yaşayan ünlü fenomen çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozdu ve mağdur olduklarını dile getirdi.

Magazin 02-12-2023 17:03

Yurt dışında olan Eylül Öztürk hakkında yurt dışına çıkış yasağı gelmişti! Pasaport askıya alındı, Türkiye'ye nasıl dönecek?

Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı gelmişti. Zaten yurt dışında olan Eylül Öztürk "Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" paylaşımı yapmıştı. Eylül Öztürk ne yapması gerektiğini öğrenerek açıklamada bulundu.

Magazin 29-11-2023 12:16

5 milyon dolar ve ABD'de 11 ev iddiası gündem olmuştu! Eylül Öztürk mal varlığını ve evleri nasıl aldığını açıkladı

Dilan Polat, Engin Polat ve Candan kardeşlerin tutuklanmasından sonra ünlü fenomen Eylül Öztürk'e dair de iddialar gündeme geldi. Amerika'da 11 ev aldığı öne sürülen Eylül Öztürk, Murat Ağırel'e açıklama yaptı. Öztürk daha sonra sosyal medya hesabından mal varlığını nasıl kazandığını ve Türkiye'de neden yatırım yapmadığını da açıkladı.

Magazin 22-11-2023 10:42

4 milyon sermayeyi nereden buldu? diyerek Eylül Öztürk'e dair detayları tek tek anlattı

Dilan Polatlar ve Candan kardeşlerin tutuklanmasından sonra Eylül Öztürk'e dair de iddialar gündeme geldi. Emrullah Erdinç katıldığı bir haber programında "Hostessiniz oradan güzellik alanına giriyorsun 4 milyon sermaye ile. Bu sermayeyi nereden buldun?" diyerek açıklamalarda bulundu.

Magazin 21-11-2023 14:06

Eylül Öztürk'ün açıklamaları 2. Sayfa sunucularını kızdırdı! Amerika'da takır takır nakit paraya...

Eylül Öztürk'ün açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. 2. Sayfa sunucuları Müge ve Gülşen bu açıklamalara inanmadı ve "Nasıl olsa Amerika'dayım rahatlığı var. Türkiye'de olsa işler daha başka olurdu" diyerek isyan etti.

Magazin 21-11-2023 12:22

5 milyon dolarla ABD'ye gittiği iddia ediliyordu! Eylül Öztürk'ten açıklama geldi

Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından birçok fenomen incelenmeye alındı. Güzellik merkezleri sahibi fenomen çift Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan da son günlerde hakkında çıkan iddialarla gündemde yer alıyor. Çift hakkında 5 milyon dolarla ABD'ye gittikleri ve oradan peşin parayla 11 adet ev aldıkları iddia ediliyordu. Eylül Öztürk hakkında çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

Magazin 20-11-2023 22:02

Eylül Öztürk hakkındaki iddialar gündemde! 5 milyon dolarla ABD'ye gitti... Mallarına el konulacak korkusu ile mallarını mı kaçırıyor?

Fenomen çift Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan'ın ülkeden para kaçırdıklarına dair iddialar gündemde. 5 milyon dolarla ABD'ye gittikleri iddia edilen fenomen çifte dair başka iddialar da var. İşte ABD'de lüks hayat yaşayan çifte dair gündeme gelen iddialar...

Magazin 20-11-2023 14:31

Alp Kılınç'tan bomba Eylül Öztürk iddiası! Amerika'dan peşin parayla 11 daire aldı...

Sosyal medya fenomenlerine dair iddialar bitmiyor. Alp Kılınç son olarak "Kurtlar sofrasındaki en büyük dikkat çeken isim Eylül Öztürk" diyerek şoke eden ifadeler kullandı. İşte 2.Sayfa'da da yer alan o iddialar...

Magazin 16-11-2023 14:25

Ülkeyi terk edip Amerika'ya yerleşmişti! Eylül Öztürk'ün dükkanı sel felaketinde harabeye döndü

Ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk bir süredir eşi ve çocuklarıyla Amerika'da yaşıyor. Yeni hayatıyla ilgili sosyal medyada sık sık paylaşımlar yapan Öztürk dün İstanbul'da meydana gelen sel felaketinden etkilendi. Ünlü fenomenin dükkanının gider borusu patlayınca güzellik merkezi adeta harabeye döndü.

Magazin 07-09-2023 08:26

Fenomen Eylül Öztürk ülkeyi mi terk etti? Amerika'dan 'Yeni evimizde ilk günümüz' diyerek paylaşım yaptı

Ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk geçtiğimiz aylarda boşanma haberleri ile gündeme gelmiş ve eşi ile sorunlarını kısa sürede çözmüştü. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim son paylaşımıyla gündem oldu. Eşi ve çocukları ile Amerika'ya giden Eylül Öztürk 'Yeni evimizde ilk günümüz' diyerek paylaşım yaptı.

Magazin 07-06-2023 08:38

Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çiftinden kötü haber: 'Boşanıyorlar mı?' İlk açıklama geldi

Ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk'ün evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. 2017 yılında Kenan Barış Özkan ile dünya evine giren Eylül Öztürk sosyal medya üzerinden yaptığı imalı paylaşımlarıyla dikkat çekti. 2 çocuğu olan çiftin boşanmak üzere olduğu ortaya çıktı.

Magazin 17-04-2023 17:03

Fenomen Eylül Öztürk'ten takdir toplayan hareket! Depremzede aile için evini açtı

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk ülkemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremi sonrası depremzedeler için harekete geçti. Öztürk, ilk günden beri sosyal medya hesabı üzerinden yardımlar toplayarak destek olmaya çalışıyordu. Ünlü fenomenden alkışlanacak bir hareket daha geldi ve evinin kapılarını Hataylı depremzede aile için açtı...

Magazin 22-02-2023 10:38

Fenomen Eylül Öztürk'ün eşi Barış Kenan Özkan altın dişleri ve milyonluk Rolls-Royce aracıyla görüntülendi

Selin Ciğerci, Danla Bilic ve Enes Batur'un ardından bir başka sosyal medya fenomeni Barış Kenan Özkan da Rolls-Royce marka milyonluk arabasıyla Nişantaşı'nda görüntülendi. Eylül Öztürk ile evli olan Barış Kenan Özkan'ın vücudundaki dövmeler ve dişlerinin altın olması dikkat çekti. Ünlü çifte sosyal medyadan eleştiri yağdı.

Magazin 29-01-2022 14:12